Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι καλή????Αλλο πράγμα τι να σου λέω !!!!!Γειά σου Λεττάκι
Να σε ρωτήσω κάτι!!! Είναι αποτελεσματική για τις τρίχες απο τους καναπέδες? Κάνει δουλειά???![]()
Έχει τρια μεγάλα αξεσουάρ.
1. το κανονικό πέλμα με το οποίο απλά σκουπίζουμε.
2. πέλμα για τα χαλιά το οποίο όμως έχει ενσωματομένη μια βούρτσα που γυρίζει και ανασηκώνει το πέλμα του χαλιού με αποτέλεσμα να φεύγει η σκόνη απο την καρδιά του χαλιού.
3. και το turbo εξάρτημα .ένα μικρό πέλμα που ειναι για καναπέδες . Αυτό περιλαμβάνει μια βούρτσα ,επειδη το πέλμα ειναι μικρότερο ο αέρας ρουφιέται με φοβερή πίεση και κάνει την βούρτσα να γυρνάει με φοβερή ταχύτητα. Αφού στο ενχειρίδιο γράφει ότι απαγορεύεται να βάλουμε δάχτυλα γιατι μπορεί να κοπουμε. Τι να σου λέω άλλο πράγμα.Σαν να ξυρίζει ακούγεται . Προχτες την δοκίμασα για πρώτη φορά και έμεινα κατενθουσιασμένη.
Έβαζα και περνούσα με το τούρμπο τις κουβέρτες απο τα κρεβάτια τους και τα έκανε λες και τα σιδέρωνε.
Ξέρεις καμιά μέρα εάν μαζευτούμε για καφέ σπίτι μου να έρθεις να στην δείξω απο κοντά.
Πάντως να ξέρετε ότι δεν έχω καμία σχέση με την Μiele εγώ σε κατασκευαστική δουλεύω.

το λέω γιατι ακούγομαι σαν dilerou.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι Χρύσσα έχεις δίκιο, δυστηχώς δεν κάνει η βούρτσα θα σου τα βγάλει με την ταχύτητα που γυρνάει.Κάτι μαλλιαρά ξεμαλλιασμένα!Που αποτελούνται από πολλά κορδόνια και μακριές κλωστές. Γράφει στις οδηγίες ότι θα μπλεχτούν στα σβουράκια και θα ξηλωθούν.
![]()
Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις σε άλλες δουλειές. π.χ. στα πατάκια που γεμίζουν χώμα στους διαδρόμους του χωλ ή και στον καναπέ για τις τρίχες, δεν ξέρω ίσως να γίνεται παρόλο που ειναι μεγάλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκη,Εγώ έχω μια Siemens 2400 αλλά δεν κάνει τίποτα.
Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω δώρο στον εαυτό μου αυτή της Miele.
Άρχισα να ψήνομαι και εγώ....![]()
2400 ακούγεται ότι ειναι πολύ δυνατή.
Γιατί δεν ρωτάς μήπως μπαίνει η βούρτσα τούρμπο στην δικιά σου? για να αγόραζες μόνο αυτό και έτσι ναμην χρειαστεί να κάνεις μεγάλο έξοδο.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νίκη,
2400 ακούγεται ότι ειναι πολύ δυνατή.
Γιατί δεν ρωτάς μήπως μπαίνει η βούρτσα τούρμπο στην δικιά σου? για να αγόραζες μόνο αυτό και έτσι ναμην χρειαστεί να κάνεις μεγάλο έξοδο.
Ναι θα το ψάξω στα αξεσουάρ της Siemens.Ευχαριστώ Λέττα.

Πάντως αυτό το 2.400 δεν το είδα και πολύ.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 1800(juro-pro) που είχα παλιά.
Γενικά με έχει ξενερώσει η Siemens , περίμενα καλύτερη ποιότητα, σε κάποιο σημείο τα πλαστικό ράγισε εύκολα, το καλώδιο μαζεύετε δύσκολα και δεν είχε την απόδοση που περίμενα... ε έχω και δύο γατιά.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ μαθημένη στην AEG1800 που σίγουρα θα έπεφτε σε1600-1500 όταν έβαλα μπροστά την miele τρομαξα.Ναι θα το ψάξω στα αξεσουάρ της Siemens.Ευχαριστώ Λέττα.
Πάντως αυτό το 2.400 δεν το είδα και πολύ.Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 1800(juro-pro) που είχα παλιά.
Γενικά με έχει ξενερώσει η Siemens , περίμενα καλύτερη ποιότητα, σε κάποιο σημείο τα πλαστικό ράγισε εύκολα, το καλώδιο μαζεύετε δύσκολα και δεν είχε την απόδοση που περίμενα... ε έχω και δύο γατιά.![]()
Τι να σου λέω!!! πέθανα στο γέλιο, πάρα πολυ γέλιο γιατι όπου την ακουμπούσα έκανα αγώνα νατην ξεκολίσω.ένα πράγμα σαν κενό αέρος βρε παιδί μου ,τετοια δύναμη. Παίρνω την αδερφή μου τηλέφωνο και μες τα γέλια προσπαθούσα να της πω ότι για να σκουπίσω μου πήρε μια ώρα να προσπαθώ να την σύρω στο παχύ χαλί που ρούφαγε τόσο δυνατά που δεν ξεκολούσε με τίποτα.καλά μιλάμε έριξα ΤΟ γέλιο.
Πάντως να σχολιάσω ότι η σκούπα επειδή ειναι απο καλό υλικό μου φάνηκε λίγο βαριά. Αλλά τι να πούμε 10 χρόνια εγγύηση σου λέει , αυτό μας λέει ότι είναι σίγουροι για το καλό υλικό γιαυτό εγγυώνται τόσα πολλά χρόνια ζωής.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην κουραζεσαι με την siemens, ( σε φαρμακευτικη εταιρεια δουλευω και οχι στην miele) τα ποσα watt ειναι μια σκουπα δεν εχει να κανει, αυτο που εχει σημασια ειναι ποσα watt ειναι στο πελμα της σκουπας!!!! Εκει ειναι ολα τα λεφτα, μπορει να εχεις σκουπα και με 3000 watt με καμια δθναμη στο πελμα!!! ειλικρινα, σαν την cat and dogs δεν παιζει....οταν την πρωτοπηρα και την χρησιμοποιησα, δεν το πιστευα.....ειδα τα επιπλα μου και τα παπλωματα, κουβερτες ριχταρια ξανα με τα χρωματα τους, αξιζει η επενδυση, !!!!!!!!εκτος απο τις τριχες!!! ειναι απιστευτο και με την σκονη, λογω χρωματος γατιων ( ασπρο) ολα τα πραγματα στο σπιτι ειναι στις αποχρωσεις του μπεζ, ασπρου ( για ευννοητους λογους) περασα την σκουπα απο τον ασπρο καναπε.....και απο κει που λογο σκονης ειχε μια ελαφρα γκρι αποχρωση...εγινε ξανα ασπρος.... το πελμα κανει την διαφορα και οχι τα Watt , η σκουπα που εχω ειναι 2000 !!!!Ναι θα το ψάξω στα αξεσουάρ της Siemens.Ευχαριστώ Λέττα.
Πάντως αυτό το 2.400 δεν το είδα και πολύ.Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 1800(juro-pro) που είχα παλιά.
Γενικά με έχει ξενερώσει η Siemens , περίμενα καλύτερη ποιότητα, σε κάποιο σημείο τα πλαστικό ράγισε εύκολα, το καλώδιο μαζεύετε δύσκολα και δεν είχε την απόδοση που περίμενα... ε έχω και δύο γατιά.![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος
Αν είναι καλή????Αλλο πράγμα τι να σου λέω !!!!!
Έχει τρια μεγάλα αξεσουάρ.
1. το κανονικό πέλμα με το οποίο απλά σκουπίζουμε.
2. πέλμα για τα χαλιά το οποίο όμως έχει ενσωματομένη μια βούρτσα που γυρίζει και ανασηκώνει το πέλμα του χαλιού με αποτέλεσμα να φεύγει η σκόνη απο την καρδιά του χαλιού.
3. και το turbo εξάρτημα .ένα μικρό πέλμα που ειναι για καναπέδες . Αυτό περιλαμβάνει μια βούρτσα ,επειδη το πέλμα ειναι μικρότερο ο αέρας ρουφιέται με φοβερή πίεση και κάνει την βούρτσα να γυρνάει με φοβερή ταχύτητα. Αφού στο ενχειρίδιο γράφει ότι απαγορεύεται να βάλουμε δάχτυλα γιατι μπορεί να κοπουμε. Τι να σου λέω άλλο πράγμα.Σαν να ξυρίζει ακούγεται . Προχτες την δοκίμασα για πρώτη φορά και έμεινα κατενθουσιασμένη.
Έβαζα και περνούσα με το τούρμπο τις κουβέρτες απο τα κρεβάτια τους και τα έκανε λες και τα σιδέρωνε.
Ξέρεις καμιά μέρα εάν μαζευτούμε για καφέ σπίτι μου να έρθεις να στην δείξω απο κοντά.
Πάντως να ξέρετε ότι δεν έχω καμία σχέση με την Μiele εγώ σε κατασκευαστική δουλεύω.
το λέω γιατι ακούγομαι σαν dilerou.![]()
Σ'ευχαριστώ Λεττάκι!! Ήσουνα κατατοπιστηκότατη

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην κουραζεσαι με την siemens, ( σε φαρμακευτικη εταιρεια δουλευω και οχι στην miele) τα ποσα watt ειναι μια σκουπα δεν εχει να κανει, αυτο που εχει σημασια ειναι ποσα watt ειναι στο πελμα της σκουπας!!!! Εκει ειναι ολα τα λεφτα, μπορει να εχεις σκουπα και με 3000 watt με καμια δθναμη στο πελμα!!! ειλικρινα, σαν την cat and dogs δεν παιζει....οταν την πρωτοπηρα και την χρησιμοποιησα, δεν το πιστευα.....ειδα τα επιπλα μου και τα παπλωματα, κουβερτες ριχταρια ξανα με τα χρωματα τους, αξιζει η επενδυση, !!!!!!!!εκτος απο τις τριχες!!! ειναι απιστευτο και με την σκονη, λογω χρωματος γατιων ( ασπρο) ολα τα πραγματα στο σπιτι ειναι στις αποχρωσεις του μπεζ, ασπρου ( για ευννοητους λογους) περασα την σκουπα απο τον ασπρο καναπε.....και απο κει που λογο σκονης ειχε μια ελαφρα γκρι αποχρωση...εγινε ξανα ασπρος.... το πελμα κανει την διαφορα και οχι τα Watt , η σκουπα που εχω ειναι 2000 !!!!
Φαντάσου σοκ που πήρα εγώ με την πιο δυνατή!!
όταν λες όμως ότι η δύναμη βρίσκεται στο πέλμα τι εννοείς? στην επαφή που έχει το εξάρτημα με το έδαφος? ή στα πόσα τελικά βατ φτάνουν απο το μοτερ στην σκουπα?
moukelis
Επιφανές μέλος
Περισσότερες φωτογραφίες εδω.
Luna
Περιβόητο μέλος

εινα καταπληκτικο!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ως γνωστον δεν εχω (ακομα) γατα αλλα ευελπιστω να αποκτησω συντομα και με καποιο τροπο πρεπει να τη μεταφερω!!!

οι διαστασεις αυτες ειναι μονο για μωρακια?
chryssa
Διάσημο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι μικρη παντως,κι απ εξω εχει ενα κουταβι.
το σημαντικοτερο ειναι οτι κοστιζει μολις 14.50
θελω να αγορασω ακριβη τουαλετα, αμμο και τροφη οποτε λεω για αρχη να κοψω απο γατοφορο και ονυχοδρομιο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool