chryssa
Διάσημο μέλος
Δεν είναι μόνο τα δικά σου ΑναστασίαΚαι τα 4 δικά μου σπάνια μπαίνουμ μέσα στις φωλιές απλά δώσε τους ράφια και πάρ' τους την ψυχή! Α! Και πολλούς κορμούς για ξύσιμο νυχιών!
![]()
Kαι η δικιά μου τα ίδια! Ποτέ δεν μπήκε στη σπηλιά, μόνο ράφια και σουπιέρα τίμησε!
Μελίνι, να προσέξεις να φτάνουν μέχρι το ταβάνι σου τα ψηλά μοντέλα, αν έχεις ψηλοτάβανο σπίτι μπορεί να μην επαρκεί το ύψος του γατόδεντρου για να στηριχτεί στο ταβάνι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Το πρώτο βγαίνει και σιμπιζάκιαλλά το γκρι είναι καταλληλότερο, νομίζω
Το τρίτο και το τέταρτο δεν έχουν άλλα χρώματα, είναι δίχρωμα, εξάλλου
Το τελευταίο είναι το πιο περίπλοκο, με τζατζαλάκια - όπως λες - και μου φαίνεται γερή κατασκευή... το τρίτο δεν είναι ψηλό, αλλά φαίνεται πολύ γερό. Το δεύτερο δε μου αρέσει τελικά... λοιπόν είμαι ανάμεσα σε τρία
Σκέφτομαι να παραγγείλω την επόμενη εβδομάδα, που θα πάω να παραλάβω τις τροφές μας![]()
κι εγω λεω το τριτο ή το τεταρτο!και μαλλον τον τεταρτο!
το 3ο φαινεται συμπαγες και πολυ ομορφο αλλα το 4ο εχει και ΤΟΥΝΕΕΕΛ!!!

αυτο στερεωνεται στο ταβανι?δηλαδη τρυπα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Kαι η δικιά μου τα ίδια! Ποτέ δεν μπήκε στη σπηλιά, μόνο ράφια και σουπιέρα τίμησε!Μελίνι, να προσέξεις να φτάνουν μέχρι το ταβάνι σου τα ψηλά μοντέλα, αν έχεις ψηλοτάβανο σπίτι μπορεί να μην επαρκεί το ύψος του γατόδεντρου για να στηριχτεί στο ταβάνι!
![]()
Το έχω υπ'όψιν, Χρυσάκι
Θα μετρήσω και θα σημειώσω το ύψος
.Ώστε προτιμούν τα ραφάκια και τις σουπιέρες; Δεν τους αρέσουν οι φωλίτσες;
Τότε τα πράγματα είναι πιο απλά.Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Gandalf δείχνει να γίνεται υπερφυσικός γάτος, οπότε πρέπει να βρω ένα δέντρο με μεγάλα ράφια, να αράζει όοοοολη του την κορμάρα
Αυτά τα ραφάκια είναι μικρά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ώστε προτιμούν τα ραφάκια και τις σουπιέρες; Δεν τους αρέσουν οι φωλίτσες;![]()
Να σου πω: στη δική μας περίπτωση, επειδή ο Νίνο καβάτζωσε από την πρώτη στιγμή τη σουπιέρα, η Μέλη αναγκαστικά αγάπησε τη σπηλιά (δεν είχε περιθώριο επιλογής με το σατράπη στο σπίτι
). Όσο για το ράφι, ανεβαίνουν το ίδιο ευχάριστα και οι δυο, ο Νίνο περνώντας για να μπει στη σουπιέρα και η Μέλη για να τον χαστουκίσει όσο αυτός κοιμάται στη σουπιέρα
Πάντως, στο ράφι κάθονται και οι δυο, αλλά εκ περιτροπής.(το τελευταίο γατόδεντρο να πάρεις
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Να σου πω: στη δική μας περίπτωση, επειδή ο Νίνο καβάτζωσε από την πρώτη στιγμή τη σουπιέρα, η Μέλη αναγκαστικά αγάπησε τη σπηλιά (δεν είχε περιθώριο επιλογής με το σατράπη στο σπίτι). Όσο για το ράφι, ανεβαίνουν το ίδιο ευχάριστα και οι δυο, ο Νίνο περνώντας για να μπει στη σουπιέρα και η Μέλη για να τον χαστουκίσει όσο αυτός κοιμάται στη σουπιέρα
Πάντως, στο ράφι κάθονται και οι δυο, αλλά εκ περιπροπής.
(το τελευταίο γατόδεντρο να πάρεις)

Τι ωραία οικογένεια που είστε 
Αν κρίνω απ'τη μέχρι τώρα συμπεριφορά τους, τους αρέσει πολύ να παίζουνε με τους κύβους (κρύβεται ο ένας στον ένα και ο άλλος στον άλλο και κοιμούνται και μέσα), αλλά τους αρέσει να βρίσκονται και ψηλότερα... μόλις γυρίσω το κεφάλι μου, είναι πάνω στο τραπέζι, αραχτοί σα σε παρατηρητήριο
Υποθέτω ότι θα τους αρέσουν και τα δυο.Στέλλα, το τέταρτο είναι πολύ όμορφο, και φαίνεται δυνατή κατασκευή, σταθερή
έχει και τουνελ, και παιχνιδάκια
θα δω και το θέμα του ύψους, που είπε η Χρύσα και θα ρωτήσω και τιμή στο πετ σοπ... να το προχωρήσουμε 
Luna
Περιβόητο μέλος

γιατι κι εμενα μ'αρεσει!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ξεκινάω την έρευνα για γατόδεντρο, αν και δεν έχω βρει ακόμα πού θα το βάλωΤο Πετ Σοπ μας φέρνει με παραγγελία όλα τα μοντέλα της Trixie από Γερμανία. Πώς σας φαίνεται αυτό; Μοντέλο Madrid, στηρίζεται στο ταβάνι
και στο χρώμα του Gandalf
![]()
Δεύτερο γατόδεντρο. Loja (αν και δε με τρελαίνει το χρώμα...)
![]()
Το Villafranca, παρακάτω, έχει ύψος 1.58, αλλά έχει ωραία, γερή βάση και μεγάλο σπιτάκι για να χωράνε και τα δυο παιδιά μου
![]()
Το Bellorado, στηρίζεταο στο ταβάνι
![]()
Αυτά ξεχώρισα... για να ξέρετε πού βρισκόμαστε από άποψη τιμής, το πρώτο, για το οποίο ρώτησα και στο πετ σοπ, κοστίζει 210 Ευρώ. Υποθέτω ότι κινούμαστε ανάμεσα στα 200 και τα 250 ΕυρώΤι προτιμάτε;
![]()
To τρίτο μ'άρεσε πολύ εμένα

Melini
Διάσημο μέλος
πες μου και εμενα χαρακτηριστικα και υψος και τιμη οταν μπορεσεις!!!
γιατι κι εμενα μ'αρεσει!!![]()
Το Bellorado, το τέταρτο στις φωτογραφίες, έχει ύψος ρυθμιζόμενο από 246 έως 280 εκ. Κωδικός 44681. Είναι πολύ καινούργιο μοντέλο και δεν υπάρχει ακόμα στους καταλόγους του καταστήματος (μόλις πήρα τηλέφωνο και ρώτησα) αλλά υποθέτω ότι θα είναι ολίγον ακριβό, θα δείτε κι εσείς γιατί...
Το πρώτο, το Madrid, είναι κι αυτό ρυθμιζόμενο από 245 έως 270 εκ. Κωδικός 43901 για το μπεζ και 43902 για το γκρι. Τιμή: 222 Ευρώ και με την έκπτωση 190 (pas mal)
Όσο για το τρίτο, το Villafranca, με κωδικό 44111 και ύψος 158 εκ. η τιμή είναι 380 Ευρώ, με την έκπτωση 330

Όλα μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα της Trixie
www.trixie.de
Και συνοψίζω: το τέταρτο θα μας πέσει σίγουρα ακριβό (και έχουμε και στείρωση σε λίγο καιρό
) το τρίτο μου φαίνεται πολύ γερό, και νομίζω ότι θα αντέξει το βάρος και τα σκαρφαλώματα του Gandalf, το πρώτο είναι οκ, κυρίως στην τιμή, αν είναι εντάξει το ύψος και στηρίζεται στο ταβάνι μας 
vaso
Νεοφερμένο μέλος
https://www.moderncat.net/category/diy/
Συνημμένα
konstans
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

Αμάν πια! Καλό το ψηλοτάβανο το σπίτι, αλλά άντε βρείτε μου εσείς γατόδεντρο να γαντζωθεί στα 3 μέτρα ταβάνι! Το τέταρτο με άρεσε κι εμένα πολύ!
Για να δούμε τι θα φέρει φέτος ο γατοαγιοβασίλης...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω λεω το τελευταιο!Η' το πρωτο!Ξεκινάω την έρευνα για γατόδεντρο, αν και δεν έχω βρει ακόμα πού θα το βάλωΤο Πετ Σοπ μας φέρνει με παραγγελία όλα τα μοντέλα της Trixie από Γερμανία. Πώς σας φαίνεται αυτό; Μοντέλο Madrid, στηρίζεται στο ταβάνι
και στο χρώμα του Gandalf
![]()
Δεύτερο γατόδεντρο. Loja (αν και δε με τρελαίνει το χρώμα...)
![]()
Το Villafranca, παρακάτω, έχει ύψος 1.58, αλλά έχει ωραία, γερή βάση και μεγάλο σπιτάκι για να χωράνε και τα δυο παιδιά μου
![]()
Το Bellorado, στηρίζεταο στο ταβάνι
![]()
Αυτά ξεχώρισα... για να ξέρετε πού βρισκόμαστε από άποψη τιμής, το πρώτο, για το οποίο ρώτησα και στο πετ σοπ, κοστίζει 210 Ευρώ. Υποθέτω ότι κινούμαστε ανάμεσα στα 200 και τα 250 ΕυρώΤι προτιμάτε;
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νικη ειναι ΤΕΛΕΙΑ!Με τεσσερα ποδαρακια απο παλιο επιπλο,ή απλους τακους θα ειναι αψογα!Λες να κανω ενα τετοιο για τις γεννες μας;Της Breena της αρεσει πολυ να μπαινει σε βαλιτσες.
Ναι δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο.
Μιά παλιά βαλίτσα, να την επενδύσεις με μαλακό ύφασμα.
Θα ξετρελλαθούν σίγουρα!
Και το κρεβατάκι είναι χαριτωμένο, αλλά νομίζω ότι αυτό αρέσει περισσότερο σε μας
, μιά γάτα θα ξετρελλαθεί περισσότερο με την βαλίτσα!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Τα πετ σιτυ στην αθηνα εχουν?Και ποσο?Γιατι καπου ειχα ακουσει οτι τα πουλανε 15 ευρο!
https://www.kittycollars.co.uk/
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παιδια εχει κανενας πετ σοπ κοντα του που να πουλαει τα safe cat collars? Δεν εχω βρει σε κανενα πετ σοπ που ψαχνω και δεν ξερω να παραγγελνω απο το ιντερνετ...
Τα πετ σιτυ στην αθηνα εχουν?Και ποσο?Γιατι καπου ειχα ακουσει οτι τα πουλανε 15 ευρο!
Εγώ τα βρίσκω στο Quiko εδώ στην Θεσ/νίκη.Σήμερα πήρα δύο καινούργια για να βάλουμε τις ταυτότητες και είχαν 3.90 το ένα .Μόνο που δεν έχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Εχει και λίγο πιό ακριβά(της trixtie).
Λογικά θα έχει σε κάθε πετ σοπ.

Φοβάμαι να βάλω κανονικό λουράκι γιατί βγαίνουν και έξω στο χωριό και τρέμω μήπως σκαλώσει.Ενώ αυτά ανοίγουν αυτόματα μόλις τα τραβήξεις.

bunny
Περιβόητο μέλος
Νομίζω θέλει πιστωτική.Παιδια εχει κανενας πετ σοπ κοντα του που να πουλαει τα safe cat collars? Δεν εχω βρει σε κανενα πετ σοπ που ψαχνω και δεν ξερω να παραγγελνω απο το ιντερνετ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool