Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια να σας αλλάξω λίγο θέμα;

Πήγα να πάρω κονσερβούλες σήμερα και βλέπω το παρακάτω υπέροχο δοχείο και ρωτάω πόσο έχει.
Είναι δώρο μου λένε με 3 συσκευασίες PRO PLAN για στειρωμένες γάτες.
Να σας το αγοράσω, γιατί εμένα το γατούλι μου είναι μωρό, τους ρωτάω; Και επειδή ψωνίζω από εκεί, μου το δώσαν δώρο με τις κονσερβούλες της PRO PLAN που πήρα!!! :up:

Είναι για αποθήκευση της ξηράς τροφής και αυτό που βλέπετε ανάμεσα από τα αυτάκια, είναι φτυαράκι.
Όσοι θέλετε ρωτήστε πριν τα δώσει όλα η PRO PLAN.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικό[[να001.jpg
    Εικό[[να001.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 60
Κορίτσια να σας αλλάξω λίγο θέμα;

Πήγα να πάρω κονσερβούλες σήμερα και βλέπω το παρακάτω υπέροχο δοχείο και ρωτάω πόσο έχει.
Είναι δώρο μου λένε με 3 συσκευασίες PRO PLAN για στειρωμένες γάτες.
Να σας το αγοράσω, γιατί εμένα το γατούλι μου είναι μωρό, τους ρωτάω; Και επειδή ψωνίζω από εκεί, μου το δώσαν δώρο με τις κονσερβούλες της PRO PLAN που πήρα!!! :up:

Είναι για αποθήκευση της ξηράς τροφής και αυτό που βλέπετε ανάμεσα από τα αυτάκια, είναι φτυαράκι.
Όσοι θέλετε ρωτήστε πριν τα δώσει όλα η PRO PLAN.
Τι ωραιο που ειναι!! σε ποιο πετ σοπ το βρηκες? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tην περασμένη εβδομάδα που είχα πάει πάντως στη Λ. Αθηνών, δεν υπήρχε ούτε το δείγμα. ή το μαζέψαν γιατί δεν είχαν άλλο ή το πήρε κάποιος.
Ελπιζω να κοιταξες στα ειδη κηπου, γιατι δεν την ειχαν βαλει εκει που ειναι και οι τροφες για τα ζωακια.:hmm:

Τι ωραιο που ειναι!! σε ποιο πετ σοπ το βρηκες? :hmm:
Στην κτηνιατρική ( που από ζώα έχει μόνο ψάρια) του Περιστερίου. Αλλάείχε αφίσα η εταιρεία PRO PLAN και έδειχνε ένα ασπρόμαυρο και νομίζω και ένα πράσινο λάχανί. Αυτοί είχαν το ασπρόμαυρο στο μαγαζί. Το τηλ. τους είναι 2105777332 και είναι Θηβών 85.

Την προσφορά την κάνει η εταιρεία, οπότε τηλεφωνήστε ή σε πετ σοπ ή στην εταιρεία για να μάθετε που θα το πάρετε.

Ελπιζω να κοιταξες στα ειδη κηπου, γιατι δεν την ειχαν βαλει εκει που ειναι και οι τροφες για τα ζωακια.:hmm:

Ναι εκεί είδα, αλλά και στις τροφές μήπως το μετέφεραν. Άφαντο...

Στην κτηνιατρική ( που από ζώα έχει μόνο ψάρια) του Περιστερίου. Αλλάείχε αφίσα η εταιρεία PRO PLAN και έδειχνε ένα ασπρόμαυρο και νομίζω και ένα πράσινο λάχανί. Αυτοί είχαν το ασπρόμαυρο στο μαγαζί. Το τηλ. τους είναι 2105777332 και είναι Θηβών 85.

Την προσφορά την κάνει η εταιρεία, οπότε τηλεφωνήστε ή σε πετ σοπ ή στην εταιρεία για να μάθετε που θα το πάρετε.

quote]
Χμμ για μενα ειναι μακρια το Περιστερι, θα δοκιμασω στη γειτονια. Το τηλεφωνο ειναι της Proplan?? :hmm:

Οκ,συνολο 8 δηλαδη,4 και 4.Διορθωστε με αν κάνω λάθος.Οχι Νικη μου,δε γινεσαι καθολου φορτικη,τι θα κανω 3 ωρες που θα περιμενω στη γιατρο;

Ευχαριστω πολυ Δωρακι.:kiss:
Κοιτα πανω στην αγωνια,μη σηκωσεις ολο το μαγαζι!:blink::lol::lol:

Το τηλεφωνο ειναι της Proplan?? :hmm:

Όχι. Το 57...ανήκει στο Περιστέρι.
Δες εδώ:
https://216.239.59.104/search?q=cache:rWYNvLC22cgJ:www.purina.gr/online.asp%3FviewBy%3Dcountry%26linkid%3D2%26col1%3DcntUK%26id%3D23+proplan&hl=el&ct=clnk&cd=1&lr=lang_el

Είναι στο Μαρούσι, κοντά σου.

Σημερα το μεσημερι πηγα στο lidl και πηρα απο το ταμειο το φυλλαδιο των προσφορων για την επομενη βδομαδα.Δειτε τα ποντικακια γατοπαιχνιδι που θα εχουν την Δευτερα 29/9 στην τιμη των 2,99Ευρω.
https://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080929.p.setpodikiapaixnidi
Θα περασω την Δευτερα και θα σας πω αν αξιζει.:D:D:D

Ερωτηση:Δε βρήκα τη θερμοφόρο που ήθελα,και πήρα μία της εταιρίας Νexcare,το μέγεθος maxi.Δε βρισκω άκρη με τις οδηγίες.Λέει ότι μπαίνει σε φούρνο μικροκυμάτων 650W,6x30s.Δοκιμασα στο Ρ60 για 30 δευτερολεπτα αλλα τζιφος...Μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος;

Δωρούλα αύριο είναι η μεγάλη μέρα για το σειριάκι; με το καλό με το καλό...
Θερμοφόρα για να μην κοιμούνται μαζί σου βάζεις; καλή ιδέα.. βασικά απορία το έχω κοιμούνται καθόλου το βράδυ; γιατί εγώ όλο το βράδυ ακούω τον πρίνς και τα κουδουνάκια του να κάνουν γκλίν γκλιν (κουδου΄νι ταυτότητα) (η ρέινα δεν την βγάζει έξω από την πόρτα μου δεν ξέρω τι κάνει)

όσο για τα μπωλάκια καλά θυμάσαι 4 για μένα :) ελπίζω να έχει πολλά... :) είναι όμορφα :)

Ερωτηση:Δε βρήκα τη θερμοφόρο που ήθελα,και πήρα μία της εταιρίας Νexcare,το μέγεθος maxi.Δε βρισκω άκρη με τις οδηγίες.Λέει ότι μπαίνει σε φούρνο μικροκυμάτων 650W,6x30s.Δοκιμασα στο Ρ60 για 30 δευτερολεπτα αλλα τζιφος...Μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος;

Δώρα, εγώ που έχω πάρει για εμένα, την έβαζα ανάμεσα στα κουμπιά του ζεστάματος και την βαθμίδα 1 για 1-2 δευτερόλεπτα, την έβγαζα, την ανακάτευα με τα χέρια μου να πάει παντού και δώστου πάλι καμιά 10ριά ( δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά ήταν πάρα πολλές) φορές, μέχρι να ζεσταθεί. Όμως μπορεί ξαφνικά να κάψει πολύ. Γι' αυτό την άφησα στην άκρη κι εγώ και πήρα ηλεκτρική θερμοφόρα μαξηλάρι και έχω κρατήσει και την παλιά.

Δωράκι, είναι λίγο χάλια αυτά τα τζελ. :/:

Καλή επιτυχία στον Σειριάκο. Την αγάπη μου.

Ναι κοριτσια αυριο ειναι η μεγαλη μερα!Η θερμοφορα αρεσε πολυ στον Εκτορα μου,αλλα ειχαμε μια σε σχημα αρκουδακι,νομιζω την ειχαμε παρει απο τα Jumbo,που ηταν βελουτε απ'εξω...Θα τη δοκιμασω με το συστημα που ειπες zoo,απλα φοβομουν μην την καψω...Για ηλεκτρικη δεν υπαρχει περιπτωση,φοβαμαι μην μασησουν κανενα καλωδιο.Θα δειξει,ευχαριστω για τα φωτα σας!

Καλημέρα!
Γιατί βάζετε θερμοφόρα παιδιά? Δεν κατάλαβα...:redface:

Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος,απλα ο Εκτορας την απολαμβανε πολυ κατω απο την κουβερτουλα του τα βραδια του χειμωνα...Μαλιστα οταν του ειχαμε φτιαξει και το κρεβατακι του με μαξιλαρι οπως του αρεσε,σε συνδυασμο με τη θερμοφορα,το προτιμουσε απο το δικο μας κρεβατι.

Σημερα το μεσημερι πηγα στο Quiko και βρηκα το ονυχοδρομιο που ηθελα απο καιρο να παραγγειλω απο https://www.houseofpet.com/catalog/index.php?currency=EUR&cPath=24_48 και η τιμη του εκει ειναι 41,3 Ευρω ενω εγω το πηρα 39.9Ευρω και φυσικα δεν ειχα και μεταφορικα.
Προς το παρον ειμαστε στην φαση της εξερευνησης , πιστευω ομως οτι αυριο θα μπορεσω να ανεβασω φωτο!:D

Συνημμένα

• Ονυχοδρομιο.jpg
    Ονυχοδρομιο.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 63
Τι ωραιο που φαινεται Νίκη...Και σε σχετικα καλη τιμη.Εγω ειχα σκεφτει να φτιαξω ενα,αλλα σκεφτομαι πως θα το παρω οταν φυγω...

Το καλο μ'αυτο(αλλα και μ'ολα τα παρομοια φανταζομαι) Δωρα ειναι οτι ξεβιδωνεται και γινεται μικρα κομματια.Ετσι μεταφερεται ευκολα.
Εγω ειχα παει στο Quiko με το μικρο μου Smart, ειχα και δευτερο ατομο και ειχα περασει πριν απο το carrefour και ειχα και τα ψωνια μαζι μου.
Οταν το ειδα στημενο(96 cm) ειπα αποκειεται δεν το παιρνω, θα'ρθω αυριο μονη μου να χωρεσει,αλλα οι πωλητριες μου το ξεσυναρμολογησαν και μου το εδωσαν σε δυο σακουλες.Η συναρμολογηση του ειναι υποθεση πεντε λεπτων.Ειχε και καποια αλλα σχεδια αλλα δεν ξερω πως να στα δειξω.:hmm::D
Προς το παρον παντος κρατανε τα δικα μου μια σταση επιφυλακης.
Το περιεργαστηκαν καλα,καλα και το παρατησαν και το'ριξαν και τα δυο στον υπνο.:blink::lol:

Προς το παρον θα παρουμε την γατοπολυκατοικια και αμα μετακομισουμε σε δικο μας και μεγαλυτερο σπιτι,βλεπουμε.Πιατακια ειχαν μονο 5,και εχουν παραγγειλει κι αλλα.Κοστιζουν δυο ευρω,και εκτος απο τα δυο σχεδια που σας εδειξα,ειχε κι αλλο ενα,θα σας το δειξω μολις το βρω.Οποια θελει,μια και θα ξαναπαω,μου λεει.Κι οποια επειγεται μου το λεει επισης,αλλιως θα τα στειλω ολα μαζι.:)

εγώ δεν επείγομαι την αποστολή. να συνενοηθούμε για το πότε γιατί ενδέχεται μέσα στο δεκαπενθήμερο να αλλάξω νομό κατοικίας (όχι απλά σπίτι) να σου δώσω σωστή διεύθυνση :)

ΟΚ τοτε θα στα κρατησω και θα στα στειλω στη νεα διευθυνση,μην αργησουν και δεν τα βρισκεις.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back