Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σ'ευχαριστώ πολύυυυ!!!
θα κοιτάξω να το βρώ.. ελπίζω να το βρώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'ευχαριστώ πολύυυυ!!!
θα κοιτάξω να το βρώ.. ελπίζω να το βρώ..
ο,κ -αν οχι στειλε μου πμ να δουμε τι παιζει μετα,,,σε καθε γατουλινι αξιζει το καλυτερο;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό το site έχει πολλά γατο-είδη όπως τα λέω εγώ, αλλά και κάποια για τα γατούνια μας.
έχω αγοράσει πράγματα από κει και έρχονται αρκετα γρήγορα.

δύο φώτο βάζω, μία με ένα ονυχοδρόμιο που προσαρμόζεται σε πόδι τραπεζιού και μία θερμοφόρα για γάτες και μικρα ζωάκια.

Συνημμένα

• Ltablelegscratcher.jpg
    Ltablelegscratcher.jpg
    46,3 KB · Εμφανίσεις: 68
  • snugglesafe200.gif
    snugglesafe200.gif
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 198
επείσης δεν άντεξα!!! πρέπει να το δείτε αυτό, δεν είναι για γατάκια αλλά ΤΟ ΘΕΛΩ!!:D :D

Συνημμένα

• Ltoiletseat.jpg
    Ltoiletseat.jpg
    137,7 KB · Εμφανίσεις: 86
ΤΕΛΕΙΟ είναι! Και εγώ το θέλω!:redface:

Τέλειο! Κι ένα πιο glamorous γατοτούνελ, που ταιριάζει περισσότερο με την κοινωνική μας θέση:
longindoorplaytunnel_200.jpg

:P :P :P

Έχω το vibromouse! Έχουν ξετρελαθεί οι γάτοι! Ο Ζαχαρίας μάλιστα έχει μάθει και τραβάει το κορδόνι μόνος του!:lol:

Συνημμένα

• vibromouse_200.jpg
    vibromouse_200.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 224
επείσης μην μου πείτε σαφώς καλύτερη έκδοση της μονόπολης! ΓΑΤΟΠΟΛΗ!!

Συνημμένα

• catopoly.jpg
    catopoly.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 200
mimikaki>> αυτό με τη λεκάνη εγώ το έχω ήδη, αλλά σε φυσική έκδοση.
Ο Φρίξος όλη την ώρα ανεβαίνει στη λεκάνη και προσπαθεί να πίνει νερό, κι έτσι έχει γεμίσει το καπάκι, αλλά και το "στεφάνι" αποτυπώματα από τα πατουσάκια του :lol::lol::lol:

mimikaki>> αυτό με τη λεκάνη εγώ το έχω ήδη, αλλά σε φυσική έκδοση.
Ο Φρίξος όλη την ώρα ανεβαίνει στη λεκάνη και προσπαθεί να πίνει νερό, κι έτσι έχει γεμίσει το καπάκι, αλλά και το "στεφάνι" αποτυπώματα από τα πατουσάκια του :lol::lol::lol:

:lol: :lol: :up: :up: Tο πουλάς???:blink: :lol: :lol:

:lol: :lol: :up: :up: Tο πουλάς???:blink: :lol: :lol:

Καλε βαλε τον φρου να πατησει σε μπογια και αμολυσε τον στο μπανιο. Θα ειναι ολο με πατουσες οχι μονο το καπακι:lol: :lol: :lol:

Καλε βαλε τον φρου να πατησει σε μπογια και αμολυσε τον στο μπανιο. Θα ειναι ολο με πατουσες οχι μονο το καπακι:lol: :lol: :lol:

το έχω σκεφτεί αυτό Μίκα!!!:lol: :lol: :up: φαντάσου να μου φύγει όμως και πάει στους καναπέδες τι έχει να γίνει!!!!:D :D

Τι θα γίνει; Τίποτα θα έχεις και ασορτί καναπέδες!
Πάντως έχει πολύ καλόγουστα πράγματα το site.

Ψώνισα εγώ ήδη! Πήρα το τούνελ και το bug jar, μία γυάλα που βγάζει ψεύτικα μυγάκια!!!!

Μας κατέστρεψες mimikati!

Ψώνισα εγώ ήδη! Πήρα το τούνελ και το bug jar, μία γυάλα που βγάζει ψεύτικα μυγάκια!!!!

Μας κατέστρεψες mimikati!

:redface: Άσε ετοιμάζομαι και εγώ για παραγγελία.... θα πάρω το ένα για να τρωει το φρουνάκι, και το άλλο το φουλάρι για μένα!:P

(αυτο με τις μύγες πρέπει να έχει γέλιο!:D )

Συνημμένα

• Lfishmat&bluebowl.jpg
    Lfishmat&bluebowl.jpg
    138,4 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Lprintedscarves.jpg
    Lprintedscarves.jpg
    167,8 KB · Εμφανίσεις: 82
Μιμικα, κανονισε την πορεια σου και τα θεματα που βαζεις γιατι θα ζητησω να σου κοψουν την συνδρομη απο το περιοδικο!!!!:lol: :lol: :lol:

Μιμικα, κανονισε την πορεια σου και τα θεματα που βαζεις γιατι θα ζητησω να σου κοψουν την συνδρομη απο το περιοδικο!!!!:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: είναι καταστροφή το περιοδικό!!:P :P

Πήγα και εγώ χτες στα Alex Pak και πήρα το γατοτούνελ, αλλά ο Φρίξος ούτε να το φτύσει :(
Λίγο έπαιξε με τις χνουδωτές μπαλίτσες που κρέμονται μέσα και μετά ήταν τελείως αδιάφορος :down:

Τι να κάνω για να του γίνει πιο ελκυστικό?

Μήπως να έτριβες λίγο catnip πάνω;

Χμμμμ.. Δεν το είχα σκεφτεί.. Όμως δεν έχω catnip, πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσω.
Καλή ιδέα πάντως! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back