Melini
Διάσημο μέλος
Αν δεν έχουν γατιά τι τα θέλουν και στα παίρνουν καλέ?![]()
Εκτός από laser-pointer είναι και μικρό φακουδάκι, οπότε γλυκαίνονται όλοι, να βλέπουν στο σκοτάδι άμα γίνει καμιά διακοπή... επίσης όσοι διδάσκουν δείχνουν στον πίνακα από μακρυά. Ενας φίλος που ασχολείται με τη φωτογραφία, για να βγάλει φωτος με διάφραγμα bulb (Νίκο, άμα γράφω βλακεία διόρθωσέ με
) και πολλές άλλες χρήσεις 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Απ΄την αλλη, κι εμεις αυτο δεν βλεπουμε στις παρουσιασεις των power point? Αλλα βεβαια δεν εστιαζουμε πανω εκει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
παιδια αυτο το Laser δεν κανει κακο στα ματια τους?
Απ΄την αλλη, κι εμεις αυτο δεν βλεπουμε στις παρουσιασεις των power point? Αλλα βεβαια δεν εστιαζουμε πανω εκει...![]()
Κάνει κακό άμα το ρίξεις μέσα στα μάτια (όχι μόνο της γάτας, και στα δικά σου) και το γράφουν και οι οδηγίες του! Εσύ θα το κουνάς στο πάτωμα να το κυνηγάει η γάτα.
chryssa
Διάσημο μέλος
Σίγουρα δεν πρέπει να κοιτάνε προς το φακό, από εκεί που έρχεται το λέιζερ. Εμάς το έγραφε και στις οδηγίες ότι δεν πρέπει να το στρέφεις προς τα μάτια. Το κόκκινο κουνούπι στο πάτωμα μάλλον δεν κάνει μεγάλη ζημιά, αλλά εγώ όταν παίζουμε και το κοιτάω, βλέπω κουκίδες μετά και φαντάζομαι το ίδιο θα παθαίνει και η γάτα και γι'αυτό δεν παίζουμε πολλή ώρα και όχι κάθε μέρα.παιδια αυτο το Laser δεν κανει κακο στα ματια τους?
Απ΄την αλλη, κι εμεις αυτο δεν βλεπουμε στις παρουσιασεις των power point? Αλλα βεβαια δεν εστιαζουμε πανω εκει...![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Σίγουρα δεν πρέπει να κοιτάνε προς το φακό, από εκεί που έρχεται το λέιζερ. Εμάς το έγραφε και στις οδηγίες ότι δεν πρέπει να το στρέφεις προς τα μάτια. Το κόκκινο κουνούπι στο πάτωμα μάλλον δεν κάνει μεγάλη ζημιά, αλλά εγώ όταν παίζουμε και το κοιτάω, βλέπω κουκίδες μετά και φαντάζομαι το ίδιο θα παθαίνει και η γάτα και γι'αυτό δεν παίζουμε πολλή ώρα και όχι κάθε μέρα.
Μόλις σηκώσω το λεϊζεράκι στον αέρα, ο Gandalf γυρίζει το κεφάλι στο πάτωμα και ψάχνει τη μικρή κουκκιδίτσα! Την κυνηγάει, πηδάει στους τοίχους για να την πιάσει, είναι καθημερινό παιχνίδι, αλλά ποτέ δεν έχω σημαδέψει τα μάτια του!!
chryssa
Διάσημο μέλος
Άσχετο, αλλά θα πάω άμεσα να βγάλω κάρτα για να παραγγείλω κι εγώ τον γατοκύβο! Τον ερωτεύτηκα! Γιατί να μην τα έχουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα κι εδώ για να μπορούμε να τα χαζέψουμε και από κοντά???

Melini
Διάσημο μέλος
Η Μπουμπού το βαριέται όταν παίζουμε συχνά... Αν όμως το κρύψω για λίγες μέρες, επιστρέφει ο ενθουσιασμός!
Άσχετο, αλλά θα πάω άμεσα να βγάλω κάρτα για να παραγγείλω κι εγώ τον γατοκύβο! Τον ερωτεύτηκα! Γιατί να μην τα έχουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα κι εδώ για να μπορούμε να τα χαζέψουμε και από κοντά???![]()
Εγώ νόμιζα ότι ο κύβος υπήρχε και στην Ελλάδα... δεν περίμενα τέτοιο ενδιαφέρον
Αχ βρε chryssa, πριν λίγες μέρες έκανα παραγγελία και πήρα έναν και για την ιβανα... πού να φανταστώ ότι θέλατε κι άλλοι 
chryssa
Διάσημο μέλος
Και καλύτερα, για να ξεκουνηθώ να πάω να βγάλω τη ρημάδα την κάρτα γιατί χρειάζεται! Και τελικά το γατοκίνητρο είναι το ισχυρότερο!
drf
Δραστήριο μέλος
Η Μπουμπού το βαριέται όταν παίζουμε συχνά... Αν όμως το κρύψω για λίγες μέρες, επιστρέφει ο ενθουσιασμός!
Άσχετο, αλλά θα πάω άμεσα να βγάλω κάρτα για να παραγγείλω κι εγώ τον γατοκύβο! Τον ερωτεύτηκα! Γιατί να μην τα έχουμε όλα αυτά τα ωραία πράγματα κι εδώ για να μπορούμε να τα χαζέψουμε και από κοντά???![]()
Χρύσα θέλω και εγώ ένα κύβο ..! μήπως να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία;

Εκτός από laser-pointer είναι και μικρό φακουδάκι, οπότε γλυκαίνονται όλοι, να βλέπουν στο σκοτάδι άμα γίνει καμιά διακοπή... επίσης όσοι διδάσκουν δείχνουν στον πίνακα από μακρυά. Ενας φίλος που ασχολείται με τη φωτογραφία, για να βγάλει φωτος με διάφραγμα bulb (Νίκο, άμα γράφω βλακεία διόρθωσέ με) και πολλές άλλες χρήσεις
![]()
bulb (B) είναι ο όρος για το τρόπο (μέσω κάποιου μηχανισμού με αέρα) που είχαν στις αρχές για να βγει η φωτογραφία όπου το κλείστρο έμενε ανοιχτό όσο πάταγες εσύ το shutter.
Αρα στη προκειμένη περίπτωση αλλάζεις την ταχύτητα και όχι το διάφραγμα

Melini
Διάσημο μέλος
Χρύσα θέλω και εγώ ένα κύβο ..! μήπως να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία;
bulb (B) είναι ο όρος για το τρόπο (μέσω κάποιου μηχανισμού με αέρα) που είχαν στις αρχές για να βγει η φωτογραφία όπου το κλείστρο έμενε ανοιχτό όσο πάταγες εσύ το shutter.
Αρα στη προκειμένη περίπτωση αλλάζεις την ταχύτητα και όχι το διάφραγμα![]()
Ευχαριστώ Δάσκαλε...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δε κανει τιποτα...πληρωστε τον απλα με ενα κυβοΕυχαριστώ Δάσκαλε...![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Δε κανει τιποτα...πληρωστε τον απλα με ενα κυβο![]()
Κύβο δεν έχω
Ποντικάκι τέλει;;;Αμα υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν κάρτα εδώ, μπορώ να τους παραγγείλω κύβους στην επόμενη παραγγελία... μόνο που δεν ξέρω πότε θα την κάνω
μάλλον μετά τις 20 Απριλίου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ από την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην τράπεζα να βγάλω την κάρτα, οπότε μετά το Πάσχα με βλέπω να παραγγέλνω...![]()
χαζη ερωτηση: στην βγαζουν επι τοπου ή μετα απο μερες???

(γιατι εγω εχω εμπειρια μονο απο πιστωτικες...)
chryssa
Διάσημο μέλος
Ιδέα δεν έχω. Εγώ θέλω να βγάλω αυτή που είναι με προπληρωμένο ποσό μέσα για να αποφύγω τυχόν "ατυχήματα". Θα ρωτήσω φίλη που δουλεύει στην εθνική και μόλις μάθω θα σου πω.χαζη ερωτηση: στην βγαζουν επι τοπου ή μετα απο μερες???
(γιατι εγω εχω εμπειρια μονο απο πιστωτικες...)
Luna
Περιβόητο μέλος
Ιδέα δεν έχω. Εγώ θέλω να βγάλω αυτή που είναι με προπληρωμένο ποσό μέσα για να αποφύγω τυχόν "ατυχήματα". Θα ρωτήσω φίλη που δουλεύει στην εθνική και μόλις μάθω θα σου πω.
αα,πολυ ωραια!!thanx!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
Ιδέα δεν έχω. Εγώ θέλω να βγάλω αυτή που είναι με προπληρωμένο ποσό μέσα για να αποφύγω τυχόν "ατυχήματα". Θα ρωτήσω φίλη που δουλεύει στην εθνική και μόλις μάθω θα σου πω.
ρίχτε ένα γατοβλέφαρο εδώ..

https://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=314
Πώς θα αποκτήσετε την attica gift CARD VISA;
Μπορείτε να αποκτήσετε μια atticagiftCARDVISA, αξίας ?30 έως ?3.000, σε όλα τα Καταστήματα της AtticaBank, απλώς με τη συμπλήρωση μιας αίτησης.
Η κάρτα σας ενεργοποιείται από την επόμενη μέρα της παραλαβής της και ισχύει για 5 χρόνια.
Το αρχικό διαθέσιμο ποσό για αγορές, καθώς και η ημερομηνία λήξης τυπώνονται στην κάρτα κατά την έκδοσή της.
Επίσης, μπορείτε να τυπώσετε στην κάρτα σας το δικό σας προσωπικό μήνυμα κάνοντάς τη μοναδική.
υπάρχουν και άλλες μη το πάρετε ως διαφήμιση

Luna
Περιβόητο μέλος
ρίχτε ένα γατοβλέφαρο εδώ..
https://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=314
υπάρχουν και άλλες μη το πάρετε ως διαφήμιση![]()
αα,παρα πολυ ωραια!!!
μ'αρεσουν πολυ οι καρτες!!αλλα δεν εχω τετοιες εχω μονο πιστωτικες!!
λεω να παω να βγαλω και μια τετοια!!!με την Luna επανω!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool