Γατούλης στο σπίτι !!!

wizzy

Νεοφερμένο μέλος

Ο wizzy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα forum !!!

Την τελευταία εβδομάδα κάποιος διατάραζε την ησυχία κοντα στο σπίτι της κοπέλας μου. Ηταν ενας μικρός γατούλης που πιθανότατα είχε και μερες να φάει :(

Τον φέραμε σπίτι λοιπόν και του δώσαμε φαγητό και επειδή στο σπίτι υπήρχε ήδη μια γατα ( ζηλιαρόγατα !!! ) πήρα την απόφαση να το υιοθετήσω !!!!

Ονομα δεν έχει ακόμα αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει τρομάξει με την αλλαγη στο περιβάλλον γύρω του. Οταν μου τον έφεραν τον γατούλι σπίτι, πήγε και χώθηκε μέσα στο τζάκι και ψηλά στην καμινάδα :(

Το θέμα είναι οτι ανησυχώ παρόλο που διάβασα στο forum το κείμενο για τα αγρια γατάκια.

Ξέρω οτι θέλει το χρόνο του αλλά ι μπορώ να κάνω ώστε να το βλέπω και να ηρεμίσω ???? Τουλάχιστον το τζάκι δεν έχει ανάψει ποτέ και είναι καθαρό...

Με έχει τρομάξει το σκατούλι !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PB020053.jpg
    PB020053.jpg
    194 KB · Εμφανίσεις: 52
Καλησπέρα forum !!!

Την τελευταία εβδομάδα κάποιος διατάραζε την ησυχία κοντα στο σπίτι της κοπέλας μου. Ηταν ενας μικρός γατούλης που πιθανότατα είχε και μερες να φάει :(

Τον φέραμε σπίτι λοιπόν και του δώσαμε φαγητό και επειδή στο σπίτι υπήρχε ήδη μια γατα ( ζηλιαρόγατα !!! ) πήρα την απόφαση να το υιοθετήσω !!!!

Ονομα δεν έχει ακόμα αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι έχει τρομάξει με την αλλαγη στο περιβάλλον γύρω του. Οταν μου τον έφεραν τον γατούλι σπίτι, πήγε και χώθηκε μέσα στο τζάκι και ψηλά στην καμινάδα :(

Το θέμα είναι οτι ανησυχώ παρόλο που διάβασα στο forum το κείμενο για τα αγρια γατάκια.

Ξέρω οτι θέλει το χρόνο του αλλά ι μπορώ να κάνω ώστε να το βλέπω και να ηρεμίσω ???? Τουλάχιστον το τζάκι δεν έχει ανάψει ποτέ και είναι καθαρό...

Με έχει τρομάξει το σκατούλι !!!!

Μικρούλης που φαίνεται!!!
Φτιάξτου μια γωνίτσα να χουχουλιάζει, με κάτι ζεστό (μια μικρή κουβερτούλα ή ένα μαξιλαράκι ή ένα πουλοβεράκι)...Και δώστου λίγο χρόνο...Να του μιλάς και ήρεμα...Δώστου και μερικά παιχνιδάκια να απασχολείται...Και κάνε υπομονή!! Σιγά σιγά θα ξεθαρρεψει!! Θα δεις!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μικρούλης. Ο γιατρός είπε οτι είναι 2,5 μηνών περίπου
Τον γατούλη τον φέραμε χτες το βράδυ σπίτι μετα την επίσκεψη στον γιατρό για τα εμβόλια.

Απο χτες το βράδυ έχει χωθεί εκει μέσα και δεν ακούγεται καθόλου :(

Του έχουμε βάλει φαγητό και νερό στο τζάκι, μαζί και την άμμο του αλλά το πρωι που έφευγα για δουλειά ήταν όλα όπως τα άφησα...

Είναι μικρούλης. Ο γιατρός είπε οτι είναι 2,5 μηνών περίπου
Τον γατούλη τον φέραμε χτες το βράδυ σπίτι μετα την επίσκεψη στον γιατρό για τα εμβόλια.

Απο χτες το βράδυ έχει χωθεί εκει μέσα και δεν ακούγεται καθόλου :(

Του έχουμε βάλει φαγητό και νερό στο τζάκι, μαζί και την άμμο του αλλά το πρωι που έφευγα για δουλειά ήταν όλα όπως τα άφησα...

Το μανάρι μου είναι τρομαγμένο!!
Για δοκίμασε μια λιχουδίτσα με έντονη μερωδιά! Κάτι να του "σπάσει" τη μύτη...Θα πεινάει αφού είναι τόσες ώρες χωμένο εκεί μέσα, οπότε κάποια στιγμή θα λυγίσει από τις μυρωδειές του φαγητού...

Η κατάσταση μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε !!!

Βγήκε, κάνει βόλτες δεξιά αριστερά και μας πλησιαζεί μέρα με την μέρα :D

Ασε που τρώει και πολυ :lol:

Η κατάσταση μπορώ να πω οτι βελτιώθηκε !!!

Βγήκε, κάνει βόλτες δεξιά αριστερά και μας πλησιαζεί μέρα με την μέρα :D

Ασε που τρώει και πολυ :lol:
Να σου ζησει!!!

Τι ονοματακι του εδωσες?

Nα σας ζησει!Υπομονη,ειναι κατι εντελως καινουριο για αυτον και ειναι λογικο να ειναι στρεσσαρισμενος.Πως τον λενε;

καλημέρα, να σου ζήσει ο γάτος....

αν δεν του έχεις βρει ακόμη όνομα δες εδώ
https://www.mypetz.gr/threads/mycat-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%86%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD.223330/
έχει αρχείο excel με διάφορα ονόματα που προτείνουν και σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούν τα μέλη του φόρουμ. :) ελπίζω να σε βοηθήσει :)

καλώς το βρήκες το γατί σου ετοιμάσου για ένα γουργουριστό χειμώνα

Το όνομα του το ψάχνουμε ακόμα γιατί δεν μας έχει δώσει και το χρόνο :D

Βλέπετε είναι μέσα στο παράπονο όταν δεν του κάνουμε παρέα και γενικότερα έχει μια μανία να μου αποσυνδέει την DSL και να γράφει διάφορα με το πληκτρολόγιο :lol:

Χτες ένανε εμετο για πρώτη φορά :( αλλά η όρεξη του δεν έχει χαθεί.

Prince, έτυχε να διαβάσω το παρακάτω topic και ιδιαίτερα το δικό σου ποστ για την καθαριότητα
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=30705&page=2

Και ο δικός μου γατούλης δεν πλένεται συχνά και σκέφτομαι την λύση με τα υγρά μαντιλάκια αλλά και με την τροφή του γενικότερα μιας και αν πλησιάσεις την άμμο του, πολλές φορές πρέπει να το κανείς με κλειστή μυτη. Και οχι τπτ άλλο αλλα η μυρωδιά μεταφέρεται ελάχιστα και στον γατούλη αλλά και στα δικά μας χέρια.

Θέλω να πιστευω οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με όποιο μαντιλάκι και να χρησιμοποιήσω αλλά στο θέμα της τροφής τί γίνεται ???

Καλή συμβίωση γεμάτη χουρχουρητά σου εύχομαι να έχεις με το τυχερό ζουζούνι:)Είναι μικρούλι ακόμη κι αν δεν είχε τη μαμά του να του δείξει πώς να πλένεται, πρέπει να του δείξεις εσύ. Η Μπασσέτ μου, αν κ΄την πήρα 50 ημερών κ΄είχε κ΄μαμά, δεν πλενόταν καθόλου μόνη της μετά την άμμο της κ΄μύριζε, άσε που την σιχαινόμουν, καθώς είμαι σιχασιάρα. Την έπλενα απαραιτήτως είτε με μωρομάντηλα, είτε με βρεγμένο χαρτί (πωπό κ΄πόδια). Μόλις ένιωθε το βρεγμένο οπίσθιο, άρχιζε να πλένεται κ΄έτσι, της έγινε συνήθεια. Δεν σου κρύβω, ότι μόλις την πετύχω να ενεργείται, ακόμη κ΄τώρα την πλένω με βρεγμένο χαρτί τουαλέτας. Άμμο να χρησιμοποιείς την ever clean ή κάποια παρόμοια, που γίνονται συμπαγείς με τα ούρα κ΄τα κακά κ΄δεν σχηματίζεται λάσπη, που μυρίζει. Μια καλή τροφή, κονσέρβα κ΄κροκέτες συμβάλλουν στο να μην μυρίζει άσχημα, γιατί δεν περιέχουν καλαμπόκι κ΄άλλα πρόσθετα, που προκαλούν βαριά μυρωδιά στα κόπρανα:sick:Βέβαια, μπορεί το γατουλίνι να έχει σκουλίκια, οπότε, αφού είναι άρρωστο, επόμενο είναι να μυρίζουν, πρόσεξε, γιατί σε αυτήν την περίπτωση, θα ακολουθήσει διάρροια. Χρειάζεται αποπαρασίτωση (έσω κ΄έξω).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back