Γατούλης που είχα σώσει γίνεται τηλεοπτικός σταρ!

Εκανα επίσκεψη στον Μίμη της προάλες και έχω κάποιες φωτογραφίες για το fun club του!!!! :D:D
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P9200068.JPG
    P9200068.JPG
    299,8 KB · Εμφανίσεις: 59
  • P9200070.JPG
    P9200070.JPG
    388,4 KB · Εμφανίσεις: 51
  • P9200071.JPG
    P9200071.JPG
    410,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • P9200084.JPG
    P9200084.JPG
    363,9 KB · Εμφανίσεις: 58
  • P9200092.JPG
    P9200092.JPG
    322,3 KB · Εμφανίσεις: 50
Μίίίίίίίμηηηηηηηη!!!!:inlove::inlove::inlove: (Όπως Sakis):rolleyes:

Στην πρώτη είναι θεός!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και άλλες 2 να γνωρίσετε και την συγκάτοικο του που είναι εντελώς διαφορετική από αυτόν...Αγρίμι σκέτο..Η Μιλού:rolleyes: το διαόλι και ο Μίμης το αγγελούδι:P

Συνημμένα

• P9200075.JPG
    P9200075.JPG
    519,7 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P9200078.JPG
    P9200078.JPG
    356,5 KB · Εμφανίσεις: 43
και άλλες 2 να γνωρίσετε και την συγκάτοικο του που είναι εντελώς διαφορετική από αυτόν...Αγρίμι σκέτο..Η Μιλού:rolleyes: το διαόλι και ο Μίμης το αγγελούδι:P
Ισοροπία!:rolleyes:
Φοβερός γάτος!:inlove:

Πάντως μ'αρέσει που ο φίλος σου είναι αλλεργικός και έχει όχι μία, αλλά δύο γάτες! Σωστός!!!!:up::up::up:

Αγαπάω Μίμη :inlove: :inlove: :inlove:
Μοιάζει και με τον Σάκη, θέλω αυτόγραφο!!!!!!

Πάντως μ'αρέσει που ο φίλος σου είναι αλλεργικός και έχει όχι μία, αλλά δύο γάτες! Σωστός!!!!:up::up::up:

Ναι ο καημένος!!Και τις 2 εγώ του τις έδωσα:rolleyes:

Τώρα το ψάχνει για ομοιοπαθητική....Χειροτέρεψε και μου είπε: σιγά μην δώσω εγώ ποτέ τα "μιλάκια" (έτσι τα λέει χαιδευτικά:P)...Και να φανταστείς πως εγώ τον μύησα στις γάτες, ήταν σκυλόφιλος:D:D

Αγαπάω Μίμη :inlove: :inlove: :inlove:
Μοιάζει και με τον Σάκη, θέλω αυτόγραφο!!!!!!

Όντως μοιάζει στον Σάκη!! Και στο μέγεθος και στο ύφος, αυτό το βαριεστημένο:lol::lol::lol:

Το τρομερό είναι ότι μοιάζει και στις πόζες που παίρνει...

Κουκλιά γατιά!! :inlove::inlove:
Και να φανταστείς πως εγώ τον μύησα στις γάτες, ήταν σκυλόφιλος:D:D
Άξια, άξια!! ;)

πωπω αυτος ειναι σταρ με υφος μπλαζε πωπω τον θελω για γατο μουυυυυυυυυυυυ

Κούκλος ο Μίμης αλλά και η Μιλού σούπερ φατσούλα !!!

:inlove::inlove::inlove:

Ευκολα το ερωτεύεσε τετοιο γατι!!! Κουκλος και με style!

Μπράβο. Πολύ ωραίο νέο αυτό!!!!!!

Να μην ξεχάσεις να μας πληροφορήσεις για το επεισόδιο.

Πάντως, είναι υπέροχο να ακους όμορφα νέα για σωσμένα ζωάκια, ειδικά σήμερα το πρωί που άκουσα στις ειδήσεις για κάποιους που έκαψαν 25 σκυλάκια, κάπου στην Ηλεία......:redface:

Μπράβο πολύ ωραίο νέο αυτό!
Να μας πεις για το πότε θα παιχτεί το επεισόδιο .

Είναι υπέροχο να ακους καλά νέα για σωσμένα ζωάκια, ειδικά σήμερα που άκουσα στις ειδήσεις ότι κάποιοι έκαψαν 25 σκυλάκια κάπου στην Ηλεία....:redface:

αχχχχχ τον λατρευω το μιμη χαιρομαι που ειναι καλα αλλα και η μιλου ενα υφος διαολι:Pαχ θελω και εγω αυτογραφο απ το μιμη με το πατουσακι του:D

Θεανώ το επεισόδιο έχει παιχτεί την περασμένη σεζόν. Δεν ξέρω αν το ξαναπαίξουν σε καμία επανάληψη.

Γάταρος, ειναι λογικό που έγινε σταρ!
Μιμίκα, πες στο φίλο σου να κοιτάξει και για βελονισμό. Ένα φίλο που έχει τις κλασικές ανοιξιάτικες αλλεργίες τον έχει βοηθήσει πολύ.

Γάταρος, ειναι λογικό που έγινε σταρ!
Μιμίκα, πες στο φίλο σου να κοιτάξει και για βελονισμό. Ένα φίλο που έχει τις κλασικές ανοιξιάτικες αλλεργίες τον έχει βοηθήσει πολύ.

αυτός έχει σοβαρή αλεργία στο αναπνευστικό..Μάλιστα ο γιατρός του είχε πεί να μην έρχεται κάν σε επαφή με γάτες, όχι που έχει κιόλας 2...
Αν δεν καθαρίζει τις τρίχες σε καθημερινή βάση, τον πιάνει κρίση ασθματος και γίνεται πολύ χάλια....είναι με κορτιζόνη συνέχεια...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back