Ο Βλάσσης είναι η προσωποποίηση του εξαποδώ, και το να αποκτήσει ένα γατόδεντρο είναι πλέον επιτακτική ανάγκη μπας και βρούμε την ηρεμία μας.
1. το ταμείο είναι μείον, οπότε αποκλείεται να τα σκάσω χοντρά για να του αγοράσω κάτι τέτοιο
2. δε νομίζω ότι η υπερκατασκευή του αιώνα που θα χρειαστούμε θα μου βγει και πολύ φθηνή αν το δώσω παραγγελία
οπότε αποφάσισα να αυτοσχεδιάσω ποικιλοτρόπως.
Λέω να αγοράσω από την ΙΚΕΑ αυτή την βιβλιοθήκη (78x35x174) , άντε το πολύ πολύ να της ρίξω κι ένα βαψιματάκι και μετά να την τροποποιήσω ώστε να ανεβοκατεβαίνει εκεί, να ασχολείται και να ηρεμήσει το κεφάλι μας.
Πείτε καμιά ιδέα οι κατέχοντες τα γατίσια γούστα τί θα μπορούσα να κάνω, πάσα προσφορά δεκτή.
Σκέφτηκα πχ, να καλύψω τα "κολωνάκια" με σχοινί μέχρι το πρώτο ράφι για να ξύνει τα νύχια του.
Να κόψω το μεσαίο σανίδι από ένα ράφι (κάθε ράφι έχει 3 σανίδια) και να το χρησιμοποιήσω σα ράμπα, πάλι καλυμμένο με σχοινί.
Να κρεμάσω κάνα παιχνιδάκι, να καλύψω κάνα ράφι με μοκέτα ή βελούδο (τί θα του άρεσε καλύτερα

.
Ίσως να του φτιάξω μια αιώρα σε κάποιο σημείο.
Στο πάνω ράφι να προσαρμόσω κάποιο κουτί να γίνει σα φωλιά να μπαίνει να την αράζει και να μας δίνει τη χαρά να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ζει ανάμεσά μας.
Λέτε να σκέφτομαι χαζομάρες και τζάμπα να χάσω το χρόνο μου;