yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θελετε να τα φτιαξετε μονοι σας?πολλες ιδεες εδω
https://www.wikihow.com/images/thumb/a/af/95142335_8360b99a9e.jpg/300px
https://www.abc.net.au/creaturefeatures/make/cattoy.htm
https://cats.about.com/cs/playforcats/bb/bybcattoys.htm
δειτε εδω τι να προσεξετε
https://videoforcats.com/cattoys.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
πρωτα απο ολα το καροτσι μεταφορας γατοφορου!! τελειο?? σαν να πηγαινεις το μωρο σου βολτα! πολυ χρησιμο για μεταφορα χωρις αυτοκινητο... μπορεις επεισης να προσαρμοσεις την γατοφορο σου σε ενα παλιο παιδικο καροτσακι
μετα το ραφακι! αγοραζοντας ενα πανφθηνο ραφι απο το ικεα η αλλου, το ντυνεις με μια γουνιτσα και το καρφονεις κοντα στο παραθυρο! ετσι ο γατουλης σου εχει "παραθυρο με θεα" και ανεση! βασιλιας!
τριτο το ντουλαπι-wc! εχεις παλιο ντουλαπι της γιαγιας σου?? εστω και ενα πολυ οικονομικο καινουργιο αν αγορασεις, στις σωστες διαστασεις και κανοντας μια πορτουλα στο πλαι του εχεις μια κλειστη τουαλετα για το γατουλι σου! συν χωρο αποθηκευσης της αμμου και οτι αλλο χρειαστεις!!
και φυσικα δεν φαινεται τιποτα!
και τελευταιο το αγαπημενο μου που θα το φτιαξω σιγουρα...ενα μπαουλακι χωρισμενο, με τρυπα στο πλαι! ιδανικη και ευκολη λυση για κλειστη τουαλετα μεσα στο σπιτι!! και πανω απο ολα εμφανισιακα ομορφο..
θα βαλω και αλλες φωτο του τελευταιου..
ελπιζω να σας εμπνευσα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον...
Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; 
To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
αλλα νομιζω ειναι πολυ ευκολο να κατασκευαστει και βεβαια πιο οικονομικο..
οριστε κιαλλες φωτο με ευτυχισμενα γατακια πανω

Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
Το μπαουλάκι πρέπει να επενδυθεί με πλαστικο εσωτερικά, γιατί τα ουρα των γάτων θα το διαβρώσουν.
πολυ καλη ιδεα! ετσι θα καθαριζεται και καλυτερα!!

Ismini
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εγω mimikaki το εσβησα το μηνυμα μου, γιατι εκ των υστέρων, παρατήρησα ότι εχουν βάλει λεκάνη στο εσωτερικό.
ναι αλλα ειναι καλη ιδεα ουτως η αλλως ,γιατι ολο και κατι μπορει να βγει εξω η στα τοιχωματα!!
θελεις να το σβησω και εγω??
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
organic, 11 inches long
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
και αυτο τελειο! (Συννημένη φώτο ονυχοδρομιου)
Μπουχού... ΑΥΤΟ το ονυχοδρομιο θέλω να πάρουμε στην Μιτσυ, επειδή είναι αρκετά περίπλοκο και ψηλό καθώς η χαριτωμένη είναι πολύ δραστήρια γάτα. Αλλά ο αντρούλης μου, δεν συμφωνεί γιατί θα πιάνει πολύ χώρο στο σπίτι μας. Μένουμε σε δυάρι διαμερισμάτακι μικρό.
Αλήθεια, ξέρει κανείς από εδώ μέσα κανέναν ξυλουργό που να φτιάχνει τέτοιες κατασκευές για γάτες;
Τοσα αχρηστα, με καταλληλη επεξεργασια γινονται πολυ χρησιμα και σε γλυτωνουν απο εξοδα!

mimikaki
Διάσημο μέλος
βρηκα και αλλο ενα πολυ πιο ευκολο να το κανεις, μαλιστα αυτος που το εχει φωτο λεει οτι το εφτιαξε μονος του. να το:
Συνημμένα
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλει να σκαρφαλώνει όσο πιο ψηλά γίνεται.
Και θέλει σίγουρα μια πιο περίπλοκη κατασκευή.Θα ρωτήσω έναν ξυλουργό που ξέρω, να δω τι θα μου πει.
mimikaki
Διάσημο μέλος
τιποτα απλουστερο απο ραφακια ντυμενα με γουνα, και τα βαζεις οπως εσυ θελεις!!!

Συνημμένα
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Αυτό με το μπαούλο είναι τέλειο
! Κρίμα όμως που δεν έχουμε χώρο στο σπίτι για να το βάζαμε κάπου. Θα μας έλυνε τα χέρια από τις μυρωδιές και από τα χαλικάκια όταν βγαίνει έξω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλλα πρεπει να εχει ξεχωριστο δωματιο για την γατα με ολα αυτα!
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος

Διότι ο καημένος, 1 χρόνο πριν παντρευτούμε, παιδευόταν με αυτό
Εδώ, δέχτηκε να ανοίξω μια τρυπά στον τοίχο για να μπει μια γατόπορτα. 
Πω, πω... με εβάλες σε τρέλες σκέψεις!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Έχουμε και 3 μέτρα ταβάνια στο σπίτι, θα ξετρελαθεί η Αρήθα να μας κοιτάζει αφ' υψηλού.
Τώρα μένει να πείσω τον καλό μου που μας κάνει λίγο τον δύσκολο... (μάλλον σκέφτεται ότι αυτός θα κάθεται να τα καρφώνει)

mimikaki
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool