Γατο-προδοσίες

και η γιαγιά είναι καλά με τη γάτα πίστεψε με. Δίνεις χρόνια ζωής και στις 2 έτσι. Εγω φεύγοντας από το σπίτι που ζούσαμε με τη γιαγια μου και τη CD μας (δική μου γάτα σημειωτέον) πριν 6 χρόνια, αντιμετώπισα το δίλημμα να πάρω τη γατούλα μου μαζί ή όχι. Η εναλλακτική του να της αλλάξω περιβάλλον, συνήθειες (δεν έμενε ποτέ μόνη στο σπίτι καθώς ήταν η γιαγια) και να την περιορίσω στην γκαρσονιέρα των 27 τμ, καθώς και να αφήσω τη γιαγια τελείως μόνη μου φαινόταν απίστευτα σκληρή.
Τελικά είδα ότι δέθηκαν τόόόόσο πολύ! Η περιποίηση που χρειάζεται η CD μας κάνει τη γιαγια μου πιο ζωντανή και η CD νιώθει τόσο τρυφερά συνέχεια με έναν ανθρωπο δίπλα της, κατά συνέπεια όταν μετακόμισα σε μεγαλύτερο σπίτι, σκέφτηκα να δώσω σπίτι σε ένα γατάκι που θα με έβρισκε πράγμα που δεν άργησε να συμβεί.
Σήμερα η γιαγια είναι 94 και η CD 16 και εύχομαι να ζουν έτσι δεμένες και αγαπημένες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και η γιαγιά είναι καλά με τη γάτα πίστεψε με. Δίνεις χρόνια ζωής και στις 2 έτσι. Εγω φεύγοντας από το σπίτι που ζούσαμε με τη γιαγια μου και τη CD μας (δική μου γάτα σημειωτέον) πριν 6 χρόνια, αντιμετώπισα το δίλημμα να πάρω τη γατούλα μου μαζί ή όχι. Η εναλλακτική του να της αλλάξω περιβάλλον, συνήθειες (δεν έμενε ποτέ μόνη στο σπίτι καθώς ήταν η γιαγια) και να την περιορίσω στην γκαρσονιέρα των 27 τμ, καθώς και να αφήσω τη γιαγια τελείως μόνη μου φαινόταν απίστευτα σκληρή.
Τελικά είδα ότι δέθηκαν τόόόόσο πολύ! Η περιποίηση που χρειάζεται η CD μας κάνει τη γιαγια μου πιο ζωντανή και η CD νιώθει τόσο τρυφερά συνέχεια με έναν ανθρωπο δίπλα της, κατά συνέπεια όταν μετακόμισα σε μεγαλύτερο σπίτι, σκέφτηκα να δώσω σπίτι σε ένα γατάκι που θα με έβρισκε πράγμα που δεν άργησε να συμβεί.
Σήμερα η γιαγια είναι 94 και η CD 16 και εύχομαι να ζουν έτσι δεμένες και αγαπημένες.:)
Τι τρυφερό βρε Νότα. Εύχομαι γιαγιά και CD να μείνουν πολύ πολύ καιρό ακόμα μαζί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

wow! Νοτα, ακριβως ιδια ιστορια! κ εγω θα μετακομισω τωρα σε ενα πολυ μικρο διαμερισματακι κ ειχα το ιδιο διλημμα, ενιωθα σα να εγκαταλειπω την ηλικιωμενη και πρωτη γατα μου :( αλλα μετα, μιλησα κ με τις κτηνιατροφιλεναδες μου κ με επεισαν οτι ειναι καλυτερο κ για τη γιαγια κ για την ψιψινα.στην τελικη, θα ειμαι πολυ κοντα κ θα εχω την κατασταση υπο ελεγχο (λεμε τωρα,παντα η γατα μου ειχε τον ελεγχο).
ευχομαι να εξελιχθει οπως η δικη σου γιαγια με την γατουλα σας :up:

εύχομαι καλή μετακόμιση. ναι είναι καλύτερα θα δεις. Αλλωστε και με τη CD εγώ την παρακολουθώ τις αγοράζω τροφές, την πάω στον κτηνίατρο και αφού η γιαγια έχει πια μια κοπέλλα που την προσέχει, ήμουν πολύ τυχερή και σ'αυτό. Αγαπαει πολύ και τη γάτα μας. οταν δει κάτι περίεργο αμέσως με παίρνει τηλεφωνο. Οταν υπάρχει θέληση αγαπη και τρυφερότητα όλα γίνονται, μην ανησυχείς!:)

χαχα, συνεχιζουν να ειναι καρμπον οι περιπτωσες μας! κ εμενα η γιαγια μου εχει μια κοπελα που την προσεχει αρκετα χρονια τωρα κ αγαπαει πολυ την γατα! μαλιστα πλεον λεει οτι ειναι ''η γατα τους'' :P
κ εγω επισης της παω την τροφη της κ στο γιατρο οταν χρειαζεται.
ελπιζω οτι ολα θα συνεχισουν οπως μεχρι τωρα :)

Θα συνεχίσουν να είσαι σίγουρη!!
Βρε Φανή μπας και έχουμε την ίδια γιαγια??????:lol::lol::lol:

Τώρα που το λες Νοτα, μοιάζετε κιολας! Λες να έχετε οντως την ίδια γιαγια;:lol:

:lol::lol::lol: ναι είμαστε ομορφόσογο τελικά:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back