Γατούλης

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
παιδια το θεμα ειναι της taniav τη βοηθησα να το ανοιξει γιατι δεν ηξερε:)

Ευχαριστω πολυ, νασαι καλα! Ηθελα να ρωτησω πολλα πραγματα βασικα! Μολις πριν μια βδομαδα πηρα ενα γατο, δεν ειναι πρωτη φορα, αλλα ειναι πρωτη φορα σε διαμερισμα. Ο γιατρος τον βρηκε 5μιση μηνων με ψιλους, του εκανε το πρωτο εμβολιο και του εβαλε μια αμπουλα. Το θεμα ειναι πως ειμαι 4ο και 5ο , εχω μεν μπαλκονι, μεγαλο, αλλα αδειο και βλεπει στον κεντρικο δρομο, οχι ακαλυπτο. Αυτο το γατι, φενεται να ξερει απο σπιτι, αλλα παρολα αυτα, εγω το μαζεψα απο ενα μερος με πολλα γατακια, ολα εξω, σε αθλιες συνθηκες διπλα στον αυτοκινητοδρομο, με μουχλιασμενο φαι και χωρις νερο, ψοφαγανε ενα ενα τα πιο μικρα. Ηταν ο μονος φιλικος εκει, γιαυτο και τον πηρα τοσο μεγαλο παροτι ηθελα μωρακι, ερχοταν αυτος πανω μας, τα αλλα δε μπορουσαμε να τα πιασουμε με τιποτα!!Ανησυχω πολυ ομως, γιατι πρωτον αισθανομαι ενοχη που τον αναγκαζω να ειναι μεσα ολη την ωρα, τον αφησα κανα δυο φορες στο μπαλκονι, επινε νερο απο την υδροροη και σημερα πηδηξε πανω στο τοιχακι του μπαλκονιου!Δεν ειναι σεχουαλικα ενεργος ακομα ειπε ο γιατρος, αλλα σε λιγο που θα γινει, πρεπει να τον στειρωσω γιατι θα πηδηξει σιγουρα απο το μπαλκονι, εκτος του νιαουρισματος κτλ! Του εκανα νομιζω cold turkey, απο το μεσα στο συνεχεια μεσα, και παρολο που ειναι πολυ φιλικος, εγω νιωθω πως δεν ειναι χαρουμενος , οτι θα μου παθει καταθλιψη! Τον ειχα αγγαλια και του εδειξα ποσο ψηλα ειμαστε και σκιαχτηκε τις προαλες, κοιταζει εξω απο τα παραθυρα, αλλα εχει τοιχακι, δε μπορει να δει κανονικα εξω. Επειδη εχει και τους ψιλους, ο φιλος μου δε θελει να τον αφηνουμε σε ολα τα δωματια, για να μη τα γεμιζει ολα, αλλα ως να φυγουν λιγο, να ειναι σε ενα με δυο μερη μονο. Του εχω παιχνιδια, και παιζω αρκετες φορες τη μερα μαζι του, αλλα παλι, μονος του εχει λιγη ορεξη, που την χανει γρηγορα. Νομιζω βαριετε παρα πολυ, και εχει αρχισει να μου δαγκωνει συχνοτερα τα χερια, για πλακια μεν, αλλα πολυ!Δε ξερω.... λυπαμαι πολυ, δε θελω ουτα να κακοπερναει εδω, ουτε να τον κανω προβληματικο. Ισως ειναι καλυτερα εξω, και ας εφευγε πιο γρηγορα, τουλαχιστον, θα ηταν στο στοιχειο του... δε ξερω... :-s θελω να κανω το καλο και το σωστο, οχι απλα να καλυψω ενα εγωιστικο θελω μου εις βαρος του γατιου, και πελαγωσα..... ουφ... αγχωθηκα... μπορει τοση ωρα να παραληρω... σορι!!!Τωρα παω να τα γραψω ολα αυτα, καπου στο φορουμ.... Ευχαριστω και παλι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια ακυρο, τελικα η κοπελα τα καταφερε και ανοιξε θεμα. μπορει να διαγραφει αυτο εδω απο τους μοντς? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να διαγραφεί αλλά μπορείς να το κλειδώσεις ώστε να μην δέχεσαι απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back