indrilgon
Δραστήριο μέλος
Χτες πήγα βόλτα στο ΙΚΕΑ και βρήκα αυτή τη γατο-σκηνή:
![]()
Κάνει 7,95 και είναι αρκετά μεγάλη. Μ' άρεσε το σχέδιο και την πήρα, την τίμησαν αμέσως τα γατόπαιδα.![]()
Την πήρα και εγω, μαζί με αυτα:
Μπολ νέρου και φαγητου και εμ,"γατοσουπλά" να το πω?

Ερωτηση, να βαλω κουνουπιέρα ή θα την κλαίω? εχει κανεις σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ωραια η σκηνουλα και τα πιατακια Ζωη!Την πήρα και εγω, μαζί με αυτα:![]()
Μπολ νέρου και φαγητου και εμ,"γατοσουπλά" να το πω?
Ερωτηση, να βαλω κουνουπιέρα ή θα την κλαίω? εχει κανεις σας?![]()

Τι εννοεις κουνουπιερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πιο ωραια απο το σετ φαγητου που περιμενω απο Ιταλια?εμενα η μελινα μου παρηγγειλε παιχνιδια για την πασχαλω και θα τα εχω μεσα στο πασχαααα...ζηλεια ψωραααα χε χε χε χε![]()

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Κουνουπιέρα στο κρεβατι μου... διακοσμιτικη...πολυ ωραια η σκηνουλα και τα πιατακια Ζωη!
Τι εννοεις κουνουπιερα?![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πιο ωραια απο το σετ φαγητου που περιμενω απο Ιταλια?
![]()
Θέλω κι εγώωωωωω. Για πες λεπτομέρειες. Εγώ πάω και Ιταλία κάθε χρόνο.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Η θεοπάλαβη, παρήγγειλα από άλλο αγγλικό σάιτ και άλλα παιχνίδια. Πολύ φτηνότερα και ,ελπίζω, πιο Μπασσετοαγαπητά

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τα παιχνίδια που παράγγειλα από Αγγλία, ήταν πλήρης αποτυχία. Εδώ, στο βίντεο, δήθεν παίζει με ένα παιχνίδι-φίδι. Λόγω του ότι της αρέσουν τα κορδονοειδή, νόμιζα ότι θα της άρεσε, όμως, αυτό είναι αφρατούλι και η Μπάσσυ δεν ξεγελιέται. Παίζει μόνο και μόνο για να μη μου χαλάσει το χατήρι
Η θεοπάλαβη, παρήγγειλα από άλλο αγγλικό σάιτ και άλλα παιχνίδια. Πολύ φτηνότερα και ,ελπίζω, πιο Μπασσετοαγαπητά
![]()
παρηγγειλα και γω μεσω της μελινας αρκετα παιχνιδια, τα μισα μου τα προτεινε εκεινη γιατι εχει παραγγειλει κι αλλες φορες κι εχει εμπειρια..καλη τυχη στη 2η παραγγελια σου..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ έχω μία στην αρχή έκαναν κάτι επιθέσεις αλλά μετα τη συνήθισαν κ δεν ξανασχολήθηκαν μαζί της, βέβαια εξαρτάται από το γατάκι, αν ειναι πολύ παιχνιδιάρικο δεν ξέρω αν τελικά θα είναι κουνουπιέρα ή κορδέλες που θα κρέμονταιΚουνουπιέρα στο κρεβατι μου... διακοσμιτικη...![]()
Ίσως δεν της αρέσει να ψωνίζει από Αγγλία δοκίμασε κάποια άλλη χώραΤα παιχνίδια που παράγγειλα από Αγγλία, ήταν πλήρης αποτυχία. Εδώ, στο βίντεο, δήθεν παίζει με ένα παιχνίδι-φίδι. Λόγω του ότι της αρέσουν τα κορδονοειδή, νόμιζα ότι θα της άρεσε, όμως, αυτό είναι αφρατούλι και η Μπάσσυ δεν ξεγελιέται. Παίζει μόνο και μόνο για να μη μου χαλάσει το χατήρι
Η θεοπάλαβη, παρήγγειλα από άλλο αγγλικό σάιτ και άλλα παιχνίδια. Πολύ φτηνότερα και ,ελπίζω, πιο Μπασσετοαγαπητά![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πιστεύω θα έχουν καλύτερη τύχη αυτά τα παιχνίδια
Η Μπασσέτ με το λέιζερ τρελλαίνεται, κυριολεκτικά. Αφού, όταν την έχω χάσει, όχι να ακούσει το κλικ, τον ήχο που κάνει καθώς το βγάζω από την τσάντα να ακούσει, πετάγεται ακαριαία να παίξει

ιβανα
Επιφανές μέλος
Κι εγώ από το σάιτ που έγραψε η Μελίνα παράγγειλα παιχνίδια, και, ασφαλώς, κύβοΠιστεύω θα έχουν καλύτερη τύχη αυτά τα παιχνίδια
Η Μπασσέτ με το λέιζερ τρελλαίνεται, κυριολεκτικά. Αφού, όταν την έχω χάσει, όχι να ακούσει το κλικ, τον ήχο που κάνει καθώς το βγάζω από την τσάντα να ακούσει, πετάγεται ακαριαία να παίξει
![]()
αααχ τελεια ! εγω της πηρα τον πρασινο κυβο και αλλα πολλα παιχνιδια !!!!!! οταν τα παρεις να ανταλλαξουμε εμπειριες, να σου πω τι εκανε το ασπρομαυρο τριχομπαλακι μου, να μου πεις τι εκανε η τριχρωμη πρασινοματα σου !!!

brigite
Διάσημο μέλος
Απαντω στην κουνουπιερα.Το κρεββατακι της δικιας μου εχει κουνουπιερα .Τις επιθεσεις που εχει φαει ,δε μετριουντε.Τα νυχια της μαγκωνουν και δεν μπορει να τα βγαλει ,με αποτελεσμα να τραβαει την κουνουπιερα ,να σουλατσαρει και το κρεββατι μαζι και στο τελος η κουνουπιερα απο 2φυλλη εχει γινει 4φυλλη.Αφου λοιπον την ξεφτυλισε τελειως ,δε της δινει καμμια σημασια οπως και στο κρεββατι της φυσικα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κουνουπιέρα στο κρεβατι μου... διακοσμιτικη...![]()
Μαλλον η Ζωη μιλαει για δικη της κουνουπιερα?Απαντω στην κουνουπιερα.Το κρεββατακι της δικιας μου εχει κουνουπιερα .Τις επιθεσεις που εχει φαει ,δε μετριουντε.Τα νυχια της μαγκωνουν και δεν μπορει να τα βγαλει ,με αποτελεσμα να τραβαει την κουνουπιερα ,να σουλατσαρει και το κρεββατι μαζι και στο τελος η κουνουπιερα απο 2φυλλη εχει γινει 4φυλλη.Αφου λοιπον την ξεφτυλισε τελειως ,δε της δινει καμμια σημασια οπως και στο κρεββατι της φυσικα.
![]()

Αν ναι...ειναι ωραιες ρομαντικες και πολυ αναλαφρες

Για τη γατα δεν τη συνιστω καθολου

moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
αααχ τελεια ! εγω της πηρα τον πρασινο κυβο και αλλα πολλα παιχνιδια !!!!!! οταν τα παρεις να ανταλλαξουμε εμπειριες, να σου πω τι εκανε το ασπρομαυρο τριχομπαλακι μου, να μου πεις τι εκανε η τριχρωμη πρασινοματα σου !!!![]()
Κι εγώ από το σάιτ που έγραψε η Μελίνα παράγγειλα παιχνίδια, και, ασφαλώς, κύβοΠιστεύω θα έχουν καλύτερη τύχη αυτά τα παιχνίδια
![]()
Εγώ μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα ότι τον κύβο μας τον ξεσκίσαμε, το φτερό μας το ξεπουπουλιάσαμε χτες το βράδυ (μία η ώρα σήκωσα τον Πέτρο και μάζευε πούπουλα
), αναποδογυρίσαμε το βάζο που φυλάμε τα μπαλάκια μας και τα σκορπίσαμε ΟΛΑ μέσα στο σπίτι και αφού βαρεθήκαμε με τα γατοπαίχνιδα, αποφασίσαμε να παίξουμε με τα λουλούδια στο κρυστάλινο βάζο, το οποίο και αναποδογυρίσαμε πάνω στο λαπ-τοπ!!! Τέλος πάντων, τα ανθρώπινα παιχνίδια τα έσωσε η μαμά από βέβαιο πνιγμό και τώρα ψάχνει να βρει νέες δραστηριότητες που δε θα βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του σπιτιού...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ετσι μπραβο! Παιδι με αντατροφηΕγώ μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα ότι τον κύβο μας τον ξεσκίσαμε, το φτερό μας το ξεπουπουλιάσαμε χτες το βράδυ (μία η ώρα σήκωσα τον Πέτρο και μάζευε πούπουλα), αναποδογυρίσαμε το βάζο που φυλάμε τα μπαλάκια μας και τα σκορπίσαμε ΟΛΑ μέσα στο σπίτι και αφού βαρεθήκαμε με τα γατοπαίχνιδα, αποφασίσαμε να παίξουμε με τα λουλούδια στο κρυστάλινο βάζο, το οποίο και αναποδογυρίσαμε πάνω στο λαπ-τοπ!!! Τέλος πάντων, τα ανθρώπινα παιχνίδια τα έσωσε η μαμά από βέβαιο πνιγμό και τώρα ψάχνει να βρει νέες δραστηριότητες που δε θα βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του σπιτιού...
![]()

Melini
Διάσημο μέλος
Ετσι μπραβο! Παιδι με αντατροφη![]()
Σους μαρή!!! Εσύ μου το ξεμυάλισες!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εσυ καλε δεν ειπες οτι σου αρεσουν τα κεραμιδακια που ειναι ζωηρα και κανουν ζημιες?Σους μαρή!!! Εσύ μου το ξεμυάλισες!!!![]()

Εμενα μ'αρεσουν οι "λορδοι" και οι "λαιδες"
και διαλεξα τα τελεια γατια...αν ακουσεις ποτε παραπονο μου για ζημιες γραψε μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απλα εβγαλα τον αληθινο Gandalf απο μεσα του...το καταπιεζες το παιδι...Σους μαρή!!! Εσύ μου το ξεμυάλισες!!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Σειριος
Melini
Διάσημο μέλος
Εσυ καλε δεν ειπες οτι σου αρεσουν τα κεραμιδακια που ειναι ζωηρα και κανουν ζημιες?
Εμενα μ'αρεσουν οι "λορδοι" και οι "λαιδες"και διαλεξα τα τελεια γατια...αν ακουσεις ποτε παραπονο μου για ζημιες γραψε μου
![]()

Τ'ομολογώ... μ'αρέσουν οι ζημιές, γιατί αργότερα θα τις θυμάμαι και θα γελάω
Και το παιδί μου κάνει λες και η Γιούλη του έδωσε αμφεταμίνες!!! Απλά, πρέπει να του βρω νέες δραστηριότητες που θα τον αποσπάσουν από τα ανθρώπινα παιχνίδια, και ένα δεύτερο γατί να κάνει παρέα
Προς το παρόν εξετάζω την αγορά γατοτούνελ και μάλλον θα του πάρω κι ένα καινούργιο κύβοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool