Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εχεις πληρωσει για 3 απο το καθενα!:):)
Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???:hmm::hmm::hmm:Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτοί όμως δεν μας τα έχουν χρεώσει, σωστά???:hmm::hmm::hmm:Οπότε αυτά που πληρώσαμε είναι αυτά που έχουμε παραγγείλει και έχω στα χέρια.

:hmm::hmm: πφφ μπερδευτηκα..:blink: αρα χρωσταω εγω στις κοπελες?:confused::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm: πφφ μπερδευτηκα..:blink: αρα χρωσταω εγω στις κοπελες?:confused::hmm:
Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή:

Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά
Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά
Εγώ: 1 με μακριά φτερά
Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος).

Επειδή προβλέπω να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα χωρίς λόγο, προτείνω σε όσους είχαν παραγγείλει τα φτερά (γιατί εκεί έγινε το λάθος), να τους δώσεις τα λεφτά πίσω και να πάρουν αυτά που έχω. Δηλαδή:

Η Γιάννα:1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά, 1 με κοντά
Η κική: 1 με λωρίδα, 1 με μακριά φτερά
Εγώ: 1 με μακριά φτερά
Ελένη: 1 με λωρίδα (η οποία μόνο αυτό είχε παραγγείλει, αν δεν κάνω λάθος).

αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα?:hmm: σωστα? :hmm:

αρα εγω πρεπει να επιστρεψω λεφτα?:hmm: σωστα? :hmm:
Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα.;););)

Αφού αυτά που τους πληρώσαμε είναι αυτά που γράφει η απόδειξη και αυτά που παρέλαβα.;););)

:redface::redface: επειδη το εχω χασει:redface::redface: (μη βριζεις!:mad:) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα?:D:hmm::redface:

:redface::redface: επειδη το εχω χασει:redface::redface: (μη βριζεις!:mad:) πρεπει να επιστρεψω λεφτα σωστα?:D:hmm::redface:
Τι να σε βρίσω καλέ??:):)Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε...:/::/:
Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις.
Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου.;););)

Τι να σε βρίσω καλέ??:):)Εγώ φοβάμαι μην παρεξηγηθούμε...:/::/:
Αυτά που σου έγραψα πιο πάνω είναι τα φτερά που θα πάρουν τελικά τα κορίτσια. Έχεις τις τιμές από την απόδειξη, ξέρεις και πόσα λεφτά σου έβαλε η κάθεμία τους, οπότε θα δεις πόσα θα επιστρέψεις.
Τώρα αν κάνω κάπου λάθος, πες το μου.;););)

ναι θα παρεξηγηθουμε!:mad: πας να μου φας τα λεφτουδακια μου!:mad::lol::lol::lol: ειναι δικα μου ολα ολα ολα!:P:lol::lol::lol:

ναι θα παρεξηγηθουμε!:mad: πας να μου φας τα λεφτουδακια μου!:mad::lol::lol::lol: ειναι δικα μου ολα ολα ολα!:P:lol::lol::lol:
Άντε βρε μην γελάς!!;);)Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!!:lol::lol::lol:

Άντε βρε μην γελάς!!;);)Ψιλοαγχώθηκα με όλο αυτό!!!!:lol::lol::lol:

συμφωνα με προχειρους υπολογισμους:lol::P πρεπει να επιστρεψω:
13,18? στη Luna
3.78? στην Ελενη
3,78? σε σενα

ξεχασα καποιον??:D:D

Εμένα τελικά πόσο έχει Σιμώνη;

συμφωνα με προχειρους υπολογισμους:lol::P πρεπει να επιστρεψω:
13,18? στη Luna
3.78? στην Ελενη
3,78? σε σενα

ξεχασα καποιον??:D:D
Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!!:P:P:P:P

Εγώ δεν θέλω χρήματα, θέλω να με κεράσεις ένα φαγητό μαγειρεμένο από τα χεράκια σου!!!!:P:P:P:P

το ενα δεν ακυρωνει το αλλο!;):P:P

Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια!:P:cool::D:D

Παρεπιπτοντως τα λαζανια που σου ελεγα εχθες βγηκαν μουρλια!:P:cool::D:D
Το φαντάζομαι!!!!:D:D:DΑφού εκείνη την ώρα μου έτρεχαν τα σάλια!!!:P:P:P:P

:lol::lol::lol: κανω και delivery!:P:lol::lol:
Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!!:):):)
Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!!:D:D:D

Ανάρπαστα θα γίνονται τα φαγητά σου!!!:):):)
Με το σλόγκαν: Τώρα και στην πόρτα σας!!!!!!!:D:D:D

:lol::lol::lol: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας!:P:lol::lol::lol: θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται!:P αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια!:P:lol::lol:

:lol::lol::lol: το delivery θα το κανει ο Λουκουμας!:P:lol::lol::lol: θα του κρεμμαω το ταπερακι στο λαιμο και θα σας ερχεται!:P αν δεν τα εχει φαει στο δρομο βεβαια!:P:lol::lol:
:lol::lol::lol:Λουκουμάς ο φαγανούλης!!!!:lol::lol::lol:
Το παιδί θα τα δοκιμάζει για να βλέπει αν είναι εύγεστα!!!!!:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back