Γατο...γενέθλια!!!

Θα ήταν δύσκολο να φωνάζουμε: "Ιησοοοουυυυυυυ μην κατουράς στην πόρτααααααααααα" ή "Ετοιμάζομαι να πάω τον Ιησού στον κτηνίατρο". Αν μας άκουγε κανείς....:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήταν δύσκολο να φωνάζουμε: "Ιησοοοουυυυυυυ μην κατουράς στην πόρτααααααααααα" ή "Ετοιμάζομαι να πάω τον Ιησού στον κτηνίατρο". Αν μας άκουγε κανείς....:lol: :lol: :lol:
Πράγματι θα είχατε ένα μικρό πρόβλημα! Παλιότερα μια οικογενειακή μας φίλη είχε βγάλει τον γάτο της Φραντζη, όμως το ίδιο όνομα έχει και ο νονός μου με τον οποίο έκανε παρέα αυτή. Μιλάμε για άκρως σουρεαλιστικές καταστάσεις στο σπίτι τους, πχ Φραντζή γιατί κατούρησες την γλάστρα και να γυρνά ο νονός και να αναρρωτιέται και άλλα χαρούμενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:up: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πράγματι θα είχατε ένα μικρό πρόβλημα! Παλιότερα μια οικογενειακή μας φίλη είχε βγάλει τον γάτο της Φραντζη, όμως το ίδιο όνομα έχει και ο νονός μου με τον οποίο έκανε παρέα αυτή. Μιλάμε για άκρως σουρεαλιστικές καταστάσεις στο σπίτι τους, πχ Φραντζή γιατί κατούρησες την γλάστρα και να γυρνά ο νονός και να αναρρωτιέται και άλλα χαρούμενα!

:lol: :lol: Ποσο τον καταλαβαινω...και μενα ενας φιλος μου εβγαλε το Λαμπραντορ του Μικα. Πολλες φορες αναρωτιομουνα γιατι μου λεγε να κατσω η να δωσω το χερι μου:hmm: :lol: :lol:

δυστυχως δεν ξερω γιατι παντα τις εβρισκα στο δρομο και μονο υποθεσεις κανω!
Ναι. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω

Η μόνη γνωστή ημερομηνία γέννησης ήταν της Νταίζης, αφού γεννήθηκε στο σπίτι, κ γιόρταζε 23/7, δεν τις κάναμε ποτέ πάρτι, αλλά είχε τις σπέσιαλ λιχουδιές της εκείνη τη μέρα. Για τις άλλες μόνο κατά προσέγγιση γνωρίζω, η Λούσυ πρέπει να ‘ναι κι αυτή τέλη Ιουλίου κ η Sil μέσα Αυγούστου, γι’ αυτές τις αμοιρούλες δεν έχω ποτέ γιορτάσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back