natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:24 Η natalouko: #3.121 01-12-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Click για ανάπτυξη... Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.122 01-12-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια. Click για ανάπτυξη... πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η natalouko: #3.123 01-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Click για ανάπτυξη... Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:38 Η aporw έγραψε: #3.124 01-12-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Click για ανάπτυξη... αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η natalouko: #3.125 01-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Click για ανάπτυξη... Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:50 Η aporw έγραψε: #3.126 01-12-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα! Click για ανάπτυξη... Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #3.122 01-12-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια. Click για ανάπτυξη... πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η natalouko: #3.123 01-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Click για ανάπτυξη... Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:38 Η aporw έγραψε: #3.124 01-12-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Click για ανάπτυξη... αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η natalouko: #3.125 01-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Click για ανάπτυξη... Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:50 Η aporw έγραψε: #3.126 01-12-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια. Click για ανάπτυξη... πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:33 Η natalouko: #3.123 01-12-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Click για ανάπτυξη... Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:38 Η aporw έγραψε: #3.124 01-12-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Click για ανάπτυξη... αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η natalouko: #3.125 01-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Click για ανάπτυξη... Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:50 Η aporw έγραψε: #3.126 01-12-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πφφ μπερδευτηκα.. αρα χρωσταω εγω στις κοπελες? Click για ανάπτυξη... Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:38 Η aporw έγραψε: #3.124 01-12-09 15:38 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Click για ανάπτυξη... αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η natalouko: #3.125 01-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Click για ανάπτυξη... Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:50 Η aporw έγραψε: #3.126 01-12-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή: Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά Εγώ: 1 με μακριά φτερά Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος). Click για ανάπτυξη... αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:47 Η natalouko: #3.125 01-12-09 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Click για ανάπτυξη... Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:50 Η aporw έγραψε: #3.126 01-12-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα? σωστα? Click για ανάπτυξη... Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:50 Η aporw έγραψε: #3.126 01-12-09 15:50 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα. Click για ανάπτυξη... επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:00 Η natalouko: #3.127 01-12-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: επειδη το εχω χασει (μη βριζεις!) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα? Click για ανάπτυξη... Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:11 Η aporw έγραψε: #3.128 01-12-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε... Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις. Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου. Click για ανάπτυξη... ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:15 Η natalouko: #3.129 01-12-09 16:15 Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι θα παρεξηγηθουμε! πας να μου φας τα λεφτουδακια μου! ειναι δικα μου ολα ολα ολα! Click για ανάπτυξη... Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:19 Η aporw έγραψε: #3.130 01-12-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!! Click για ανάπτυξη... συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:20 Η konstans έγραψε: #3.131 01-12-09 16:20 Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Η aporw έγραψε: #3.132 01-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη; Click για ανάπτυξη... 17, 046 euro! θελουμε και τα 046 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Η natalouko: #3.133 01-12-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: συμφωνα με προχειρους υπολογισμους πρεπει να επιστρεψω: 13,18? στη Luna 3.78? στην Ελενη 3,78? σε σενα ξεχασα καποιον?? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:40 Η aporw έγραψε: #3.134 01-12-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!! Click για ανάπτυξη... το ενα δεν ακυρωνει το αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η aporw έγραψε: #3.135 01-12-09 16:41 Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:41 Η natalouko: #3.136 01-12-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:43 Η aporw έγραψε: #3.137 01-12-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!! Click για ανάπτυξη... κανω και delivery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:46 Η natalouko: #3.138 01-12-09 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κανω και delivery! Click για ανάπτυξη... Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:47 Η aporw έγραψε: #3.139 01-12-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 155 156 157 158 159 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 157 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!! Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!! Click για ανάπτυξη... το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Η natalouko: #3.140 01-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας! θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται! αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια! Click για ανάπτυξη... Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!! Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.