ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Alex pack ειχε κι ισως ακομα εχει φτηνα και ωραια γατοτουνελΤ'ομολογώ... μ'αρέσουν οι ζημιές, γιατί αργότερα θα τις θυμάμαι και θα γελάω
Και το παιδί μου κάνει λες και η Γιούλη του έδωσε αμφεταμίνες!!! Απλά, πρέπει να του βρω νέες δραστηριότητες που θα τον αποσπάσουν από τα ανθρώπινα παιχνίδια, και ένα δεύτερο γατί να κάνει παρέα
Προς το παρόν εξετάζω την αγορά γατοτούνελ και μάλλον θα του πάρω κι ένα καινούργιο κύβο

τους αρεσουν πολυ...θα τον απασχολει αυτο για καποια ωρα...πριν θυμηθει και ξανανεβει στον ωραιο σας μπουφε....εκτος αν του το βαλεις πανω στο μπουφε και ξεμπερδεψεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Αν ενδιαφέρεστε, μπορούμε να επιδοθούμε σε... πειρατικές δραστηριότητες (Γκουχ γκουχ) και να τα μοιραστούμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Alex pack ειχε κι ισως ακομα εχει φτηνα και ωραια γατοτουνελτους αρεσουν πολυ...θα τον απασχολει αυτο για καποια ωρα...πριν θυμηθει και ξανανεβει στον ωραιο σας μπουφε....εκτος αν του το βαλεις πανω στο μπουφε και ξεμπερδεψεις
![]()
Θα το ψάξω... επίσης έχεις αναλάβει project!! θα μου βρεις πού θα βάλουμε το γατόδεντρο! Αλλά αυτό θα το πάρουμε όταν έρθει και το δεύτερο γατί στο σπίτι, και θα έχουμε μαζέψει τα χρήματα...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραια! Θα ξαναερθω μετα το ΠασχαΘα το ψάξω... επίσης έχεις αναλάβει project!! θα μου βρεις πού θα βάλουμε το γατόδεντρο! Αλλά αυτό θα το πάρουμε όταν έρθει και το δεύτερο γατί στο σπίτι, και θα έχουμε μαζέψει τα χρήματα...
...Εν τω μεταξυ ετοιμασε ενα ζεστο φρεσκοψημενο τσουρεκι κι ενα ωραιο φαγητο να με απασχολησεις, να μου σου κακομαθω παλι το γιοκα

Melini
Διάσημο μέλος
Ωραια! Θα ξαναερθω μετα το Πασχα...Εν τω μεταξυ ετοιμασε ενα ζεστο φρεσκοψημενο τσουρεκι κι ενα ωραιο φαγητο να με απασχολησεις, να μου σου κακομαθω παλι το γιοκα
![]()
Και τσουρέκι, και γεύμα, και ό,τι άλλο θες, αρκεί να φέρεις το αντίδοτο για τις αμφεταμίνες που έριξες κρυφά στο φαγητό του και μου το έκανες τερατάκι!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγινεΚαι τσουρέκι, και γεύμα, και ό,τι άλλο θες, αρκεί να φέρεις το αντίδοτο για τις αμφεταμίνες που έριξες κρυφά στο φαγητό του και μου το έκανες τερατάκι!!!![]()

brigite
Διάσημο μέλος
Μαλλον η Ζωη μιλαει για δικη της κουνουπιερα?
Αν ναι...ειναι ωραιες ρομαντικες και πολυ αναλαφρες
Για τη γατα δεν τη συνιστω καθολουθα τη σκισει με τη μια
![]()
Σορι ,αλλα νταλλα καταλαβα,και συμφωνω για το κρεββατι της οτι ειναι εντυπωσιακη και ρομαντικη 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σορι ,αλλα νταλλα καταλαβα,και συμφωνω για το κρεββατι της οτι ειναι εντυπωσιακη και ρομαντικη
![]()
δεν εχεις αδικο....μιλαμε για γατοαξεσουαρ εδω γι'αυτο

Melini
Διάσημο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Χτες παρέλαβα το καινούργιο μας γάντι με τα πλαστικά αγκαθάκια. Είμαι κατενθουσιασμένη!! Πρώτα απ'όλα απομακρύνει πολύ περισσότερες τρίχες από τη συμβατική βούρτσα σε πολύ λιγότερο χρόνο (μιλάμε για πολλές τρίχες...). Δεύτερον, ο Gandalf το δέχτηκε πιο εύκολα, δεδομένου ότι το βούρτσισμα εξελίσσεται κάθε φορά σε μάχη. Τρίτον αφήνει ένα τρίχωμα γυαλιστερό και απίστευτα απαλό, ποτέ δεν ήταν έτσι μετά από βούρτσισμα ο μικρός. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα
![]()
ναι ειναι απιθανο, εγω το εχω πολλους μηνες και εχω σωθει..! τη βουρτσα δεν την ηθελε καθολου, με το γαντι καθεται

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμένω υποδείξεις!
chryssa
Διάσημο μέλος
Στα πετ σοπ έχουν γάντια για χτένισμα.Πες τε μου κορίτσια που θα βρω και γω αυτό το μαγικό γάντι. Με τρία μακρύτριχα στο σπίτι καταλαβαίνεται ότι πρέπει νάχω εναλλακτικές για το χτένισμα-"αποτρίχωση"!
Περιμένω υποδείξεις!
Εγώ το είχα βρει και σε ένα μεγάλο jumbo, εκεί που έχει τα διάφορα είδη για τα κατοικίδια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και κάτι άλλο, το furminator (αν το λέω σωστά) το ξέρετε, το χρησιμοποιήτε και απο που το έχετε πάρει?
Άντε βρε κορίτσια και αγόρια, κάντε ένα κόπο και δώστε μερικές πληροφορίες

Thnks!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Βρε παιδιά, πείτε κάποιο καλό και αξιόπιστο site με γατο-αξεσουάρ, απο το οποίο έχετε κάνει αγορές και είστε ευχαριστημένοι. Βρήκα διάφορα, με πάρα πολύ καλές τιμές σε πολλά είδη.. βέβαια δεν ξέρω με τα έξοδα αποστολής πόσο αλλάζει η τιμή αλλά ίσως να αξίζει...
Και κάτι άλλο, το furminator (αν το λέω σωστά) το ξέρετε, το χρησιμοποιήτε και απο που το έχετε πάρει?
Άντε βρε κορίτσια και αγόρια, κάντε ένα κόπο και δώστε μερικές πληροφορίες
Thnks!!!
αυτο ειναι δοκιμασμενο με ωραια παιχνιδια και αξεσουαρ

https://www.madcats.co.uk/
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Το furminator το δοκίμασα πολύ πρόσφατα, δανεικό από μια φίλη. Εννοείται ότι το παρήγγειλα αμέσως, είναι καταπληκτικό, χτενίζει τη γάτα πολύ καλά και αφαιρεί μεγάλες ποσότητες τριχών. Δεν το έχω παραλάβει ακόμη, αλλά από τη δοκιμή και μόνο νομίζω πως αξίζει η αγορά του.
gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από που έκανες την παραγγελία?

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το furminator το δοκίμασα πολύ πρόσφατα, δανεικό από μια φίλη. Εννοείται ότι το παρήγγειλα αμέσως, είναι καταπληκτικό, χτενίζει τη γάτα πολύ καλά και αφαιρεί μεγάλες ποσότητες τριχών. Δεν το έχω παραλάβει ακόμη, αλλά από τη δοκιμή και μόνο νομίζω πως αξίζει η αγορά του.
Αξίζει ΠΑΡΑ πολύ , Στέλλα μου! Το έφερα πέρυσι από Αμερική αλλά φέτος παρήγγειλα κι ένα μεγαλύτερο από το www.petsupermarket.co.uk διότι η μακρύτριχη γούνα του μεϊν κουν Φαντομά μου, και ο όγκος του
αξίωνε μεγαλύτερο μήκος και περισσότερα δοντάκια (πήρα το αντίστοιχο για μεγαλόσωμους σκύλους) ... Τόσα χρόνια δοκιμάζω διάφορες γατοχτένες και γατογάντια και με όλα είχα απογοητευτεί... Μέχρι και από αυτές που είχαν πολύ καλές κριτικές ... Σαν το Furminator άλλο δεν υπάρχει, όμως...Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool