Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια θελω να φτιαξω ονυχοδρομιο στη μικρη και θελω να ρωτησω το σκοινι-σπαγγο αυτον τον χοντρο που τον βρισκεις σε χρωματοπωλεια εχει ή ειναι ειδικος???????:hmm::hmm::hmm:

Ρία, στην Αθηνάς χαμηλά κοντά στον ΟΤΕ, έχει ένα στενό ( νομίζω η αρχή της Παλλάδος είναι - βγάζει κάπου στα πρώτα στενά του Ψυρρή, κοντά στον Άγιο Δημήτριο-πίσω από την Ευριπίδου) και έχει ένα μαγαζί που έχει μόνο σχοινιά, σπάγγους, τριχιές.
Μάλλον θα κατέβω το Σάββατο κέντρο. Θα προσπαθήσω να πάω, για να σου δώσω πλήρη στοιχεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω zoo με εχει πιασει το καλλιτεχνικό μου και ειπα να δοκιμασω μονη μου απο το να αγορασω ξερω και τι της αρεσει:):):) ελπιζω να τα καταφερω οταν το φτιαξω θα βαλω και φωτο!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω zoo με εχει πιασει το καλλιτεχνικό μου και ειπα να δοκιμασω μονη μου απο το να αγορασω ξερω και τι της αρεσει:):):) ελπιζω να τα καταφερω οταν το φτιαξω θα βαλω και φωτο!!!!:up::up:

Άντε, να παίρνουμε ιδέες. :)

Νίκη, εγώ το πήρα από κινέζικο που πουλάει διάφορες σαχλαμάρες. ( Όχι ρούχα).
Ή σε κανένα πανηγύρι από καμιά γιορτή. Έρχεται του Αγ. Νιολάου, της Αγ. Βαρβάρας...δεν μπορεί κάτι θα έχετε και στη Σαλονίκη.;)

Σε ευχαριστω zοο ,μου δωσες ιδεα να το ψαξω στα κινεζικα η απο κανενεα πλανοδιο κινεζο σε λαικη.:)

Καλημέρα!!!
Εχτές κατάφερα με την μητέρα μου και φτιάξαμε ένα ονυχοδρόμιο (φώτο θα βάλω αργότερα). Παιδευτήκαμε, κολλήσαμε τα ξύλα, ράψαμε ύφασμα, τυλίξαμε το σχοινί, ράψαμε μαξιλαράκια, κρεμάσαμε και παιχνιδάκι....
Οι γάτες μου όμως δεν συγκινήθηκαν καθόλου:(:(:(
Τί τις έβαλα επάνω να κάτσουν, τί έξυσα τα νύχια μου για να το καταλάβουν,τί κούνησα το παιχνίδι μπας και παίξουν...............τίποτα απολύτως.
Καμιά ιδέα?? Πώς να τις κάνω να το χρησιμοποιούν???

Αφού δε συγκινήθηκαν από τα κουνήματα, ο μόνος τρόπος είναι να τις πηγαίνεις αμέσως εκεί κάθε φορά που πάνε να ξύσουν τα νύχια τους κάπου αλλού. Έτσι θα καταλάβουν ότι τώρα ξύνουμε εκεί ;)

Εγώ πάντως, όταν "ξεχνάνε" τα ονυχοδρόμια και πάνε στο χαλί, τρίβω πάνω στα ονυχοδρόμια λίγο κατνιπ και βέβαια γίνεται πανζουρλισμός. Για δοκίμασε να τρίψεις κι εσύ κατνιπ πάνω στο νέο σας απόκτημα και θα δούμε πως θα πάει το πράγμα;)

Ορίστε και οι φωτογραφίες!!! Πώς σας φαίνεται???

Συνημμένα

• home made ονυχοδρόμιο.JPG
    home made ονυχοδρόμιο.JPG
    38,3 KB · Εμφανίσεις: 68
  • ονυχοδρομιο.JPG
    ονυχοδρομιο.JPG
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 85
Τέλειο!
Δέχεστε παραγγελίες?:D

Αμέ, αμέ!!!
Ακούω προσφορές:lol::lol::lol:

Φανταστικο ειναι!:up:Χιλια μπραβο!:D:D:D
Αυτο ειναι πολυ καλυτερο απο τα "ετοιματζιδικα";):D
Οσο για το πως να το συνηθησουν,θα σου ελεγα κανε λιγο υπομονη.
Και τα δυο γατια μου με το καινουργια τους ονυχοδρομια στην αρχη ηταν πολυ επιφυλατικα.Τους πηρα καπου 15-20 να αρχισουν να το συνηθηζουν.:)Και τωρα τους αρεσει πολυ.:D
Η ιδεα με το κατνιπ, σιγουρα θα βοηθησει.:D

Μπράβο σας! πολύ ωραίο! Είναι αρκετά ψηλό? Αντε κι εις ανώτερα! Στο τέλος θα το συνηθίσουν.

Παρα πολυ ωραιο ειναι,μπραβο!

Ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σας αρέσει:D:D:D Αν το χρησιμοποιήσουν και τα κουράδια μου θα είμαι τρισευτυχισμένη;)
Anima είναι γύρω στους 70-80 πόντους το ύψος του.
Παρέχονται και οδηγίες κατασκευής για όποια ενδιαφέρεται:lol:

Ειναι τελειο!!! Θελουμε οδηγίες κατασκευής μαζί με την μαμά σου για βοηθεια:D Μην ανησυχείς θα πανε τα γατονια σου. Αν μαλιστα εχεις χρησιμοποιήσει υλικά που μυρίζουν εντονα οπως η κολλα ξυλου θα πανε μολις εξατμιστεί ή μυρωδια.
Καλα γατοπαιχνιδια;)

παιδια θελω να φτιαξω ονυχοδρομιο στη μικρη και θελω να ρωτησω το σκοινι-σπαγγο αυτον τον χοντρο που τον βρισκεις σε χρωματοπωλεια εχει ή ειναι ειδικος???????:hmm::hmm::hmm:

Ρία μου πήγα σήμερα το μεσημεράκι και απόγευμα Αθήνα, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό το μαγαζί. Μου είπε ο διπλανός μαγαζάτορας ότι είναι μόνο πρωινά ανοιχτός και τα Σάββατα.
Το μαγαζί είναι γωνία Παλλάδος 2 με Καλαμιδά 1. Η ταμπέλα από έξω γράφει: TREZOS GEORGE. :blink: ( κανένα άλλο στοιχείο)
Τα ξένα τον μάραναν...:lol:
Άμα δείτε πως είναι το μαγαζί θα καταλάβετε τι εννοώ.
Μια από εκείνες τις τρύπες όπως πάμε προς Ψυρρή και μαύρα χάλια. Το μόνο καλό είναι ότι σε αυτά τα μαγαζιά βρίσκεις πολλά πράγματα και το σημαντικότερο, δεν πληρώνεις βιτρίνα.;)

Ρία μου πήγα σήμερα το μεσημεράκι και απόγευμα Αθήνα, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό το μαγαζί. Μου είπε ο διπλανός μαγαζάτορας ότι είναι μόνο πρωινά ανοιχτός και τα Σάββατα.
Το μαγαζί είναι γωνία Παλλάδος 2 με Καλαμιδά 1. Η ταμπέλα από έξω γράφει: TREZOS GEORGE. :blink: ( κανένα άλλο στοιχείο)
Τα ξένα τον μάραναν...:lol:
Άμα δείτε πως είναι το μαγαζί θα καταλάβετε τι εννοώ.
Μια από εκείνες τις τρύπες όπως πάμε προς Ψυρρή και μαύρα χάλια. Το μόνο καλό είναι ότι σε αυτά τα μαγαζιά βρίσκεις πολλά πράγματα και το σημαντικότερο, δεν πληρώνεις βιτρίνα.;)

να σου πω βρηκα σε ενα χρωματοπωλειο καλλιθεα σπαγγο 2 ευρω το κουβαρι!! δεν ειχε να μου δωσει τωρα θα εφερνε απο βδομαδα οποτε περιμενω!!! να ρωτησω ομως τον σπαγγο μου λεει ο αντρας μου να τον κολλησω γιατι απο το κρατς κρουτς θα τον βγαλει!!!!!! τι να κανω!??? εσεις τι λετε!!! ???:hmm::hmm::hmm:

Ημερολόγιο 2009

Είπα να το βάλω εδώ, γιατί, το βρίσκεις μεν - κατ'αρχήν-στα βιβλιοπωλεία, αλλά, βιβλίο δεν το λες (εγώ τουλάχιστον), άσε που το βρήκα στου Σκλαβενίτη:confused:

Το 2008 φεύγει, το 2009 έρχεται:DΈνα πολύ ωραίο ημερολόγιο του 2009 για τον εαυτό σας ή για δώρο σε άλλους γατοβαρεμένους (Δεν πιστεύω να θεωρηθεί διαφήμιση!!!) Έχει κειμενάκια για γάτες και ωραία σχέδια γάτων για κάθε μήνα του χρόνου, μαζί με χρήσιμα τηλέφωνα. Κοστίζει 11 ευρώ περίπου.

Συνημμένα

• DSCF2648.jpg
    DSCF2648.jpg
    281,6 KB · Εμφανίσεις: 43
Τελευταία επεξεργασία:
Είπα να το βάλω εδώ, γιατί, το βρίσκεις μεν - κατ'αρχήν-στα βιβλιοπωλεία, αλλά, βιβλίο δεν το λες (εγώ τουλάχιστον), άσε που το βρήκα στου Σκλαβενίτη:confused:

Το 2008 φεύγει, το 2009 έρχεται:DΈνα πολύ ωραίο ημερολόγιο του 2009 για τον εαυτό σας ή για δώρο σε άλλους γατοβαρεμένους (Δεν πιστεύω να θεωρηθεί διαφήμιση!!!) Έχει κειμενάκια για γάτες και ωραία σχέδια γάτων για κάθε μήνα του χρόνου, μαζί με χρήσιμα τηλέφωνα. Κοστίζει 11 ευρώ περίπου.
Ελενάκι..:blink::blink::blink:Ηθελα και εγώ να το βάλω σαν θέμα..γιατί έχω φίλο βιβλιοπώλη και θα μας έκανε καλές τιμές..αλλά μάλλον στον σκλαβενίτη είναι επίσης καλή τιμή!!!!:/:Δεν πειράζει!!!!:)Τα μεγάλαπνεύματα συναντιώνται λένε...:D;)

Το χω αγορασει ηδη. Και δεν βλεπω την ωρα να μπει το 2009 για να γυρισω τις σελιδες να δω ολες τις ζωγραφιες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back