Γατο-τραγουδο-ανθολόγιο!

Με τη χορωδια του ΟΤΕ κερδισαμε βραβειο πριν χρονια στη Μαδριτη στο κατηγορια καλυτερης τεχνικης για το "Παιχνιδιαρικο Γατακι" του Αινιαν!
Ενα ουσιαστικο παιδικο τραγουδι με εναν εξαιρετικα γρηγορο ρυθμο που απαιτει ιδιαιτερη τεχνικη και εμπειρια ομως, που λιγες χορωδιες το καταφερνουν!

Παιχνιδιαρικο γατακι
στο μικρο το καμαρακι
μ'ενα τοσο δα νυχακι
ποντικακι κυνηγα

Τρεχει το μικρο γατακι
πισω απ'τα ασπρο ποντικακι
μ'ενα τοσο δα νυχακι
που καθολου δε κεντα

Τρεχει τρεχει θυμωμενο
με μουστακι σηκωμενο
και κοιταει απ΄το πλαι αν το βλεπει η μαμα

Ελα πονηρο γατακι
τι νυχακι τι νυχακι
εχεις για να πιασεις πιασεις
ποντικακι ποντικακι

Ελα πονηρο γατακι
πες πως ειν'το ποντικακι
ενα κουβαρακι που κυλα!

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρα πολύ γλυκό τραγουδάκι!!!:inlove::D:D:D
Τυχερούλης ο Ρίκο που είχει μαμά ποιήτρια!:up:
Αλλά θέλουμε να το ακούσουμε και την μουσική του με συνοδεία κιθάρας και Ρίκου!;):D:D:D
Χαχαχαχαχαχαχα!Θα φροντίσω να κάνω ένα μιντι με τη μελωδία και βίντεο με το ρίκο και εμένα στο youtube!Μου δωσες ιδέα!Μακάρι να το καταφέρω!:blink::D:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τη χορωδια του ΟΤΕ κερδισαμε βραβειο πριν χρονια στη Μαδριτη στο κατηγορια καλυτερης τεχνικης για το "Παιχνιδιαρικο Γατακι" του Αινιαν!
Ενα ουσιαστικο παιδικο τραγουδι με εναν εξαιρετικα γρηγορο ρυθμο που απαιτει ιδιαιτερη τεχνικη και εμπειρια ομως, που λιγες χορωδιες το καταφερνουν!

Παιχνιδιαρικο γατακι
στο μικρο το καμαρακι
μ'ενα τοσο δα νυχακι
ποντικακι κυνηγα

Τρεχει το μικρο γατακι
πισω απ'τα ασπρο ποντικακι
μ'ενα τοσο δα νυχακι
που καθολου δε κεντα

Τρεχει τρεχει θυμωμενο
με μουστακι σηκωμενο
και κοιταει απ΄το πλαι αν το βλεπει η μαμα

Ελα πονηρο γατακι
τι νυχακι τι νυχακι
εχεις για να πιασεις πιασεις
ποντικακι ποντικακι

Ελα πονηρο γατακι
πες πως ειν'το ποντικακι
ενα κουβαρακι που κυλα!

:)
Cutttttttttttttttttttttttte!Απιστευτα cute!
Btw,να σου πω ότι έχεις 2 πανέμορφα γατάκια και μία μάγισσα.Ή καλύτερα νεράιδα?Πριν είχαν περάσει από ένα θέμα και έπεσε το μάτι μου πάνω στη Σεμέλη,δεν ξεκολλούσα.Τι ομορφιά είναι αυτή?Μαγεία...

Cutttttttttttttttttttttttte!Απιστευτα cute!
Btw,να σου πω ότι έχεις 2 πανέμορφα γατάκια και μία μάγισσα.Ή καλύτερα νεράιδα?Πριν είχαν περάσει από ένα θέμα και έπεσε το μάτι μου πάνω στη Σεμέλη,δεν ξεκολλούσα.Τι ομορφιά είναι αυτή?Μαγεία...
Σε ευχαριστω πολυ! :redface:
Η μαγισσα μας ειναι η Καλυψω...η Σεμελη ειναι το μικρο μας νεραιδακι...
Εχει εναν υπεροχο χαρακτηρα κι ειναι πολυ χαδιαρα:)
Αν θες ελα στην Εκθεση που θα γινει στις 22 Μαρτιου να τη δεις απο κοντα;):)

Εκθεση?Ε?Δλδ?Τυπου διαγωνισμος?Πες μου πεςμου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back