Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τωρα εγω δεν ξερω......:hmm::hmm::hmm::hmm:
Να παρω το τυρι ή το ονυχοδρομιο με τη σπυλιτσα απο κατω?:/:
Εχουν και ιδια τιμη...:hmm:Ηντα να κανω το κοπελι?

η αληθεια ειναι οτι το τυρι ειναι πιο προτοτυπο και μπορουνα να παιξουν πιο πολυ νομιζω..:hmm::hmm: κι εγω ειμαι σε διλλημα αν πρεπει να παρω και τα 2..:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά να το ξαναρωτήσω, ξέρουμε σίγουρα πότε θα εκτελεστεί η παραγγελεία; :hmm:
Δηλαδή θα γίνει η παραλαβή μέχρι την άλλη παρασκευή;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά να το ξαναρωτήσω, ξέρουμε σίγουρα πότε θα εκτελεστεί η παραγγελεία; :hmm:
Δηλαδή θα γίνει η παραλαβή μέχρι την άλλη παρασκευή;:hmm:

μου ειπε οτι κανουν παραγγελιες καθε τεταρτη και χρειαζονται 10 μερες περιπου!:):) αν κανω αυριο την παραγγελια λογικα την αλλη εβδομαδα θα ειναι εδω! το πολυ πολυ βρε Νικη μου να στο στειλω εγω θεσσ/νικη!σιγα!:happy::happy:

Α!!!Έχει ωραία πράγματα εδώ!!!:P:PΣιμώνη αν μπορείς θα ήθελα κι'εγώ κατιτίς..:redface: από τα παιχνίδια αυτό(με φτερά(3TMX) 6.10)και το ανάκλυντρο για την πριγκηπέσσα μου...:D

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ) (VOULA)
1 Χ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) (APORW)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW-VOULA)
1 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP)
1 X ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ:P:lol:) (ELENIP)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΕΖ (TSITSINI1)
1 Χ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΤΕΡΟ (ΚΙΚΑ)
1 Χ ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (ΚΙΚΑ)

:D:D

Α!!!Έχει ωραία πράγματα εδώ!!!:P:PΣιμώνη αν μπορείς θα ήθελα κι'εγώ κατιτίς..:redface: από τα παιχνίδια αυτό(με φτερά(3TMX) 6.10)και το ανάκλυντρο για την πριγκηπέσσα μου...:D

εφτασεεεε!!!!:D:D:D

η αληθεια ειναι οτι το τυρι ειναι πιο προτοτυπο και μπορουνα να παιξουν πιο πολυ νομιζω..:hmm::hmm: κι εγω ειμαι σε διλλημα αν πρεπει να παρω και τα 2..:hmm::hmm:
Aν εχεις χρηματα παρε και τα 2.Εγω αρχικα ηθελα τον κυλινδρο που κανει 69...:( Αλλα που να τα βρω τα 69?:(:(:(:(

Εγω μπορω να παραγγειλω και αργοτερα,μην το καθηστερειτε για μενα αν εχετε αποφασισει ηδη.

Aν εχεις χρηματα παρε και τα 2.Εγω αρχικα ηθελα τον κυλινδρο που κανει 69...:( Αλλα που να τα βρω τα 69?:(:(:(:(

Εγω μπορω να παραγγειλω και αργοτερα,μην το καθηστερειτε για μενα αν εχετε αποφασισει ηδη.

αν το θελεις τοσο πολυ το βαζω στην καρτα μου και μου τα δινεις σε 2 δοσεις!:happy::happy:( χωρις τοκους!):lol::lol::lol:

αν το θελεις τοσο πολυ το βαζω στην καρτα μου και μου τα δινεις σε 2 δοσεις!:happy::happy:( χωρις τοκους!):lol::lol::lol:
Να σαι καλα βρε σιμωνακι...Θα παρω τηλ τη μανα μου να δω τι θα πει...(ωχ τι εχω ν'ακουσω....καντε προσευχη να πει ναι)
Ειδες τι παθαινει οποιος δε δουλευει?:down:

Να σαι καλα βρε σιμωνακι...Θα παρω τηλ τη μανα μου να δω τι θα πει...(ωχ τι εχω ν'ακουσω....καντε προσευχη να πει ναι)
Ειδες τι παθαινει οποιος δε δουλευει?:down:

μα κι εσυ το ματι σου στα ακριβα πηγε και επεσε??:P:P:lol::lol:

εγω δεν ξερω τι να κανω..:/::/: να του παρω πρωτα το ενα και πιο μετα το αλλο??:hmm::hmm: ουφ προβληματα!:lol::lol::lol:

μου ειπε οτι κανουν παραγγελιες καθε τεταρτη και χρειαζονται 10 μερες περιπου!:):) αν κανω αυριο την παραγγελια λογικα την αλλη εβδομαδα θα ειναι εδω! το πολυ πολυ βρε Νικη μου να στο στειλω εγω θεσσ/νικη!σιγα!:happy::happy:

Σε ευχαριστώ πολύ Σιμώνη.:D:D:D
Εγώ θέλω την καφέ παντόφλα
ΠΑΝΤΟΦΛΑ 67 x 37 x 22 cmΚωδικός: 62044-11 ανοιχτό καφέ

αυτήν εδώ
04411.jpg

Αν δεν έρθει μέχρι την Παρασκευή -Σάββατο και μπορείς να μου την στείλεις ή με ΚΤΕΛ ή τα ΕΛΤΑ ...εγώ θα τα καλύψω όλα τα έξοδα.
Η παντόφλα από μόνη της κάνει 27,58 ευρώ

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
2 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP) (ΝΙΚΙ)
1 Χ ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (ΚΙΚΑ)

:happy::happy::happy:

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παρτε και για μενα εναν διοροφο κυλινδρο παρακαλω!!!:up:

(Σιμωνακι ομως θα τα δωσω με δοσεις σε εσενα οκ?)

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παρτε και για μενα εναν διοροφο κυλινδρο παρακαλω!!!:up:

(Σιμωνακι ομως θα τα δωσω με δοσεις σε εσενα οκ?)

οκ ελπιζω να μην εχει μονο προβλημα η καρτα απο την πολυ χρηση!:P:lol::lol:

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
2 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP) (ΝΙΚΙ)
1 Χ ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (ΚΙΚΑ)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΟΣ (KOUNELAKI)

οκ ελπιζω να μην εχει μονο προβλημα η καρτα απο την πολυ χρηση!:P:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
Aυτον τον κυλινδρο εννοω,μην κανουμε και κανα λαθος:P
06402.jpg

Μπεζ φυσικα!

σιμωνη θελω κι εγω να παρω κατι..αλλα θα μπορεις να μου το στειλεις με καποιο τροπο και να σου δωσω τα λεφτα των μεταφορικων?:redface:

σιμωνη θελω κι εγω να παρω κατι..αλλα θα μπορεις να μου το στειλεις με καποιο τροπο και να σου δωσω τα λεφτα των μεταφορικων?:redface:

ναι βρε και το ρωτας!:D Σιμωνη-μετοφορες-μετακομισεις!:cool::lol::lol:

ευχαριστώ πολύ!! δεν ξερω ποσα κοστιζει ακριβως αυτο, αλλα μαλλον περιπου οπως το αλλο χρωμα που εβαλες (51 κατι)..
06723.jpg

Ονυχοδρόμιο DANNY

Κωδικός:
62067-0223 καφέ /μπεζ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back