Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
06-02-07
13:48
Θα ήταν δύσκολο να φωνάζουμε: "Ιησοοοουυυυυυυ μην κατουράς στην πόρτααααααααααα" ή "Ετοιμάζομαι να πάω τον Ιησού στον κτηνίατρο". Αν μας άκουγε κανείς....ελα ντε!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
06-02-07
14:04
Πράγματι θα είχατε ένα μικρό πρόβλημα! Παλιότερα μια οικογενειακή μας φίλη είχε βγάλει τον γάτο της Φραντζη, όμως το ίδιο όνομα έχει και ο νονός μου με τον οποίο έκανε παρέα αυτή. Μιλάμε για άκρως σουρεαλιστικές καταστάσεις στο σπίτι τους, πχ Φραντζή γιατί κατούρησες την γλάστρα και να γυρνά ο νονός και να αναρρωτιέται και άλλα χαρούμενα!Θα ήταν δύσκολο να φωνάζουμε: "Ιησοοοουυυυυυυ μην κατουράς στην πόρτααααααααααα" ή "Ετοιμάζομαι να πάω τον Ιησού στον κτηνίατρο". Αν μας άκουγε κανείς....![]()
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
06-02-07
16:16

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
06-02-07
17:41

Mika
Δραστήριο μέλος
Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα.
06-02-07
20:13
Πράγματι θα είχατε ένα μικρό πρόβλημα! Παλιότερα μια οικογενειακή μας φίλη είχε βγάλει τον γάτο της Φραντζη, όμως το ίδιο όνομα έχει και ο νονός μου με τον οποίο έκανε παρέα αυτή. Μιλάμε για άκρως σουρεαλιστικές καταστάσεις στο σπίτι τους, πχ Φραντζή γιατί κατούρησες την γλάστρα και να γυρνά ο νονός και να αναρρωτιέται και άλλα χαρούμενα!
Ποσο τον καταλαβαινω...και μενα ενας φιλος μου εβγαλε το Λαμπραντορ του Μικα. Πολλες φορες αναρωτιομουνα γιατι μου λεγε να κατσω η να δωσω το χερι μου

χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
06-02-07
20:25
Ναι. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγωδυστυχως δεν ξερω γιατι παντα τις εβρισκα στο δρομο και μονο υποθεσεις κανω!
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα.
07-02-07
11:04
Η μόνη γνωστή ημερομηνία γέννησης ήταν της Νταίζης, αφού γεννήθηκε στο σπίτι, κ γιόρταζε 23/7, δεν τις κάναμε ποτέ πάρτι, αλλά είχε τις σπέσιαλ λιχουδιές της εκείνη τη μέρα. Για τις άλλες μόνο κατά προσέγγιση γνωρίζω, η Λούσυ πρέπει να ‘ναι κι αυτή τέλη Ιουλίου κ η Sil μέσα Αυγούστου, γι’ αυτές τις αμοιρούλες δεν έχω ποτέ γιορτάσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum