Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΚΙΤΡΙΝΟ) (VOULA)
1 Χ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) (APORW)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (APORW-VOULA)
2 Χ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΦΕ (ELENIP) (ΝΙΚΙ)
1 X ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ (ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ:P:lol:) (ELENIP)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΕΖ (TSITSINI1)
1 Χ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΤΕΡΟ (ΚΙΚΑ)
1 Χ ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (ΚΙΚΑ)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΟΣ (KOUNELAKI)
1 Χ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΙΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΦΕ-ΜΠΕΖ (EVELYNKAR)

:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιμωνη αυτο που παραγγειλα..ποσο βαρυ λες ναναι?? θα μπορεσεις να το παρεις καπου να μου το στειλεις...εχω την εντυπωση οτι θα δυσκολευτεις πολύ:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιμωνη αυτο που παραγγειλα..ποσο βαρυ λες ναναι?? θα μπορεσεις να το παρεις καπου να μου το στειλεις...εχω την εντυπωση οτι θα δυσκολευτεις πολύ:hmm:

υποθετω οτι θα ειναι σε κομματια..:hmm::hmm: ενα στενο πιο κατω απο μενα ειναι το ταχυδρομιο..το πολυ πολυ φωναζω κουριερ..:happy::happy: αν και δεν νομιζω να χρειαστει!:):)

παιδια δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή πουθενα αλλου:redface:..ξερω οτι ειναι ακυρο απλα το χρειαζομαι..μηπως εχετε κανα σπιτακι σκυλου για εξωτερικο χωρο μεσαιου μεγεθους σκυλου που να μην το χρειαζεστε να μου το δωσετε ή τουλαχιστον να σας δωσω λιγα χρηματα?ειναι ενα σκυλακι εδω στην γειτονια το οποιο καθεται μονιμως μονο σε ενα μερος και ειναι πριν λιγο καιρο παρατημενο..και το λυπαμαι τοσο πολυ:(τοτε με τις πολλες βροχες ηταν μουσκεμα το κακομοιρο..σκεφτηκα μπας και βρω τιποτα και το δεσω σε κανα δεντρο με αλυσιδα να μην το παρει κανεις..αλλιως αν μπορειτε να μου πειτε καμια ιδεα να φτιαξω τιποτα μονη μου με λιγα χρηματα..ευχαριστω:redface:

αν επικοινωνουσες με μια φιλοζωικη να ερθει να το παρει? κινδυνευει μονο του εξω:( και να βρεις σπιτακι εχει πολλους αχαρακτηριστους που μπορει να το κλεψουν..εγινε και αυτο:down:

αν επικοινωνουσες με μια φιλοζωικη να ερθει να το παρει? κινδυνευει μονο του εξω:( και να βρεις σπιτακι εχει πολλους αχαρακτηριστους που μπορει να το κλεψουν..εγινε και αυτο:down:

δεν νομιζω να το παρει καποια φιλοζωικη ολες ειναι γεματες..ασε που δεν φενεται να εχει καποια ασ8ενεια αρα πολυ δυσκολα να το παρουν..θα επικοινωνησω με το ΚΑΖ αλλα δυσκολο..το ξερω οτι εχει γινει:mad:..απλα ειχα δει μια πατεντα που ειχε κανει καποιος και ειναι ανοι3ει 2 τρυπες στο σπιτακι ειχε περασει αλυσιδα και το ειχε δεσει με λουκετο στο δεντρο..και κανεις δεν το επαιρνε:/:..πφφφ...αληθεια ειναι απιστευτα κριμα και το λυπαμαι παρα πολυ..

Σιμώνη αν δεν τα παράγγειλες θα ήθελα κι εγώ ένα ανάκλιντρο:)

Σιμώνη αν δεν τα παράγγειλες θα ήθελα κι εγώ ένα ανάκλιντρο:)
οκ!!!! :D:D θα περιμενω λιγο ακομα μηπως θελει κατι αλλο καμια τσουπρα!:P

παιδια δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω ή πουθενα αλλου:redface:..ξερω οτι ειναι ακυρο απλα το χρειαζομαι..μηπως εχετε κανα σπιτακι σκυλου για εξωτερικο χωρο μεσαιου μεγεθους σκυλου που να μην το χρειαζεστε να μου το δωσετε ή τουλαχιστον να σας δωσω λιγα χρηματα?ειναι ενα σκυλακι εδω στην γειτονια το οποιο καθεται μονιμως μονο σε ενα μερος και ειναι πριν λιγο καιρο παρατημενο..και το λυπαμαι τοσο πολυ:(τοτε με τις πολλες βροχες ηταν μουσκεμα το κακομοιρο..σκεφτηκα μπας και βρω τιποτα και το δεσω σε κανα δεντρο με αλυσιδα να μην το παρει κανεις..αλλιως αν μπορειτε να μου πειτε καμια ιδεα να φτιαξω τιποτα μονη μου με λιγα χρηματα..ευχαριστω:redface:

Είσαι τελείως off στο θέμα, θα μπορούσες να ανοίξεις ένα δικό σου με το συγκεκριμένο πρόβλημα και να μην γίνεται άσχετη ανάλυση σε τελείως διαφορετικά θέματα.
Τεσπα, επικοινώνησε με την Φιλοζωική Καισαριανής. Δεν ξέρω τηλ, στείλε pm στην Ουρανία να στο δώσει.

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 Χ ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (ΚΙΚΑ)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΟΣ (KOUNELAKI)
1 X ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (KONSTANS)

Αλλες με την βαρκα μας??:hmm::P:lol::lol:

Εγω τι να κανω??? να παρω και να 2 ή μονο το τυρι?? ή..μονο τον πορτοκαλι κυλινδρο??:confused: πφφ!! δεν ξερω!! πειτεε!:cool::cool:

Σιμωνη ποτε θα φτασουν αυτα αν τα παραγγειλουμε;:hmm:

Σιμωνη ποτε θα φτασουν αυτα αν τα παραγγειλουμε;:hmm:

αυτοι κανουν παραγγελια καθε τεταρτη οποτε θα την κανω σημερα! μου ειπε οτι χρειαζονται περιπου 10 μερες..αλλα ειπα πχ στην Νικη οτι αν δεν προλλαβει να το παρει οταν ερθει στην εκθεση θα της το στειλω εγω!:) το ιδιο βεβαια ισχυει και οποο θελει κατι!:happy::happy:

ΟΚ...ευχαριστω!:)

2 Χ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ (LUNA)
1 X ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (LUNA)
1 X ΤΥΡΙ (APORW)
1 Χ ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (ΚΙΚΑ)
1 Χ ΚΥΛΙΝΔΟΣ (KOUNELAKI)
1 X ΑΝΑΚΛΥΝΤΡΟ (KONSTANS)

Αλλες με την βαρκα μας??:hmm::P:lol::lol:

Εγω τι να κανω??? να παρω και να 2 ή μονο το τυρι?? ή..μονο τον πορτοκαλι κυλινδρο??:confused: πφφ!! δεν ξερω!! πειτεε!:cool::cool:
Θα σου πρότεινα να πάρεις τον πορτοκαλί κύλινδρο..Ενδέχεται να μην ασχολείται με όλα τα παιχνίδια και βλέπω να σου μένουν..:hmm:

Θα σου πρότεινα να πάρεις τον πορτοκαλί κύλινδρο..Ενδέχεται να μην ασχολείται με όλα τα παιχνίδια και βλέπω να σου μένουν..:hmm:

απλα σκεφτομουνα μηπως με το τυρι μπορει να παιξει πιο πολυ..:hmm::hmm:ξερεις να μπαινοβγαινει στις τρυπες!:P λετε οχι?:hmm::hmm:

Σιμώνη καλημέρα!!! Να σου δώσω και την δική παραγγελία?? προλαβαίνω ή τους έχεις πάρει???:hmm::hmm:

Σιμώνη καλημέρα!!! Να σου δώσω και την δική παραγγελία?? προλαβαίνω ή τους έχεις πάρει???:hmm::hmm:

προλαβαινεις!:D:D:D

Τέλεια!!!:):)
Λοιπόν θέλω το ανάκλυνδρο: 19,56

Το τυρί σε μπεζ χρώμα: 25,64

Και τα ραβδάκια με τα μακριά φτερά: 6,10

Τέλεια!!!:):)
Λοιπόν θέλω το ανάκλυνδρο: 19,56

Το τυρί σε μπεζ χρώμα: 25,64

Και τα ραβδάκια με τα μακριά φτερά: 6,10

το ανακλυντρο το θελεις σε αυτο το χρωμα?:) τα ραβδακια τα δευτερα θελεις?:D

το ανακλυντρο το θελεις σε αυτο το χρωμα?:) τα ραβδακια τα δευτερα θελεις?:D
Ναι τα δεύτερα ραβδάκια θέλω!!!:P:P Το ανάκλυντρο ας είναι σε αυτό το χρώμα!!!:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back