Γατούλης τραυματισμένος στον εμπορικό αερολιμένα Θεσσαλονίκης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

gelly01

Δραστήριο μέλος

Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
Airport injured cat 001.JPGAirport injured cat 002.JPGAirport injured cat 003.JPG

Χθες το απογευμα βρεθηκα στον εμπορικο αερολιμενα της Θεσσαλονικης για να στειλω αεροπορικα 6 απο τισ γατουλες της γειτονισας μου, που πεθανε ,σε σπιτι που θα φιλοξενηθουν στην Αθηνα. Στον διαδρομο του εμπορικου αερολιμενα περιφεροταν ενας πολυ πολυ τρυφερος και χαδιαρης γατουλης με εντονοτατα συμπτωματα δυσπνοιας και εμφανη σημαδια οτι κατι δεν πηγαινε καλα με το διαφραμα στην θωρακικη κοιλοτητα. Απο τις πληροφοριες των ανθρωπων που φροντιζουν τον γατουλη καθως και καποια αλλα αδεσποτα του χωρου, ο γατουλης παρουσιασε τα συμπτωματα περιπου πριν απο ενα μηνα. Τον πηγαν σε κτηνιατρο στην πολη και οι οδηγιες του κτηνιατρου ηταν αποπαρασιτωση και αντιβιωση. Τα συμπτωματα βεβαια σαφως δεν υποχωρησαν και καθημερινα η δυσπνοια στο ζωο γινοταν ολο και μεγαλυτερη.
Τον μαζεψα και αφου τελειωσα με τισ γραφειοκρατικες διαδικασιες της αποστολης των ζωων, τον πηγα γαι ακτινογραφια στο κεντρο ακτινολογικου ελεγχου των ζωων στην πολη μας. Απο την ακτινογραφια διαπιστωθηκε βαρυτατη διαφραγματοκοιλη.
Σημερα το πρωι εξετασθηκε απο τους γιατρους της Κτηνιατρικης κλινικης και προγραμματιστηκε το χειρουργειο του μικρουλη για την Παρασκευη το πρωι στην κλινικη της Κτηνιατρικης.
Ειναι πραγματικα συγκινητικο το ενδιαφερον των υπαλληλων του εμπορικου αερολιμενα που τον φροντιζαν, οι οποιοι ενδιαφερονται για την καθε λεπτομερεια στην εξελιξη της υγειας του μικρουλη καθως και προσφερθηκαν να συγκεντρωσουν οσο το δυνατον περισσοτερα χρηματα για την επεμβαση του ζωου.
Ο μικρος γκρζογατος φιλοξενειται στο σπιτι μου μεχρι την Παρασκευη το πρωι που θα τον παω στην κλινκη για την επεμβαση στο διαφραγμα. Αν ολα πανε καλα με το χειρουργειο, θα τον παρω πισω οταν οι γιατροι της κλινικης αποφασισουν οτι ο μικρουλης μπορει να βγει απο την κλινικη.
Αιτιολογια του τραυματισμου οι γιατροι θεωρουν πιθανον τοσο το ατυχημα απο καποιο αυτοκινητο οσο και την περιπτωση ο μικρος να εφαγε καποια κλωτσια. Η πιθανοτερη αιτια για τους υπαλληλους που τον προσεχαν και τον φροντιζαν στον χωρο ειναι η κλωτσια απο καποιον που θελει να λεγεται ανθρωπος.
Ο γατουλης εχει στειρωθει πριν απο περιπου ενα χρονο απο το φιλοζωικο σωματειο ΑΡΓΟΣ

Αυτα ειναι τα νεα του καινουριου μου φιλοξενουμενου, του γκρζουλη, για τον οποιο ευχομαι με ολη μου την καρδια να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ και να σας γραψω τα καλα νεα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Airport injured cat 001.JPG
    Airport injured cat 001.JPG
    334,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Airport injured cat 002.JPG
    Airport injured cat 002.JPG
    333,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Airport injured cat 003.JPG
    Airport injured cat 003.JPG
    593,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Airport injured cat 001.JPG
    Airport injured cat 001.JPG
    334,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Airport injured cat 002.JPG
    Airport injured cat 002.JPG
    333,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Airport injured cat 003.JPG
    Airport injured cat 003.JPG
    593,1 KB · Εμφανίσεις: 31
Κι εγώ με τη σειρά μου εύχομαι τα καλύτερα για τον γατούλη. Είναι πολύ δύσκολη επέμβαση και, απ' ό,τι έχω ακούσει, μόνο στην Κτηνιατρική γίνεται. Όχι σε ιατρείο.
Μπράβο σε σένα, μπράβο και στους καλούς ανθρώπους του αεροδρομίου που ενδιαφέρονται και βοηθάνε! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ πολύ στεναχωρέθηκα...περαστικά του...ελπίζω όλα να πάνε καλα!
Οσο για όλους εκείνους που κλώτσάνε ζώα εύχομαι ολόψυχα να φάνε τέτοια κλωτσιά που να μην μπορέσου να σηκωθούν ποτέ ξανά. και δεν είμαι κακός άνθρωπος....

Gelly Παρασκευή πρωί θα είμαι στις κλινικές (είμαι φοιτήτρια Κτηνιατρικής). Θα είμαι όμως στην παθολογία και όχι στη χειρουργική, αλλά αν χρειαστείς κάτι το τηλ. μου είναι 6936639789. Στο διάλειμμα και το μεσημέρι μπορώ να πάω να τον δω και να σας ενημερώσω για την κατάσταση του.

Ευχαριστω για τις ευχες για τον γατουλη. Η επεμβαση και δυσκολη ειναι και πολυ πολυ επικινδυνη. Τον εμπιστευομαι ομως σε κτηνιατρους πολυ πολυ εμπειρους απο τους οποιους μεχρι σημερα δεν εχω χασει καποιο απο τα ζωακια που εχουν χειρουργηθει για την ιδια περιπτωση.
Coffe Black θα ειμαι στα εξωτερικα ιατρεια στις 9 το πρωι. Εχει ηδη γινει η καρτελα του ζωου και νομιζω οτι αμεσα θα προχωρησουν στην επεμβαση.
Επειδη το τηλεφωνο σου εχει σβηστει απο το μηνυμα σου στελνω με ΠΜ το δικο μου και αν μπορεις στειλε μου και εσυ το δικο σου.
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την προσφορα σου να βοηθησεις.

αχ πολύ στεναχωρέθηκα...περαστικά του...ελπίζω όλα να πάνε καλα!
Οσο για όλους εκείνους που κλώτσάνε ζώα εύχομαι ολόψυχα να φάνε τέτοια κλωτσιά που να μην μπορέσου να σηκωθούν ποτέ ξανά. και δεν είμαι κακός άνθρωπος....

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και εγώ εύχομαι σε αυτούς τους "ανθρώπους" το ίδιο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το γατούλη. Πέρυσι τέτοιο καιρό έχασα την Ήρα μου, μετά από λίγους μήνες που την είχα υιοθετήσει, από διαφραγματοκήλη. Περαστικά του.

Ένα μεγάλο μπράβο και σε σας που βοηθάτε το γατούλη.

Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα για όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για τον τιγράκο.:clapup:
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με την δύσκολη επέμβαση.:D:D:D
Περιμένουμε να διαβάσουμε αύριο τα νέα του.:)

Gelly Παρασκευή πρωί θα είμαι στις κλινικές (είμαι φοιτήτρια Κτηνιατρικής). Θα είμαι όμως στην παθολογία και όχι στη χειρουργική, αλλά αν χρειαστείς κάτι το τηλ. μου είναι 6936639789. Στο διάλειμμα και το μεσημέρι μπορώ να πάω να τον δω και να σας ενημερώσω για την κατάσταση του.

Τώρα εξηγείται η μεγάλη σου αγάπη για τα ζώα και την επιτυχή απελευθέρωση του γατούλη στο εργοστάσιο. Μακάρι όλοι οι κτηνίατροι να ήταν έτσι συνδητοποιημένοι και να είχαν ένα ελάχιστο της αγάπης σου για τα ζώα. Καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι.:clapup: '
Μπράβο παιδιά στην επιτυχή διάσωση του τραυματισμένου γατούλη:)

Mακάρι να πάνε όλα καλά και γίνει περδίκι ο γατούλης:rolleyes::rolleyes:
Τα μπράβο είναι λίγα για εσένα gelly:clapup:

Πριν λίγο γύρισα από τις κλινικές. Ο γατούλης (τον οποίον, παρεμπιπτόντως, οι φωτό τον αδικούν... Από κοντά είναι πολύ πιο όμορφος, σκέτη γλύκα!) εγχειρίστηκε ΕΠΙΤΥΧΩΣ!:thumbsup::thumbsup::thumbsup: Δεν φαντάζεστε πόσο χάρηκα!

Όταν τον άφησα είχε αρχίσει να συνέρχεται από την αναισθησία. Ο φουκαράς ήταν ζαλισμένος και κουτουλούσε στο κουβί του. Σε όλους έκανε εντύπωση το ότι αν και αδέσποτος ήταν πολύ φιλικός και ήρεμος και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Σήμερα θα μείνει στο νοσηλευτήριο (εφημερεύει μια φίλη μου και της είπα να τον προσέχει σαν κόρη οφθαλμού) και αν όλα πάνε καλά αύριο θα πάρει εξιτήριο.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσει η Gelly, την οποία είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά. Της αξίζουν 1000 μπράβο, ότι και να πω είναι λίγο, είναι ένας υπέροχος, μοναδικός άνθρωπος!:redface: Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι σαν αυτήν... Gelly, μακάρι ο Θεός να σε έχει πάντα καλά, και εσένα και αυτούς που αγαπάς! :bigarmhug

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Μπράβο τον γατούλη! Γρήγορα περαστικά του τώρα! :clapup::clapup::clapup::clapup:
Τις καλύτερες ευχές μου για σένα, gelly, και για όσους άλλους ενδιαφέρθηκαν.
Μήπως θα σκεφτεί να τον υιοθετήσει κάποιος από τους καλούς ανθρώπους στο αεροδρόμιο;;; :hmm:;):)

Μήπως θα σκεφτεί να τον υιοθετήσει κάποιος από τους καλούς ανθρώπους στο αεροδρόμιο;;; :hmm:;):)

Υπάρχει το ενδεχόμενο να τον πάρει σπίτι της μια κοπέλα που τον φρόντιζε και στο αεροδρόμιο... Μακάρι να γίνει έτσι! Ο γατούλης αξίζει ό,τι καλύτερο!:)

Καλησπερα και απο μενα! Ο γατουλης μεχρι στιγμης τα πηγαινει περιφημα. Η εγχειρηση ηταν πολυ δυσκολη οχι γιατι ηταν απλα διαφραγματοκοιλη αλλα παλιο τραυμα και κατασταση πιο επικινδυνη αποτι ενα προσφατο τραυμα. Ειχα αγωνια για τον μικρο αλλα οφειλω να ομολογησω οτι δεν ετρεμα κιολας απο αγωνια , καθως οι γιατροι στους οποιους τον εμπειστευτηκα εχουν χειρουργησει, τον τελευταιο χρονο μονο, με επιτυχια αλλα τεσσερα γατουλια με αντιστοιχο προβλημα και ολα επιτυχως. Ο κινδυνος υποτροπης θα εξαλειφθει μετα το πρωτο εικοσιτετραωρο.
Ο γατουλης ειναι πολυ πολυ συνεργασιμος με ολους . Σημερα και αυριο εφημερευουν στην κλινικη καποιοι πολυ καλοι φιλοι και θα μπορω να εχω αμεση ενημερωση για την εξελιξη της καταστσσης του.
Η κυρια που τον φροντιζε στο αεροδρομιο ηταν ολο το πρωι σε επικοινωνια και η αγωνια της για ατον γκριζουλη ηταν ολοφανερη. Ηδη τεθηκε το θεμα της πιθανης υιοθεσιας του και περιμενω να δω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα. Ενα ζωο μετα απο τετοια περιπετεια και ενα ζωο τοσο γλυκο και χαδιαρικο μου ειναι αδιανοητο να επιστρεψει στον δρομο.
Η μερα ομως δεν συνεχιστηκε το ιδιο ευχαριστα καθως γυριζοντας στο σπιτι συναντησα ακριβως μπροστα στην οικοδομη μου εναν γατουλη της γειτονιας πολυ πολυ καταπονημενο και υποτονικο. Ετσι λοιπον το απογευμα μαζι με τα δυο ζωα που θα παω για στειρωση στην κτηνιατρο μου θα εχω και τον γατουλη για την πρωτη κλινικη εξεταση. Φοβαμαι οτι τα πραγματα δεν πρεπει να ειναι και πολυ αισιοδοξα για αυτον. Φωτογραφιες το βραδυ οταν επιτελους θα βρεθω στιο σπιτι μου.

Καλή ανάρρωση στο γκριζούλη. Περαστικά!
Εύχομαι να έχεις καλά νέα για τον άλλο γατούλη, να πάνε όλα καλά.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε σένα gelly.

Τα νεοτερα για τον γατουλη με την διαφραγματοκοιλη ειναι οτι ειναι πολυ πολυ καλα μετα την επεμβαση και εχει ξεπερασει τον κινδυνο. Θα παραμεινει σημερα στιην κλινικη της Κτηνιατρικης σχολης, μονο και μονο γαι καθαρα δικο μου πρακτικο προβλημα ( ελλεψη χωρου φιλοξενειας) και απο αυριο θα τον φιλοφενησω για καποιες μερες στο σπιτι μου μεχρι να περασει το δεκαημερο που θα αφαιρεσουμε τα ραμματα.
Ηδη συζηταμε για την πιθανοτητα της υιοθεσιας του απο την κυρια που τον φροντιζε στο χωρο του εμπορικου αερολοιμενα.
Σχετικα με τον γατουλη της γειτονιας μου, τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα καθως απο το οξυτατο αναπνευστικο του προβλημα ειναι αδυνατον να γινει ηρεμηση για να γινουν εξετασεις αιματος. Ειναι απο τα πολυ αγρια ζωα και συμφωνησαμε με την κτηνιατρο μου να γινει μια προσπαθεια νοσηλειας του σε γατοφορο και με vibramycin αντιβιωση στο φαγητο του. Ο γατουλης μεχρι στιγμης δεν εχει φαει και περιμενω να δω αν θα ανταποκριθει σημερα στο φαγητο για να δωσω και την σχετικη αντιβιωση. Διαφορετικα θα ξεκινησω αμεσα ενεσιμη αντιβιωση.
Coffe black Πολυ χαρηκα πραγματικα κοπελα μου που σε γνωρισα ,και για κατι που χαιρομαι παρα μα παρα πολυ ειναι οτι ενας ακομη κτηνιατρος που αγαπαει πραγματικα πολυ τα ζωα θα ειναι διπλα μας και θα μας βοηθα στον αγωνα μας για τα αδεσποτακια μας. Σου ευχομαι και εγω με την σειρα μου ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. Το αξιζεις πραγματικα.

Just after his operation 003.JPG

Just after his operation 004.JPG

Just after his operation 005.JPG

Τα καταφερε ο μικρος:clapup:. Απο σημερα αναρρωνει στο σπιτι μου και φαινεται οτι εχει πολυ πολυ κουραγιο μετα απο μια τετοια επεμβαση. Εφαγε κανονικα και εξακολουθει ο κακομοιρος να ειναι πολυ πολυ συνεργασιμος παρα τους πονους που ακομη πρεπει να αισθανεται. Ειναι βεβαια λιγο επιφυλακτικος στις κινησεις του . Σε δεκα μερες απο σημερα οι γιατροι θα του αφαιρεσουν και τα ραμματα της τεραστιας τομης του:).
Αυριο θα συζητησουμε με την Βικυ, την κοπελα που τον ειχε υπο την προστασια της στο αεροδρομιο για το μελλον του γκριζουλη. Ενα ειναι βεβαιο οτι ο μικρος με τιποτα δεν θα επιστρεψει ξανα στον δρομο:).

Συνημμένα

• Just after his operation 003.JPG
    580,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Just after his operation 004.JPG
    606 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Just after his operation 005.JPG
    594 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Just after his operation 003.JPG
    580,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Just after his operation 004.JPG
    606 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Just after his operation 005.JPG
    594 KB · Εμφανίσεις: 33
:clapup::clapup::clapup::clapup:
Μπράβο και ξανά μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν να σωθεί ο γατούλης!!!

περαστικά κι απο μένα στον όμορφο γατούλη!:)

Ο γκριζουλης, υγιεστατος και κινητικοτατος, απο την Παρασκευη εξερευνει το καινουριο του σπιτι. ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ η Βικυ, η κοπελα απο το αεροδρομιο που τον ειχε υπο την προστασια της.:clapup:
Ο μικρουλης προσαρμοστηκε πολυ πολυ γρηγορα στο σπιτι. Η βικυ σημερα μου ελεγε οτι δινει καθημερινα μαχη για μια γωνιτσα στο κρεβατι της. Επισης προσπαθει να βρει καποια διαλειματα στα οποια ο μικρος κοιμαται για να μπορεσει να κανει καποια δουλεια στο σπιτι της ,καθως ο κυριος οταν ειναι ξυπνιος απαιτει την πληρη αποκλειστικοτητα με αγκαλιες και χαδια.;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back