χριστινα
Διάσημο μέλος
Για το επεισόδιο ειδα μεταφερόμενο στη τν αυτό που κατα καιρούς εχω ζήσει με αδέσποτα και τους διαφορους που σχολιάζουν ή ακόμη χειρότερα πράττουν!!!! Κι εγω γίνομαι έξαλλη! Οι περισσότεροι από εδώ κατα καιρους έχουμε στολιστεί με διάφορα!!! Οσο για την υπερβολή όταν ταϊζω τα αδέσποτα ειναι ψωμοτύρι αρκετών ανθρώπων, ακόμη και δικών μου, που μου την δίνει αφανταστα! Τι κακό ειναι αυτό; Λες και πειράζουμε κανέναν...... Λες και τους ενοχλούμε.... Οπως ειπε και η Μπαζακα, ευχαριστω δεν περιμενει κανεις αλλά τουλάχιστον όχι επιθεση!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
επεισης οτι τα ζωα εχουν το κεφαλι χαμηλα οχι απο δουλοπρεπεια αλλα απο ταπεινοτητα(καπως ετσι παντως). γενικα ειχε ωραιες ατακες η μπαζακα.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το επεισοδιο μου αρεσε πολυ αν και ειχα πλανταξει στο κλαμα και σε καθε διαλειμα πηγαινα στον Σαββα και τον φιλαγα. Οι γατες φανηκε οτι ηταν φευτικες, ειδικα εκει που θαβει μια, φανηκαν τα στρογγυλα αυτια αλλα δεν πειραζει...
Και το νιαουριτο και το ψιτ της γυναικας μεσα απο το τζαμι φανηκαν too much. Πως ακουγονται? Αχ πολυ κλαμα... Βεβαια κλαιω σε καθε συγκινητικη στιγμη σε ολα τα εργα (και cartoon) και αναρωτιεμαι οταν θα ειμαι εγκυος θα ειμαι σαν τους καταρακτες του Νιαγαρα???
Θελω και εγω αυτογραφο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανέμορφος και πολύ καλός χαρακτήρας
Γατί ονειρεμένο!!!!!!!Aναρωτιέμαι πως θα έβλεπε την ηρωίδα ένα άνθρωπος που δεν είναι ζωόφιλος όσο εμεις. Xάρηκα που έδειχνε καθαρά πόσο μ....ς ήταν ο δήθεν «σκυλόφιλος» και ο απόλυτος και σκληρός γαμπρός της. Για να μην πω για το άλλο... Mόνο εμείς άραγε το είδαμε;
Mήπως η τιμωρία του θα ήταν αποδεκτή από όλο τον κόσμο; Oχι. Aπό όλους εμας όμως ναί(
mimikaki
Διάσημο μέλος
Παιδιά και εγώ ταυτίστηκα και έκλαψα. Eίναι ηθοποιάρα η Mπαζάκα! O Mίμης όμως, ο σταρΠανέμορφος και πολύ καλός χαρακτήρας
Γατί ονειρεμένο!!!!!!!
Aναρωτιέμαι πως θα έβλεπε την ηρωίδα ένα άνθρωπος που δεν είναι ζωόφιλος όσο εμεις. Xάρηκα που έδειχνε καθαρά πόσο μ....ς ήταν ο δήθεν «σκυλόφιλος» και ο απόλυτος και σκληρός γαμπρός της. Για να μην πω για το άλλο... Mόνο εμείς άραγε το είδαμε;Mήπως η τιμωρία του θα ήταν αποδεκτή από όλο τον κόσμο; Oχι. Aπό όλους εμας όμως ναί(
![]()
μαλλον τρελη θα την ελεγε...

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δινω το σαββατο (αυτο κ το επομενο) και ξεχαστηκα με το διαβασμα!! δεν το πιστευω οτι το εχασα!!! τωρα πρεπει να περιμενω καμμια επαναληψη...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Aναρωτιέμαι πως θα έβλεπε την ηρωίδα ένα άνθρωπος που δεν είναι ζωόφιλος όσο εμεις. (![]()
Θα σου πω εγώ αντίδραση συναδέλφου. Συζητούσα με την κοπέλα που δουλεύει γραμματεία για το επεισόδιο και λέγαμε πόσο κούκλος είναι ο γάτος και καλά που του έκανε του μλκ και λίγο ήταν, ότι έπρεπε να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα κλπ. Πάνω στην ώρα έρχεται ένας συνάδελφος, ο οποίος σημειωτέον ξέρει ότι έχω γάτα και αρχίζει και λέει "Με τα σκατόγατα ασχολείστε λες και δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα! Το έκαναν και θέμα στην τηλεόραση..." Γιατί του λέω τα λες σκατόγατα? Τι σου έχουν κάνει εσένα τα γατάκια? Αν δεν σ'αρέσουν μην πάρεις, αλλά τα αδέσποτα ή τα γατάκια του υπόλοιπου κοσμου τι σ'ενοχλούν? "Μου τι δίνουν γιατί έρχονται και τρίβονται πάνω μου ενώ δεν τά θέλω. Όπου και να πάω μου'ρχεται κι από ένα γατί. Λες και το κάνουν επίτηδες!" Και αναρρωτιέμαι εγώ, λες να το καταλαβαίνουν και να πηγαίνουν πάνω του για να του τη σπάσουν???
Ο διάλογος συνεχίστηκε πιο έντονος, γιατί έλεγε ότι συμπαθεί τα σκυλιά και ότι δε μπορεί να βλέπει γατιά όταν πηγαίνει σε εστιατόριο για φαγητό και τα βλέπει τα κλωτσάει και τα πήρα στο κρανίο! Παρολίγο να ΄ρθούμε στα χέρια! Η κακομοίρα η Σοφία έκανε τον ΟΗΕ! Πάνω στην ώρα ήρθε και το boss και κόψαμε την συζήτηση αλλά του τη φυλάω!!!....
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Θα σου πω εγώ αντίδραση συναδέλφου. Συζητούσα με την κοπέλα που δουλεύει γραμματεία για το επεισόδιο και λέγαμε πόσο κούκλος είναι ο γάτος και καλά που του έκανε του μλκ και λίγο ήταν, ότι έπρεπε να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα κλπ. Πάνω στην ώρα έρχεται ένας συνάδελφος, ο οποίος σημειωτέον ξέρει ότι έχω γάτα και αρχίζει και λέει "Με τα σκατόγατα ασχολείστε λες και δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα! Το έκαναν και θέμα στην τηλεόραση..." Γιατί του λέω τα λες σκατόγατα? Τι σου έχουν κάνει εσένα τα γατάκια? Αν δεν σ'αρέσουν μην πάρεις, αλλά τα αδέσποτα ή τα γατάκια του υπόλοιπου κοσμου τι σ'ενοχλούν? "Μου τι δίνουν γιατί έρχονται και τρίβονται πάνω μου ενώ δεν τά θέλω. Όπου και να πάω μου'ρχεται κι από ένα γατί. Λες και το κάνουν επίτηδες!" Και αναρρωτιέμαι εγώ, λες να το καταλαβαίνουν και να πηγαίνουν πάνω του για να του τη σπάσουν???![]()
Ο διάλογος συνεχίστηκε πιο έντονος, γιατί έλεγε ότι συμπαθεί τα σκυλιά και ότι δε μπορεί να βλέπει γατιά όταν πηγαίνει σε εστιατόριο για φαγητό και τα βλέπει τα κλωτσάει και τα πήρα στο κρανίο! Παρολίγο να ?ρθούμε στα χέρια! Η κακομοίρα η Σοφία έκανε τον ΟΗΕ! Πάνω στην ώρα ήρθε και το boss και κόψαμε την συζήτηση αλλά του τη φυλάω!!!....![]()
ε ρε μιμης που του χρειαζεται αυτουνου!!!
αυτος μαλλον θα ταυτιστηκε με τους μ$%&#@ του χθεσινου επεισοδιου!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχεις δίκιο! Γιατί ο συγκεκριμένος που είπε ότι συμπαθεί τα σκυλιά, όταν έλεγα παλιότερα για τότε που η αδελφή μου έλειπε διακοπές και είχα τον Ραμσή 2 βδομάδες και κοιμόταν στο κρεββάτι μαζι μας και κάθε πρωί μ'εγλυφε στο πρόσωπο να με ξυπνήσει για να τον πάω βόλτα, είχε πάθει σοκ και μου'χε πει ΄"Εγώ θα το'πνιγα το βρωμόσκυλο!" ή κάπως έτσι. Κάποιος που αγαπάει τα ζώα πρώτον δεν τα ξεχωρίζει σε σκύλους ή γάτες ή δεν ξέρω τι, αλλά τ'αγαπάει όλα (Ο.Κ. εκτός από αράχνες, ακρίδες και καρχαρίες εγώ τουλάχιστον!) και δεύτερον δεν μιλάει έτσι άσχημα γι'άυτά!!!Με αφορμη αυτο που ειπες Ασπασια μου, εχετε παρατηρησει οτι οσοι δεν αγαπουν τις γατες εκτος του οτι ειναι φανατισμενοι λενε το ιδιο? οτι δηλαδη δεν τις θελουν γιατι ειναι εγωιστριες και αλλα τετοια χαζα..θαρρεις και εδωσαν ποτε το χρονο που χρειαζεται γιανα τους δειξει το ζωακι το χαρακτηρα του..με νευριαζουν οσοι δεν θελουν τις γατες μονο και μονο γιατι δεν συμπεριφερονται σαν τα σκυλια οπως το εννοουν αυτοι, δηλαδη να εκτελουν διαταγες, γιατι και σκυλους να εχουν αυτοι οι ανθρωποι θα τους αντιμετρωπιζουν στην ουσια με την ιδια νοοτροπια, αλλα με καλυτερο τροπο, εφοσον ακουν διαταγες...αυτοι οι ανθρωποι θα επρεπε πρωτα να δινουν εξετασεις και μετα να παιρνουν ζωο, αλλα κι αυτο με παρακολουθηση..![]()

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μίμης ΣΚΕΤΟΣ ΓΛΥΚΑΣ!!!!!
Αυτόγραφο!
Κι εγώ δεν κρατιόμουν και ήθελα να κλάψω αλλά μετά θα μου λεγαν οι γονείς μου σιγά μωρέ και τέτοια...
Δυστυχώς δεν έχω tv στο δωμάτιό μου και αναγκάζομαι να τα βλέπω με τους γονείς μου. Κι έτσι ντρέπομαι να κλαίω μπροστά τους και κλαίω μετά στο κρεβάτι μου...
Πολύύύ ηλίθιοι όλοι αυτοί που της πήγαν κόντρα!
Όντως από το mycat βγήκε το έργο
Μίμης
4ever!!!!!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω αυτογραφο απ τον μιμη και τη πατουσουλα τουειναι κουκλος!!!!!!
Πουρίνα ο πατέρας μου μόλις μου είπε να γράψω ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ!!!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ότι έχει ζωή μέσα του έχει και μια θέση στον κόσμο αυτό που δεν φτιάχτηκε μόνο για μας .[/quote]
Αυτό δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να χωρέσει στο κεφάλι κάποιων...![]()
![]()
![]()
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο κάθε θεατής θα νοιώσει ανάλογα με…τι; Α) Ξύπνημα της συνείδησης για το πόσο κακό είναι αυτό. Β) Η τρελή το ψώνιο η αρπαγμένη που κάνει έτσι για γάτες και μάλιστα σκότωσε και δυο ανθρώπους γι αυτές. Γ) Από τις γάτες μπορεί κανείς να πεθάνει άρα στο πυρ το εξώτερον.
Και τι να κάνει; θα μου πείτε…μπορεί να εκπέμψει κάτι που θα αλλάξει τα πράγματα ως δια μαγείας; Όχι δεν μπορεί, αλλά θα ήθελα μια ταινία που θα ήταν γροθιά στο στομάχι. Τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να προβάλλονται με τρόπο που εντοπίζουν και τονίζουν τη μικρότητα της κοινωνίας και την αγριότητα του ανθρώπινου είδους το οποίο καυχιέται ανά πάσα στιγμή για την ανωτερότητα του και τον πολιτισμό του. Και να τα φτύνει και τα δυο στα μούτρα της κοινωνίας σαν ξερατό.
Επίσης, μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι την ηρωίδα την παρουσίασε σαν άτομο με κάποιο μικροπρόβλημα ψυχολογικό, εξ αιτίας του οποίου έκανε αυτό που έκανε με τα ζώα. Βεβαίως όταν κάποιος ζει την πίεση και τη συνεχή φόρτιση όπως η ηρωίδα, δεν είναι και δύσκολο να αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν να έχει πρόβλημα, αλλά μια κοινωνία που έχει μάθει να θεωρεί τρελό κάποιον μόνο και μόνο γιατί είναι έξω από την πεπατημένη της, δεν νομίζω ότι μπορεί να το καταλάβει αυτό. Θα προτιμούσα μια παρουσία που δεν θα επέτρεπε σε κανέναν θεατή να σκεφτεί ότι η ηρωίδα ενσάρκωνε ένα ψώνιο.
Εσείς τι γνώμη έχετε;
Mimikaki αν έχεις πρόσβαση στο δημιουργό της ταινίας, θα μ ενδιέφερε η γνώμη του για τις σκέψεις μου αυτές.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
σιγουρα μεσα σε 50 λεπτα εργου πρεπει για καλυψεις πολλα θεματα και να δωσεις εμφαση στον καθε χαρακτηρα και τα προβληματα του με το να του βγαλεις ισως μια υπερβολη..η ηρωιδα ηταν μια πραγματικη φιλοζωος που δεν εκανε οτι εκανε απο απλη ικανοποιηση του προβληματος της αλλα γιατι πονουσε στην πραγματικοτητα για την σκληροτητα εναντια στα αδεσποτα...(γιαυτο οπως αναφερθηκε τα στειρωνε και τα εμβολιαζε).ηταν η οικογενεια της μετα απο την απορρηψη που δεχτηκε απο την δικια της(βλεπε κορη με γαμπρο και εγγονο), και τον χαμο του συζηγου) ισα ισα που ολοι οι αλλοι προσπαθουσαν αυτην την αγαπη της να την κανουν "ψυχολογικο προβλημα", "τρελλα", "βρωμια".
θα αναφερω εαν μπορεσω τον προβληματισμο σου θαναση.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Οσο για τον συναδελφό σου Ασπασία, ειναι ένας από τους πολλούς που το αντιμετωπίζουν έτσι και δεν προκειται κανεις να του αλλάξει γνώμη. Γενικα τα άτομα αυτα σεν αλλάζουν γνώμη και δεν πειθονται. Προσωπικά, απλά αποφεύγονται καθώς με χαλάνε και με εκνευρίζουν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ειναι κουκλος!!!!!!