mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:08 Η mimikaki έγραψε: #21 10-05-07 17:08 αλλο παταρακι για γατες και γλαστρα wc!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα K-CL_1.gif 36,6 KB · Εμφανίσεις: 354 n_SCCG-Decor-IvySH.jpg 9 KB · Εμφανίσεις: 2.680 n_tuscany_sh.jpg 8,2 KB · Εμφανίσεις: 2.663 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:17 Η felix έγραψε: #22 10-05-07 17:17 Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:36 Ο Thanasis46: #23 10-05-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η mimikaki έγραψε: #24 10-05-07 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα συνθετικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #25 10-05-07 18:13 Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η sardela έγραψε: #26 10-05-07 18:45 Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλλο παταρακι για γατες και γλαστρα wc!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:17 Η felix έγραψε: #22 10-05-07 17:17 Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:36 Ο Thanasis46: #23 10-05-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η mimikaki έγραψε: #24 10-05-07 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα συνθετικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #25 10-05-07 18:13 Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η sardela έγραψε: #26 10-05-07 18:45 Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:36 Ο Thanasis46: #23 10-05-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η mimikaki έγραψε: #24 10-05-07 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα συνθετικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #25 10-05-07 18:13 Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η sardela έγραψε: #26 10-05-07 18:45 Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από felix: Αχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά????????????? Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!! Το θεεεεελωωωωωωω!!!! Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 17:39 Η mimikaki έγραψε: #24 10-05-07 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα συνθετικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #25 10-05-07 18:13 Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η sardela έγραψε: #26 10-05-07 18:45 Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα συνθετικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:13 Η ruko έγραψε: #25 10-05-07 18:13 Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η sardela έγραψε: #26 10-05-07 18:45 Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 18:45 Η sardela έγραψε: #26 10-05-07 18:45 Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θα παω στον ξυλουργο να ρωτησω αν μπορει να μου φτιαξει αυτο το γωνιακο που λεει οτι ειναι μπαλκονακι στο σαιτ που εδωσε η Αλικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 19:38 Η felix έγραψε: #27 10-05-07 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα Click για ανάπτυξη... Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα. Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα. Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει? Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mat Νεοφερμένο μέλος Ο mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:09 Ο mat έγραψε: #28 10-05-07 21:09 καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της! Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 04:29 Η kittycat έγραψε: #29 11-05-07 04:29 mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 10:12 Η anabou έγραψε: #30 11-05-07 10:12 Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 11:55 Η felix έγραψε: #31 11-05-07 11:55 Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Image(22).jpg 42,1 KB · Εμφανίσεις: 178 Image(21).jpg 43,8 KB · Εμφανίσεις: 176 Image(20).jpg 43,7 KB · Εμφανίσεις: 189 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anabou: Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:42 Η mimikaki έγραψε: #32 11-05-07 17:42 Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα dog-pink-stroller-1.jpg 31,9 KB · Εμφανίσεις: 149 JBRU9TKFALHJ2QKZC2UX_L.jpg 55,5 KB · Εμφανίσεις: 1.978 Stroller300_06.jpg 46 KB · Εμφανίσεις: 172 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kittycat: mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα; Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα . Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος.... Click για ανάπτυξη... δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567 https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα.... θα το δοκιμαζα παντως... Αρχική Δημοσίευση από felix: Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας... Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!! το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιο αυτο φελιξ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 17:48 Η aspasiapef: #33 11-05-07 17:48 Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δες επίσης και αυτά που είναι αρκετά πιο φτηνά: https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 09:36 Η Mici έγραψε: #34 12-05-07 09:36 Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από felix: Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 20:47 Η mimikaki έγραψε: #35 12-05-07 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 32432_PE122397_S4.jpg 37 KB · Εμφανίσεις: 360 felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Τα ράφια είναι απίθανα!! Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα! Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο). Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:15 Η felix έγραψε: #36 12-05-07 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mici: Ζούλεψα, πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω . Μιλάμε για φατσούλα!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καταπληκτικό? Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!" Μιλάμε για τρελλό γέλιο! Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix Δραστήριο μέλος Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η felix έγραψε: #37 12-05-07 21:18 Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να σας εξομολογηθώ κάτι..... Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη! Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:18 Η Κείρα έγραψε: #38 12-05-07 21:18 παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα jouets.jpg 6,5 KB · Εμφανίσεις: 2.002 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιχνιδακια Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 21:26 Η mimikaki έγραψε: #39 12-05-07 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;). Click για ανάπτυξη... αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat Εκκολαπτόμενο μέλος Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα. 13 Μαΐου 2007 στις 02:32 Η kittycat έγραψε: #40 13-05-07 02:32 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το καρότσι μιμίκα και ασπασία ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.