ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
... πολύ έξυπνο, πολύ όμορφο, πολύ εύκολο... αρκετά τσουχτερό
Απολαύστε το!

www.catrix.nl
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γατόδεντρο φτιάξτο μόνος σου! Μου άρεσε πααααρα πολύ... πολύ έξυπνο, πολύ όμορφο, πολύ εύκολο... αρκετά τσουχτερό
Απολαύστε το!
www.catrix.nl
Πολυ ευρηματικο, εγω τωρα δεν καταλαβα καλα, εχει τα τρια συγκεκριμενα μοντελα η μπορεις να αυτοσχεδιασεις? Μαλλον οχι αφου εχει την τιμη, απλα το συναρμολογεις μονος σου (κατι σαν ΙΚΕΑ).
Αλλα και η τιμης νομιζω πολυ τσιμπιμενη για κατι που τα φτιαχνεις μονος σου. Παντος μου αρεσαν πολυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει τα 3 βασικά starter kits και βέβαια η πατέντα είναι ότι μπορείς να αυτοσχεδιάσεις... αν κοιτάξεις καλά θα δεις και πολλά παραδείγματα αυτοσχεδιασμών...Πολυ ευρηματικο, εγω τωρα δεν καταλαβα καλα, εχει τα τρια συγκεκριμενα μοντελα η μπορεις να αυτοσχεδιασεις? Μαλλον οχι αφου εχει την τιμη, απλα το συναρμολογεις μονος σου (κατι σαν ΙΚΕΑ).
Αλλα και η τιμης νομιζω πολυ τσιμπιμενη για κατι που τα φτιαχνεις μονος σου. Παντος μου αρεσαν πολυ.![]()
Για να σου φέρω ένα παράδειγμα μπορείς να ενώσεις΄2 κυβάκια μαζί και να κάνεις μια μεγάλη επιφάνεια γιατί πολλοί που έχουν μεγάλους αρσενικούς δεν χωρούν στο ένα!

Επίσης υπάρχουν και τα αξεσουαρ (κουνάκια, σπιτάκια, κλπ) τα οποία βάζεις όπου θέλεις!! Τέλος δεν χρειάζεται κατσαβίδι ούτε κανένα εργαλείο!! Ολα γίνονται κουμπωτά ή δετά!

Με ενθουσίασε
αλλά ναι...η τιμή είναι....μπρρρρρ....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η φιλοσοφία του δεν είναι ΙΚΕΑ = φθηνό γιατί δεν υπάρχει το κόστος συναρμολόγησης, αλλάΠολυ ευρηματικο, εγω τωρα δεν καταλαβα καλα, εχει τα τρια συγκεκριμενα μοντελα η μπορεις να αυτοσχεδιασεις? Μαλλον οχι αφου εχει την τιμη, απλα το συναρμολογεις μονος σου (κατι σαν ΙΚΕΑ).
Αλλα και η τιμης νομιζω πολυ τσιμπιμενη για κατι που τα φτιαχνεις μονος σου. Παντος μου αρεσαν πολυ.![]()
Catrix = ακριβό γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου και στα γούστα σου...
πατενταρισμένο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

Αλλά πανάκριβο!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ
Κι εγώ τις πήρα. Κόντεψε να με φάει.
Σαν τρελλός έκανε! Και δεν είδα ότι είναι από 7 μηνών και πάνω και θέλει ως 4 κομμάτια μόνο την ημέρα.Κι εμένα είναι 3 μηνών και του έδωσα μια χούφτα!
Δεν μου έπαθε τίποτα όμως. Λέτε να μην του ξαναδώσω; Γιατί δεν κάνουν για μωρά;

( σόρυ για το οφ - τόπικ).
Voula
Διάσημο μέλος
Όποιος ενδιαφέρεται, ας το γνωρίζει.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θέλω θέλω!!πρέπει να βρω κάποιον στα νότια...Σήμερα το απόγευμα πέρασα από το Carefour στον Άλιμο και είχε 2 γατοπολυκατοικίες, χωρίς να υπάρχει όμως πουθενά τιμή (ούτε και υπάλληλος στον ορίζοντα για να ρωτήσω).
Όποιος ενδιαφέρεται, ας το γνωρίζει.
ευχαριστώ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Κι εγώ τις πήρα. Κόντεψε να με φάει.Σαν τρελλός έκανε! Και δεν είδα ότι είναι από 7 μηνών και πάνω και θέλει ως 4 κομμάτια μόνο την ημέρα.
Κι εμένα είναι 3 μηνών και του έδωσα μια χούφτα!
Δεν μου έπαθε τίποτα όμως. Λέτε να μην του ξαναδώσω; Γιατί δεν κάνουν για μωρά;
( σόρυ για το οφ - τόπικ).
Εγω τα πηρα αλλα τα δικα μου δεν πολυενθουσιαστηκαν.Και καλα η Μυρτουλα ουτως η αλλως ειναι πολυ εκλεκτικη, αλλα και ο "παμφαγος" Αρουλης ισα που τις δοκιμασε και μετα δεν τις ξαναπειραξε.

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Πριν λιγες μερες μαζευα κατι πραγματα σε κουτες και εδωσα μια στα γατια μου να παιξουν οφου την εκλεισα ετσι που εμεινα μονο μια μικρή εισοδος. Απο τοτε δεν σταματαν να μπαινοβγαινουν και να παιζουν με τις ωρες. Ειδικα ο Ρου που ειναι κουφος πρεπει να αισθανεται πολυ ασφαλης γιατι κοιμαται εκει. Αλλα εχουν γεμισει το σπιτι χαρτονακια.

Εχετε καμια ιδεα να τους φιαξω (ή αγορασω) φωλιτσα πιο μονιμη που να μην μοιαζει ομως με σκυλοσπιτο γιατι θα την εχω στο σαλονι μου;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
να ρωτήσω μήπως έχετε καμιά ιδέα;
Πριν λιγες μερες μαζευα κατι πραγματα σε κουτες και εδωσα μια στα γατια μου να παιξουν οφου την εκλεισα ετσι που εμεινα μονο μια μικρή εισοδος. Απο τοτε δεν σταματαν να μπαινοβγαινουν και να παιζουν με τις ωρες. Ειδικα ο Ρου που ειναι κουφος πρεπει να αισθανεται πολυ ασφαλης γιατι κοιμαται εκει. Αλλα εχουν γεμισει το σπιτι χαρτονακια.
Εχετε καμια ιδεα να τους φιαξω (ή αγορασω) φωλιτσα πιο μονιμη που να μην μοιαζει ομως με σκυλοσπιτο γιατι θα την εχω στο σαλονι μου;
Μια καλη ιδεα ειναι η φωλια tipi.Aν θες ριξε μια ματια εδω,εχει δυο μεγεθη νομιζω

https://www.cheapet.gr/catalog/product_info.php/products_id/632
Κείρα
Δραστήριο μέλος

Πράγματι φαίνεται καλή αλλά ίσως λίγο μικρή για τρια μεγαλοσωμα γατιά. ΕΙδικά ο Ρού έχει γίνει γουρουνακος.
Φανταζόμουν κατι πιο χρηστικό. Ισως κατι που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθισμα ή σκαμπό μιας και το σαλονι μου ειναι μικρούλι.
Σκέφτομαι μηπως ντύσω με πανι ή τσοχα ένα καθισματακι έτσι που να μοιάζει με κουτί και ανοιξω μια τρυπα. Βεβαια δεν ξερω ποσο πιο πολυ θα αντεξει απο το χαρτόκουτο στα δοντακια των διαολιών μου.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι μηπως ντύσω με πανι ή τσοχα ένα καθισματακι έτσι που να μοιάζει με κουτί και ανοιξω μια τρυπα. Βεβαια δεν ξερω ποσο πιο πολυ θα αντεξει απο το χαρτόκουτο στα δοντακια των διαολιών μου.![]()
Πολύ καλή ιδέα!
Ή πάρε πολύ φθηνό ύφασμα και ντύσε και το ίδιο το χαρτόκουτο ώστε να είναι πιο σκληρό και σταθερό. ( Χμ, δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο όσο στο σκαμπό.
Κανένα από τα παλιά σκαμπό της τουαλέτας από τις παλιές κρεβατοκάμαρες, θα ήταν καλό, τώρα που το σκέφτομαι.
Σε κανένα παλιατζίδικο, λέτε να βρω; Ή να αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια που βγάζουν τα παλιά έπιπλα;

prince
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ, μετά από πολύ ψάξιμο για σπιτάκι γάτας στο ίντερνετ αρχικά και στα διάφορα πετ σοπς ύστερα, δεν βρήκα το παραμικρό στην Ελλάδα, ή που να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Πήρα ιδέες, όμως, και θα φτιάξω για την βεράντα, καθώς η γάτα μας τη βρίσκει πολύ εκτός σπιτιού, σπιτάκι ξύλινο, ως εξής: Θα αγοράσω ντουλάπι κουζίνας από μαγαζί "φτιάξτο μόνος σου" , θα πω να μου κάνουν ένα τετράγωνο άνοιγμα στη στενή πλευρά. Το ντουλάπι το θέλω, γιατί έχει πόρτα, που θα ανοίγω να το καθαρίζω μέσα.Αυτό , θα το βάλω πάνω σε τέσσερις τάκους, γιατί το σπιτάκι (εξωτερικού χώρου) της γάτας απαγορεύεται να είναι τοποθετημένο κατά γης . Εσωτερικά, θα δω τι μονωτικό θα βάλω, εκτός από φλίς κουβερτούλα. Εξωτερικά, θα το βάψω με ένα ωραίο χρωματάκι, με βαφή για παιδικά έπιπλα μη τοξική, μπορεί να ζωγραφίσω και λουλούδια. Θα το βάλω εμπρός από τα μέσα Νοεμβρίου, ελπίζω η Μπασσέτ να μην απαιτεί πριβέ διαμέρισμα εδώ και τώρα, ας αρκεστεί στο κοινόχρηστονα ρωτήσω μήπως έχετε καμιά ιδέα;

prince
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ, μετά από πολύ ψάξιμο για σπιτάκι γάτας στο ίντερνετ αρχικά και στα διάφορα πετ σοπς ύστερα, δεν βρήκα το παραμικρό στην Ελλάδα, ή που να μπορεί να έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Πήρα ιδέες, όμως, και θα φτιάξω για την βεράντα, καθώς η γάτα μας τη βρίσκει πολύ εκτός σπιτιού, σπιτάκι ξύλινο, ως εξής: Θα αγοράσω ντουλάπι κουζίνας από μαγαζί "φτιάξτο μόνος σου" , θα πω να μου κάνουν ένα τετράγωνο άνοιγμα στη στενή πλευρά. Το ντουλάπι το θέλω, γιατί έχει πόρτα, που θα ανοίγω να το καθαρίζω μέσα.Αυτό , θα το βάλω πάνω σε τέσσερις τάκους, γιατί το σπιτάκι (εξωτερικού χώρου) της γάτας απαγορεύεται να είναι τοποθετημένο κατά γης . Εσωτερικά, θα δω τι μονωτικό θα βάλω, εκτός από φλίς κουβερτούλα. Εξωτερικά, θα το βάψω με ένα ωραίο χρωματάκι, με βαφή για παιδικά έπιπλα μη τοξική, μπορεί να ζωγραφίσω και λουλούδια. Θα το βάλω εμπρός από τα μέσα Νοεμβρίου, ελπίζω η Μπασσέτ να μην απαιτεί πριβέ διαμέρισμα εδώ και τώρα, ας αρκεστεί στο κοινόχρηστο![]()
Ελενη Π πολυ καλη ιδεα.Εγω εχω στην βεραντα μια παλια κλειστη τουαλετα(απ'αυτες που δεν ειχαν πορτακι μονο ανοιγμα),την εχω πλυνει πολυ καλα με χλωρινη και εβαλα μεσα παλια φλις κουβερτα.Τωρα που αρχισαν τα κρυα και βγαινουν ακομη στην βεραντα μπορει να καθονται εκει.Παντος αυτο με το ντουλαπι κουζινας. πολυ καλη σκεψη μπορει να το εφαρμοσω.Αυτο που δεν καταλαβα ειναι το απαγορευεται να ειναι κατα γης.Λογω υγρασιας?
Και εννοεις μονο την αυλη η και την βεραντα-μπαλκονι? 

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το διάβασα επανειλημμένα σε όλα τα αμερικάνικα σάιτς ,που πουλούσαν σπιτάκια εξωτερικού χώρου για γάτες, ή που έδιναν συμβουλές, πώς να φτιάξουμε μόνοι μας γατοσπιτάκια, ότι τα γατόσπιτα δεν επιτρέπεται να είναι κατά γης, γιατί φεύγει όλη η θερμότητα.Αυτό ισχύει, ακόμη και όταν το σπιτάκι τοποθετηθεί στο μπαλκόνι. Φαίνεται, ότι οι σκύλοι είναι πιο ανθεκτικοί. Αυτό με την κλειστή τουαλέτα ,το σκέφθηκα και εγώ, αλλά, το ξύλο είναι πιο καλό μονωτικό ,ενώ, στο πλαστικό δεν μπαίνουν ποδαράκια, εκτός και την τοποθετήσεις σε μια υπερυψωμένη βάση.
Ευχαριστω
Ενδιαφερον αυτο με την απωλεια θερμοτητας.Δεν θα το σκεφτομουν αυτο.Συνειρμικα εχεις παντα ενα σπιτι σκυλου σε αυλη, στο μυαλο σου.
Αλλα δεν πειρα υποψη οτι οι γατες μαλλον"κρυωνουν "πιο πολυ απο τους σκυλους.Για αυτο αλωστε και κανουν καταληψη στα πιο ζεστα μερη του σπιτιου!
Θα πρεπει μαλλον να προσθεσω κατι σαν τακους(ξυλινους) κατω απο την κλειστη τουαλετα εξω.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πρεπει μαλλον να προσθεσω κατι σαν τακους(ξυλινους) κατω απο την κλειστη τουαλετα εξω.
Νίκη, η δική μου έχει μικρά ποδαράκια η ίδια η λεκάνη από κάτω. Ίσα που δεν ακουμπάει κάτω.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool