galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν,διάβαζα το θέμα που είχα κάνει για τον Ρίκο μου και παρατήρησα ότι σας είχαν κάνει εντύπωση τα βιντεάκια του και μάλιστα το βιντεάκι-αφιέρωση.
Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχω φτιάξει,όμως μου έκανε εντύπωση που σας έκανε εντύπωση γιατί είναι πολύ πρόχειρο.Επειδή όμως μπορώ και καλύτερα και το διασκεδάζω πολύ,σκέφτηκα αν θα ήθελε κάποιος να φτιάξω ένα βιντεάκι και για το δικό του γατάκι.Με τις δικές του φωτος,βιντεος,ατάκες,περιγραφή κτλ.
Βέβαια είναι κάτι σχετικά εύκολο,αλλά για κάποιον που ασχολείται με προγράμματα κατασκευής videos και Photoshop.
Επειδή κάθε γατάκι αξίζει ένα δικό του video tribute ,για να το βλέπετε και να γατοπορώνεστε.
Και μια...υποσημείωση.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα έχω ΚΑΝΕΝΑ όφελος από αυτό.Ούτε με διαφημίζω...δεν είναι η δουλειά μου αυτή.Καμία σχέση,το κάνω σαν hobby...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω και εγώ δικό μου Youtube channel-->
Τσέκαρε το βιντεάκι που ταΐζουμε το ορφανό! Πολύ γέλιο!
https://www.youtube.com/watch?v=CLAl1yDx-Ww
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! μπορώ να το κάνω κ εγώ αυτό κ να με πληρώνεται που επίσης το έχω σαν hobbyΚαι μια...υποσημείωση.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα έχω ΚΑΝΕΝΑ όφελος από αυτό.Ούτε με διαφημίζω...δεν είναι η δουλειά μου αυτή.Καμία σχέση,το κάνω σαν hobby...![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Μονορούφι την κατέβασε τη σύριγγα!Χεχεχε! Ωραία βιντεάκια Γαλάτεια!

Πλάκα που έχει!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα!Τι μου κάνετε;
Λοιπόν,διάβαζα το θέμα που είχα κάνει για τον Ρίκο μου και παρατήρησα ότι σας είχαν κάνει εντύπωση τα βιντεάκια του και μάλιστα το βιντεάκι-αφιέρωση.
Δεν είναι ό,τι καλύτερο έχω φτιάξει,όμως μου έκανε εντύπωση που σας έκανε εντύπωση γιατί είναι πολύ πρόχειρο.Επειδή όμως μπορώ και καλύτερα και το διασκεδάζω πολύ,σκέφτηκα αν θα ήθελε κάποιος να φτιάξω ένα βιντεάκι και για το δικό του γατάκι.Με τις δικές του φωτος,βιντεος,ατάκες,περιγραφή κτλ.
Βέβαια είναι κάτι σχετικά εύκολο,αλλά για κάποιον που ασχολείται με προγράμματα κατασκευής videos και Photoshop.
Επειδή κάθε γατάκι αξίζει ένα δικό του video tribute ,για να το βλέπετε και να γατοπορώνεστε.
Εγώ θα ήθελα.Αλλά πως θα σας στείλω τις φωτογραφίες,πληροφορίες ή και βιντεάκια της γατούλας μου για να το κάνετε;Και τι ακριβώς θα πρέπει να έχουν οι πληροφορίες;(δικά μου σχόλια και βιντεάκια και εσείς θα τα συνδέσετε;Και πόσης διάρκειας πρέπει να είναιΕυχαριστώ!
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα!Τι μου κάνετε;
Εγώ θα ήθελα.Αλλά πως θα σας στείλω τις φωτογραφίες,πληροφορίες ή και βιντεάκια της γατούλας μου για να το κάνετε;Και τι ακριβώς θα πρέπει να έχουν οι πληροφορίες;(δικά μου σχόλια και βιντεάκια και εσείς θα τα συνδέσετε;Και πόσης διάρκειας πρέπει να είναιΕυχαριστώ!
Έχεις e-mail?Αν ναι στείλτο μου με ΠΜ!Το βίντεο μπορεί να χει μέσα το οτιδήποτε.Ε καλό θα είναι να μην περάσει το 10λεπτο σε περίπτωση που θες να μπει στο youtube.Αλλά μπορεί να χει και φωτουλες και βιντεος.Αφιερωμα στο γατοπαιδακι σου θα είναι,θα έχει ό,τι θες![]()
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χεχεχε! Ωραία βιντεάκια Γαλάτεια!
Στ'ορκίζομαι έβαλα τα κλάματα με το σπαραχτικό κλάμα του μωρού.Κι όπως σχολίασα και στο τουμπ,μη λέτε ορφανό,με πληγώνει η λέξη.Είμαι κι εγώ και δε μ'αλέθειιιιιιι!
Χιχιχιχι!
πωπω!απιστευτο βιντεο!Νιαου!
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Έχεις e-mail?Αν ναι στείλτο μου με ΠΜ!Το βίντεο μπορεί να χει μέσα το οτιδήποτε.Ε καλό θα είναι να μην περάσει το 10λεπτο σε περίπτωση που θες να μπει στο youtube.Αλλά μπορεί να χει και φωτουλες και βιντεος.Αφιερωμα στο γατοπαιδακι σου θα είναι,θα έχει ό,τι θες![]()
Ευχαριστώ.Θα σας στείλω με PM το e-mail μου και θα συνενοηθούμε.Όμως αν δεν σας πειράζει αύριο ή μεθεύριο για να προλάβω να συγκεντρώσω υλικό.Πειράζει;Και πάλι ευχαριστω!![]()
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ.Θα σας στείλω με PM το e-mail μου και θα συνενοηθούμε.Όμως αν δεν σας πειράζει αύριο ή μεθεύριο για να προλάβω να συγκεντρώσω υλικό.Πειράζει;Και πάλι ευχαριστω!![]()
Αν δε σε πειραζει,μίλα μου στον ενικό όπως και εγώ άλλωστε και μάλιστα χωρίς καν να ρωτήσω!
Ναι αμέ!Τις πιο ζουζουνιάρικες φωτος!Πως τη λένε τη γατούλα σου?
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αν δε σε πειραζει,μίλα μου στον ενικό όπως και εγώ άλλωστε και μάλιστα χωρίς καν να ρωτήσω!
Ναι αμέ!Τις πιο ζουζουνιάρικες φωτος!Πως τη λένε τη γατούλα σου?
Την γατούλα μου την λένε Σίμπα.Σου μίλησα στον πλυθηντικό γιατί είμαι λίγο πιο μικρή από εσένα.
Για την ακρίβια είμαι 11 χρωνών.
Αλλά έτσι νιώθω και εγώ καλύτερα............
![]()
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Χιχιχι!Σε περνάω μόλις 8 χρόνια!Μίλα μου όπως θες μικρούλα!!!Σίμπα ε?Αγορίνος;
Tώρα που μου έδωσες θάρρος;Είναι να μη μου δώσεις θάρρος εμένα!
Βασικά η Σίμπα είναι κορίτσαρος.Ίσως δεν το έχεις ξανακούσει σε θυληκιά αλλά ναι,αυτό το όνομα δεν είναι μόνο για αρσενικά.
Voula
Διάσημο μέλος
Εγώ προσωπικά θα επανέλθω σύντομα.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tώρα που μου έδωσες θάρρος;Είναι να μη μου δώσεις θάρρος εμένα!
Βασικά η Σίμπα είναι κορίτσαρος.Ίσως δεν το έχεις ξανακούσει σε θυληκιά αλλά ναι,αυτό το όνομα δεν είναι μόνο για αρσενικά.
Πίστεψέ με,δεν με εκπλήσσει το ότι Σίμπα λένε ένα κοριτσάκι!!!
Να τη χαίρεσαι!
Λοιπόν,περιμένω το e-mail σου στα ΠΜ μου για να συνενοηθούμε περί αρχείων.Take your time για την συγκομιδή των καλύτερων στιγμών σας!Εγώ -με το καλό- εδώ θα 'μαι!

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλήθεια;Τότε χαίρομαι πολύ που βάζω ένα ληθαράκι στο γατοψηφιδωτό αυτού του φόρουμ!!!!Μπράβο Γαλάτεια ! Είναι ότι έλειπε στο φόρουμ. Έχε υπομονή και θα δεις, σε λίγο θα τρέχεις για να προλάβεις τα αιτήματα όλων των μελών του φόρουμ.
Εγώ προσωπικά θα επανέλθω σύντομα.
Αμέ!No prob!Απλά έχετε υπόψιν ότι αναλόγως το βίντεο,μπορεί να πάρει και 2 μέρες.Του Ρίκο,επειδή δε σωνότανε σωστά,χρειάστηκε να το φτιάξω απ'την αρχή 3 φορές!!!!
Οπότε,υπομονή σε όσους με δοκιμάσουν!Είμαι τελειομανής!
Βούλα,πολύ ωραία η φωτογραφία στο avatar σου!

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως τώρα που πολύ χρόνο,εγώ θα ξετρελαινόμουν να έφτιαχνα videos για τα μικρά σας...
Πλιζ μόνο σοβαρές προτάσεις εεε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ευχαριστώ!
Για την ακρίβια είμαι 11 χρωνών.
Αλλά έτσι νιώθω και εγώ καλύτερα............