Γατο-γρανίτα

• Thread starter Thread starter mimikaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Αναρωτιόμουν, εάν θα μπορούσαμε τώρα που αρχίζουν οι ζέστες, να φτιάξουμε για τα γατούνια μας γρανίτα από τροφή.:blink:
Δηλαδή να πάρουμε την κονσέρβα να την λιώσουμε, να της προσθέσουμε λίγο νεράκι και να την βάλουμε κατάψυξη.... όταν γίνει γρανίτα να την βάλουμε στο πιατάκι τους και να την απολαύσουν!!!:)
Άραγε κάνει? Ή μπορεί να κρυώσουν οι αμυγδαλές τους???
ξέρει κανείς???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

No offence, μιμικάκι, αλλά λίγο μπλιαχ μου ακούστηκε. Σκέφτηκα γρανίτα με μοσχαράκι:mpliaks: :lol: αλλά φυσικά δεν θα είναι για μας.

Πολλοί πάντως προτείνουν να τους βάζουμε ένα-δυο παγάκια στο νερό τους για να είναι δροσερό ή να τους δίνουμε ένα παγάκι για να παίζουν.

Άσχετο, αλλά ξέρει κανείς τι κάνουμε, όταν μια γάτα υποφέρει από τη ζέστη; (λαχανιάζει, βγάζει έξω τη γλώσσα κλπ.)
Έχω διαβάσει πολύ αντικρουόμενα πράγματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'ότι έχει πει ο κ.Πάνος (ΑΙΛΟΥΡΟΣ) καλό είναι να τους βάζουμε το καλοκαίρι στο νερό τους ένα παγάκι. Εμένα μου το είχε πει και όταν τον είχα πάρει μαζί μου το Πάσχα ταξίδι, να του έχω μαζί νερό με παγάκια. Οπότε μάλλον δεν τα πολυπειράζει. Από την άλλη γρανίτα? Μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε κανένα γιατρό να μας πει. Έχω δει στο Animal Planet που κάνουν κάτι ανάλογο στα σώα στους ζωολογικούς κήπους (αρκούδες, πιθήκους κλπ.) αλλά για γάτες δεν ξέρω...:hmm:

Ναι αυτό με το παγάκι το κάνω και εγώ...
απλά μου ήρθε τώρα η ιδέα που όταν δίνω κονσέρβα στον φρου την διαλύω με νερό και γίνεται σαν σούπα, του αρέσει να πίνει όλο το νερομένο ζουμί πρώτα και μετά να την τρώει... νομίζω οτι του κάνει και καλό γιατί παίρνει περισσότερα υγρά ώστε να μην έχει προβλήματα με το ουροποιητικό..

εγω ειχα δει στο ανιμαλ που μεγαλωναν 2 τιγρεις η λιονταρια δε θυμαμαι καλα (γατες ειναι και αυτες χεχε) και οταν κλεισαν χρονο για τα γενεθλια τους ειχε το καθενα μια παγωμενη τουρτα κιμα

Μιμίκα πολύ καλή ιδέα!:up:
Και αυτό με το νερό και το παγάκι δεν το ήξερα, αλλά αποδώ και πέρα θα το εφαρμόζω.
Μόνο φοβάμαι μην κολλήσει κανένα παγάκι, προτού λιώσει βέβαια, σε καμιά γλώσσα...φαντάζεστε;:lol::lol:

Μόνο φοβάμαι μην κολλήσει κανένα παγάκι, προτού λιώσει βέβαια, σε καμιά γλώσσα...φαντάζεστε;:lol::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

δεν μου φτάνει πως βρωμάει η gourmet θα την παγώσω κι όλα:mpliaks: :mpliaks: :mpliaks:
Να μου πείτε παγάκια από το ζωμό από ψάρι βραστό μάλιστα :lol:

Ωχ το στομάχι μου νυχτιατικα :mpliaks:

Εχω μια πολυ καλη για τα γατακια, αλλα και σιχαμερη για εμας ιδεα.....:P
Γρανιτα απο μυγες και λοιπα εντομα!!!!
Ειμαι σιγουρη πως θα ξετρελαθουν ολα!:lol:

:blink: :blink: :blink: :sick: :sick: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :sick: :sick: :sick:

:sick::sick::mpliaks::mpliaks:

εγω δεν μπορω να το κανω αυτο ο γκρινιαρης μου εχει υαισθητο λαιμο μπουχουουου:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back