Melini
Διάσημο μέλος
www.madcats.co.uk
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μετά 18 ημέρες αναμονής, μας ήρθαν από Αγγλία κάτι παιχνίδια , που είχα παραγγείλει μέσω ίντερνετ. Το πιο ενδιαφέρον, ένα με μπαταρία, όπου μέσα σε μια γυάλα θα πετούσαν έντομα, δεν το είχαν, δεν μου το έστειλαν. Ένα τούννελ, που παρήγγειλα, έχει το μέγεθος σακκούλας. Τρεις μπάλες μασίφ κατ νιπ δεν το πλησιάζει η Μπασσέτ και δύο φίδια, που της παρήγγειλα χνουδωτά, παρόλο που είναι μακρυά και έχουν εσωτερικά κουδουνάκι, δεν της προξένησαν ενδιαφέρον. Τζίφος!!Και έδωσα και 35 ευρώ!![]()
ελενη περιμενε λιγο..η πασχαλια εχει τυχει να πιασει καιρο μετα στα χερια της παιχνιδι που της εχω δωσει..στην αρχη το αγνοησε, μετα της προξενησε ενδιαφερον και δεν το αφηνε
που ξερεις ? Για μένα, η πιο επιτυχημένη παραγγελία ήταν ο γατόκυβος, τον οποίο ο Gandalf έχει κυριολεκτικά ξεσκίσειΜπαίνει μέσα και αρχίζει να κυλιέται μαζί με τον κύβο σε όλο το σπίτι
Επίσης του αρέσουν τα πολύ μαλλιαρά ποντίκια, τα οποία μετά από κάθε παιχνίδι τα γλείφει κιόλας, για να είναι καθαρά
Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα ειδικό γάντι με πλαστικά αγκαθάκια που προορίζεται για μασάζ-βούρτσισμα, αφού ο μικρός δε θέλει τη βούρτσα με τίποτα! Αν μπορώ να τον βουρτσίζω χαϊδεύοντάς τον, θα είναι σίγουρα πολύ πρακτικό![]()
να του παρεις γαντι, ναι, ειναι καλο. και εμενα δεν ηθελε την βουρτσα, αλλα με το γαντι σωθηκα.

οταν ο γκανταλφινος νιωσει καλυτερα και μπορεις και συ, ανεβασε μας μια φωτο με τον γατοκυβο, και πες μας απο που μπορουμε να τον παρουμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

τωρα το ειδα
Fotini
Διάσημο μέλος
Μετά 18 ημέρες αναμονής, μας ήρθαν από Αγγλία κάτι παιχνίδια , που είχα παραγγείλει μέσω ίντερνετ. Το πιο ενδιαφέρον, ένα με μπαταρία, όπου μέσα σε μια γυάλα θα πετούσαν έντομα, δεν το είχαν, δεν μου το έστειλαν. Ένα τούννελ, που παρήγγειλα, έχει το μέγεθος σακκούλας. Τρεις μπάλες μασίφ κατ νιπ δεν το πλησιάζει η Μπασσέτ και δύο φίδια, που της παρήγγειλα χνουδωτά, παρόλο που είναι μακρυά και έχουν εσωτερικά κουδουνάκι, δεν της προξένησαν ενδιαφέρον. Τζίφος!!Και έδωσα και 35 ευρώ!![]()
Ξέρω ποια λες.. Τη γυάλα με τα έντομα την είχα αγοράσει κι εγώ και παρομοίως "έφαγε" φτύσιμο.. τη χάρισα σε άλλα γατιά. Το τούνελ τους είναι ΠΟΛΥ καλό και το παίζουν μανιωδώς

ιβανα
Επιφανές μέλος
δεν πειραζει, ισως το βρω και στην ελλαδα καποια στιγμη 
Melini
Διάσημο μέλος
αλλα δυστυχως απο οτι ειδα στο λινκ ειναι για ονλαιν αγορα με πιστωτικη που δεν εχω...δεν πειραζει, ισως το βρω και στην ελλαδα καποια στιγμη
![]()
Γι'άυτό σκάς; Αμα κάνω παραγγελία θα σου πάρω κι εσένα έναν
. Αθήνα μένεις, είναι εύκολο να βρεθούμε να στον δώσω
ιβανα
Επιφανές μέλος
Γι'άυτό σκάς; Αμα κάνω παραγγελία θα σου πάρω κι εσένα έναν. Αθήνα μένεις, είναι εύκολο να βρεθούμε να στον δώσω
![]()
αααχ τωρα το ειδα το μην, εισαι πολυ καλη ! αληθεια ? (δεν εχουμε πρωταπριλια σημερα ε?)

ευχαριστω παρα πολυ ! ναι εννοειται να βρεθουμε, να σου δωσω και τα λεφτα φυσικα ! ευχαριστω παρα πολυ !

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχουμε και λέμε... Cat play cube και ειδικό γάντι στις ακόλουθες φωτογραφίες. Ο κύβος υπάρχει σε πολλά χρώματα. Τη διεύθυνση την έχω αναρτήσει στο θέμα On-line αγορές, αλλά τη γράφω πάλι εδώ...
www.madcats.co.uk
ευχαριστω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δυστυχως απο οτι ειδα στο λινκ ειναι για ονλαιν αγορα με πιστωτικη που δεν εχω...δεν πειραζει, ισως το βρω και στην ελλαδα καποια στιγμη
![]()
τα περισσοτερα δεχονται και προπληρωμενη καρτα , ετσι ψωνιζω εγω
ειναι μια καρτα που την βγαζεις στην τραπεζα και την "φορτωνεις" με πχ 50? και με αυτα κανεις αγορες!οποτε εισαι σιγουρη οτι δεν θα γινει στραβη!
Melini
Διάσημο μέλος
Ανακάλυψα ένα κινεζο-μάγαζο στην Σοφοκλέους που πουλάει λεϊζεράκια με τις μπαταρίες μέσα στη συσκευασία έναντι 1 Ευρώ!!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Έχουμε και λέμε... Cat play cube και ειδικό γάντι στις ακόλουθες φωτογραφίες. Ο κύβος υπάρχει σε πολλά χρώματα. Τη διεύθυνση την έχω αναρτήσει στο θέμα On-line αγορές, αλλά τη γράφω πάλι εδώ...
www.madcats.co.uk
Πουλάνε και στην Ελλάδα γαντάκι σαν κι αυτό ή έστω κάτι παρόμοιο?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πουλάνε και στην Ελλάδα γαντάκι σαν κι αυτό ή έστω κάτι παρόμοιο?![]()
ναι Ελενη τα πουλανε και ειναι και φτηνα, περιπου 4 ευρω κανει
ειναι καλο να το παρεις, κανει δουλειαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
ναι Ελενη τα πουλανε και ειναι και φτηνα, περιπου 4 ευρω κανειειναι καλο να το παρεις, κανει δουλεια
Ναι, αυτό.Μ'άρεσε πολύ! Στη ζωοφιλία στο Περιστέρι δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Θα κοιτάξω και στο Cosmo zoo στον Πειραιά.
Στα σίγουρα σε ποιο πετ θα το βρώ?
Ιωάννα μου, εσύ το έχεις πάρει? Αν ναι, απο ποιο πέτ?Μια που είμαστε και γειτονάκια.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Η Σισσυ θα ξετρελαθεί.Τρελαίνεται να την χτενίζω.Εχω τραβήξει και βιντεάκι σήμερα να σας έδειχνα, αλλα μολις το περασα στο Λαπ-τοπ δεν μου το άνοιγε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ναι, αυτό.Μ'άρεσε πολύ! Στη ζωοφιλία στο Περιστέρι δεν έχω δει κάτι τέτοιο.Θα κοιτάξω και στο Cosmo zoo στον Πειραιά.
Στα σίγουρα σε ποιο πετ θα το βρώ?
Ιωάννα μου, εσύ το έχεις πάρει? Αν ναι, απο ποιο πέτ?Μια που είμαστε και γειτονάκια.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Η Σισσυ θα ξετρελαθεί.Τρελαίνεται να την χτενίζω.Εχω τραβήξει και βιντεάκι σήμερα να σας έδειχνα, αλλα μολις το περασα στο Λαπ-τοπ δεν μου το άνοιγε.
ελενη το βρηκα σε ενα πετ σοπ στο περιστερι, δωδεκανησου και θηβων η οδος. ειναι καλο πετ σοπ γενικοτερα, αν μπορεσεις ψαξε το και εκει.

chryssa
Διάσημο μέλος
Γαντάκι πουλάνε και στα jumbo, στα μεγάλα τουλάχιστον που έχει αρκετά παιχνίδια για γάτες το βρήκα και ήταν πάμφθηνο. Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά πρέπει να έκανε 1,5 ή 2,5€ το πολύ πριν μερικούς μήνες. Ευτυχώς γιατί δεν το θέλει καθόλου η δικιά μου!Πουλάνε και στην Ελλάδα γαντάκι σαν κι αυτό ή έστω κάτι παρόμοιο?![]()
Δεν είναι τόσο ωραίο σαν της φωτογραφίας, αλλά κάνει καλή δουλειά (τις ελάχιστες φορές που το δοκιμάσαμε, βγάζει περισσότερη τρίχα από τη βούρτσα).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Για πες για το λέιζερ γιατί εγώ τα πληρώνω 3ευρα και 5ευρα γιατί χαρίζω και σε γατόνια φίλων![]()
Εγώ αγοράζω για να κάνω απόθεμα και μου τα παίρνουν
δυο πήρε η μαμά μου, για τα μπρελόκ της, άλλα τρια ο μπαμπάς μου, δυο ο Πέτρος, και όσοι το βλέπουν ξετρελαίνονται και θέλουν κι εκείνοι, τελικά τα αγοράζω πέντε-πέντε και δε μου μένει κανένα
Εφ'όσον υπάρχει ενδιαφέρον, θα ξαναπάω στο μαγαζί και θα σας γράψω ακριβή διεύθυνση και όνομα να πάτε κι εσείς 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τσιμπησαμε κι εμεις το δικο μαςΕγώ αγοράζω για να κάνω απόθεμα και μου τα παίρνουνδυο πήρε η μαμά μου, για τα μπρελόκ της, άλλα τρια ο μπαμπάς μου, δυο ο Πέτρος, και όσοι το βλέπουν ξετρελαίνονται και θέλουν κι εκείνοι, τελικά τα αγοράζω πέντε-πέντε και δε μου μένει κανένα
Εφ'όσον υπάρχει ενδιαφέρον, θα ξαναπάω στο μαγαζί και θα σας γράψω ακριβή διεύθυνση και όνομα να πάτε κι εσείς
![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Αν δεν έχουν γατιά τι τα θέλουν και στα παίρνουν καλέ?Εγώ αγοράζω για να κάνω απόθεμα και μου τα παίρνουνδυο πήρε η μαμά μου, για τα μπρελόκ της, άλλα τρια ο μπαμπάς μου, δυο ο Πέτρος, και όσοι το βλέπουν ξετρελαίνονται και θέλουν κι εκείνοι, τελικά τα αγοράζω πέντε-πέντε και δε μου μένει κανένα
![]()
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool