mimikaki
Διάσημο μέλος
Δηλαδή να πάρουμε την κονσέρβα να την λιώσουμε, να της προσθέσουμε λίγο νεράκι και να την βάλουμε κατάψυξη.... όταν γίνει γρανίτα να την βάλουμε στο πιατάκι τους και να την απολαύσουν!!!
Άραγε κάνει? Ή μπορεί να κρυώσουν οι αμυγδαλές τους???
ξέρει κανείς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
αλλά φυσικά δεν θα είναι για μας.Πολλοί πάντως προτείνουν να τους βάζουμε ένα-δυο παγάκια στο νερό τους για να είναι δροσερό ή να τους δίνουμε ένα παγάκι για να παίζουν.
Άσχετο, αλλά ξέρει κανείς τι κάνουμε, όταν μια γάτα υποφέρει από τη ζέστη; (λαχανιάζει, βγάζει έξω τη γλώσσα κλπ.)
Έχω διαβάσει πολύ αντικρουόμενα πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
απλά μου ήρθε τώρα η ιδέα που όταν δίνω κονσέρβα στον φρου την διαλύω με νερό και γίνεται σαν σούπα, του αρέσει να πίνει όλο το νερομένο ζουμί πρώτα και μετά να την τρώει... νομίζω οτι του κάνει και καλό γιατί παίρνει περισσότερα υγρά ώστε να μην έχει προβλήματα με το ουροποιητικό..
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Και αυτό με το νερό και το παγάκι δεν το ήξερα, αλλά αποδώ και πέρα θα το εφαρμόζω.
Μόνο φοβάμαι μην κολλήσει κανένα παγάκι, προτού λιώσει βέβαια, σε καμιά γλώσσα...φαντάζεστε;

myrtos
Δραστήριο μέλος
Μόνο φοβάμαι μην κολλήσει κανένα παγάκι, προτού λιώσει βέβαια, σε καμιά γλώσσα...φαντάζεστε;![]()
δεν μου φτάνει πως βρωμάει η gourmet θα την παγώσω κι όλα

Να μου πείτε παγάκια από το ζωμό από ψάρι βραστό μάλιστα

Ωχ το στομάχι μου νυχτιατικα

Γρανιτα απο μυγες και λοιπα εντομα!!!!
Ειμαι σιγουρη πως θα ξετρελαθουν ολα!

aspasiapef
Διάσημο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool