Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι ναι αυτή ΛΕΩΩΩ:up::up::up: την θέλωωωωω σε ποιον κατάλογο είναι αυτή Δώρα; Στον καινούριο που έβγαλαν τώρα το Σεπτέμβριο;

Εγώ το βρήκα Ελενα στον κατάλογο του 2008. (σελ 274):)
Πάντως πριν κανα δυό βδομάδες που πήγα ΙΚΕΑ(Θεσ/νίκης) το είχε.
Είναι μεγάλο Γιούλη, ύψος 75cm και διάμετρος 50cm.;)Και με το μάτι που το βλέπεις πιάνει αρκετό χώρο.Και εμένα μου άρεσε γιατί εκτός από τον πάνω χώρο που κοιμάται η γάτα(στην φωτό) και κάτω έχει μιά φωλίτσα για να μπαίνει.Η τιμή του είναι λίγο τσιμπιμένη 49 ευρώ.:hmm:
Πάντος το μαξιλαράκι που έχει πάνω (αυτό με την ουρά γάτας) πουλειέται ξεχωριστά 4,5 ευρώ.;)

Η σκηνούλα παραλλαγής είναι φανταστική.:up:Την έχω σταμπάρει σε ξένο site του ΙΚΕΑ. Δυστυχώς όμως δεν την έχουν φέρει εδώ.:(
Εχουν μόνο εκείνη την πριγκιπική με το άνοιγμα σαν Ταζ Μαχάλ (που λέει και η Ζωή;)) νομίζω γύρω στα 9 ευρώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ το βρήκα Ελενα στον κατάλογο του 2008. (σελ 274):)
Πάντως πριν κανα δυό βδομάδες που πήγα ΙΚΕΑ(Θεσ/νίκης) το είχε.
Ευχαριστώ Νίκη. Αλήθεια λες να το στέλνουν με αντικαταβολή; γιατί έχω μάθει ότι πρώτα πρέπει να πας στο μαγαζί να το κλείσεις κ μετά να σου το στείλουν οποιοδήποτε πράγμα. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;
thumb.php
Κοιτάξτε κ μια άλλη έκδοση της σπηλιάς από τα Trixie, μόνο που αυτή είναι ακόμα πιο ακριβή 82 ευρώ:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάντως δεν θα έδινα ουτε 50? αλλά ούτε 80? για να πάρω αυτά τα μπαμππουδένια. θα προτιμούσα να δώσω αυτά τα λεφτά για ένα καλό ονυχοδρόμιο :)

Ευχαριστώ Νίκη. Αλήθεια λες να το στέλνουν με αντικαταβολή; γιατί έχω μάθει ότι πρώτα πρέπει να πας στο μαγαζί να το κλείσεις κ μετά να σου το στείλουν οποιοδήποτε πράγμα. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο;
thumb.php
Κοιτάξτε κ μια άλλη έκδοση της σπηλιάς από τα Trixie, μόνο που αυτή είναι ακόμα πιο ακριβή 82 ευρώ:/:

Ελένα δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, ξέρω μόνο ότι αναλαμβάνουν μεταφορές (το προιόν που αγόρασες) αλλά χρεώνεται ανάλογα με την απόσταση.:hmm:
Τώρα αν σε ενδιαφέρει όταν θα ξαναπάω ΙΚΕΑ μπορώ να δώ αν είναι ακόμη διαθέσιμο να'στο πάρω και να στο στείλω με ΕΛΤΑ.Δεν ξέρω πόσο στοιχίζει η αποστολή και αν αξίζει τον κόπο.:hmm:
Στείλε μου π.μ αν σε ενδιαφέρει, με το κινητό σου.:)
Τώρα αν θες μπορείς να τους ρωτήσεις και η ίδια , τα τηλέφωνα για εξυπηρέτηση πελατών είναι
801 11 22 722 και 210 35 43 403
πάντος τώρα είδα ότι υπάρχει και ΙΚΕΑ Θεσσαλίας
80 χιλ παλαιάς εθνικής οδού Λάρισσας-Αθηνών:)

Εγω είχα πάρει ένα παρόμοιο απο τα Practiker 25 ευρώ εκανε. Πριν απο καιρό όμως.Περίπου πριν 2 χρόνια!

Συνημμένα

• Φωτογραφία2831.jpg
    Φωτογραφία2831.jpg
    187,9 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Φωτογραφία2832.jpg
    Φωτογραφία2832.jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Φωτογραφία2834.jpg
    Φωτογραφία2834.jpg
    177,1 KB · Εμφανίσεις: 36
:lol::lol:
για ποτε θα τους βγαλουν τα ματια:lol:
l_01153514.jpg

Εγω είχα πάρει ένα παρόμοιο απο τα Practiker 25 ευρώ εκανε. Πριν απο καιρό όμως.Περίπου πριν 2 χρόνια!

Πολύ καλό, Ελένη και σε προσιτή τιμή.:)
Πώς δεν το πρόσεξα ποτέ στο Practiker.:hmm::hmm:
Μακάρι να το έχουν και τώρα , αν και πολύ αμφιβάλω.:hmm:

Πολύ καλό, Ελένη και σε προσιτή τιμή.:)
Πώς δεν το πρόσεξα ποτέ στο Practiker.:hmm::hmm:
Μακάρι να το έχουν και τώρα , αν και πολύ αμφιβάλω.:hmm:

Nαι, και τους αρέσει πολύ.Γενικά απ οτι έχω καταλάβει στις γάτες αρέσει να τρουπώνουν:cool:. Ειχε και 2 μαξιλαράκια.Ενα πάνω κι ενα μέσα.Πολύ λεπτά και στρογγυλα, μην φανταστείς καμια υπερπαραγωγη:P
Αλλα τα έβαλα στο πλυντήριο και τα κατέστρεψα κι ετσι τους εστρωσα μεσα μια φλις κουβερτούλα διπλωμένη και απο πάνω τους έβαλα ένα μαξιλαράκι απο άλλο κρεββατάκι που είχα:)Γιατί αλλιώς δεν γινόταν.Ήταν σκληρό και δεν πηγαίνανε:rolleyes:
Ρίξε μια ματίτσα στα Practiker αμα σου άρεσε!!!:)

Ξεκινάω την έρευνα για γατόδεντρο, αν και δεν έχω βρει ακόμα πού θα το βάλω :rolleyes::hmm::hmm: Το Πετ Σοπ μας φέρνει με παραγγελία όλα τα μοντέλα της Trixie από Γερμανία. Πώς σας φαίνεται αυτό; Μοντέλο Madrid, στηρίζεται στο ταβάνι ;) και στο χρώμα του Gandalf :D
43902_h.jpg

Δεύτερο γατόδεντρο. Loja (αν και δε με τρελαίνει το χρώμα...)

44058_h.jpg

Το Villafranca, παρακάτω, έχει ύψος 1.58, αλλά έχει ωραία, γερή βάση και μεγάλο σπιτάκι για να χωράνε και τα δυο παιδιά μου :D

44111_h.jpg

Το Bellorado, στηρίζεταο στο ταβάνι

44681_h.jpg

Αυτά ξεχώρισα... για να ξέρετε πού βρισκόμαστε από άποψη τιμής, το πρώτο, για το οποίο ρώτησα και στο πετ σοπ, κοστίζει 210 Ευρώ. Υποθέτω ότι κινούμαστε ανάμεσα στα 200 και τα 250 Ευρώ :hmm: Τι προτιμάτε; :D

Ξεκινάω την έρευνα για γατόδεντρο, αν και δεν έχω βρει ακόμα πού θα το βάλω :rolleyes::hmm::hmm: Το Πετ Σοπ μας φέρνει με παραγγελία όλα τα μοντέλα της Trixie από Γερμανία. Πώς σας φαίνεται αυτό; Μοντέλο Madrid, στηρίζεται στο ταβάνι ;) και στο χρώμα του Gandalf :D
43902_h.jpg

44058_h.jpg

Το Villafranca, παρακάτω, έχει ύψος 1.58, αλλά έχει ωραία, γερή βάση και μεγάλο σπιτάκι για να χωράνε και τα δυο παιδιά μου :D

44111_h.jpg

44681_h.jpg

Αυτά ξεχώρισα... για να ξέρετε πού βρισκόμαστε από άποψη τιμής, το πρώτο, για το οποίο ρώτησα και στο πετ σοπ, κοστίζει 210 Ευρώ. Υποθέτω ότι κινούμαστε ανάμεσα στα 200 και τα 250 Ευρώ :hmm: Τι προτιμάτε; :D

μου αρέσει το προτελαυταίο αν και δεν ε'ιναι τόσο γα παιχνίδι όσο το τελευταίο και το 2ο. επίσης μου αρέσει το τελευταίο

thumb.php

το εχω κι εγω αυτο και το εχω παρει 50 ευρω!!(οχι απο Praktiker)!!
αν και απο οτι φαινεται απο εκει επρεπε να το παρω!!!!!!:P:P:P:P

43902_h.jpg

44058_h.jpg

44111_h.jpg

44681_h.jpg

λοιπον μ'αρεσει το πρωτο (λογω χρωματος) και το 3ο και το 4ο γιατι εχουν πιο πολλα τζατζαλακι και σπηλιτσες!!:P:P:P:Pσε αλλα χρωματα βγαινουν???

λοιπον μ'αρεσει το πρωτο (λογω χρωματος) και το 3ο και το 4ο γιατι εχουν πιο πολλα τζατζαλακι και σπηλιτσες!!:P:P:P:Pσε αλλα χρωματα βγαινουν???

Το πρώτο βγαίνει και σιμπιζάκι :) αλλά το γκρι είναι καταλληλότερο, νομίζω :rolleyes:
Το τρίτο και το τέταρτο δεν έχουν άλλα χρώματα, είναι δίχρωμα, εξάλλου :)

Το τελευταίο είναι το πιο περίπλοκο, με τζατζαλάκια - όπως λες - και μου φαίνεται γερή κατασκευή... το τρίτο δεν είναι ψηλό, αλλά φαίνεται πολύ γερό. Το δεύτερο δε μου αρέσει τελικά... λοιπόν είμαι ανάμεσα σε τρία :hmm::hmm:
Σκέφτομαι να παραγγείλω την επόμενη εβδομάδα, που θα πάω να παραλάβω τις τροφές μας :happy:

Κι εμενα μου αρεσαν ολα εκτος απο το δευτερο...Το τεταρτο ειναι νομιζω πιο ενδιαφερον για τα γατουνια,εχει πολλα παιχνιδακια.

Παιδάκια, απο την εμπειρία μου, στα γατόνια σπάνια αρέσει να τρυπώνουν μέσα στις φωλίτσες τις κλειστες οταν ενηλικιωθούν...Και τελικά έχω καταλήξει οτι το επόμενο γατόδεντρο τους θα ειναι μόνον με ραφάκια και με σακουλίτσες σαν φωλιά πουλιών... Ο Τιμάκος μου εκει την αράζει τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα ράφια του γατόδεντρου.
Οσο για τα άλλα μου γατάκια, ποτέ δεν μπαινουν μέσα στην κλειστή φωλιά. Βέβαια ο καθένας μας ξέρει καλλιτερα τα γατόνια του. Αλλα εγώ μιλώ απο την εμπειρία των δικών μου. Δώστους όσα περισσοτερα ράφια στα γατόδεντρα και παρτους την ψυχη.:)

Οπότε νομίζω πως ειναι χαμένος χώρος οι κλειστές φωλιες. Και πάλι μιλώ βάσει των δικών μου.:hmm:

Παιδάκια, απο την εμπειρία μου, στα γατόνια σπάνια αρέσει να τρυπώνουν μέσα στις φωλίτσες τις κλειστες οταν ενηλικιωθούν...Και τελικά έχω καταλήξει οτι το επόμενο γατόδεντρο τους θα ειναι μόνον με ραφάκια και με σακουλίτσες σαν φωλιά πουλιών... Ο Τιμάκος μου εκει την αράζει τον χειμώνα και το καλοκαίρι στα ράφια του γατόδεντρου.
Οσο για τα άλλα μου γατάκια, ποτέ δεν μπαινουν μέσα στην κλειστή φωλιά. Βέβαια ο καθένας μας ξέρει καλλιτερα τα γατόνια του. Αλλα εγώ μιλώ απο την εμπειρία των δικών μου. Δώστους όσα περισσοτερα ράφια στα γατόδεντρα και παρτους την ψυχη.:)

Οπότε νομίζω πως ειναι χαμένος χώρος οι κλειστές φωλιες. Και πάλι μιλώ βάσει των δικών μου.:hmm:

Δεν είναι μόνο τα δικά σου Αναστασία:lol:Και τα 4 δικά μου σπάνια μπαίνουμ μέσα στις φωλιές απλά δώσε τους ράφια και πάρ' τους την ψυχή! Α! Και πολλούς κορμούς για ξύσιμο νυχιών!:lol:

παιδακια βρηκα στον καταλογο του ικεα ενα καλαθακι μαργαριτα για γατουλες ..τελειο ..αν το βρω θα το βουτιξω και θα σας πω εντυπωσεις..επισης το καλυμμα ειναι με φερμουαρ και βγαινει κα πλενεται ευκολα!!!!!!1:):)

σελ :190-191

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back