Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 10:28 Η Felice έγραψε: #3.641 27-07-10 10:28 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: τα φιλτρα ενυδρειου (αυτα τα μικρα, τα απλα) ειναι πολυ φθηνα, πιστευω με 15 ευρω βρισκεις ενα (εχω βρει με πολυ λιγοτερα, πχ ενα τετοιο). Αν εχετε διαθεση και ορεξη για κατασκευες μπορειτε να φτιαξετε κατι με πηλο και εκτος απο το φιλτρο να προσθεσετε και μια αντλια με πετρα να βγαζει φυσαλιδες. Τα φιλτρα ανακυκλωνουν το νερο, απλα οταν πεφτει η σταθμη θα πρεπει να γεμιζετε το μπωλ με νερο. Click για ανάπτυξη... Ποιον πηλό εννοείς? Εάν το κάνουμε με κεραμικό θα γίνεται λασπη εάν το κάνουμε με άσπρο δεν εχει χημικά αυτός ο πηλός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.642 27-07-10 10:31 Πραγματικά ποιος ο λόγος να χαλάς 60-70 ευρώ για συντριβανάκια? Εγώ προτείνω ενα συντριβανάκι σαν αυτό που έβαλε η sakura-chan(πολύ καλό) και μην το βάλετε ρε παιδιά σε κουβά, βάλτε το σε ενα τετράγωνο κεραμικό . Δεν είναι και δύσκολο να βρει κανεις ενα τετράγωνο πιάτο. Μια χαρά κάνει την δουλειά του και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 12:59 Η aporw έγραψε: #3.643 27-07-10 12:59 Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:10 Η Felice έγραψε: #3.644 27-07-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Click για ανάπτυξη... Τωρα θα βάλω τα κλάματααααααααααα. Μα να μην έχουμε τέτοια μαγαζιά και εμεις εδώ στην Ελλάδαααα. Γιατί ρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hristib Νεοφερμένο μέλος Η hristib αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 20:28 Η hristib έγραψε: #3.645 29-07-10 20:28 Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 21:36 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.646 29-07-10 21:36 εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: τα φιλτρα ενυδρειου (αυτα τα μικρα, τα απλα) ειναι πολυ φθηνα, πιστευω με 15 ευρω βρισκεις ενα (εχω βρει με πολυ λιγοτερα, πχ ενα τετοιο). Αν εχετε διαθεση και ορεξη για κατασκευες μπορειτε να φτιαξετε κατι με πηλο και εκτος απο το φιλτρο να προσθεσετε και μια αντλια με πετρα να βγαζει φυσαλιδες. Τα φιλτρα ανακυκλωνουν το νερο, απλα οταν πεφτει η σταθμη θα πρεπει να γεμιζετε το μπωλ με νερο. Click για ανάπτυξη... Ποιον πηλό εννοείς? Εάν το κάνουμε με κεραμικό θα γίνεται λασπη εάν το κάνουμε με άσπρο δεν εχει χημικά αυτός ο πηλός? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 10:31 Η Felice έγραψε: #3.642 27-07-10 10:31 Πραγματικά ποιος ο λόγος να χαλάς 60-70 ευρώ για συντριβανάκια? Εγώ προτείνω ενα συντριβανάκι σαν αυτό που έβαλε η sakura-chan(πολύ καλό) και μην το βάλετε ρε παιδιά σε κουβά, βάλτε το σε ενα τετράγωνο κεραμικό . Δεν είναι και δύσκολο να βρει κανεις ενα τετράγωνο πιάτο. Μια χαρά κάνει την δουλειά του και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 12:59 Η aporw έγραψε: #3.643 27-07-10 12:59 Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:10 Η Felice έγραψε: #3.644 27-07-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Click για ανάπτυξη... Τωρα θα βάλω τα κλάματααααααααααα. Μα να μην έχουμε τέτοια μαγαζιά και εμεις εδώ στην Ελλάδαααα. Γιατί ρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hristib Νεοφερμένο μέλος Η hristib αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 20:28 Η hristib έγραψε: #3.645 29-07-10 20:28 Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 21:36 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.646 29-07-10 21:36 εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά ποιος ο λόγος να χαλάς 60-70 ευρώ για συντριβανάκια? Εγώ προτείνω ενα συντριβανάκι σαν αυτό που έβαλε η sakura-chan(πολύ καλό) και μην το βάλετε ρε παιδιά σε κουβά, βάλτε το σε ενα τετράγωνο κεραμικό . Δεν είναι και δύσκολο να βρει κανεις ενα τετράγωνο πιάτο. Μια χαρά κάνει την δουλειά του και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 12:59 Η aporw έγραψε: #3.643 27-07-10 12:59 Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:10 Η Felice έγραψε: #3.644 27-07-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Click για ανάπτυξη... Τωρα θα βάλω τα κλάματααααααααααα. Μα να μην έχουμε τέτοια μαγαζιά και εμεις εδώ στην Ελλάδαααα. Γιατί ρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hristib Νεοφερμένο μέλος Η hristib αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 20:28 Η hristib έγραψε: #3.645 29-07-10 20:28 Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 21:36 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.646 29-07-10 21:36 εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 14:10 Η Felice έγραψε: #3.644 27-07-10 14:10 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Click για ανάπτυξη... Τωρα θα βάλω τα κλάματααααααααααα. Μα να μην έχουμε τέτοια μαγαζιά και εμεις εδώ στην Ελλάδαααα. Γιατί ρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hristib Νεοφερμένο μέλος Η hristib αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 20:28 Η hristib έγραψε: #3.645 29-07-10 20:28 Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 21:36 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.646 29-07-10 21:36 εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Γατοπραγματα!!! https://www.thecatscloset.com/ https://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces?siteId=3 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! Click για ανάπτυξη... Τωρα θα βάλω τα κλάματααααααααααα. Μα να μην έχουμε τέτοια μαγαζιά και εμεις εδώ στην Ελλάδαααα. Γιατί ρε παιδί μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hristib Νεοφερμένο μέλος Η hristib αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 20:28 Η hristib έγραψε: #3.645 29-07-10 20:28 Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 21:36 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.646 29-07-10 21:36 εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2 Δραστήριο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2010 στις 21:36 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 έγραψε: #3.646 29-07-10 21:36 εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχεις δωκιμασει να παρει το κλουβι μεταφορας με καλο ματι?τα καγκελενια κλουβια(πατα στο γκουγκλη crate) μηπως δεν τον φοβιζουν τοσο? παιδια...αν δωκιμασετε ν ακανετε μονοι σας τρεχουμενη ποτιστρα ενας ανακικλωτης νερου κανει γυρο στα 10-15 ?...ΜΗ παρετε ανακικλωτη με μεγαλη υσχη γιατι θα ριχνει νερα εξω απο το μπολ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 09:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.647 30-07-10 09:48 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Eγώ θα ρωτήσω τι έχει το γατουλάκι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2010 στις 10:32 Η Felice έγραψε: #3.648 30-07-10 10:32 Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hristib: Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάτο περίπου 2 χρόνων. Δυστυχώς, είναι άρρωστος και πρέπει να πηγαίνει 2 φορές τη μέρα στο γιατρό του. Έτσι, είμαι προς αναζήτηση ενός "κλουβιού", που να μην φοβάται να μπαίνει, γιατί με το κλασσικό που έχω τώρα, είναι τρομερό δύσκολο και χρονοβόρο. Έχεις κανείς καμία ωραία ιδέα να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Εξηγησέ μας λίγο, τι τύπο κλουβιού έχεις τώρα στον οποίο φοβάται να μπεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2010 στις 10:55 Η Selina Kyle: #3.649 27-08-10 10:55 Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως να έχει συνδυάσει το κλουβί με τις επισκέψεις στο κτηνίατρο.. Και γενικά τα γατάκια αγαπούν τη ρουτίνα τους και το κλουβί τον βγάζει από τη ρουτίνα του. Αυτό είνα πιστεύω το πρόβλημα. Ίσως αν ψέκαζες λίγο feliway (φερομόνες) μέσα στο κλουβί να κόπαζε κάπως το άγχος του; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:22 Η cecille έγραψε: #3.650 08-09-10 23:22 Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #3.651 09-09-10 10:51 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cecille: Ενδιαφέρομαι και γώ για συντριβανάκι και βρήκα αυτό: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:31 Η Selina Kyle: #3.652 09-09-10 15:31 Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:35 Η cecille έγραψε: #3.653 09-09-10 15:35 Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:37 Η Πουπουλίνα: #3.654 09-09-10 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Αυτά τα συντριβανάκια βασικά είναι ποτίστρες για τα ζουζούνια μας,που το βγάζουν στη μορφή τρεχούμενου νερού.Βέβαια δεν έχω πάρει,ούτε και έχω δει..για να ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν..αλλά και εγώ το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:46 Η cecille έγραψε: #3.655 09-09-10 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Παιδιά έχει κάποιο όφελος το συντριβανάκι για τα γατόνια ή τα αγοράζετε περισσότερο επειδή είναι όμορφα; Click για ανάπτυξη... Ναι είναι καλύτερο από το κλασσικό μπολάκι γιατί τα γατιά πίνουν περισσότερο νεράκι. Επίσης, προλαμβάνει προβλήματα ουροποιητικού κλπ γιατί πίνουν πολύ νερό και καθαρό (φιλτραρισμένο). Αυτό θα ήταν πιο χρήσιμο για στειρωμένα γατάκια, αλλά καλό θα ήταν από μικρή ηλικία να μάθει το ζουζούνι μου. Και είναι και πολύ όμορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:13 Η Selina Kyle: #3.656 09-09-10 22:13 Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πουλάνε σε πετ σιοπ σε Ελλάδα και Κύπρο ή να ψάξω να βρω στο ίντερνετ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 14:17 Η cecille έγραψε: #3.657 10-09-10 14:17 Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το βρήκα εδώ: https://www.onlinepetshop.gr/product.php?id=1884&cat=30 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:34 Η Selina Kyle: #3.658 10-09-10 15:34 Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cecille: Το είχα βρεί στο εξωτερικό αλλά με έξοδα μεταφοράς η τιμή ήτανε ίδια και επιπλέον ήθελε να πάρεις μετατροπέα για τη πρίζα. Ελπίζω αυτό να ταιριάζει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς, ας μας πεί γνώμες. Δείτε αυτό: https://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...187902&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_2324wt_989 Click για ανάπτυξη... Cecile μου, με τα γατόδεντρα σου συνιστώ να προσέξεις ένα πράγμα: Να είναι στέρεα και σταθερά. Έχω τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο γιατί μου φαίνεται ψηλό χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη βάση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cecille Νεοφερμένο μέλος Η cecille αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:45 Η cecille έγραψε: #3.659 10-09-10 16:45 Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 181 182 183 184 Επόμενη First Προηγούμενη 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 183 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τελίκα ρώτησα και μου είπαν πως δεν στέλνουν Ελλάδα. Δίκιο έχεις.. Θα ψάξω να βρώ κάποιο σχέδιο να μου φτιάξει ένα ο μαραγκός, έτσι θα βγεί και πιο οικονομικά και θα είναι και πιο στερεό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 21:49 Η Selina Kyle: #3.660 10-09-10 21:49 Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό είναι το γατόδεντρο που πήρα στο δικό μου και είναι της trixie Βάση: 0.60 χ 0.50 Ύψος 1.23 Αυτό που είναι πιο βολικό να κάνεις είναι να πας σε ένα pet shop και να ζητήσεις να δεις καταλόγους της πιο πάνω εταιρίας για να σου παραγγείλουν. Αυτό είχα κάνει και το παιδί ήταν τόσο εξυπηρετικό που μου έφερε 5 γατόδεντρα για να διαλέξω. Έχει φοβερά γατόδεντρα. Ρίξε μια ματιά: https://www.trixiepet.com/trE/a/newLayout/index.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.