Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βρε παιδιά! τι είναι το κατνιπ? Μπορεί να μου πει κάποιος? Εγώ αγόρασα από το Ικέα ένα ψάθινο σπιτάκι με συρμάτινο σκελετό και δεν είδα να αναφέρει κάτι σχετικο. :confused:
Και κάτι άλλο: μπορεί να μου πει κάποιος γιατί η κλειστή τουαλέττα είναι πιο καλή από την ανοικτή? Που εξυπηρετείται καλύτερα το ζωάκι? Μήπως τελικά πάμε να τους τα επιβάλουμε από υπερβάλοντα ζήλο τα ανθρώπινα τερτίπια?:confused:
Κατά τα άλλα βρήκα τα ραφάκια της Μίτσης και του Μιμικάκι και των άλλων πολύ συμπαθητικά αλλά και το καροτσάκι πολύ βολικό. Δυστυχώς τίποτα από το αγαπημένο μου δεντράκι τύπου μανιτάρι.:mpliaks: :/: :mad: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάιδιά, δεν νομίζω ότι τα παιχνιδάκια του ΙΚΕΑ έχουν μέσα catnip. Ούτε το ψαράκι που του πήρα ούτα τα υπόλοιπα. 'Οταν πήγα τσέκαρα τις συσκευασίες και δεν έγραφαν κάτι τέτοιο...:hmm:

Βρε ασπασία, λες να "την ακούει" μόνος του ο δικός μου??? τι να πω..μ'αυτό το γατί όλα τα περιμένω..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατοτούνελ μας....

gatotounel.JPG

gatotounel1.JPG

gatotounel2.JPG

:D

Μη μου πεις ότι η δικία σου γατούλα έχει αυτά τα υπεροχα πράσινα μάτια γιατί θα θυμώσω:mad: Από 3 γατάκια να μην έχει κανένα έστω μπλε που μου αρέσει.Ούτε ο Ρίκο που είναι μαυρούλης και μικρούλης:)

Βρε ασπασία, λες να "την ακούει" μόνος του ο δικός μου??? τι να πω..μ'αυτό το γατί όλα τα περιμένω..:)
Μπα! μη το λες!!! Κι ο δικός μου σαν παλαβός κάνει με το ψαράκι, αλλά μόνο και μόνο γιατί είναι από ύφασμα τέτοιο (μπουκλέ) που γατζώνονται πάνω τα νύχια του και τρελλένεται. Τέτοια του παίρνω συνέχεια. Κι εμένα δεν τον πιάνει το catnip έτσι κι αλλιώς....

λοιπον βρηκα την τουαλετα που λεγαμε στον πειραια παιδια εκεινη που εχει την σιτα για την αμμο να την καθαριζει χωρις το φτυαρακι θελετε να παω να ρωτησω τιμη κ ποσο μπορει να μας την αφησει

Παιδιά αυτή έχω εδώ και την κατήργησα. Δεν βολεύει. Κολλάνε στις τρύπες της σίτας και θέλει συχνά πλύσιμο.

εμενα παντως θα μου λυσει τα χερια καλυτερα αυτη παρα το φτυαρκι που δεν το μπορω καθολου λεω να την παρω μου την αφηνει 40 ευρωπουλα

Μη μου πεις ότι η δικία σου γατούλα έχει αυτά τα υπεροχα πράσινα μάτια γιατί θα θυμώσω:mad: Από 3 γατάκια να μην έχει κανένα έστω μπλε που μου αρέσει.Ούτε ο Ρίκο που είναι μαυρούλης και μικρούλης:)

Ποπάκι μου δεν έχει γαλάζια μάτια το Ψηστιράκι μου, όλα τα γατιά αυτής της ράτσας όταν μεγαλώσουν έχουν κίτρινα μάτια (όπως ο όμορφός σου) κ η δικιά μου κατα κει πάει.. Ο Πρίγκιπας? θα βάλεις καμια καινούργια φωτογραφία να τον δώ?? :)

Ερη μου μου λένε τα παιδιά ότι ο υπολογιστής αυτός έχει ιο και αν δεν το φτιάξουν δεν βάζουν τις κάρτες από τα τηλέφωνά τους:mad: :mad: :mad: :mad: Υπομονή να τελειώσουν οι εξετάσεις

Βλέπω το μέγεθός του απο την φωτογραφία της υπογραφής σου και καταλαβαινω... Οταν μπορέσεις θα σε επισκεφτούμε πάντως... Αν το θέλεις φυσικά. Κάτσε να μάθουμε και νέα απο τον Γιώργο...

Ενα παιχνιδάκι που έχω κάνει στο Ψηστιράκι μου είναι πολλά καλαμάκια μπλεγμενα μεταξύ τους (γίνεται ενα πράγμα σαν αραχνη) και τρελαινεται να παίζει.. θα το βγάλω και φωτό να σας το δείξω..:)

εμενα παντως θα μου λυσει τα χερια καλυτερα αυτη παρα το φτυαρκι που δεν το μπορω καθολου λεω να την παρω μου την αφηνει 40 ευρωπουλα
[FONT=times new roman,times]Εμένα πάντως μου τα έλυσε τα χέρια το "σουρωτήρι". Βέβαια, κολλάει. Αλλά αν βάλεις πολύ περισσότερη άμμο από το κανονικό, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Την βρήκα 35 ευρω όπως είπα σε κάποιο post πιο πάνω, εάν εννοούμε την ίδια σκεπαστή λεκάνη. Το σημαντικό είναι ότι ΔΕΝ μυρίζει καθόλου, λόγω του φίλτρου που διαθέτει.[/FONT]

μμμ μαλλον γιατι αυτη ειναι ελληνικη κ οχι κινεζικη γιατι μου εδειξε κ την κινεζικη κ ηταν ψευτοπραμα

προχθες της πηρα αυτο-και επαθε πλακα-ειναι και ονυχοδρομιο και ''φωλιτσα'' να κοιμηθει αν θελει και εχει και μια τρυπα με ενα ποντικακι που το ξετρυπωνει,,μιλαμε το λατρεψε κατευθειαν-ειναι και χνουδωτο -απαλο-:baby: το κατι αλλο,,,εχω παθει αμοκ-συνεχεια παω και της παιρνω διαφορα:inlove: :inlove: :whistle:

τελειο!!!δεν θα βγαινει λεπτο ε?:)

τελειο!!!δεν θα βγαινει λεπτο ε?:)
ουτε εγω μπορουσα να το φανταστω οτι θα κανει σαν παλαβο με αυτο..παιζει με το ποντικι πολυ ωρα μετα προσπαθει να σκαρφαλωσει και ξυνει και τα νυχακια της-μεσα ακομα δεν καταφερε να μπει μονη της-την βαζω εγω-αλλα ειναι η καλυτερη της-ειναι σαν γουνα σαν βελουδο μεσα και κυλιεται ανασκελα -πω πω ειναι απιστευτο:up: :up: χαλαλι τα 40 ευρω

προχθες της πηρα αυτο-και επαθε πλακα-ειναι και ονυχοδρομιο και ''φωλιτσα'' να κοιμηθει αν θελει και εχει και μια τρυπα με ενα ποντικακι που το ξετρυπωνει,,μιλαμε το λατρεψε κατευθειαν-ειναι και χνουδωτο -απαλο-:baby: το κατι αλλο,,,εχω παθει αμοκ-συνεχεια παω και της παιρνω διαφορα:inlove: :inlove: :whistle:

ειναι super!! απο που το πήρες??

ειναι super!! απο που το πήρες??
απο θεσσαλονικη-απο πετ σοπ[ονομα μη με ρωτας δεν θυμαμαι]-τελευταια εχω καταντησει να βλεπω πετ σοπ και να μπουκαρω μεσα για γατοψωνια-

Αχ θέλω να το βρώ και γώ.. είμαι σίγουρη ότι και η δικιά μου θα τρελαθεί και θα είναι συνέχεια εκεί μέσα..

Αχ θέλω να το βρώ και γώ.. είμαι σίγουρη ότι και η δικιά μου θα τρελαθεί και θα είναι συνέχεια εκεί μέσα..
καλα οντως ειναι το κατι αλλο-μακαρι να το βρεις-το γμτ ειναι οτι στο πετ ηταν το τελευταιο-αλλιως θα σου το αγοραζα και θα βρισκαμε τροπο να στο στειλω-το πολυ πολυ να το εστελνα με καναν οδηγο μας που κατεβαινει αθηνα να ξεφορτωσει,,δες και αν δεν το βρεις να παω να ρωτησω αν ειναι να ξαναφερουν

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back