Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το ρωτάω να δω άν προλαβαίνει να έρθει η παντόφλα που θέλω, ως την Εκθεση 28/29-11.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
΄Νικη θα τα φερεις στην εκθεση;
Μάλλον δεν με κατάλαβες Δώρα
δεν θα κάνω εγώ την παραγγελεία, οι κοπέλες από Αθήνα σκέφτονται να κάνουν μαζική παραγγελία για να έχουν την έκπτωση του 10%.Εγώ απλώς σκέφτηκα αν εκτελείται σε 2-3 μέρες η παραγγελία να συμμμετέχω και εγώ και να το παραλάβω όταν έρθω στην Αθήνα για την Εκθεση.
Αν και δεν πιστεύω ότι φτάνει ο χρόνος...κάτι μπορεί να πάει στραβά και να καθυστερήσει η παραγγελία.

Σου άρεσε κάτι Δώρα?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

γιατι κανονικα δεν πουλαει λιανικη!

Δευτερον απ'οτι μου ειπε θελει 3-4 μερες για να τα στειλει~

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι βρε, δεν ειπα να κανει η καθε μια μας ξεχωριστη παραγγελια, αλλα αν θελουμε να ρωτησουμε για 5-6 κωδικους, παιρνουμε, ρωταμε και σου λεμε τι αποφασισαμε..ετσι το σκεφτηκα εγωπρωτον ειπα να παιρνω εγω τηλεφωνο για να μην μπλεχτουμε πολλες και στο τελος δεν παρει καμια!γιατι κανονικα δεν πουλαει λιανικη!
Δευτερον απ'οτι μου ειπε θελει 3-4 μερες για να τα στειλει~![]()
μονο αθηνα τα στελνει? δεν εχει κοστος ντελιβερυ?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
πρωτον ειπα να παιρνω εγω τηλεφωνο για να μην μπλεχτουμε πολλες και στο τελος δεν παρει καμια!γιατι κανονικα δεν πουλαει λιανικη!
Δευτερον απ'οτι μου ειπε θελει 3-4 μερες για να τα στειλει~![]()
Αν μπορούμε να στοιχειοθετήσουμε ομαδική παραγγελία μέσα στο Σ/Κ, λογικά προλαβαίνει να έρθει μέχρι την Έκθεση.

Αυτό που με προβληματίζει πάντα σε παραγγελίες μέσω ίντερνετ, είναι ότι δεν το βλέπεις το προιόν.

Σκέφτομαι τώρα θα χωράει η Μυρτώ των 5,300 κιλών μεσ' την παντόφλα;

Γιατί το κρεμαστό το φοβάμαι για τα μεγαλόσωμα γατιά μου.

Το τυρί παιδιά έχει μέγεθος που να χωράει απ'το άνοιγμά της κανονική γάτα;

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ναι βρε, δεν ειπα να κανει η καθε μια μας ξεχωριστη παραγγελια, αλλα αν θελουμε να ρωτησουμε για 5-6 κωδικους, παιρνουμε, ρωταμε και σου λεμε τι αποφασισαμε..ετσι το σκεφτηκα εγω
μονο αθηνα τα στελνει? δεν εχει κοστος ντελιβερυ?
Λογικά θα τα στέλνει και αλλού, Έβελυν, αλλά είπε η Σιμώνη ότι σε παραγγελία 200Ευρώ κάνει έκπτωση 10% και σκέφτηκαν οι κοπέλες από Αθήνα να κάνουν ομαδική παραγγελία.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αλλα ρε γμτ οταν δεν μπορεις να δεις το προιον ποτε δεν εισαι σιγουρη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

αφήστε που δεν τα φέρνουν και κατευθείαν σπίτι σας...
aporw
Διακεκριμένο μέλος

τωρα τι να πω..οτι θελεται..και μενα με προβληματισε η παντοφλα..θα εχει βαθος??
δεν τα παω και καλα με τις διαστασεις..εσεις οι πιο εμπειρες τι λετε?
και το τυρι μ'αρεσει αλλα θα χωρανε??

avtwvia
Διάσημο μέλος
Τον ρωτησα και μου ειπε πως δεν εχει κοστος μεταφορας..τωρα τι να πω..οτι θελεται..και μενα με προβληματισε η παντοφλα..θα εχει βαθος??
δεν τα παω και καλα με τις διαστασεις..εσεις οι πιο εμπειρες τι λετε?
και το τυρι μ'αρεσει αλλα θα χωρανε??
![]()
Και εγω θελω παντοφλα!!

Voula
Διάσημο μέλος
hmm: δεν τα παω και καλα με τις διαστασεις
Με όοοολες τις διαστάσεις συμβαίνει αυτό ?

aporw
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Παντως τα δικα μου δε χωρανε,ειδικα στο τυρι,αν μπει ο Υο-Υο βλεπω να σφηνωνει και να κυκλοφορει με τη γραβιερα στον κ@#$ο.![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Παντως τα δικα μου δε χωρανε,ειδικα στο τυρι,αν μπει ο Υο-Υο βλεπω να σφηνωνει και να κυκλοφορει με τη γραβιερα στον κ@#$ο.![]()
Δωρααααααααααα!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool