menia
Δραστήριο μέλος
Κάπου έχω ακούσει ότι μυρίζουν τις αντρικές ορμόνες γι αυτό αν παρατηρήσετε θυληκά έχουν αδυναμία στους άντρες
Χαχαχαχα!

Τι θέμα κι αυτό βρε Βιβή??!!! Μα τι μου θυμίζει, μα τι μου θυμίζει!! Η Μένια είναι ερωτευμένη με τον άντρα μου! Κι αυτός το παίζει δύσκολος! Με το που θα την φωνάξει ο Νίκος πετιέται σαν σφαίρα κι αρχίζει να του τρίβεται, να κάνει σκέρτσα κι άλλα χαριτωμένα που μόνο μια γυναίκα προς έναν άντρα μπορεί να κάνει!
Και μετά βλέπεις τον ΜΕΓΑ γόη να κοκορεύεται ότι ακόμα και οι γάτες υποχωρούν στην γοητεία του!!
Τι να πω κι εγώ? Αβυσσος η ψυχή της γάτας!!!ΥΓ: Βέβαια για το φαγητό ξέρει που ν' απευθυνθεί, στη δούλα και κυρά της δηλ. εμένα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη δουλεια τα μωρά μας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη δουλεια τα μωρά μας!!
Και σ'αυτό θα συμπληρώσω το γνωστό γνωμικό...
" Dogs have masters, cats have servants"

cosette
Δραστήριο μέλος
Μια από τα ίδια και εδώ.Εγώ την βρήκα, εγώ την ταίζω, εγώ τη χαϊδεύω(άμα θέλει
) και η κυρία δε πάω να λείπω 2 μέρες από το σπίτι ούτε που θα της λείψω. Έχει ερωτευτεί τον μπαμπά μου....
Ακούει το ασανσέρ όταν έρχεται..η Τιτίκα στην πόρτα. Τι του τρίβεται, πέφτει ανάσκελα για να της χαϊδέψει την κοιλίτσα...Δράμα
(Εγώ μόνο όταν κοιμάται την χαϊδεύω ελεύθερα
)Πάει ο μπαμπάς μου να κοιμηθεί(δουλεύει βράδυ κ κοιμάται το πρωί) να την η Τιτίκα στο κρεβάτι.
Βέβαι αυτό έπρεπε να τα καταλάβω από την αρχή. Δεν ήταν ούτε 20 ημερών και πήγαινε το σκατούλι και καθόταν και κοιμόταν με τις ώρες στα γόνατα της γιαγιάς....Ακόμα και τώρα πάει η γιαγιά σιγά σιγά με το μπαστουνάκι της στο μπάνιο πάει η σκατούλα και τρίβεται στα πόδια της και μετά πέφτει κάτω και τεντόνεται για να την χαϊδέψει η γιαγιά. Όχι τίποτα άλλο τώρα φοβόμαστε μην μπερδευτεί η γιαγιά και πέσει και τρέχουμε....

drusilia
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι!!!!!!!!!! το σκυλι μου η ηρα, αγω παιζω μαζι της εγω την ταιζω εγω τη βγαζω βολτα, αμα εχει κατι εγω καθομαι κοντα την μεχρι να νιωσει καλυτερα (σημειωτεον το σκυλοσπιτο της ειναι εξω απο το σπιτι) κι αυτη ακολουθει ευλαβικα τον μπαμπα μου!!!

Havana
Διάσημο μέλος
και το αβανι το νιωθω οτι είναι μες τα νευρα, της την έχουμε σπασει ως αγέλη και έχει τσιτώσει, μονο οταν είμαι ψυχολογικά κουρέλι με καταδέχεται και κάθεται δίπλα μου μέχρι να με "γιατρέψει" , μετά πάλι αράζει μόνη της , να μας βλέπει αλλα να μην μας ακουμπά, και εδω και 4 μέρες σταμάτησε να κοιμάται μαζί μου , κοιμάται στον καναπέ με την τηλεόραση ανοιχτή (ναι την ανοιγει και την κλεινει κατα βουληση με το τηλεκοντρολ)
σνιφ σνιφ Αβάνα μου σε λατρέυω
μη μου κρατας μούτρα...

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
παιδιά έμεις έχουμε θέμα με την άβάνα , οταν μέναμε οι 2 μας και ήταν ακόμη το γατάκι που έσωσα απο το σκουπιδιαρικο με λάτρευε! , μετα τη γέννα και την μετεπειτα στειρωσή της αφοσιώθηκε στο γιο της, για 6 μήνες! και τώρα μας έχει γραμμενους όλους , εμενα τον άντρα μου , τα σκυλιά (μονο στο κουτάβι δέιχνει μια καποια κατανοηση και ανέχια) , και ειδικά τη βανίλια , το σιαμ μας το κοιταζει γεμάτη απαξιωση με ενα στυλ " εισαι καθυστεριμενο χαχα", "τώρα εσύ νομίζεις οτι είσαι ομορφη γάτα? χα χα δις!",
και το αβανι το νιωθω οτι είναι μες τα νευρα, της την έχουμε σπασει ως αγέλη και έχει τσιτώσει, μονο οταν είμαι ψυχολογικά κουρέλι με καταδέχεται και κάθεται δίπλα μου μέχρι να με "γιατρέψει" , μετά πάλι αράζει μόνη της , να μας βλέπει αλλα να μην μας ακουμπά, και εδω και 4 μέρες σταμάτησε να κοιμάται μαζί μου , κοιμάται στον καναπέ με την τηλεόραση ανοιχτή (ναι την ανοιγει και την κλεινει κατα βουληση με το τηλεκοντρολ)
σνιφ σνιφ Αβάνα μου σε λατρέυω
μη μου κρατας μούτρα...![]()
Μου φαίνεται ότι η Αβάνα είναι γάτα με απίστευτο χαρακτήρα! Καλά και αυτό με την τηλεόραση είναι μοναδικό!!!

myrtos
Δραστήριο μέλος
εγω παραπονο δεν εχω.Μια φορα μονο με απατησε με το μικρο μου γιο και πηγε και κοιμηθηκε στο κρεβατι του.
Του εχει λιγο αδυναμια αλλα οχι οσο εμένα
Κατα τα αλλα ο αντρουλης μου ( που λέει και η Ρουλα ) μαλον μας ζηλευει
.Ακόμα και οταν θελει να βγει ο Μυρτος εξω εχει ενα προστακτικο μιαου στο Γιωργο και ενα πιο γλυκο σε μενα .
Ο δε αλλος μου γιος θελει λεει ενα γατακι δικό του γιατι ο Μυρτος ειναι δικός μου και μονο σε μενα καθεται 
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος
Βλέπω η Τιτικα σε απατα με όλη την οικογένεια...![]()
Με την μισή για την ακρίβεια...

Πάντως για να μην το αδικήσω το κοριτσάκι μου, όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι πάει και κοιμάται στο κρεβάτι μου
και τελευταία(δηλαδή μετά τη στείρωση) με αφήνει και τη χαϊδεύω περισσότερο.Μάλιστα πριν περίπου μια βδομάδα, που δεν ξέρω πως τα κατάφερε και ξερίζωσε ένα νύχι της
, μόνο εμένα άφηνε να της το κοιτάζω και να το φροντίζω.
( Τώρα έχει αρχίσει να φυτρώνει καινουριο νυχάκι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rena-miou
Νεοφερμένο μέλος
Συμφωνώ....!!! Με κάλυψες επαρκώς!Ναι δυστυχώς είμαι από αυτούς τους "τυχερούς", που από τη στιγμή που ήρθε ο άντρας μου στο σπίτι μας, η γατούλα μου τον ερωτεύτηκεκαι από τότε μου γυρίζει την μούρη. Να δείτε πως κάνει όταν τον ακούει να έρχεται....σαν τρελή. Κυλιέται, γουργουρίζει, νιαουρίζει κ.α. όμορφα. Και να σκεφτείτε ότι ο άντρας μου ποτέ δεν την φρόντισε, δεν τη θέλει και έχει και αλλεργία στις γάτες
Τί θα κάνω μ' αυτό το ζωντανό δεν ξέρω. Μόνο να την ακούσετε πώς κλαίει όταν καταλάβει ότι μπήκε στο σπίτι....Όχι μόνο οικιακή βοηθός, αλλά και χειρότερη η αίσθηση που σου δίνει μια τέτοια γατοσυμπεριφορά. Παρηγοριέμαι μόνο και μόνο γιατί θέλω να έχω τηννψευδαίσθηση ότι το κάνει επίτηδες για να τη συμπαθήσει!!!!
Την ίδια γατοκατάσταση περνάω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

σημερα ειμασταν στο σαλονι και βλεπαμε ταινια. καποια στιγμη τον φωναξαν ο μπαμπας μου, η μαμα μου, κι εγω για να δουμε σεποιον θα παει να κατσει. (σημειωταιον: η μαμα μου και ο μπαμπας μου ειχαν και κουβερτα= ατελειωτο, απολαυστικο ζημωμα!!) κι ο ψυχουλης μου ηρθε σε μενα που καθομουν αβολα στην πολυθρονα...
τελικα ειναι πολυ χαδιαρης... και δεν το ηξερα...

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Με λατρεύουν... ή μήπως φταίει το αερόθερμο που έχω δίπλα μου????![]()

..........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω Ταρα αλλά αν πας πακέτο με το αερόθερμο, μάλλον με αυτό σε απατούν...
Φανη
Νεοφερμένο μέλος

το χειροτερο ειναι οτι οταν παω να τους δω δεν μου δινει την παραμικρη σημασια και δειχνει πολυ φανερα οτι δεν με θελε πια--προφανως επειδη εφερα τον Λαζαρο σπιτι μας.

τι να πω, στην αρχη ημουν πολυ λυπημενη, αλλα ε, αφου ειναι ευτυχισμενη πιο πολυ εκει, κανει παρεα κ στην γιαγια μου (ειναι κοντα κ στην ηλικια!!) προσπαθω να νιωσω καλα για κεινη!

drusilia
Διάσημο μέλος
Ο Ραούλ θα με είχε φάει ζωντανή κι εμένα και τον παρείσακτο αν επιχειρούσα κάτι τέτοιο!

Φανη
Νεοφερμένο μέλος
ο μικρος καταφερε αυτο που ηθελε, να ξεφορτωθει την αλλη γατα κ να ειναι πλεον μονος του μαζι μου. ψιλοαισχος, I know...

αν η γατα μου ηταν δυστυχισμενη, θα ηταν απιστευτο προβλημα, αλλα ευτυχως ειναι πολυ καλα με τη γιαγια μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool