Μήπως είναι σε ίντσες?

(επειδή έχει κουτάβι το λέω).
Εγώ έχω αγοράσει μια γατοφόρο της ferplast απλή, με διαστάσεις 50χ35χ30 (μήκος-πλάτος-ύψος). Την έχω πάρει το 2002 από ένα πετ σοπ της γειτονιάς 20 ? και έχω μεταφέρει άπειρα γατιά, ακόμα και διακοπές με μηχανή και το γάτο παραμάσχαλα έχει αντέξει. Είναι σχεδόν σαν καινούρια (με εξαίρεση κάτι μικροφθορές λόγω κακής φύλαξης

).
Θα σε συμβούλευα να πάρεις μια αξιόπιστη γατοφόρο, γιατί είναι μάχιμο αξεσουάρ και πρέπει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα σου φύγει η γάτα στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο, στρεσσάρονται πολύ και μπορεί να κάνουν βλακείες επικίνδυνες για τη ζωή τους. Για μένα είναι σημαντικό να κλείνει σωστά και να μην είναι από υλικό που μια λυσσασμένη γάτα μπορεί να κάνει κομμάτια (π.χ. ύφασμα). Σου εύχομαι να σου τύχει το πιο ήρεμο γατάκι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όσον αφορά το μέγεθος, εμένα που η γάτα που έχω τώρα είναι μικρόσωμη, με έχει βολέψει η προαναφερθείσα μια χαρά. Αν είχα πολύ μεγάλη γατοφόρο θα χοροπηδούσε πέρα δώθε και αυτό μπορεί να σου ξεβγάλει το χέρι αν έχεις να κάνεις απόσταση με τα πόδια. Από την άλλη, να μην είναι και πολύ μικρή ώστε να μη χωράει μια ενήλικη γάτα, γιατί μετά θα έχεις διπλά έξοδα εφόσον θα πρέπει να αγοράσεις δεύτερη. Τέλος, το υλικό καλό είναι να πλένεται εύκολα, το πλαστικό είναι το ιδανικό, γιατί το απολυμαίνεις και στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ. (εχουν μέσα και μαξιλαράκι για την άνεση των γατιών μας

).
Για την τουαλέτα, η κλειστή σαφώς είναι καλύτερη για να μην γίνεται γύρω γύρω χαμός από την άμμο (αν και η δικιά μου η γάτα δεν ήθελε το πορτάκι και το βγάλαμε).
Συγγνώμη για την πολυλογία, ελπίζω να σε βοήθησα.