natalouko
Επιφανές μέλος
Είσαι ευχαριστημένη δηλαδή ε??? Αξίζουν τα λεφτά της???Εγώ έγραψα ότι ειναι λίγο βαρία, αλλα να πω ότι τώρα που την δοκίμασα δεν την αλλάζω με τίποτα.
Εγώ πηρα συγκεκριμένα την Cats and dogs της Miele, πριν να την αγοράσω έκανα ερευνα στα 3 μεγαλύτερα μαγαζιά που υπάρχουν. Κοτσόβολος, Ηλεκτρονικη, Media markt.ΚΑΙ στα τρια η τιμή της ήταν ακριβός η ίδια 320? και σε περίοδο έκπτωσης ήταν η μόνη σκούπα που δεν ειχε έκπτωση. Παρόλα αυτά δεν άλλαξα γνώμη και πήγα και την πήρα.
Εγώ πάντως μέχρι στιγμής ειμαι φοβερά ευχαριστημένη. Εχει και φοβερή πλάκα όταν βάλεις το turbo έχει τέτοια εισροφηση που παλεύεις να την ξεκολλήσης απο το χαλί. Πολύ γέλιο , ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑτι να σας λέω !!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι πάρα πολύ.Είσαι ευχαριστημένη δηλαδή ε??? Αξίζουν τα λεφτά της???![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Είσαι ευχαριστημένη δηλαδή ε??? Αξίζουν τα λεφτά της???![]()
Ναταλία, την έχει και η μαμά μου - φυσικά, αφού είναι τρίγατη...
Μου έχει πει τα καλύτερα και την έχει κανένα χρόνο ή και λίγο περισσότερο. Μάλιστα μου έχει απαγορεύσει να πάρω οποιαδήποτε άλλη ΑΝ μου χαλάσει η σκούπα μου
Μάλλον αξίζει τα λεφτά της
natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία, αφού μου την προτείνετε θα πάω να κοιτάξω να την βρώ!!!!Ναταλία, την έχει και η μαμά μου - φυσικά, αφού είναι τρίγατη...Μου έχει πει τα καλύτερα και την έχει κανένα χρόνο ή και λίγο περισσότερο. Μάλιστα μου έχει απαγορεύσει να πάρω οποιαδήποτε άλλη ΑΝ μου χαλάσει η σκούπα μου
Μάλλον αξίζει τα λεφτά της
![]()

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι με χίλια.Έλα Ναταλία μου θα κανονίσουμε καφέ στο σπίτι μου για να την δεις απο κοντά και έτσι να έχεις εικόνα .Είσαι ευχαριστημένη δηλαδή ε??? Αξίζουν τα λεφτά της???![]()
Ρε παιδια ούτε ντιλερου της miele να ήμουν.

natalouko
Επιφανές μέλος
Πολύ ωραία!!!Ναι με χίλια.Έλα Ναταλία μου θα κανονίσουμε καφέ στο σπίτι μου για να την δεις απο κοντά και έτσι να έχεις εικόνα .
Ρε παιδια ούτε ντιλερου της miele να ήμουν.![]()

Θα δω και την σκούπα θα ζουλήξω και γατούνια!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
η διαφορα λοιπον με μια κανονικη γατοφορο ειναι μικρη,οποτε με 10-15 ευρω παραπανω δε σωζεσαι!!!
βρηκα μια ωραια ασπρο με λαχανι,θα παω να ρωτησω τιμη!!!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαντάσου σοκ που πήρα εγώ με την πιο δυνατή!!
όταν λες όμως ότι η δύναμη βρίσκεται στο πέλμα τι εννοείς? στην επαφή που έχει το εξάρτημα με το έδαφος? ή στα πόσα τελικά βατ φτάνουν απο το μοτερ στην σκουπα?
Εγώ διαβασα εδώ για την πιο πάνω σκούπα της Miele και τη ζήτησα σε πολλά μέρη, δεν την είχαν και μου πρότειναν τη Siemens που είναι πιο ελαφριά, με το ειδικό μουσούδι και ευκίνητη με 4 ρόδες και την πήρα. Ευχαριστημένη είμαι. Τραβάει πολύ. Δεν ξέρω πόσο πιο πολύ μπορεί να τραβάει η Miele. Κι αυτό με το πέλμα δεν το πολυκαταλαβαίνω. Μου το εξηγείτε σας παρακαλώ?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η cats and dogs ειναι μια σκούπα ειδικά για κατόχους ζώων. Εχει δύο πέλματα το ενα ειναι οπως μιας κανονικής σκούπας άλλα εσωτερικά περιεχεται μια βούρτσα που με την δύναμη του αέρα γυρίζει ανασηκώνει τις κλωστες του χαλιού και ετσι ρουφάει στο μέγιστο βαθμό ολες τις τριχες και την σκόνη που υπάρχει στην καρδιά του χαλιού. Γιαυτό και ολοι γραφουν οτι μετα το χαλί φαίνεται σαν πλυμενο.Εγώ διαβασα εδώ για την πιο πάνω σκούπα της Miele και τη ζήτησα σε πολλά μέρη, δεν την είχαν και μου πρότειναν τη Siemens που είναι πιο ελαφριά, με το ειδικό μουσούδι και ευκίνητη με 4 ρόδες και την πήρα. Ευχαριστημένη είμαι. Τραβάει πολύ. Δεν ξέρω πόσο πιο πολύ μπορεί να τραβάει η Miele. Κι αυτό με το πέλμα δεν το πολυκαταλαβαίνω. Μου το εξηγείτε σας παρακαλώ?
Το δεύτερο πέλμα ειναι ειδικό για τους καναπέδες ειναι σε μέγεθος το μισο απο το κανονικό για να μπορει να κάνει ελιγμούς και περιεχει και αυτό την ίδια βούρτσα.
H miele για να περιγράψει την δύναμη που γυρίζει η βούρτσα κατα την λειτουργία της αναφέρει οτι απαγορεύεται να αγγίξεις την βούρτσα που γυρνάει γιατι μπορέι να κοπείς , τόσο δυνατη ειναι.
Αλλά πες μας πως ειναι το ειδικο μουσούδι της siemens?Γραψε μας το μοντέλο για να την δούμε στο ιντερνετ.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης κυκλοφορουν σε πετ σοπ τα ειδικα διαφανη διχτακια περιφραξης και ποσο περιπου κοστιζουν?
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Η cats and dogs ειναι μια σκούπα ειδικά για κατόχους ζώων. Εχει δύο πέλματα το ενα ειναι οπως μιας κανονικής σκούπας άλλα εσωτερικά περιεχεται μια βούρτσα που με την δύναμη του αέρα γυρίζει ανασηκώνει τις κλωστες του χαλιού και ετσι ρουφάει στο μέγιστο βαθμό ολες τις τριχες και την σκόνη που υπάρχει στην καρδιά του χαλιού. Γιαυτό και ολοι γραφουν οτι μετα το χαλί φαίνεται σαν πλυμενο.
Το δεύτερο πέλμα ειναι ειδικό για τους καναπέδες ειναι σε μέγεθος το μισο απο το κανονικό για να μπορει να κάνει ελιγμούς και περιεχει και αυτό την ίδια βούρτσα.
H miele για να περιγράψει την δύναμη που γυρίζει η βούρτσα κατα την λειτουργία της αναφέρει οτι απαγορεύεται να αγγίξεις την βούρτσα που γυρνάει γιατι μπορέι να κοπείς , τόσο δυνατη ειναι.
Αλλά πες μας πως ειναι το ειδικο μουσούδι της siemens?Γραψε μας το μοντέλο για να την δούμε στο ιντερνετ.
Tώρα είμαι Αμερική και το μοντέλο της σκούπας δεν το θυμάμαι απ' έξω. Την παράλη εβδομάδα που θα επιστρέψω θα σας το γράψω. Έχει και αυτή δύο μουσούδες-ή πέλματα αν θες- όμως δεν είναι όπως αυτό που περιγράφεις της Miele. Πάντως το κάνει σαν πλυμμένο το χαλί και ρουφάει παααρα πολύ. Να φανταστείς έχω τρεις γάτες μια τσιντσιλά, μια περσική και μια μακρύτριχη. Καταλαβαίνεις λοιπόν ... Απο δώ αγόρασα δυο furminators, ένα μαγνήτη τριχών και ένα ειδικό σκουπάκι χειρός της Black and Decker που δεν υπήρχε στην Ελλάδα ενώ εδώ ήταν σε προσφορά. Το πρόβλημά μου είναι ότι για νάχω κανα ρούχο της προκοπής με λίγες έστω τρίχες δεν τις αφήνω να μπαίνουν στην κρεβατοκάμμαρα που έχω τη μεγάλη ντουλάπα. Έτσι έστησα ένα κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο και απολαμβάνω καμιά φορά τον ύπνο μαζί τους. Δηλαδή απολαμβάνω τον ύπνο ακούγοντας όλη τη νύχτα ρρρν, ρρρρν, ρρρρν ....
aretha
Περιβόητο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αν γίνεται παρακαλώ θυμήσου όταν γυρίσεις να μας γράψεις θέλω να δω τα εξαρτήματα της Siemens πως ειναι.Tώρα είμαι Αμερική και το μοντέλο της σκούπας δεν το θυμάμαι απ' έξω. Την παράλη εβδομάδα που θα επιστρέψω θα σας το γράψω. Έχει και αυτή δύο μουσούδες-ή πέλματα αν θες- όμως δεν είναι όπως αυτό που περιγράφεις της Miele. Πάντως το κάνει σαν πλυμμένο το χαλί και ρουφάει παααρα πολύ. Να φανταστείς έχω τρεις γάτες μια τσιντσιλά, μια περσική και μια μακρύτριχη. Καταλαβαίνεις λοιπόν ... Απο δώ αγόρασα δυο furminators, ένα μαγνήτη τριχών και ένα ειδικό σκουπάκι χειρός της Black and Decker που δεν υπήρχε στην Ελλάδα ενώ εδώ ήταν σε προσφορά. Το πρόβλημά μου είναι ότι για νάχω κανα ρούχο της προκοπής με λίγες έστω τρίχες δεν τις αφήνω να μπαίνουν στην κρεβατοκάμμαρα που έχω τη μεγάλη ντουλάπα. Έτσι έστησα ένα κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο και απολαμβάνω καμιά φορά τον ύπνο μαζί τους. Δηλαδή απολαμβάνω τον ύπνο ακούγοντας όλη τη νύχτα ρρρν, ρρρρν, ρρρρν ....
Αυτός ο Μαγνήτης τριχών που γράφεις ότι πήρες τι είναι????
Γράψε μας παρακαλώ και βάλε εταιρεία για να δούμε φωτό. Ενδιαφέρομαι πολύ και φαντάζομαι και όλα τα κορίτσια.
Ευχαριστώ

samis
Δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αν γίνεται παρακαλώ θυμήσου όταν γυρίσεις να μας γράψεις θέλω να δω τα εξαρτήματα της Siemens πως ειναι.
Αυτός ο Μαγνήτης τριχών που γράφεις ότι πήρες τι είναι????
Γράψε μας παρακαλώ και βάλε εταιρεία για να δούμε φωτό. Ενδιαφέρομαι πολύ και φαντάζομαι και όλα τα κορίτσια.
Ευχαριστώ![]()
Eυχαρίστως. Δες εδώ https://www.walmart.com/ip/Petmate-Pet-Hair-Magnet-Cats-Dogs/3635221 και εδώ https://www.google.gr/search?q=Pet+h...esult_group&ct=title&resnum=4&ved=0CC8QqwQwAw
Ακόμη δεν το δοκίμασα γιατί εδώ τώρα δεν έχω τις γατούλες - οι απόψεις είναι διαφορετικές. Θα δούμε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Διάβασε 5 σελίδες πίσω αναφερόμαστε λεπτομεριακά σε εμπειρίες μας με σκούπες.α και εγω ενδιαφερωμε για σκουπα που ειναι για τριχες γατας .....αν ξερετε μοντελο και τιμη ..![]()
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ναι ξερετε τι?μου πευτει λιγο μακρια να παω μονο να δω.
επισης τα jumbo εχουν τπτ καλο?
natalouko
Επιφανές μέλος
Για τα carrefour δεν γνωρίζω αλλά τα jumbo έχουν αρκετά πραγματάκια. Και παιχνίδια, και κρεβατάκια, βούρτσες, περιλαίμια και μια ωραία ποτίστρα...τα carrefour εχουν ακομα ειδη για ζωα?
αν ναι ξερετε τι?μου πευτει λιγο μακρια να παω μονο να δω.
επισης τα jumbo εχουν τπτ καλο?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool