ιβανα
Επιφανές μέλος
παιδια μπορει να μοιαζουν τα ιδια, αλλα μπορει να ειναι πιο φθηνα τα υλικα, και πχ να ειναι πολυ πιο ασταθες με αυτα που πηρατε εσεις..απο την εμφανιση δεν μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα..
μπα τα ιδια ειναι εβελυνα, εμεις εδω ειμαστε οι μακακες που μια ζωη τα πληρωνουμε ακριβοτερα ολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω εγω θα ειμαι ο πιο μακακας απολους οταν παω κυπρο και δω τις τιμες εκειμπα τα ιδια ειναι εβελυνα, εμεις εδω ειμαστε οι μακακες που μια ζωη τα πληρωνουμε ακριβοτερα ολα![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος

τα γερμανικα δεν ριχνεις ενα βλεφαρο να δουμε αν στελνουν ελλαδα??

natalouko
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
) Άρα στέλνουν Ευρώπη, αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν Ευρώπη είναι και η Ελλάδα (γιατί να μην είναι; Αλλιώς πάμε μέχρι το Emmen που έχει και καταπληκτικό ζωολογικό κήπο!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Μάλλον και στο δεύτερο με ερώτηση στο client service ...

moukelis
Επιφανές μέλος
(για να μας ξεπληρωσετε που θα μας αφησετε να παμε στις Ολλανδιες μονες κι ερημες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αν δε βρείτε άκρη να τους γράψουμε στη γλώσσα τους. Μη μου κάνεις ζήλιες για το ταξίδι σου, θα σκάσω
konstans
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΚ,θα σε περιμενουμε να γυρισεις.Καλο ταξιδι.Αν μπορείτε να περιμένετε λιγάκι... διότι θα λείψω ως τη Δευτέρα εκτός και δε θα έχω πρόσβαση σε pc... εννοείται ότι θα χρειαστώ και τη βοήθεια της δασκάλας μου (το συντακτικό τους είναι ανεκδιήγητο). Γιατί δεν κάνετε σε πρώτη φάση μια ερώτηση στα αγγλικά; Οι Ολλανδοί μιλάνε άψογα αγγλικά και τα δυο sites δίνουν τα e-mail τουςΑν δε βρείτε άκρη να τους γράψουμε στη γλώσσα τους. Μη μου κάνεις ζήλιες για το ταξίδι σου, θα σκάσω
![]()
Θα σου καμω ολοκληρη σκηνη για το ταξιδι,διαβαζω τα ονοματα των δρομων και φριττω,τη χασουρα την εχω στο τσεπακι!Τωρα θα προλαβω να φτασω Ολλανδια,θα χαθω στην αλλαγη στη Φρανκφουρτη...ουδενας γιγνωσκει.
stellak
Διάσημο μέλος
Ρώτα παντού για να μη χαθείς, εξυπηρετικοί είναι, λίγο Γερμαναράδες (κάτι θα σου θυμίσει
) αλλά κοίτα να έχεις ώρα για το connection. Οι Ολλανδοί θα σε βοηθήσουν στα πάντα στα Αγγλικά, Δωράκι, μη φοβάσαι τίποτα. Και το Αμστελόδαμο είναι πανεύκολο, θα το μάθεις απ'έξω και θα το λατρέψεις (βόλτα στα κανάλια οπωσδήποτε). Εγώ φεύγω Σάββατο αλλά τη δασκάλα θα τη βρούμε από βδομάδα - μπορεί και την άλλη Δευτέρα που έχω μάθημα. Στείλτε αγγλικό e-mail, νομίζω δε θα χρειαστει να με περιμένετε!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ωχ,παλι καλα που μου το ειπες για τη Φρανκφουρτη...Δε θα μεινω στο Αμστερνταμ,αλλα στο Vlijmen,θα κανω ομως τη διαδρομη με το τραινο και ελπιζω να ειναι ωραια οπως στη Σκωτλανδα.Λοιπόν, θα μας κράξουν αλλά θα στο πω: αεροδρόμιο Φρανκφούρτης, ΠΟΟΟΛΥ περπάτημα!Ρώτα παντού για να μη χαθείς, εξυπηρετικοί είναι, λίγο Γερμαναράδες (κάτι θα σου θυμίσει
) αλλά κοίτα να έχεις ώρα για το connection. Οι Ολλανδοί θα σε βοηθήσουν στα πάντα στα Αγγλικά, Δωράκι, μη φοβάσαι τίποτα. Και το Αμστελόδαμο είναι πανεύκολο, θα το μάθεις απ'έξω και θα το λατρέψεις (βόλτα στα κανάλια οπωσδήποτε). Εγώ φεύγω Σάββατο αλλά τη δασκάλα θα τη βρούμε από βδομάδα - μπορεί και την άλλη Δευτέρα που έχω μάθημα. Στείλτε αγγλικό e-mail, νομίζω δε θα χρειαστει να με περιμένετε!
![]()

Αφου δε θα ερθεις μαζι μου πρεπει τουλαχιστον να με καμεις ενα προγραμμα κοπελια,για να ξερω που πατω.
Θα χαθω λεμε με το μωρογατο μου παραμασχαλαααααααααααα!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ωχ,παλι καλα που μου το ειπες για τη Φρανκφουρτη...Δε θα μεινω στο Αμστερνταμ,αλλα στο Vlijmen,θα κανω ομως τη διαδρομη με το τραινο και ελπιζω να ειναι ωραια οπως στη Σκωτλανδα.Αφου δε θα ερθεις μαζι μου πρεπει τουλαχιστον να με καμεις ενα προγραμμα κοπελια,για να ξερω που πατω.
Θα χαθω λεμε με το μωρογατο μου παραμασχαλαααααααααααα!![]()

να σε δω να τρεχεις με το κατσουλι αγκαλια πανικοβλητη και τι στον κοσμο μου!

zanin
Διάσημο μέλος
να σε δω να τρεχεις με το κατσουλι αγκαλια πανικοβλητη και τι στον κοσμο μου!
![]()

τι καλή που είσαι 

stellak
Διάσημο μέλος
Ωχ,παλι καλα που μου το ειπες για τη Φρανκφουρτη...Δε θα μεινω στο Αμστερνταμ,αλλα στο Vlijmen,θα κανω ομως τη διαδρομη με το τραινο και ελπιζω να ειναι ωραια οπως στη Σκωτλανδα.Αφου δε θα ερθεις μαζι μου πρεπει τουλαχιστον να με καμεις ενα προγραμμα κοπελια,για να ξερω που πατω.
Θα χαθω λεμε με το μωρογατο μου παραμασχαλαααααααααααα!![]()
Ωραία, αν μπανάρουν εμένα, θα μπανάρουν κι εσένα!
Πάμε στα "ταξίδια";Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και έσπαγα το κεφάλι μου που λερώθηκε...τι στο καλό σε καμινάδα μπήκε και έκανε το Αι Βασίλη;;;
Και τώρα που γύρισα το βράδυ, κατάλαβα από που προέρχεται αυτό.Το σχέδιο της πατούσας είναι μάλλον στάμπα από μαύρο μελάνι και μόλις το ακούμπησα με τα δάχτυλά μου βάφτηκαν μαύρα λες και καθάριζα τα μπουριά από της παλιές σόμπες.Στην φωτό φαίνεται πολύ καθαρα το σημάδι στο ποδαράκι του Άρη.
Λογικά και η Μυρτούλα θα έγινε χάλια γιατί αυτή καθόταν στην άκρη και έξυνε τα νυχάκια της αλλά επειδή είναι σκουρόχρωμη δεν φαίνεται το μελάνι.
Δοκίμασα με μωρομάντηλο αλλά ο Άρης αφενώς διαμαρτύρεται αφετέρου δεν καθαρίζει καλά.Τι άλλο να χρησιμοποιήσω δεδομένου ότι ο Άρης θα το γλύψει μετά;;;

Και πώς να το καθαρήσω το μελάνι από την στάμπα, για να σταματήσουν να λερώνονται;;;

Υ.Γ Συμπεθέρα ELLENIP η δική σας παντόφλα δεν το παρουσίασε αυτό;;;

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool