ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εντάξει...να πουμε από βδομάδα που θα είμαι πιο χαλαρη?στείλε μου με pm το κινητό σου να σε πάρω να σου πω σχεδιάκια και τιμεςΔεν βρηκα τελικα.ΑΝ ειναι κοντα σου το pet city, και ΑΝ φυσικα μπορεις και οποτε μπορεις χωρις να σου ειναι προβλημα,τοτε να συναντηθουμε οπουδηποτε σε βολευει να γινει η συναλλαγη και να πιουμε κι ενα καφεδακι
![]()
μου το πήρε ο φίλος μου..σε ευχαριστώ πάντως!Γιουλη,εσυ το μαγνητακι το βρηκες?Αν οχι,σου δινω το δικο μου και περνω εγω αλλο.Δεν ειναι προβλημα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει και παράθυρο στην πίσω μεριά.Εγώ την πήρα σήμερα και μου αρέσει πολύ!!! Προλάβετε κι εσείς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Το γατόσπιτό μας έγινε...Ρουνόσπιτο.
Ο Ρού μου, αυτός ο απόλυτα ήρεμος και αγαθός γατούλης γίνεται τίγρης μόλις πάει κάποια από τις κυρίες να μπεί στο ... σπίτι του. Η Κείρα και η Πούνκη το γρατσουνάνε και σκαρφαλώνουν πάνω του αλλά μέσα δεν μπαίνουν πια.Κι εγώ είμαι μέσα στην καλή χαρά που επιτέλους ο Ρού βρήκε ένα μέρος να γλυτώσει απο τις ξαφνικές επιθέσεις που τον τρομάζουν γιατί δεν ακούει. Στο σπίτι του ξαπλάρει την κορμάρα του, βγάζει το κεφάλι του έξω και κρύβει τα παιχνίδια του.
(κι αν αναρωτιέστε, ναι, του έχω τρελή αδυναμιά, δεν σας φάνηκε απλώς
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
που αλλού έχει γαλαξία?? Αραγε αν είναι δώρο της Purina μπορεί να το έχουν και στα Pet shops...Στα σουπερμαρκετ Γαλαξίας με την αγορά 2 συσκευασιών PURINA ONE ADULT 800gr ή 2 συσκευασιών PURINA ONE JUNIOR 300gr,δίνουν δώρο μια σκηνή-σπιτάκι μέσα σε τσαντάκι-θήκη με ένα κρεμαστό παιχνιδάκι μέσα.Γράφει My favourite ONE πάνω της!Οι διαστάσεις της είναι Π38 χ Υ42 χ Β38,δεν είναι πολύ μεγάλη,αλλά ένα γατί χωράει μέσα κουλουριασμένοΈχει και παράθυρο στην πίσω μεριά.Εγώ την πήρα σήμερα και μου αρέσει πολύ!!! Προλάβετε κι εσείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
που αλλού έχει γαλαξία?? Αραγε αν είναι δώρο της Purina μπορεί να το έχουν και στα Pet shops...![]()
Γαλαξίας

stellak
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στα σουπερμαρκετ Γαλαξίας με την αγορά 2 συσκευασιών PURINA ONE ADULT 800gr ή 2 συσκευασιών PURINA ONE JUNIOR 300gr,δίνουν δώρο μια σκηνή-σπιτάκι μέσα σε τσαντάκι-θήκη με ένα κρεμαστό παιχνιδάκι μέσα.Γράφει My favourite ONE πάνω της!Οι διαστάσεις της είναι Π38 χ Υ42 χ Β38,δεν είναι πολύ μεγάλη,αλλά ένα γατί χωράει μέσα κουλουριασμένοΈχει και παράθυρο στην πίσω μεριά.Εγώ την πήρα σήμερα και μου αρέσει πολύ!!! Προλάβετε κι εσείς!
Σε όλα τα Γαλαξίας ισχύει? Ξέρει κανείς κοντά στην Καισαριανή αν υπάρχει κάπου

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είχα βρει στα jumbo σουπλά με σχέδιο γατούλα πάνω, αλλά ήταν πριν κανένα τρίμηνο, δεν ξέρω αν θα τα έχει ακόμα.ωω
Aμε!! Σ'ευχαριστω πολυ! Αυριο θα παω στα jumbo να δω.Αν δεν βρω γατοσχεδιο, ποσο εκανε αυτο που πηρες εσυ απο το πετ σιτυ? Για να ξερω να σου δωσω τα χρηματα
natalo9
Δραστήριο μέλος
Τελειο το πρωτο!!
Να ρωτησω θελω.Θελω να παρω πατακι για να βαλω πανω τα μπωλακια των γατουλιων.Εχει σχεδιο με γατακια στα jumbo? η οπου αλλου...Ξερετε??
Σουπλα βρηκα στα Ικεα. Το μεγάλο ειχε 4,7 και το μικρο 2,7..Γαλάζιο και πράσινο! Τέλειο!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ουρανία δες εδώ μας τα έβαλε η Φωτεινη...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ουρανία δες εδώ μας τα έβαλε η Φωτεινη...
ουπς ευχαριστώ

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν πέσει κανένα φυλλάδιο του Γαλαξία στα χέρια σας,μπορείτε να το δείτε στην τελευταία σελίδα.
Ο μικρότερος γάτος μου,ο Πατούσος έχει ξετρελαθεί και το έσερνε σε όλο το σπίτι μαζί του..
είναι στο στυλάκι εκείνου που είχαν στο Ikea και που το έχουν αρκετοί.Αλλά πιο μικρό και έχει το σήμα κατατεθέν της Purina,το παιχνιδάκι το κρεμαστό κι παραθυράκι στην πίσω μεριά του.Προσοχή όταν θα το ανοίξετε,επειδή είναι σε θήκη και ξεπροβάλλει απότομα με ελατήριο
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδη σε ενα carefour σιγουρα θα υπαρχει,ή οχι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Αν ειναι δωρο της Purina μπορει να το δινει και στα αλλα σουπερ μαρκετ.Δηλαδη σε ενα carefour σιγουρα θα υπαρχει,ή οχι??
Μόλις γυρισα απο carrefour και δεν υπάρχει..
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα πάω σήμερα στον Αγιο Στέφανο μήπως το έχει...Μόνο ο Γαλαξίας το δίνει.Και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των δώρων,οπότε πρέπει να βιαστείτε![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι ωραίο! Δεν το έχω σε φωτογραφία.Εξάλλου,δώρο είναι.Το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει καλό πάτο,επομένως πρέπει να τοποθετηθεί ένα μαξιλαράκι,κάτι,για να το κρατήσει πιο γερά.Ή να ενισχυθεί ο πάτος που έχει με ένα κομμάτι χαρτόνι.Εδώ,στη Νίκαια,εμείς έχουμε δεν ξέρω κι εγώ πόσους Γαλαξίες-κι εμένα είναι κοντά στο σπίτι μου,αν και δεν το ήξερα από πριν,πήγα επειδή ήθελα να αγοράσω την συγκεκριμένη ξηρή τροφή και το είδα σε αφίσα στην είσοδο.Μπορείτε να το αποκτήσετε και με τις μικρότερες συσκευασίες(των 300 γρ.).
Αν πέσει κανένα φυλλάδιο του Γαλαξία στα χέρια σας,μπορείτε να το δείτε στην τελευταία σελίδα.
Ο μικρότερος γάτος μου,ο Πατούσος έχει ξετρελαθεί και το έσερνε σε όλο το σπίτι μαζί του..είναι στο στυλάκι εκείνου που είχαν στο Ikea και που το έχουν αρκετοί.Αλλά πιο μικρό και έχει το σήμα κατατεθέν της Purina,το παιχνιδάκι το κρεμαστό κι παραθυράκι στην πίσω μεριά του.Προσοχή όταν θα το ανοίξετε,επειδή είναι σε θήκη και ξεπροβάλλει απότομα με ελατήριο
![]()

Στο Pet city που ρώτησα χθες δεν το είχε για να ξέρετε!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αν ειναι ωραιο, θα μου παρεις και μενα ενα????Θα πάω σήμερα στον Αγιο Στέφανο μήπως το έχει...![]()

το γαλαξιας που ειχα στη γειτονια το αγορασε ο Βεροπουλος! σνιφ
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντουλα δεν χρειάζεται να μου το πεις... αν το έβρισκα θα σε έπαιρνα ούτως ή άλλως τηλ. να σου πω αν θες κι εσύ!Αν ειναι ωραιο, θα μου παρεις και μενα ενα????το γαλαξιας που ειχα στη γειτονια το αγορασε ο Βεροπουλος! σνιφ
![]()

Θα σου πάρω τις 2 συσκευασίες για ενήλικα ΟΚ??
η αν δεν θες παίρνω εγώ όλες τις τροφές (4 συσκευασίες junior για τη Σεμέλη) Και σου δίνω εσένα μόνο τη σκηνούλα... Τι προτιμάς?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool