Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στην Αγγλία ξέρω πώς υπάρχουν γραφεία τελετών για ζωάκια όπως και ταφόπλακες ή ταφόπετρες (φωτο), αλλά ομολογώ δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• new_pet_memorial_rock_combo.jpg
    new_pet_memorial_rock_combo.jpg
    13,5 KB · Εμφανίσεις: 43
  • granite_memorial_plaque.gif
    granite_memorial_plaque.gif
    15,9 KB · Εμφανίσεις: 356
Μιλάμε για ποικιλία! Βρήκα κι άλλο!!!:blink:

e227_3.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά, φτάνει...αγριεύτηκα νυχτιάτικο...:cry:

πωπω νιωθω απαισια εγω τον συγχωρεμενο το γατο μου τον εβαλα σε μια κουτα απο μποτες

βρε,βρε πρωι,πρωι τι βλεπω!!ανοιγω το θεμα και φατσα καρτα η κασσα!!:(

:lol::lol: Ασπασία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εχω χ..ει στα γέλια....!
Αντε να δούμε τι άλλο θα βγάλουν για να πουλήσουν...
Φαντάσου να παραγγείλεις από το ιντερνετ κάτι τέτοιο! Πολύ dark!:lol:
Πλάκα έχει και το ντεκόρ, οχι μόνο το αντικείμενο... Γρασιδάκι, σκυλάκι στη γωνία...:lol:
Πολύ κιτς!:up:

ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ???

ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ???
Μάλλον έπιασε μλκ αυτούς που τα κατασκευάζουν και τα χρυσοπουλάνε...:down:

Μάλλον έπιασε μλκ αυτούς που τα κατασκευάζουν και τα χρυσοπουλάνε...:down:

Το πνεύμα αντολογίας απαντά...:D
Εμένα δεν με πειράζουν τόσο τα φέρετρα και οι ταφόπλακες. Όσο εξανθρωπίζουμε τα ζώα ή/και τα χρησιμοποιούμε ως υποκατάστατα ανθρώπινης συντροφιάς (ένας σημαντικός λόγος που αυξήθηκε η φιλοζωία τα τελευταία χρόνια), είναι επόμενο να υπάρχουν και τέτοια εμπορεύματα. Δεν κατηγορώ κανέναν, κι εγώ το κάνω.
Απ' την άλλη, εδώ έχουμε αφιερώσει δεν ξέρω και γω πόσες σελίδες σε γατοπαίχνιδα. Θα ήταν ποτέ δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο πριν από 20-30 χρόνια;
Επιπλέον, στο εξωτερικό υπάρχουν οργανωμένα νεκροταφεία κατοικιδίων εδώ και χρόνια. Όπου υπάρχουν νεκροταφεία, υπάρχουν και τα συμπαρομαρτούντα... Δυσάρεστο, αλλά αληθινό.

Και για να μη φύγουμε σε off-topic ή ψυχοπλακωθούμε τελείως, να ένα ωραίο γατοπαίχνιδο που δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ΠΟΤΕ.:rolleyes:

Συνημμένα

• IMG_4048.JPG
    IMG_4048.JPG
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 79
Έναν μεταφραστή της "γατικής" γλώσσας μπορούνε να βγάλουνε επιτέλους????
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

Έχουν βγάλει οι ιάπωνες νομίζω αλλά δεν ξέρω κατά πόσον λειτουργεί.

Κοιτάχτε 2 όμορφα και σχετικά φθηνά ονοιχοδρόμια!:)Ψήνουμε το μπαμπά μας να μας πάρει ένα από τα δύο.;)
Το πρώτο έχει μόνο 29,90 και το δεύτερο που είναι σχεδόν 2 μ. ύψος και γωνιακό άρα σταθερό 59,90 + 30 ευρώ έξοδα αποστολής. Πόσο να έχουν εδώ άραγε?:hmm:

7ae8_1.JPG

2.jpg

Να κι άλλο ένα καταπληκτικό στα 145,95 με ύψος 2,10. Άπιαστο βέβαια 145,95?:blink:
Ή αυτό!!! Τα θέλω ΟΛΑ!!!!!:P:P:P

Για το μεγεθος τους φθηνά είναι τα πρώτα:up::up:
Αλλά τα έξοδα αποστολής βρε παιδί μου..."τσακίζουν"

σας εύχομαι να πείσετε τον μπαμπά:D:D

Δείτε εδώ!!!!:blink::blink::blink: Μ'αυτό θα έπαιζα κι εγώ μαζί με τα γατούνια μου...:P
luise.jpg

Ασπασία,μήπως ψάχνεις τρόπους να κρατάς τον Πίπη απασχολημένο τα βράδυα???:hmm::hmm::rolleyes: :P:P

Για το μεγεθος τους φθηνά είναι τα πρώτα:up::up:
Αλλά τα έξοδα αποστολής βρε παιδί μου..."τσακίζουν"

σας εύχομαι να πείσετε τον μπαμπά:D:D
Για τώρα χλωμό το βλέπω να το παίρνουμε. Τρέχουν τρελλά έξοδα...:/: Μάλλον κατά Χριστούγεννα. Τα έξοδα αποστολής είναι το λιγότερο γιατί θα το στείλουν στη Γερμανία και από εκεί θα μας το φέρουν;) Βασικά βαριέμαι τη συναρμολόγηση...:rolleyes:

Ασπασία,μήπως ψάχνεις τρόπους να κρατάς τον Πίπη απασχολημένο τα βράδυα???:hmm::hmm::rolleyes: :P:P

Που το κατάλαβες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ Ασπασια να στο συναρμολογησω εγω? :D Τρελαινομαι να συναρμολογω... Στην Πατρα ολα τα επιπλα που πηραμε για το σπιτι μου.. εγω τα εφτιαξα και ας ηθελε και ο μπαμπας μου να με βοηθησει... :P Αλλα κατα βαθος χαιρεται που η κορη του ξερει τοσο αξια να χρησιμοποιει κατσαβιδι... :D:cool:

Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ:lol:

Βρήκα κι εγώ κάτι αξεσουάρ σπέσιαλ, εδώ

:lol::lol::lol::lol::lol: Βρέ θανάση ομαδικό τάφο θα ανοίξουμε??Εκεί χωράνε καμιά 10αριά ζωάκια!!!:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back