Γατούλης που είχα σώσει γίνεται τηλεοπτικός σταρ!

Αυτό το έκανε για χάρη της κόρης της, ήταν άνθρωπος του περιβάλλοντος της κι αυτός, και φαίνεται μ αυτό ότι ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τα ζώα γίνεται στόχος ακόμα και των δικών του ανθρώπων. Επίσης, δείχνει ότι το ΄΄καλό΄΄ είναι αδύναμο είναι μειοψηφία και αναγκάζεται να υποχωρεί γιατί κυριαρχεί το ΄΄κακό΄΄ απέναντι στο οποίο είναι κανείς μόνος και δεν τα βγάζει πέρα. Έτσι είναι και στην πραγματικότητα και αν το καλό ήταν δυνατό τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Η κόρη της τη δεχόταν έτσι αλλά για χάρη του άντρα της θα ήθελε να μην είναι έτσι.
Έκανε ότι μπορούσε να κάνει. Εξ άλλου αν τα κατάφερνε όπως ήθελε (και θέλαμε) δεν θα δημιουργούνταν η ιστορία που καταγράφει την πραγματικότητα..
Δηλαδή για χάρη της κόρης της έχανε τον αυτοσεβασμό της; Αυτό ήταν δική της αδυναμία. Για να μην χάσει την κόρη της το έκανε. Δεν εξέφραζε τα θέλω της. Δείχνει αδύναμο άνθρωπο αυτό. "Αγάπα τον εαυτό σου για να σε αγαπούν και οι άλλοι".(Στο κατω κατω κακό θα ηταν να πει στην κορη της "κοριτσι μου που τον βρηκες αυτον το μ.....α?")
Επίσης το "καλό" και το "κακό" ποιο είναι; Προσωπικά θεωρώ κακή τη στάση απέναντι στον ιδιο της τον εαυτό.

Δεν νομίζω ότι βγαίνει ότι ήταν τα ζώα υποκατάστατα, γιατί είχε συγγενείς κι αν παραμέριζε τα ζώα θα τους είχε μαζί της. Ο γαμπρός της δεν την ήθελε λόγο γατιών και για τον ίδιο λόγο δεν άφηνε το παιδί να έρθει σπίτι της. Το ίδιο ισχύει και για σύντροφο. Δεν είναι ότι δεν έβρισκε ανθρώπους και στράφηκε στα ζώα, αλλά έφευγαν οι άνθρωποι λόγο των ζώων. Ούτε για σύντροφο δεν τα παραμέρισε γιατί δεν ήθελε να τα εγκαταλείψει...
Δεν ειναι λιγο ακραίο και ψεύτικο αυτό; Μα καλά ΟΟΟΛΟΙ την παραμέριζαν λόγω των γάτων???!!!!!!!!!:hmm:

Ηταν μια ιστορία ακριβώς όπως γίνεται στην καθημερινή πραγματικότητα. Μια αναφορά στην πραγματικότητα χωρίς σχόλια. Ίσως να υπάρχει μήνυμα στο τέλος της ταινίας, το ΄΄Αφού δεν σέβεσαι τη ζωή δεν αξίζει να ζεις΄΄. Δεν το πολυνομίζω όμως γιατί όλη η ταινία δεν προετοιμάζει το θεατή να το εισπράξει αυτό ως μήνυμα. Αφήνει τον καθένα να νοιώσει ανάλογα με το χαρακτήρα του
Ειπε ΄΄όχι από δουλοπρέπεια αλλά από γνώση΄΄. Εννοεί ότι δεν έχουν αλαζονεία όπως ο άνθρωπος δεν μεγαλοπιάνονται είναι σεμνά.Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά όπως και να είναι, νομίζω ότι ήταν λάθος που έβαλε και το γατούλι ο σκηνοθέτης (ή ο σεναριογράφος) σ αυτή τη σκηνή. ΄΄Έστεκε΄΄ μια χαρά να πεθάνει από ασφυξία που δεν είχε το σπρέι για να αναπνεύσει, γιατί του το πέταξε.
Ακυρη η σύγκριση γάτων με ανθρώπους. Στο Δημοτικό μάθαμε "τα ανόμοια δεν συγκρίνονται". (Δεν εννοώ ανώτερα ή κατώτερα αλλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ). Εξάλλου τι πάει να πει "σεμνή" γάτα?:P

Βασικα ολοι ψιλοπαρανοικοι ειναι, ο καθενας θεωρει οτι μπορει να σκωτωνει ζωα η ανθρωπουσ εκει μεσα οπως του καπνισει.. τα μονα που ειναι αμετοχα ειναι τα καημενα τα ζωα κι ο γατουλινος που ειναι εργαλειο στα χερια της
Συμφωνώ!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τις ειχα δει και εγω τις τριχωτες του πατουσιτσες και μου φανηκε πολυ γλυκας ετσι! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως να τις κουρεψεις?? μετα θα κρυωνει:P ειναι σαν καλτσακια!!:D

Δεν ειναι λιγο ακραίο και ψεύτικο αυτό; Μα καλά ΟΟΟΛΟΙ την παραμέριζαν λόγω των γάτων???!!!!!!!!!:hmm:
Εννοείς ότι η ταινία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Αν ισχύει αυτό τι ωραία τι καλά.
Ακυρη η σύγκριση γάτων με ανθρώπους. Στο Δημοτικό μάθαμε "τα ανόμοια δεν συγκρίνονται". (Δεν εννοώ ανώτερα ή κατώτερα αλλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ). Εξάλλου τι πάει να πει "σεμνή" γάτα?:P
Μερικές φορές βάζουμε εν γνώσει μας μια δόση υπερβολής για να τονίσουμε κάποια πράγματα. Όπως πχ λέω εγώ ότι ο θεός έκανε λάθος που μας έκανε να περπατάμε στα δυο άκρα, έπρεπε να μας κάνει να περπατάμε στα τέσσερα για να είναι η μούρη μας πάντα κοντά στο έδαφος να το μυρίζουμε να νιώθουμε τις ανάγκες της γης και να τη σεβόμαστε, ώστε να μην την καταστρέφουμε. Όπως τα υπόλοιπα ζώα.
Οσο για το σχολείο, άστο μην το αναμειγνύεις σε τέτοια θέματα, αυτό κάνει άλλη δουλειά η οποία δεν είναι και τόσο καθαρή.

δεν διαφωνω σε τιποτα απο ολα αυτα που ειπε και εκανε οι μπαζακα, περαν του οτι ανεχοταν τον καθε ενα μαλ#%& να την προσβαλει... εγω στην θεση της θα ειχα παρει ενα αυτοματο και θα τους "καθαριζα" ολους!!!!!:cool: asta la vista baby!!!
Αυτο και αν γινοταν ωραιο επεισοδιο 10ης εντολης!!!!:P

Συνημμένα

• Human-Terminator--17264.jpg
    Human-Terminator--17264.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 42
δεν διαφωνω σε τιποτα απο ολα αυτα που ειπε και εκανε οι μπαζακα, περαν του οτι ανεχοταν τον καθε ενα μαλ#%& να την προσβαλει... εγω στην θεση της θα ειχα παρει ενα αυτοματο και θα τους "καθαριζα" ολους!!!!!:cool: asta la vista baby!!!
Αυτο και αν γινοταν ωραιο επεισοδιο 10ης εντολης!!!!:P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να πρωταγωνιστουσε ο γατος που εβαλες ομως! Go on!! Make my day!!:cool:

θεος ο γατουλης και τοσο ηρεμος...:rolleyes: :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up:

Παιδιά ο Μίμης που χαρίζω βαφτήστηκε έτσι λόγω του ότι έμοιαζε στον Μίμη απο τη 10η εντολή..Ηταν ακόμα μωράκι και δεν τον είχαμε βαφτισει..Πάντως είναι κούκλος και μόιάζει αρκετά με τον πασά μου..Δείτε και εσεις!!Να παίξει και ο δικός μου κάπου!!

Συνημμένα

• Photos 507.jpg
    Photos 507.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 47
ποιος ειναι ο τιτλος του επεισοδειου; απαντηστε μου please:)

ποιος ειναι ο τιτλος του επεισοδειου; απαντηστε μου please:)

μελινακι το εχει δειξει το επισοδειο. λεγοταν "η χαρα των ζωων":)

σε ρωτησα επειδη ειναι ενα site που εχει διαφορα σιριαλς και εχει και καποια επισοδια απο το 10η εντολη και ετσι ρωτησα μηπως και το ειχε.

σε ρωτησα επειδη ειναι ενα site που εχει διαφορα σιριαλς και εχει και καποια επισοδια απο το 10η εντολη και ετσι ρωτησα μηπως και το ειχε.

ναι ε? ποιο ειναι το site? το εχει τελικα???

εψαξα αλλα δεν το εχει πουθενα το συγγεκριμενο επεισοδιο:(
κριμα..

Το έχω γραμμένο σε dvd, αν αυτό ενδιαφέρει.

:blink: :blink: :blink: :blink: Θανάση πρόλαβες και γύρισες.Από ότι είδαμε ήσουν εδώ

οχι βρε θαναση μην σε βαλω στον κοπο!:) αν το ευρισκα καλως αν οχι (οπως συνεβει) δεν χαλασε και ο κοσμος!:happy:

:blink: :blink::blink::blink:Θανάση πρόλαβες και γύρισες.Από ότι είδαμε ήσουν εδώ
Ταξίδι αστραπή. :):)
οχι βρε θαναση μην σε βαλω στον κοπο!:) αν το ευρισκα καλως αν οχι (οπως συνεβει) δεν χαλασε και ο κοσμος!:happy:
Μπα δεν είναι κόπος αν θέλεις στο στέλνω με τα ΕΛΤΑ

μπα ασε καλυτερα οι γονεις μου δεν θα με αφησουν να ξαναδωσω την διευθηνση μου:redface: την εχω δωσει ηδη σε ενα αγνωστο για μια λαμπα για χελωνες που δεν μου την εστειλε:mad: και για το catnip που μου εστειλε ηδη η χουζουρις:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back