Κι εγώ θαπάω άυριο με μια φίλη μου! Τι ώρα θα πας? Εμείς λέμε να πάμε πρωί (10-11) πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος...
Μαλλον και εμεις καπου εκει θα παμε.
Με την μαμα μου θα παω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπορεί να σε δω στο ΙΚΕΑ τότε!Μαλλον και εμεις καπου εκει θα παμε.
Με την μαμα μου θα παω!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ruko
Διάσημο μέλος
Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένας κούφιος κύλινδρος από πλαστικό ύφασμα και δυο τρύπες μπορούν να δώσουν τόση χαρά;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σιγά καλέ! Τι ευχαριστείς? Τουλάχιστον το χαίρονται τα δικά σου γιατί ο δικός χαίρεται μόνο όταν παίζει με τα χέρια και τα πόδια μου, άντε και με τους φορτιστές....
Αλήθεια τα δικά σου παίζουνε με το τούνελ? Τι μουρόχαβλο που είναι το δικό μου τελικά...

aretha
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά!! Και η Αρήθα το καταχαίρεται το δικό της. Χτες το βράδυ λύσσαξε τόσο πολύ, που στο τέλος την πήρε ο ύπνος μέσα σ'αυτό!Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένας κούφιος κύλινδρος από πλαστικό ύφασμα και δυο τρύπες μπορούν να δώσουν τόση χαρά;
Ισμήνη, ευχαριστούμε κι εμείς!
ruko
Διάσημο μέλος
Αλήθεια τα δικά σου παίζουνε με το τούνελ? Τι μουρόχαβλο που είναι το δικό μου τελικά...![]()
Δεν είναι μουρόχαβλος ο Χιόνης, απλώς είναι ένας γάτος αλλιώτικος απ' τους άλλους, δεν γίνεται να παίζει μ' αυτά που παίζουν τα άλλα γατιά...

aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν είχε και μεγάλη ποικιλία για γατούλες στο ΙΚΕΑ. Τα περισσότερα ήταν για σκύλους. Μου άρεσε ένα μαξιλαράκι/κρεβατάκι αλλα?δε νομίζω ότι θα το εκτιμούσε ο Χιόνης. Προτιμάει να κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μας. Του πήρα νέα πιατάκια γιατί είχε "φάει" τα προηγούμενα, soupla για να μην γλυστράνε τα πιατάκια, μια ασορτί τσάντα για την σακούλα της τροφής και ένα παιχνιδάκι ψαράκι. Φαίνονται αρκετά καλά στην φωτογραφία.![]()
Ασπασία τα μικρά ονυχοδρόμια δεν τα είχε??
τα σουπλα ωραία!
τη σακούλα και τα πιατάκια τα έχω!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία τα μικρά ονυχοδρόμια δεν τα είχε??
Τα είχε αλλά δεν ήταν τίποτα...Ένα μικρό κομμάτι χαρτόνι σαν αυτό που βάζουν μέσα στις κούτες οι μεταφορικές για να μη χτυπάνε τα πράγμα αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αν το έπερνα στον Χιόνη θα το έτρωγε από την πρώτη μέρα!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Οντως τα ονυδρομια δεν ηταν τιποτα το σπουδαιο, αλλα εμεις πηραμε ενα σωρο αλλα πραγματα!
Ασπασια τις ειδες τις κρεμαστες που ηταν το πισω μερος του σκυλιου????
Που κρεμαζες πραγματα στην ουριτσα?
Πηρα τρεις τετοιες και τις εβαλα στο δωματιο μου!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχεις δίκιο, πολύ όμορφες ήταν και σε ωραία χρωματάκια, αλλά δεν είχα που να τα βάλω. Μετάνιωσα που δεν πήρα για το εξοχικό, καθώς επίσης και αντιστοιχο σουπλά και τσάντα για τον Ραμσή που ήταν ασπρόμπλε με κόκκαλα. Πως δεν το σκέφτηκα?....Ασπασια τις ειδες τις κρεμαστες που ηταν το πισω μερος του σκυλιου????
Που κρεμαζες πραγματα στην ουριτσα?
Πηρα τρεις τετοιες και τις εβαλα στο δωματιο μου!![]()

Έχεις δίκιο, πολύ όμορφες ήταν και σε ωραία χρωματάκια, αλλά δεν είχα που να τα βάλω. Μετάνιωσα που δεν πήρα για το εξοχικό, καθώς επίσης και αντιστοιχο σουπλά και τσάντα για τον Ραμσή που ήταν ασπρόμπλε με κόκκαλα. Πως δεν το σκέφτηκα?....![]()
Α, ουτε και εγω εχω πολυ χωρο και γι'αυτο τις εβαλα στην πορτα.
Βεβαια δεν εχω σκοπο να βαλω βαρια πραγματα και ζακετες πανω γιατι τα κρυβουν!
Το πολυ-πολυ κανενα κολιε κτλ!

Ismini
Διάσημο μέλος
Τιποτα! Εχω μεινειΠραγματικά!! Και η Αρήθα το καταχαίρεται το δικό της. Χτες το βράδυ λύσσαξε τόσο πολύ, που στο τέλος την πήρε ο ύπνος μέσα σ'αυτό!![]()
Ισμήνη, ευχαριστούμε κι εμείς!
![]()
! Δεν το περίμενα να κανει τετοιο παιχνίδι η Αρήθα!
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν σας είχα πεί οτι είναι για τρελλά παιχνίδια και γέλια?Τιποτα! Εχω μεινει![]()
![]()
! Δεν το περίμενα να κανει τετοιο παιχνίδι η Αρήθα!
![]()

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
παιδιά τι ωραίο θέμα είναι αυτό! δεν το είχα πάρει χαμπάρι...και το διάβασα όλο σήμερα. πολύ ωραίες ιδεές.![]()
το γατοτούνελ θα το πάρω σίγουρα. Κείρα η ιδέα σου για το κουτί από τις τσίχλες σίγουρα στη μικρή θα πιάσει (αφού είναι της ίδιας γενιάς). Οσον αφορά για τα παιχνιδάκια από το ΙΚΕΑ με το catnip, παιδιά όποιος γάτος ανταποκρίνεται στο "μαγικό φυτό" θα τα λατρέψει. Ο Τσε κάνει με την πεταλούδα σαν ερωτευμένος ποιητής
![]()
και εγω σημερα τα διαβασα αυτα και ηθελα να ρωτησω,εχει φερει το ικεα πραγματα για τα ζωακια?εχει φερει και παιχνιδια με catnip?σε ποιον οροφο ειναι??
mimikaki
Διάσημο μέλος
και εγω σημερα τα διαβασα αυτα και ηθελα να ρωτησω,εχει φερει το ικεα πραγματα για τα ζωακια?εχει φερει και παιχνιδια με catnip?σε ποιον οροφο ειναι??
είναι στον κάτω όροφο Αγγελική, εκεί που είναι τα φυτά προς το τέλος δηλαδή!
έχει και παιχνιδάκια με κατνίπ ναι

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool