Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Να μου δώσεις αριθμό λογαριασμού να σου κάνω κατάθεση

Θα σου στείλω και πμ όταν τα πάρεις με τα στοιχεία μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Τώρα όσο αφορά τα σχέδια διάλεξε εσύ... 2 για αρσενικούς 1 για θηλυκιά θέλω και 1 γιουνισεξ εφεδρικό
Σκέψου ότι ψώνιζες για το σειριο και τη μόιρα. 
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σταυρουλα εγω για τον Σειριο τον μαφιοζο πηρα το wanted,εχει διαφορες "αφισες" καταζητουμενων γατων πανω και γραφει γελοιες κατηγοριες,οπως "για υπερβολικο χαϊδολογημα".Για τη Μοιρα εχω το αλλο το...καλλιτεχνικο,που εχει το γατονι με το ψαρισ την κοιλια του.Θες δυο και δυο;Εκτος αν εχει φερει και κανενα αλλο σχεδιο,οποτε θα σου παρω το εφεδρικο σε αλλο σχεδιο να τα συναλλαζεις.
prince
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ήθελα τις βοήθεια σας σε οτι αφορα τα αξεσουάρ σε λίγες μέρες που το φοινικάκι θα μεγαλωσει και αλλο θα μεταφερω το αμμοδοχειο του στο wc απο το δωματιο μου. Οταν τοn πρωτοπήρα το ειχα στο δωμάτιο μου οπως και τώρα γιατι ήταν και μικρουλης αλλα και ήθελε φροντίδα.
Που μπορω να βρω ενα αμμοδοχειο να μην ειναι ψηλο γιατι το ζωακι δεν μπορει να μπει άνετα.
Maroula, έχω κλειστή τριγωνική μεγάλη λεκάνη ( θα προσπαθήσω να στη βάλω φωτογραφία) που το ύψος για να μπει μέσα είναι 12,5 πόντοι.
Υπάρχει και αντίστοιχη σαν τη γατοφόρο, αλλά όταν μεγαλώσει δεν θα μπορεί να γυρίσει εύκολα και εγώ την πήρα με μέλλον...
Στο σαιττ που σου βάζω έχει και μια τριγωνική, αλλά σε μικρό μέγεθος.
Εγώ την πήρα από το pet city, λέγεται τουαλέτα γάτας GINGER MISTI και έχει 26,46 ευρώ.
Πάντως το φίλτρο τράβαγε τη μυρωδιά αμέσως ( και χρησιμοποιώ everclean άμμο και την καθαρίζω καθημερινά και πέταμα στις 4 ημέρες) και δεν άντεχες από τη βρώμα και το έβγαλα και τώρα είναι ΟΚ.
https://images.google.gr/imgres?imgu...0&ndsp=20&um=1&hl=el&rlz=1B3GGGL_elGR290&sa=N
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
λοιπον παιδια βρηκα συντριβανι για γατες για να μην μενει στασιμο το νερο...το pet shοp που είδα ειναι καπου στην σωκρατους και σκρα διπλα στο σουπερ μαρκετ αλιμεντα..ειναι μικρουλι και πορτοκαλι απ'εξω..
Ποσο κοστιζε το συντριβάνι για γάτες; Είδες τιμή; που το βρήκες;
ria23
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η ΔΕΗ εδώ που μένω ξαφνικά κάνει και 8-9ώρες διακοπή.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.petco.com/product/12626/Sani-Moat-Ant-Barriers.aspx
Μπες εδώ και ρώτα στα καταστήματα.
https://www.in.gr/directory/15/dir1598.0.asp
Κοίτα εδώ: https://www.e-pet.gr/index.php?cPath=107_118
Α! Μόλις είδα ότι το pet-city, που πήρα την κλειστή τουαλέτα, κάνει και on-line παραγγελίες.
Pet City
URL: https://www.petcity.gr/
Περιοχή: Ελλάδα> Αττική> Αθήνα> Δ. Γλυφάδας
Και μπορείς να τους πάρεις στα κεντρικά ένα τηλέφωνο και να τους στείλεις και με ε-μαιλ τις φωτογραφίες που σου έστειλα για να ξέρουν τι θέλεις.
Α! Και σου συνιστώ να νάλεις και πατάκια που έβαλα εγώ μπροστά στην τουαλέτα, ώστε να μεζεύονται εκεί τα πετραδάκια ή η άμμος που μεταφέρει όταν βγαίνει από το δοχείο.
έχουν 3,58 το ένα και το γράφουν TAPPETTINO CLEANER - Εξωτερικό χαλάκι λεκάνης, της εταιρείας stefanplast. Εγώ έβαλα 2 για να μαζέουν είτε βγει προς τα δεξιά, είτε προς τα αριστερά.
aretha
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν τόσα μαγαζιά που πουλάνε ένα σωρό όμορφα πραγματάκια (και συνήθως μπορούν να σου φέρουν ό,τι ζητήσεις κατόπιν παραγγελίας), γιατί να ενισχύουμε αυτούς που πουλάνε ζωάκια, που τα εκθέτουν σε άθλιες συνθήκες σαν να είναι αντικείμενα, που ενθαρρύνουν την ανεύθυνη εκτροφή, που... που...

Πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα, εδώ.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Πορτάκι-για-γάτες.220165/ νομιζω αυτο λες??
Ναι αυτό έψαχνα σε ευχαριστώ πολύ

prince
Διάσημο μέλος
Α! Και σου συνιστώ να νάλεις και πατάκια που έβαλα εγώ μπροστά στην τουαλέτα, ώστε να μεζεύονται εκεί τα πετραδάκια ή η άμμος που μεταφέρει όταν βγαίνει από το δοχείο.
εγώ θα πρέπει να καλύψω το πάτωμα όλης της τουαλέτας... είμαστε του σκαψίματος.... :Ρ (ο πρινς δηλαδή, η ρέινα τα κάνει τα μυρίζει και φεύγει κυρία... εχει υπηρετικό προσωπικό....)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool