kakofonixx
Νεοφερμένο μέλος
Ο kakofonixx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
07-12-09
11:46
Χαιρετω την ομορφη παρεα του φορουμ 
Το μητσακι μου μεγαλωνει σιγα σιγα και εχει γινει ολοκληρη κοπελα πια!
διανυουμε ηδη τον 9 μηνα της ζωης μας, αλλα εξακολουθει να ειναι ακομα αρκετα σκανταλιαρα!
Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα σε εναν τοιχο στο χωρο μου μια ταπετσαρια, μετα απο αρκετη αναζητηση!
Ειναι αναγλυφη, καλης ποιοτητας και ταιριαξε ομορφα
Προχτες ομως εκει που καθομουν παρατηρησα πανω της κατι σαν πιτσιλιες
παω απο κοντα και τι να δω?
Το μικρο μου το μητσακι ειχε κανει νυχιες!!!!
κοιταω πιο προσεκτικα και βλεπω οτι εχει κανει νυχιες χαμηλα σχεδον σε ολο της το μηκος
Μαλιστα την ωρα που παρατηρουσα ερχεται το καλο μου να χαιδευτει και παει να ξανατεντωθει πανω στην ταπετσαρια!!!
Τρελαθηκα και φυσικα το μαλωσα, αλλα μαλλον δεν εδειχνε να πολυκαταλαβαινει το λογο....
προσωρινα κολλησα στο δαπεδο και σε αποσταση ~10εκ απο τον τοιχο ταινια διπλης οψης ωστε οταν πλησιαζει το γατουνι μου να κολλαν τα πατουσακια του και να φευγει!
Τι να κανω βρε παιδια??? εχει κανεις καμια ιδεα??
σιγουρα πλεον θα της παρω ενα ονυχοδρομιο (της εχω ηδη 2 χαλακια και την αφηνω να ξυνει τα νυχακια της στον καναπε), αλλα πως θα την κανω να αποφευγει την ταπετσαρια??

Το μητσακι μου μεγαλωνει σιγα σιγα και εχει γινει ολοκληρη κοπελα πια!

διανυουμε ηδη τον 9 μηνα της ζωης μας, αλλα εξακολουθει να ειναι ακομα αρκετα σκανταλιαρα!
Την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα σε εναν τοιχο στο χωρο μου μια ταπετσαρια, μετα απο αρκετη αναζητηση!
Ειναι αναγλυφη, καλης ποιοτητας και ταιριαξε ομορφα

Προχτες ομως εκει που καθομουν παρατηρησα πανω της κατι σαν πιτσιλιες
παω απο κοντα και τι να δω?
Το μικρο μου το μητσακι ειχε κανει νυχιες!!!!
κοιταω πιο προσεκτικα και βλεπω οτι εχει κανει νυχιες χαμηλα σχεδον σε ολο της το μηκος

Μαλιστα την ωρα που παρατηρουσα ερχεται το καλο μου να χαιδευτει και παει να ξανατεντωθει πανω στην ταπετσαρια!!!
Τρελαθηκα και φυσικα το μαλωσα, αλλα μαλλον δεν εδειχνε να πολυκαταλαβαινει το λογο....
προσωρινα κολλησα στο δαπεδο και σε αποσταση ~10εκ απο τον τοιχο ταινια διπλης οψης ωστε οταν πλησιαζει το γατουνι μου να κολλαν τα πατουσακια του και να φευγει!
Τι να κανω βρε παιδια??? εχει κανεις καμια ιδεα??
σιγουρα πλεον θα της παρω ενα ονυχοδρομιο (της εχω ηδη 2 χαλακια και την αφηνω να ξυνει τα νυχακια της στον καναπε), αλλα πως θα την κανω να αποφευγει την ταπετσαρια??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
07-12-09
11:53
καλημερα σου.....σιγουρα πρεπει να της παρεις ονυχοδρομιο....επισης να ξερεις οτι οταν την μαλωνεις κατοπιν εορτης.....δεν εχει κανενα απολυτως νοημα....δεν μπορει να το συνδυασει στο μυαλο της.Οταν κανει την κουτσουκελα,αμεσως θελει μαλλωμα(...εννοειται οχι ξυλο...)δυνατη και αποτομη φωνη,παλαμακια,κροτο αποτομο πχ με ενα τενεκεδενιο κουτακι γεματο κερματα,αλλα και ψεκασμα νερου με ψεκαστηρα(...μην σου πουντιασει ομως...)τοτε μονο θα το συνδυασει....επισης μπορεις να παρεις διαφορα απωθητι κα σπρευ που πουλανε σε κτηνιατρια....προς το παρων...αυτα μπορω να σκεφτω.....αλλα πρωτα απ'ολα...ονυχοδρομιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
07-12-09
11:56
Αν δεν εχει ονυχοδρομιο,λογικο ειναι...αν ψεκαζες με λιγο χυμο λεμονιου;
kakofonixx
Νεοφερμένο μέλος
Ο kakofonixx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
07-12-09
12:05
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις
το σιγουρο ειναι οτι σιγουρα θα της παρω ονυχοδρομιο
Οταν το μαλωνω εννοειται οτι το κανω οταν κανει τη ζαβολια, το ξερω οτι μετα δεν εχει νοημα
συνηθως υψωνω τη φωνη και ενα δυνατο παλαμακι αρκει, απλα μετα ξανακανει την ιδια σκανταλια....
το αποθητικο σπρει δεν το ειχα σκεφτει, ειχα σκεφτει ομως το ψεκασμα με χυμο λεμονιου ή πορτοκαλιου
απλα επειδη ο τοιχος που εχει τοποθετηθει η ταπετσαρια ειναι ο τοιχος του μπανιου, μεσα στο οποιο βρισκεται η αμμος της, μηπως θα εχουμε προβλημα στο να παει το μικρο μου στην αμμο του? και φυσικα δε θα ηθελα να μετακινησω την αμμο σε αλλο χωρο, ειδικα τωρα που χειμωνιαζει και δεν πολυανοιγουμε παραθυρα...
το σιγουρο ειναι οτι σιγουρα θα της παρω ονυχοδρομιο

Οταν το μαλωνω εννοειται οτι το κανω οταν κανει τη ζαβολια, το ξερω οτι μετα δεν εχει νοημα
συνηθως υψωνω τη φωνη και ενα δυνατο παλαμακι αρκει, απλα μετα ξανακανει την ιδια σκανταλια....
το αποθητικο σπρει δεν το ειχα σκεφτει, ειχα σκεφτει ομως το ψεκασμα με χυμο λεμονιου ή πορτοκαλιου
απλα επειδη ο τοιχος που εχει τοποθετηθει η ταπετσαρια ειναι ο τοιχος του μπανιου, μεσα στο οποιο βρισκεται η αμμος της, μηπως θα εχουμε προβλημα στο να παει το μικρο μου στην αμμο του? και φυσικα δε θα ηθελα να μετακινησω την αμμο σε αλλο χωρο, ειδικα τωρα που χειμωνιαζει και δεν πολυανοιγουμε παραθυρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum