Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χτες πήγα βόλτα στο ΙΚΕΑ και βρήκα αυτή τη γατο-σκηνή:

0084887_PE211986_S3.JPG

Κάνει 7,95 και είναι αρκετά μεγάλη. Μ' άρεσε το σχέδιο και την πήρα, την τίμησαν αμέσως τα γατόπαιδα.:)

Την πήρα και εγω, μαζί με αυτα:
n1347312827_328970_1219178.jpg

Μπολ νέρου και φαγητου και εμ,"γατοσουπλά" να το πω?:inlove:

Ερωτηση, να βαλω κουνουπιέρα ή θα την κλαίω? εχει κανεις σας?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την πήρα και εγω, μαζί με αυτα:
n1347312827_328970_1219178.jpg

Μπολ νέρου και φαγητου και εμ,"γατοσουπλά" να το πω?:inlove:

Ερωτηση, να βαλω κουνουπιέρα ή θα την κλαίω? εχει κανεις σας?:hmm:
πολυ ωραια η σκηνουλα και τα πιατακια Ζωη! :up:
Τι εννοεις κουνουπιερα? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα η μελινα μου παρηγγειλε παιχνιδια για την πασχαλω και θα τα εχω μεσα στο πασχαααα...ζηλεια ψωραααα χε χε χε χε :lol::lol::lol::lol:
Πιο ωραια απο το σετ φαγητου που περιμενω απο Ιταλια? :P:P

316.png

πολυ ωραια η σκηνουλα και τα πιατακια Ζωη! :up:
Τι εννοεις κουνουπιερα? :hmm:
Κουνουπιέρα στο κρεβατι μου... διακοσμιτικη...:hmm:

Πιο ωραια απο το σετ φαγητου που περιμενω απο Ιταλια? :P:P

316.png

Θέλω κι εγώωωωωω. Για πες λεπτομέρειες. Εγώ πάω και Ιταλία κάθε χρόνο.

Τα παιχνίδια που παράγγειλα από Αγγλία, ήταν πλήρης αποτυχία. Εδώ, στο βίντεο, δήθεν παίζει με ένα παιχνίδι-φίδι. Λόγω του ότι της αρέσουν τα κορδονοειδή, νόμιζα ότι θα της άρεσε, όμως, αυτό είναι αφρατούλι και η Μπάσσυ δεν ξεγελιέται. Παίζει μόνο και μόνο για να μη μου χαλάσει το χατήρι:D:D:D
Η θεοπάλαβη, παρήγγειλα από άλλο αγγλικό σάιτ και άλλα παιχνίδια. Πολύ φτηνότερα και ,ελπίζω, πιο Μπασσετοαγαπητά:rolleyes::rolleyes:

Τα παιχνίδια που παράγγειλα από Αγγλία, ήταν πλήρης αποτυχία. Εδώ, στο βίντεο, δήθεν παίζει με ένα παιχνίδι-φίδι. Λόγω του ότι της αρέσουν τα κορδονοειδή, νόμιζα ότι θα της άρεσε, όμως, αυτό είναι αφρατούλι και η Μπάσσυ δεν ξεγελιέται. Παίζει μόνο και μόνο για να μη μου χαλάσει το χατήρι:D:D:D
Η θεοπάλαβη, παρήγγειλα από άλλο αγγλικό σάιτ και άλλα παιχνίδια. Πολύ φτηνότερα και ,ελπίζω, πιο Μπασσετοαγαπητά:rolleyes::rolleyes:

παρηγγειλα και γω μεσω της μελινας αρκετα παιχνιδια, τα μισα μου τα προτεινε εκεινη γιατι εχει παραγγειλει κι αλλες φορες κι εχει εμπειρια..καλη τυχη στη 2η παραγγελια σου..:rolleyes:

Εγώ έχω μία στην αρχή έκαναν κάτι επιθέσεις αλλά μετα τη συνήθισαν κ δεν ξανασχολήθηκαν μαζί της, βέβαια εξαρτάται από το γατάκι, αν ειναι πολύ παιχνιδιάρικο δεν ξέρω αν τελικά θα είναι κουνουπιέρα ή κορδέλες που θα κρέμονται
Ίσως δεν της αρέσει να ψωνίζει από Αγγλία δοκίμασε κάποια άλλη χώρα:P

Κι εγώ από το σάιτ που έγραψε η Μελίνα παράγγειλα παιχνίδια, και, ασφαλώς, κύβο:lol::lol::lol::lol::lol:Πιστεύω θα έχουν καλύτερη τύχη αυτά τα παιχνίδια:D:DΗ Μπασσέτ με το λέιζερ τρελλαίνεται, κυριολεκτικά. Αφού, όταν την έχω χάσει, όχι να ακούσει το κλικ, τον ήχο που κάνει καθώς το βγάζω από την τσάντα να ακούσει, πετάγεται ακαριαία να παίξει:D:D:D

Κι εγώ από το σάιτ που έγραψε η Μελίνα παράγγειλα παιχνίδια, και, ασφαλώς, κύβο:lol::lol::lol::lol::lol:Πιστεύω θα έχουν καλύτερη τύχη αυτά τα παιχνίδια:D:DΗ Μπασσέτ με το λέιζερ τρελλαίνεται, κυριολεκτικά. Αφού, όταν την έχω χάσει, όχι να ακούσει το κλικ, τον ήχο που κάνει καθώς το βγάζω από την τσάντα να ακούσει, πετάγεται ακαριαία να παίξει:D:D:D

αααχ τελεια ! εγω της πηρα τον πρασινο κυβο και αλλα πολλα παιχνιδια !!!!!! οταν τα παρεις να ανταλλαξουμε εμπειριες, να σου πω τι εκανε το ασπρομαυρο τριχομπαλακι μου, να μου πεις τι εκανε η τριχρωμη πρασινοματα σου !!! :up:

:hmm:Απαντω στην κουνουπιερα.Το κρεββατακι της δικιας μου εχει κουνουπιερα .Τις επιθεσεις που εχει φαει ,δε μετριουντε.Τα νυχια της μαγκωνουν και δεν μπορει να τα βγαλει ,με αποτελεσμα να τραβαει την κουνουπιερα ,να σουλατσαρει και το κρεββατι μαζι και στο τελος η κουνουπιερα απο 2φυλλη εχει γινει 4φυλλη.Αφου λοιπον την ξεφτυλισε τελειως ,δε της δινει καμμια σημασια οπως και στο κρεββατι της φυσικα.:P

:hmm:Απαντω στην κουνουπιερα.Το κρεββατακι της δικιας μου εχει κουνουπιερα .Τις επιθεσεις που εχει φαει ,δε μετριουντε.Τα νυχια της μαγκωνουν και δεν μπορει να τα βγαλει ,με αποτελεσμα να τραβαει την κουνουπιερα ,να σουλατσαρει και το κρεββατι μαζι και στο τελος η κουνουπιερα απο 2φυλλη εχει γινει 4φυλλη.Αφου λοιπον την ξεφτυλισε τελειως ,δε της δινει καμμια σημασια οπως και στο κρεββατι της φυσικα.:P
Μαλλον η Ζωη μιλαει για δικη της κουνουπιερα?:confused::hmm:
Αν ναι...ειναι ωραιες ρομαντικες και πολυ αναλαφρες:)
Για τη γατα δεν τη συνιστω καθολου:down:θα τη σκισει με τη μια:P

Ζωη εγω εχω κουνουπιερα στο πατρικο μου.Ωραια ειναι,αλλα πρεπει να γατι να μαθει απο μικρο να μην την πειραζει,και να εχεις το νου σου,γιατι τα νυχια τους πιανονται πολυ ευκολα και πανικοβαλλονται.

αααχ τελεια ! εγω της πηρα τον πρασινο κυβο και αλλα πολλα παιχνιδια !!!!!! οταν τα παρεις να ανταλλαξουμε εμπειριες, να σου πω τι εκανε το ασπρομαυρο τριχομπαλακι μου, να μου πεις τι εκανε η τριχρωμη πρασινοματα σου !!! :up:

Εγώ μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα ότι τον κύβο μας τον ξεσκίσαμε, το φτερό μας το ξεπουπουλιάσαμε χτες το βράδυ (μία η ώρα σήκωσα τον Πέτρο και μάζευε πούπουλα:lol:), αναποδογυρίσαμε το βάζο που φυλάμε τα μπαλάκια μας και τα σκορπίσαμε ΟΛΑ μέσα στο σπίτι και αφού βαρεθήκαμε με τα γατοπαίχνιδα, αποφασίσαμε να παίξουμε με τα λουλούδια στο κρυστάλινο βάζο, το οποίο και αναποδογυρίσαμε πάνω στο λαπ-τοπ!!! Τέλος πάντων, τα ανθρώπινα παιχνίδια τα έσωσε η μαμά από βέβαιο πνιγμό και τώρα ψάχνει να βρει νέες δραστηριότητες που δε θα βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του σπιτιού...:lol:

Εγώ μπορώ να σας ανακοινώσω επίσημα ότι τον κύβο μας τον ξεσκίσαμε, το φτερό μας το ξεπουπουλιάσαμε χτες το βράδυ (μία η ώρα σήκωσα τον Πέτρο και μάζευε πούπουλα:lol:), αναποδογυρίσαμε το βάζο που φυλάμε τα μπαλάκια μας και τα σκορπίσαμε ΟΛΑ μέσα στο σπίτι και αφού βαρεθήκαμε με τα γατοπαίχνιδα, αποφασίσαμε να παίξουμε με τα λουλούδια στο κρυστάλινο βάζο, το οποίο και αναποδογυρίσαμε πάνω στο λαπ-τοπ!!! Τέλος πάντων, τα ανθρώπινα παιχνίδια τα έσωσε η μαμά από βέβαιο πνιγμό και τώρα ψάχνει να βρει νέες δραστηριότητες που δε θα βάζουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του σπιτιού...:lol:
Ετσι μπραβο! Παιδι με αντατροφη:P:up::up::lol::lol:

Σους μαρή!!! Εσύ μου το ξεμυάλισες!!!:mad::lol:
Εσυ καλε δεν ειπες οτι σου αρεσουν τα κεραμιδακια που ειναι ζωηρα και κανουν ζημιες?:P:lol:
Εμενα μ'αρεσουν οι "λορδοι" και οι "λαιδες":P και διαλεξα τα τελεια γατια...αν ακουσεις ποτε παραπονο μου για ζημιες γραψε μου:lol::lol:

Σους μαρή!!! Εσύ μου το ξεμυάλισες!!!:mad::lol:
Απλα εβγαλα τον αληθινο Gandalf απο μεσα του...το καταπιεζες το παιδι...:P

ΧΑ ΧΑ ΧΑ,δε σας ειπα οτι ενας αληθινος γκριζογατος δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ησυχος και οχι στριτζογατο;Γκανταλφ εμπαινε,αμα θες βοηθεια σφυρα!:up:
Σειριος

Εσυ καλε δεν ειπες οτι σου αρεσουν τα κεραμιδακια που ειναι ζωηρα και κανουν ζημιες?:P:lol:
Εμενα μ'αρεσουν οι "λορδοι" και οι "λαιδες":P και διαλεξα τα τελεια γατια...αν ακουσεις ποτε παραπονο μου για ζημιες γραψε μου:lol::lol:

:lol::lol::lol: Τ'ομολογώ... μ'αρέσουν οι ζημιές, γιατί αργότερα θα τις θυμάμαι και θα γελάω :lol: Και το παιδί μου κάνει λες και η Γιούλη του έδωσε αμφεταμίνες!!! Απλά, πρέπει να του βρω νέες δραστηριότητες που θα τον αποσπάσουν από τα ανθρώπινα παιχνίδια, και ένα δεύτερο γατί να κάνει παρέα :up: Προς το παρόν εξετάζω την αγορά γατοτούνελ και μάλλον θα του πάρω κι ένα καινούργιο κύβο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back