aporw
Διακεκριμένο μέλος
σου λεω ειναι μεγαλο το μπαλκονι και στεγασμενο το πιο μεγαλο μερος..σκεψου περιπου 30 τμ

το μισο μου σπιτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
θα σας βαλω φωτο σε κανενα μηνα να δειτε πως ειναι..βασικα εχει προνεια να γινει εξτρα υπνοδωματιο, γιαυτο ειναι τοσο μεγαλο![]()
αχα! τοτε μια χαρα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γραφουν οτι καθε τριμηνο ο καταλογος αναβαθμιζεται.Και αν τοτε δεν εχουν το τυριριριρι?:cry:Και αν δεν εχουν και κατι αλλα που μου αρεσουν αλλα περιμενω να μαθω τιμες?:cry:α ενταξει τοτε, δεν ειναι μακρια!!![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Tα εχω βαλει κατα σειρα προτιμισης.Περιμενω να μαθω τιμη βεβαια πρωτα..
Συνημμένα
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πρεπει να παραγγειλουμε τωρα αν τα θελουμε μεχρι την γατοεκθεση..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ποτε θα γινει η ομαδικη παραγελλεια?Σιμωνη του εχω στειλει ε μαιλ εδω και μερες και δεν μου εχει απαντησει για τις τιμες...Πρεπει να παραγγειλουμε τωρα αν τα θελουμε μεχρι την γατοεκθεση..
ουτε εμενα μου απαντησε στους τελευταιους κωδικους που του εστειλα!

οτι θελετε παιδια! μπορουμε να κανουμε την τελικη παραγγελια!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αντε αντε να ακουμε προτασεις!Πρεπει βεβαια να μαθουμε τιμη...Εγω εχω σκαλωσει με τον κυλινδρο!Μιλαμε τον θελωωωωω!Αλλα μεχρι 35Ευρω προθυμοποιουμαι να δωσω...ελπιζω να μην ειναι πιο ακριβος...ουτε εμενα μου απαντησε στους τελευταιους κωδικους που του εστειλα!οτι θελετε παιδια! μπορουμε να κανουμε την τελικη παραγγελια!
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πατα στο google τη λεξη culpret.gr και δες τα προιοντα!Δεν ξερουμε τιμες ομως ακομα...Τι θα αγοράσετε και από που??????Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!
![]()
natalouko
Επιφανές μέλος
Θα μπω τώρα να τα δω!!!!Πατα στο google τη λεξη culpret.gr και δες τα προιοντα!Δεν ξερουμε τιμες ομως ακομα...

Luna
Περιβόητο μέλος

Σιμωνη,οταν μιλησες με τον κυριο πηρες κρητη η στην αποθηκη εδω στην αθηνα????
aporw
Διακεκριμένο μέλος
αμα ειναι να κανουμε παραγγελια ολοι μηπως να τον παρουμε ενα τηλ να του πουμε τι θελουμε απο τιμες που δεν εχουμε??
εδω στη αθηνα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι να παρουμε ΕΝΑ τηλεφωνο γιατι δεν δινουν λιανικη και θα γινει μπερδεμα...Εγω λεω να πειτε εδω τους κωδικους που θελετε και να παρει η Σιμωνη που εχει ξαναμιλησει μαζι του...αμα ειναι να κανουμε παραγγελια ολοι μηπως να τον παρουμε ενα τηλ να του πουμε τι θελουμε απο τιμες που δεν εχουμε??
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το πήρα πέρσι από το Quiko, νομίζω 12,8 Ευρώ, για να ξύνει η Μυρτούλα τα νυχάκια της και να ξεχάσει τον καναπέ.

Είχα μια ανησυχία αν της αρέσει αλλά το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.Ξαπλώνει στο ανάκλιντρο και ξύνει τα νυχάκια της.

Φυσικά τον καναπέ δεν το ξέχασε...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κακια Μυρτουλα!Έκανα μιά περιήγηση στο culpret.gr ,είδα ότι έχει το ανάκλιντρό μας(κύμα το λέω εγώ)
![]()
Το πήρα πέρσι από το Quiko, νομίζω 12,8 Ευρώ, για να ξύνει η Μυρτούλα τα νυχάκια της και να ξεχάσει τον καναπέ.
Είχα μια ανησυχία αν της αρέσει αλλά το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή.Ξαπλώνει στο ανάκλιντρο και ξύνει τα νυχάκια της.![]()
Φυσικά τον καναπέ δεν το ξέχασε...![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σωστό και βολικό..αμα ειναι να κανουμε παραγγελια ολοι μηπως να τον παρουμε ενα τηλ να του πουμε τι θελουμε απο τιμες που δεν εχουμε??

Να πει ο καθένας τι θέλει να πάρουμε τιμές και να τα παραγγείλουμε!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
κρεβατι γατας:
80200 και 80201
80070, 80071, 80072
καλημερα!!!!λοιπον,εγω ξαναπαραθετω αυτα που θελω να μαθω και αν τυχον η Σιμωνη δεν μπορει παιρνω και εγω τηλ!!!
natalouko
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool