gourgourakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αξίζει ΠΑΡΑ πολύ , Στέλλα μου! Το έφερα πέρυσι από Αμερική αλλά φέτος παρήγγειλα κι ένα μεγαλύτερο από το www.petsupermarket.co.uk διότι η μακρύτριχη γούνα του μεϊν κουν Φαντομά μου, και ο όγκος τουαξίωνε μεγαλύτερο μήκος και περισσότερα δοντάκια (πήρα το αντίστοιχο για μεγαλόσωμους σκύλους) ... Τόσα χρόνια δοκιμάζω διάφορες γατοχτένες και γατογάντια και με όλα είχα απογοητευτεί... Μέχρι και από αυτές που είχαν πολύ καλές κριτικές ... Σαν το Furminator άλλο δεν υπάρχει, όμως...Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου και θα αξιοποιηθούν κατάλληλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου και θα αξιοποιηθούν κατάλληλα![]()
Γι' αυτό τις παρέχουμε

Πάντως, μία γενική σύσταση για όσους χρησιμοποιούν το petsupermarket...Πάντα να επιλέγεται στον τρόπο αποστολής την courier service που είναι απείρως φθηνότερη, το πακέτο έρχεται εντός 5-8 ημερών σίγουρα, και υπάρχει και tracking number ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρετε πού βρίσκεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αξίζει ΠΑΡΑ πολύ , Στέλλα μου! Το έφερα πέρυσι από Αμερική αλλά φέτος παρήγγειλα κι ένα μεγαλύτερο από το www.petsupermarket.co.uk διότι η μακρύτριχη γούνα του μεϊν κουν Φαντομά μου, και ο όγκος τουαξίωνε μεγαλύτερο μήκος και περισσότερα δοντάκια (πήρα το αντίστοιχο για μεγαλόσωμους σκύλους) ... Τόσα χρόνια δοκιμάζω διάφορες γατοχτένες και γατογάντια και με όλα είχα απογοητευτεί... Μέχρι και από αυτές που είχαν πολύ καλές κριτικές ... Σαν το Furminator άλλο δεν υπάρχει, όμως...Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!
Α, Ντόρα, άμα το λες κι εσύ με τόσα γατάκια στο σπίτι, τότε σίγουρα είναι μια παραγγελία - εγγύηση! Ε, με τη διαφορά ότι εσύ το έφερες από την Αμερική, ενώ εμάς θα μας το στείλουν

mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, Ντόρα, άμα το λες κι εσύ με τόσα γατάκια στο σπίτι, τότε σίγουρα είναι μια παραγγελία - εγγύηση! Ε, με τη διαφορά ότι εσύ το έφερες από την Αμερική, ενώ εμάς θα μας το στείλουν![]()
Καλέ, και εμένα το δεύτερο μου το έστειλαν...Και επειδή είναι και λίγο βαριούτσικη η λαβή του σκεφτόμουν ότι το δεύτερο και μεγαλύτερο θα είναι κανονικό βαράκι για body-building...Ευτυχώς, όχι... Είχα συνηθίσει τα ανάλαφρα και (ψιλοάχρηστα), βλέπεις...
Τα Νινόμελα θα απολαμβάνουν τον καλλωπισμό όσο τίποτα!Εμένα όλο χαϊδεύονται όταν τους χτενίζω με αυτό αφού είναι φορές που δυσκολεύομαι να κάνω σωστή δουλειά με τα ευλογημένα!
Μόνο ο στριμμένος ο γερο-Σίμπα μου παραμένει ανεπίδεκτος... Σου λέει, εγώ είμαι άψογος στον καθαρισμό μου, μπορώ να χτενίσω μόνος μου το τρίχωμά μου με τα υπέροχα δόντια μου...Μην τρελαθούμε που θα μας κάνεις και beauté!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Μόνο ο στριμμένος ο γερο-Σίμπα μου παραμένει ανεπίδεκτος... Σου λέει, εγώ είμαι άψογος στον καθαρισμό μου, μπορώ να χτενίσω μόνος μου το τρίχωμά μου με τα υπέροχα δόντια μου...Μην τρελαθούμε που θα μας κάνεις και beauté!
Με 'τούτα και με 'κείνα, δεν έχεις ανανεώσει καθόλου το φωτογραφικό σας υλικό
Είμαστε λιγάκι off topic, ΠΑΛΙ;Α, κι εσύ που έχεις συχνότερες επαφές με την Αμερική, παρακαλώ να μας ενημερώνεις για τα νέα προϊόντα, εκεί είναι έτη φωτός μπροστά (το έσωσα; )
moukelis
Επιφανές μέλος
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με 'τούτα και με 'κείνα, δεν έχεις ανανεώσει καθόλου το φωτογραφικό σας υλικόΕίμαστε λιγάκι off topic, ΠΑΛΙ;
Α, κι εσύ που έχεις συχνότερες επαφές με την Αμερική, παρακαλώ να μας ενημερώνεις για τα νέα προϊόντα, εκεί είναι έτη φωτός μπροστά (το έσωσα; )
Άσε, Στέλλα μου, για την ώρα προηγούνται αγγελίες και φωτογραφιούλες για γατάκια που έχουν ανάγκη φιλοξενίας ή υιοθεσίας... Όταν πριν λίγο καιρό ανέβασα μερικές στο fb είπα να τις ανεβάσω κι εδώ και το θυμήθηκα...τώρα που το αναφέρεις εσύ!
Μιλάμε για εγκέφαλο σε υγιέστατη κατάσταση με άφθονη χωρητικότητα
Τέλος πάντων...Όσο για τα νέα προϊόντα, για την ώρα ενημερώνομαι μόνο μέσω Internet, όπως όλοι σας, και μίας συνδρομής στο αγγλικό yourcat ... Κατά τα άλλα,αν περιμένετε προκοπή από εμένα... ατυχήσατε, καλές μου φίλες!

stellak
Διάσημο μέλος
https://www.madcats.co.uk/products.php?itemCategory=Cat+Grooming
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε παιδια μου κινησατε το ενδιαφερον,τι ειναι αυτο το πραγματουδι;Κανει και για γατονια με υποστρωμα,και για μακρυτριχα;
Τώρα αυτό με το υπόστρωμα, συνονόματη, δεν το κατέχω αλλά, αν σου λέει κάτι και αν αναφέρεσαι στη Μόιρα, το σύστησα και στην κτηνίατρό μου που έχει δύο Σιάμ και είχε μείνει με ένα "Απίστευτο"...
Για μακρύτριχα στυλ maine coon θα σου πρότεινα το αντίστοιχο για μεγάλους σκύλους διότι το μικρό, λόγω εμβαδού και όγκου γατοσώματος και μήκους τρίχας , κλάφτα Χαράλαμπε...Θα χτενίζεις 12 ώρες και ακόμη δεν θα έχεις τελειώσει

moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
αλλά...
για όσους ενδιαφέρονται να την αποκτήσουν να πώ ότι είναι για μικρά γατάκια όχι ιδιαίτεα ψηλά. κατά συνέπεια μια γάτα άνω του έτους στάνταρ δεν χωράει όρθια. μόνο καθιστή και αυτό στριμωγμένη. και κοστίζει και 15 ευρώ. (αλλλά αποθηκεύεται οριζόντια ανοιγμένη)
είναι όμορφη και γουστόζικη αν κάποιος θέλει να αποκτήσει γατάκι 2 3 μηνών είναι ότι πρέπει ... μετά θα χρειαστεί αληθινή γατοφόρο...
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.epetshop.gr/
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ κάπου κάτι για να βάλω επάνω τα μπολάκια για φαγητό και νερό; Τώρα τελευταία παρατηρώ ότι έχει αρχίσει να δυσκολεύται λιγάκι να σκύψει τόσο χαμηλά στο πάτωμα για να πει ή να φάει και ίσως αν μπορούσα να τα βάλω λίγο πιο ψηλά θα τη διευκόλυνε.
εχει στο Ικεα βασεις για τα μπολακια
και σε πετ σοπ εχω δει
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Θα πάω στο ΙΚΕΑ να ρίξω μια ματιά, σε κάποια πετ σοπ που έχω ψάξει δεν έχω βρει μέχρι στιγμής.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ σκέφτηκα να βάλω στον τοίχο κάτω χαμηλά ένα ραφάκι όπου θα ακουμπήσω τα μπολάκια για να μην είναι στο έδαφος (επειδή κ τα περσικά έχουν πρόβλημα δεν μπορούν να φάνε όταν είναι εντελώς κάτω το μπολΞέρει κανείς αν μπορώ να βρώ κάπου κάτι για να βάλω επάνω τα μπολάκια για φαγητό και νερό; Τώρα τελευταία παρατηρώ ότι έχει αρχίσει να δυσκολεύται λιγάκι να σκύψει τόσο χαμηλά στο πάτωμα για να πει ή να φάει και ίσως αν μπορούσα να τα βάλω λίγο πιο ψηλά θα τη διευκόλυνε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Το ΙΚΕΑ του αεροδρομίου, που πήγα την Παρασκευή, δεν τα είχε. Τα έχω δει όμως κι εγώ παλιότερα, ίσως τα βρεις στο ΙΚΕΑ του Ρέντη.Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ κάπου κάτι για να βάλω επάνω τα μπολάκια για φαγητό και νερό;
Μεταλλικές βάσεις για μπολάκια έχει και το cats & dogs πάντως.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπορεις να παρεις τηλ να μη πηγαινεις τσαμπα...αν εχεις το κωδικο σου λενε τα τεμαχια που υπαρχουν στα καταστηματα....αλλα νομιζω οτι δεν το εχει στον καταλογο για να δεις το κωδικοΤο ΙΚΕΑ του αεροδρομίου, που πήγα την Παρασκευή, δεν τα είχε. Τα έχω δει όμως κι εγώ παλιότερα, ίσως τα βρεις στο ΙΚΕΑ του Ρέντη.
Μεταλλικές βάσεις για μπολάκια έχει και το cats & dogs πάντως.

aretha
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool