katerina10
Περιβόητο μέλος
Σαν να βλεπω τα δικά μου από καποια μεριά μεσα σε αυτή την φαντασίωση...α. δεν βαζεις κονσερβα αλλα κροκεττα.
β. αν δεν ειναι εκει εκεινη την ωρα κανει διαιτα και φτιαχνει σιλουεττα
γ. βλεπεις σε λιγο μιε τρελλη γατα αγχωμενη να περιμενει πως και πως ν'ανοιξει το ρημαδι να φαει επιτελους
δ. η γατα στεκεται σουζα πανω απο τη ταιστρα γιατι δεν εχει καταλαβει τι γινεται
ε. Η γατα προσπαθει να ανοιξει την ταιστρα και την αναποδογυριζει
ζ. η γατα μενει νηστικη γιατι η ταιστρα εχει ανοιξει αλλα απο κατω
η. ειναι πονηρη ομως και σπρωχνει τη ταιστρα και τρωει οσα πεσανε, δηλαδη ολα σχεδον
θ. αρα η γατα καταληγει ευχαριστημενη και χορτατη![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
α. δεν βαζεις κονσερβα αλλα κροκεττα.
γ. βλεπεις σε λιγο μιε τρελλη γατα αγχωμενη να περιμενει πως και πως ν'ανοιξει το ρημαδι να φαει επιτελους
δ. η γατα στεκεται σουζα πανω απο τη ταιστρα γιατι δεν εχει καταλαβει τι γινεται
η. ειναι πονηρη ομως και σπρωχνει τη ταιστρα και τρωει οσα πεσανε, δηλαδη ολα σχεδον
χαχαχαχα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Yasmin1gr, δεν παίζεσαια. δεν βαζεις κονσερβα αλλα κροκεττα.

staman2
Περιβόητο μέλος
Χθες πήρα τις 3 τελευταίες από το carrefour Αλίμου και σήμερα τις 2 προτελευταίες από του Γέρακα το κατάστημα. Στο ράφι εμεινε μόνον μία. Τηλεφώνησα σε όλα τα υπόλοιπα υποκαταστήματα και δεν υπάρχει πουθενά εντός Αθηνών..(ούτε Πασαλιμάνι, ουτε Λ. Αθηνών, ούτε Ρέντη, ούτε Μαρούσι)Ευχομαι σε όλα τα γατούνια καλά παιχνιδάκια με τρελές ξάπλες μέσα στους ορόφους.

Sliberin και moikelis, πλέον θα έχετε και σεις πολυκατοικία. Θα συνεννοηθούμε πώς θα σας τις στείλω.
Και... θέλω φωτογραφίες από τις σκανταλιές που θα σκαρφίζουν τα γατούνια σας στο τρελο παιχνιδάκι.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Η γατοπολυκατοικία της Μπασσέτ και το γατόδεντρό της συγχρόνως, είμαι ΕΓΩ. Την παίρνω αγκαλιά, βγαίνω στο μπαλκόνι, στέκομαι όρθια, ακίνητη και αυτή θρονιασμένη παρακολουθεί την κίνηση του δρόμου. Ορίστε, τι τρέχετε; σας βρήκα τη λύση
staman2
Περιβόητο μέλος
Τώρα, εγώ τι φταίω, που είμαι άχρηστη κ΄δεν κατάλαβα, πώς φτιάχνεται αυτό το ωραίο κρεβατάκι από πουλόβερ; Και έχουμε κ΄ένα σωρό για πέταμα, ας είναι καλά η ///, τα πέρνουν τα παιδιά με το τσουβάλι, τα βαριούνται κ΄μετά γεμίζουν οι ντουλάπες. Πάμε παρακάτω. Τι λυσσάξατε με τη γατοπολυκατοικία; Σιγά το πράγμα!!Η γατοπολυκατοικία της Μπασσέτ και το γατόδεντρό της συγχρόνως, είμαι ΕΓΩ. Την παίρνω αγκαλιά, βγαίνω στο μπαλκόνι, στέκομαι όρθια, ακίνητη και αυτή θρονιασμένη παρακολουθεί την κίνηση του δρόμου. Ορίστε, τι τρέχετε; σας βρήκα τη λύση
![]()
ΣΩΣΤΗΗΗ!!
Φιλιά στην Μπασσέτ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδιά τέρμα οι πολυκατοικίες!!Χθες πήρα τις 3 τελευταίες από το carrefour Αλίμου και σήμερα τις 2 προτελευταίες από του Γέρακα το κατάστημα. Στο ράφι εμεινε μόνον μία. Τηλεφώνησα σε όλα τα υπόλοιπα υποκαταστήματα και δεν υπάρχει πουθενά εντός Αθηνών..(ούτε Πασαλιμάνι, ουτε Λ. Αθηνών, ούτε Ρέντη, ούτε Μαρούσι)
Ευχομαι σε όλα τα γατούνια καλά παιχνιδάκια με τρελές ξάπλες μέσα στους ορόφους.
Sliberin και moikelis, πλέον θα έχετε και σεις πολυκατοικία. Θα συνεννοηθούμε πώς θα σας τις στείλω.Και... θέλω φωτογραφίες από τις σκανταλιές που θα σκαρφίζουν τα γατούνια σας στο τρελο παιχνιδάκι.
![]()
Αχ βρε Αναστασία όλους μας σκέφτηκες
. Οπότε αν πήρες εσύ για την Μουκέλις μπορεί να δώσει την άλλη η Κατερίνα στην ΝΙ@
marestros
Δραστήριο μέλος
θα παρω αυριο πρωι τηλεφωνο στο γερακα μηπως κι εμεινε καμια... αν ανακαλυψει καμια σας πουθενα αλλου στειλτε μου ενα πμ . ευχαριστωωωωω

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ένα υπέροχο κρεβατάκι φτιαγμένο από κάποιο παλιό πουλόβερ
Πολύ καλό! Μένει να κατέβω στους δικούς μου να κανιβαλίσω κανένα πουλοβεράκι.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αυτό ακριβώς θα γίνει!!!!!Αχ βρε Αναστασία όλους μας σκέφτηκες. Οπότε αν πήρες εσύ για την Μουκέλις μπορεί να δώσει την άλλη η Κατερίνα στην ΝΙ@
![]()

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα στείλω αντιδράσεις της Κάρμεν όταν με το καλό φτάσει στα χέρια μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Υπομονή καλή μου..Την αλλη βδομάδα που θα τα έχω στα χέρια μου θα τρέξω σε ταχυδρομεία και κούριερ και θα ρωτήσω ..Να ευχαριστήσω κ δημόσια την katerina10 για την χαρά που μας δίνει. Αποκτήσαμε κ μεις γατοπολυκατοικία!Θα στείλω αντιδράσεις της Κάρμεν όταν με το καλό φτάσει στα χέρια μου.

Υπομονή και στην καρμεν μας, είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί!!!!!!!

prince
Διάσημο μέλος
Υπομονή καλή μου..Την αλλη βδομάδα που θα τα έχω στα χέρια μου θα τρέξω σε ταχυδρομεία και κούριερ και θα ρωτήσω ..Υπομονή και στην καρμεν μας, είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί!!!!!!!
![]()
Στον Πειραιά σε βλέπω με δέμα ασυνόδευτο :ΡΡΡΡΡ Άντε βρε, καλή γυμναστική :Ρ
8 κιλά καθαρό βάρος μια χαρά σε βλέπω..

prince
Διάσημο μέλος
Το είχα αφήσει πάνω στο γραφείο μου χτες βράδυ, μαζί μέ ένα ποτήρι και ένα γυάλινο μπουκάλι νερό (άδειο ευτιχώς). Σήμερα κατά τις 6 άκουσα γυαλικά που πέφταν.... πετάχτηκα μέσα στον ύπνο μου και είδα ποτήρι/μπουκάλι οριζόντια στο γραφείο (ευτιχώς ολόκληρα), το καλάμι από τη μιά μεριά του λάπ τοπ, το ποντίκι και ο Prince από την άλλη, με τον τελευταίο να τραβάει το ποντίκι με μανία.....
Κατέβασα ποντίκι / γάτο από το γραφείο μου και ξανα ξάπλωσα ακούγοντας το γάτο να τυρανάει για πολύ ώρα μετά το ποντίκι και να σούρνει ξωπίσω του το καλάμι.......
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσχετο αυτό το ποντίκι με το καλάμι από τα τζάμπο έχει κάποιο ιδιαίτερο άρωμα και τρελένεται ο γάτος μ;
Την ίδια απορία είχα κ εγώ όταν είδα την 1η αντίδραση της δικιάς μου.
Της βγήκαν στην επιφάνεια όλα τα ξεχασμένα δολοφονικά της ένστινκτα!
katerina10
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα..Ναι κι εμένα το γδύσανε το ποντικάκι.Του βγάλανε πρώτα τη γούνα, ο Μάπας όμως έφαγε όλο το κορδόνι αλλά και τα δύο κυνηγάνε ακομα το καλάμι..Όποιος το έφτιαξε ήξερε τι έκανε πάντως...
Βρε παιδιά τώρα ήσυχασα. Είχα πάθει σόκ την πρώτη φορά που έφαγε ο δικός μου το κορδόνι. Μετά έφαγε άλλα δύο βέβαια αλλά είχα τρομοκρατηθεί. Μήπως τους έχουν βάλει τίποτα σε catnip?

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν και νομιζω οτι η Ελενη εχει απολυτο δικιο και πολυκατοικιες και δεντρα οταν μας κανουν οτι θελουν σιγα μην ασχοληθουν με τα αψυχα ε οσο και να το κανουμε δεν εχει ενδιαφερον ... αφου τις βλεπεις σου γκρινιαζουν και σε κοιτανε να δουνε ποσο θα αντεξεις 

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool