Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα κοιτάξω να το βρώ.. ελπίζω να το βρώ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ο,κ -αν οχι στειλε μου πμ να δουμε τι παιζει μετα,,,σε καθε γατουλινι αξιζει το καλυτεροΣ'ευχαριστώ πολύυυυ!!!
θα κοιτάξω να το βρώ.. ελπίζω να το βρώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
έχω αγοράσει πράγματα από κει και έρχονται αρκετα γρήγορα.
δύο φώτο βάζω, μία με ένα ονυχοδρόμιο που προσαρμόζεται σε πόδι τραπεζιού και μία θερμοφόρα για γάτες και μικρα ζωάκια.
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Φρίξος όλη την ώρα ανεβαίνει στη λεκάνη και προσπαθεί να πίνει νερό, κι έτσι έχει γεμίσει το καπάκι, αλλά και το "στεφάνι" αποτυπώματα από τα πατουσάκια του

mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki>> αυτό με τη λεκάνη εγώ το έχω ήδη, αλλά σε φυσική έκδοση.
Ο Φρίξος όλη την ώρα ανεβαίνει στη λεκάνη και προσπαθεί να πίνει νερό, κι έτσι έχει γεμίσει το καπάκι, αλλά και το "στεφάνι" αποτυπώματα από τα πατουσάκια του![]()
Tο πουλάς???

Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
Tο πουλάς???
![]()
![]()
![]()
Καλε βαλε τον φρου να πατησει σε μπογια και αμολυσε τον στο μπανιο. Θα ειναι ολο με πατουσες οχι μονο το καπακι

mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλε βαλε τον φρου να πατησει σε μπογια και αμολυσε τον στο μπανιο. Θα ειναι ολο με πατουσες οχι μονο το καπακι![]()
![]()
![]()
το έχω σκεφτεί αυτό Μίκα!!!
φαντάσου να μου φύγει όμως και πάει στους καναπέδες τι έχει να γίνει!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
Πάντως έχει πολύ καλόγουστα πράγματα το site.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας κατέστρεψες mimikati!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ψώνισα εγώ ήδη! Πήρα το τούνελ και το bug jar, μία γυάλα που βγάζει ψεύτικα μυγάκια!!!!
Μας κατέστρεψες mimikati!
Άσε ετοιμάζομαι και εγώ για παραγγελία.... θα πάρω το ένα για να τρωει το φρουνάκι, και το άλλο το φουλάρι για μένα!
(αυτο με τις μύγες πρέπει να έχει γέλιο!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μιμικα, κανονισε την πορεια σου και τα θεματα που βαζεις γιατι θα ζητησω να σου κοψουν την συνδρομη απο το περιοδικο!!!!![]()
![]()
![]()
είναι καταστροφή το περιοδικό!!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λίγο έπαιξε με τις χνουδωτές μπαλίτσες που κρέμονται μέσα και μετά ήταν τελείως αδιάφορος
Τι να κάνω για να του γίνει πιο ελκυστικό?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή ιδέα πάντως!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool