natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά ονομάζεται orlando!!!Αμα χρειάζεται blackendecker για να το τοποθετήσεις δεν λέει. Εγω προσωπικά το ονυχοδρόμιο τους μέσα στον χρόνο του αλλάζω 3-4 θέσεις .Γραβιέρα θα το κάνεις το ταβάνι
Ναταλία μου το γατόδενδρο που έχεις πάρει ποιον κωδικό έχει?
Δυστυχώς το σιτε δεν έχει τιμές![]()

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο μου λέτε και ρωτάω για τιμές εγώ.!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Θα ρωτήσω και στο πετ σοπ και θα δούμε...

Ναταλία το δικό σου είναι πολύ ωραίο, αλλά εσύ είσαι και πολύγατη, αξίζει τον κόπο. Εγώ ψάχνω ένα στενό (να μην πιάνει πολύ χώρο κάτω) και ψηλό, να ανεβαίνει η τρελέγκω, που την έπιασε η άνοιξη και χοροπηδάει σαν παλαβή!
Αλήθεια μπορείς να ρωτήσεις τιμές στο culpret? Αν ναι, σου βρήκα κάποια που μου αρέσουν:
MAXIMA 62023-02
SULTAN 62056-0223
MERLIN 62054-0205
ARAMIS 62036-19
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρύσα τελευταιο όροφο μένεις? Γιατί έκαναν εσωτερικη μόνωση? Πρώτη φορά το ακούω!! Πόσων ετών ειναι το σπίτι?Δυστυχώς το ταβάνι που έχουμε δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τρύπες, έχει φελιζόλ και δεν πιάνει τίποτα (μη ρωτήσετε γιατί, άγνωσται αι βουλαί του κατασκευαστή που ήθελε να κάνει μόνωση και τελικά μόνο υγρασία μαζεύει!).
Θα ρωτήσω και στο πετ σοπ και θα δούμε...![]()
chryssa
Διάσημο μέλος
Ναι, 2ος και τελευταίος. Είναι της δεκαετίας του '60 και ο μηχανικός είχε μεγάλη έμπνευση όταν το έφτιαχνε...Χρύσα τελευταιο όροφο μένεις? Γιατί έκαναν εσωτερικη μόνωση? Πρώτη φορά το ακούω!! Πόσων ετών ειναι το σπίτι?
Τι να σου πω, αλήθεια κι εγώ δεν ξέρω πού εξυπηρετεί, γιατί μόνωση δεν προσφέρει, μας τρώει η ζέστη και το κρύο και έχουμε και ένα ταβάνι γεμάτο τετράγωνα σημάδια εκεί που ενώνονται τα φελιζόλ και περνάει η υγρασία. Μία που το βάφουμε και μία που ξαναεμφανίζονται.
Και από διαρρύθμιση σκίζει, 94 τ.μ. και έβγαλε ένα μπάνιο τρύπα και άλλα πολλά κουλά και ανάποδα. Αλλά κλείνω εδώ το οφ γιατί θα βγει από τη μια καμιά μοδερατόρισσα και από την άλλη η πεθερά μου και θα μας δείρουν!

natalouko
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Α, κατάλαβα... Κάποιος άλλος θα το έγραψε αλλά η μνήμη μου δεν είναι και στα καλύτερά της...Όχι, εγώ έχω την απλή της Miele (την είχα πριν την Μπουμπού) και πήγα και πήρα έξτρα το πέλμα με τα σβουράκια για τα χαλιά.

ELENIP
Διάσημο μέλος
Α, κατάλαβα... Κάποιος άλλος θα το έγραψε αλλά η μνήμη μου δεν είναι και στα καλύτερά της...![]()
Η Αλίκη (aretha) την έχει παρει σίγουρα και αν δεν κάνω λάθος η Λέττα (Felice)

Kαι είναι πολύ ευχαριστημένες
natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου!!! Θα απευθυνθώ στα κατάλληλα άτομα τότε...Αν και από ότι μου είπε η Ράνια είναι αρκετά ακριβή...Η Αλίκη (aretha) την έχει παρει σίγουρα και αν δεν κάνω λάθος η Λέττα (Felice)
Kαι είναι πολύ ευχαριστημένες

Αλλά μιας και χάλασε η δική μου ίσως είναι ευκαιρία να πάρω μία καλή και αποδοτική!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό σκέφτομαι και εγώ, αλλά είμαστε λίγο πιεσμένοι οικονομικά λόγω του γάμου (όλο προκαταβολές δίνουμε...)Ναι, είναι γύρω στα 300? αυτή για τα κατοικίδια, αλλά με τρία γατιά ίσως αξίζει η επένδυση. Είναι και καλή σκούπα, δεν χαλάει και θα τη βαρεθείς!

Θα πάω να την δω και θα αποφασίσω!!!Σε ευχαριστώ Χρύσα μου!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου!!! Θα απευθυνθώ στα κατάλληλα άτομα τότε...Αν και από ότι μου είπε η Ράνια είναι αρκετά ακριβή...Αλλά μιας και χάλασε η δική μου ίσως είναι ευκαιρία να πάρω μία καλή και αποδοτική!!!
![]()
Αξίζει τα λεφτά της γιατί κάνει δουλεια με τις τρίχες. Εγω όταν πάρω τα καινούρια έπιπλα θα την αγοράσω... Λένε τα κορίτσια οτι έχει 10 χρόνια εγγύηση

Απλά όπως είπανε είναι λίγο βαριά γιατί είναι φτιαγμένη απο καλό υλικό!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Αυτό σκέφτομαι και εγώ, αλλά είμαστε λίγο πιεσμένοι οικονομικά λόγω του γάμου (όλο προκαταβολές είμαι...)Θα πάω να την δω και θα αποφασίσω!!!
Σε ευχαριστώ Χρύσα μου!!!![]()

Η ώρα η καλή!!! Βάλτην στη λίστα γάμου!
Αντί να σου φέρουν 15 σετ από ασημένια κηροπήγια που δεν ταιριάζουν πουθενά, ούτε και μεταξύ τους! Εμένα δεν είχαν και κάρτα αλλαγής (τι θυμήθηκα τώρα
).Τους κωδικούς που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα τους είδες?

chryssa
Διάσημο μέλος
Ναι, αλλά τσουλάει καλά στα ροδάκια της και δεν είναι δύσχρηστη. Είχα και μικρότερη και πιο ελαφριά που δεν τσούλαγε και μου έσπαγε τα νεύρα!Απλά όπως είπανε είναι λίγο βαριά γιατί είναι φτιαγμένη απο καλό υλικό!
natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστούμε πολύ Χρύσα μου!!!Η ώρα η καλή!!!
Βάλτην στη λίστα γάμου!Αντί να σου φέρουν 15 σετ από ασημένια κηροπήγια που δεν ταιριάζουν πουθενά, ούτε και μεταξύ τους! Εμένα δεν είχαν και κάρτα αλλαγής (τι θυμήθηκα τώρα
).
Τους κωδικούς που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα τους είδες?![]()

Δεν θα βάλω λίστα γάμου, γιατί έτσι κι αλλιώς ζούμε μαζί με τον καλό μου 3 χρόνια και έχουμε τα πάντα στο σπίτι μας... Θα βάλω λογαριασμό τραπέζης γατί ενόψει του κτισίματος του σπιτιού μας θα μπορέσουμε να τα διαθέσουμε εκεί!!!

Τους κωδικούς δεν τους βρίσκω... Θέλεις να τους ξαναβάλεις???

chryssa
Διάσημο μέλος
MAXIMA 62023-02
SULTAN 62056-0223
MERLIN 62054-0205
ARAMIS 62036-19
Να'τοι!
Ήταν 2 σελίδες πίσω
! Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!Καλύτερα λογαριασμός ή φακελάκι, όντως. Αποφασίζεις εσύ και ο άλλος δεν ζορίζεται να ψάχνει...

natalouko
Επιφανές μέλος
Θα μάθω και θα σου στείλω με πμ τις τιμές!!!Να'τοι!Ήταν 2 σελίδες πίσω
! Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!
Καλύτερα λογαριασμός ή φακελάκι, όντως. Αποφασίζεις εσύ και ο άλλος δεν ζορίζεται να ψάχνει...![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έγραψα ότι ειναι λίγο βαρία, αλλα να πω ότι τώρα που την δοκίμασα δεν την αλλάζω με τίποτα.Θα μάθω και θα σου στείλω με πμ τις τιμές!!!![]()
Εγώ πηρα συγκεκριμένα την Cats and dogs της Miele, πριν να την αγοράσω έκανα ερευνα στα 3 μεγαλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν. Κοτσόβολος, Ηλεκτρονικη, Media markt.ΚΑΙ στα τρια η τιμή της ήταν ακριβός η ίδια 320? και σε περίοδο έκπτωσης ήταν η μόνη σκούπα που δεν ειχε έκπτωση. Παρόλα αυτά δεν άλλαξα γνώμη και πήγα και την πήρα.
Εγώ πάντως μέχρι στιγμής ειμαι φοβερά ευχαριστημένη. Εχει και φοβερή πλάκα όταν βάλεις το turbo έχει τέτοια εισροφηση που παλεύεις να την ξεκολλήσης απο το χαλί. Πολύ γέλιο , ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

τι να σας λέω !!
Προσέξτε τις γάτες σας γιατί έτσι και περάσουν απο δίπλα θα σας τις ρουφήξει όπως δείχνει στην διαφήμιση.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool