natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα!![]()

Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια.

πφφ μπερδευτηκα..
αρα χρωσταω εγω στις κοπελες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή:πφφ μπερδευτηκα..
αρα χρωσταω εγω στις κοπελες?
![]()
Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά
Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά
Εγώ: 1 με μακριά φτερά
Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή:
Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά
Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά
Εγώ: 1 με μακριά φτερά
Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος).
αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα?
σωστα? 
natalouko
Επιφανές μέλος
Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα.αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα?σωστα?
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα.![]()

επειδη το εχω χασει
(μη βριζεις!
) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα?

natalouko
Επιφανές μέλος
Τι να σε βρίσω καλέ??επειδη το εχω χασει
(μη βριζεις!
) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα?
![]()

Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε...

Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις.
Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τι να σε βρίσω καλέ??Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε...
Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις.
Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου.![]()
ναι θα παρεξηγηθουμε!
πας να μου φας τα λεφτουδακια μου!

ειναι δικα μου ολα ολα ολα!

natalouko
Επιφανές μέλος
Άντε βρε μην γελάς!!ναι θα παρεξηγηθουμε!πας να μου φας τα λεφτουδακια μου!
ειναι δικα μου ολα ολα ολα!
![]()

Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Άντε βρε μην γελάς!!Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!!
![]()
συμφωνα με προχειρους υπολογισμους

πρεπει να επιστρεψω:13,18? στη Luna
3.78? στην Ελενη
3,78? σε σενα
ξεχασα καποιον??

konstans
Περιβόητο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη;
17, 046 euro!

θελουμε και τα 046 παρακαλώ!

natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!!συμφωνα με προχειρους υπολογισμουςπρεπει να επιστρεψω:
13,18? στη Luna
3.78? στην Ελενη
3,78? σε σενα
ξεχασα καποιον??![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!!![]()
το ενα δεν ακυρωνει το αλλο!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Το φαντάζομαι!!!!Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια!![]()

Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το φαντάζομαι!!!!Αφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!!
![]()

κανω και delivery!

natalouko
Επιφανές μέλος
Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!!κανω και delivery!
![]()

Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!!
Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!!![]()

το delivery θα το κανει ο Λουκουμας!

θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται!
αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια!

natalouko
Επιφανές μέλος
το delivery θα το κανει ο Λουκουμας!
θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται!
αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια!
![]()

Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!!

Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool