Γατο-youtube και γατοαντιδράσεις

drf

Δραστήριο μέλος

Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα.
έβλεπα κάτι video με γάτες στο youtube και είδα τις δικές μου να έχουν διαφορετικές αντιδράσεις ανάλογα με το νιαουρισμα που ακούγανε..;)

εάν θέλετε δοκιμάστε τα παρακάτω στα τετράποδά σας.. :rolleyes:

https://www.youtube.com/watch?v=eV71mpbvl-g [αυτό ειναι το αρσενικό κάλεσμα και οι δικές μου τρελάθηκαν μόλις το άκουσαν ψαχνόντουσαν.. :confused: ]

https://www.youtube.com/watch?v=YrixGv4fUSY

https://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον τα βιντεακια ειναι αρκετα ωραια..στο 1 ο ρορυ εψαχνε το γατο(ακομα ψαχνει !!!!)
στο 2 ξυπνησε η λουνα και εκανε μια τρελη επηθεση στα υχεια εριξε τασακια κατω ποντικια νερα με ποτιρια(ο ρορυ στη κοσμαρα του ακομα ψαχνει το γατο του 1 βιντεο)
το 3 δεν το ειδα μαζεβα τα σπασμενα απο το 2 βιντεο...:/::hmm::mad::mad:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχα! Του δειχνω συχνα τετοια βιντεακια και το μονο που κανει ειναι να νιαουριζει και μετα να ορμαει στην οθονη :lol:

o rory ακομ ψαχνει το γατο.....(λολ)

Εμας δεν κανει κανενας τιποτα,ή κουφα ή βαρεμενα ειναι τα γατια μου...

Ούτε τα δικά μου κάναν τίποτα Δώρα!!:PΜάλλον στην ίδια κατηγορία ανήκουμε ή είναι πολύ μικρά ακόμα,ιδίως για το πρώτο βίντεο!!:lol:

Α ωραια αισθανομαι πολυ καλυτερα τωρα!:lol:

όχι βρε.. απλά είναι πολύ έξυπνα τα δικά σου για να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο , απλά ξέρουν ότι τα κοροϊδεύεις :lol:

Ο Σειριος ειμαι σιγουρη οτι ειναι εξυπνος,με το λέιζερ σπανιως παιζει,γιατι μια μερα καταλαβε απο που ερχεται το φως και μου αρπαξε το χερι.

καλα τα δικα μου ψαχνουν να βρουν τις γατες. γουρλωσαν τα ματια κ πηγαν κατευθειαν στην αυλη. εκει συνηθως βλεπουν τις γατες που εμφανιζονται. μετα ηρθαν στο γραφειο κ ψαχνοντουσαν. ρε που ειναι η γατα, που ειναι η γατα. χαμος εγινε:lol::lol:

Στο 3ο βίντεο δίπλα στα related videos είναι ένα βίντεο με τις ίδιες γάτες
που μιλάν ανθρώπινα.Έχει πολλή πλάκα!!Είναι νομίζω το δεύτερο στη
στήλη...

ηρθε ο παρασκευας στην αγκαλια μου κ του εβαλα το πρωτο βιντεο:lol::lol::lol::lol: αρχισε να κανει κχχχχχχ κχχχχχχ γκρρρρρρ κ την επεσε στο λαπτοπ:lol::lol:
καλα βρηκα παιχνιδι τωρα:lol::lol:

χεχε...εμενα ακομα ψαχνει το γατο του 1 βιντεο..
μιλαμε εκει που περπαταει ανετοσ μεσα στο σπιτι τριζει πχ η καρεκλα κοκκαλονει και κοιταει σαν χαζος...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σε εμάς η Μυρτώ κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου;) και ο Αρης κοιτούσε απο την μπαλκονόπορτα σε άλλο δωμάτιο.
Μόλις άρχισε το πρώτο βιντεάκι (με τον γάτο)εμφανίστηκε πρώτος ο Αρης και αμέσως μετά η Μυρτώ.;) Με τεντωμένα τα αυτιά ήρθαν και τα δύο στα πόδια μου και κοιταζούν γύρω-γύρω συνεχώς.Η Μυρτώ μαλιστα τραβηξε και τα αυτιά προς τα πίσω για να είναι σε επιφυλακή.
Στο δεύτερο τα είδα πολύ ανήσυχα και το σταμάτησα, και το τρίτο δεν το είδαμε ακόμη.;)
Καλά τα είχα για πιο έξυπνα(ειδικά την Μυρτούλα):blink::blink::blink:
Ακόμη στα ποδιά μου κάθονται και τα δύο, και ψάχουν γύρω-γύρω!;)

χεχε...εμενα ακομα ψαχνει το γατο του 1 βιντεο..
μιλαμε εκει που περπαταει ανετοσ μεσα στο σπιτι τριζει πχ η καρεκλα κοκκαλονει και κοιταει σαν χαζος...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λολάθηκε, ο καημένος:lol::lol::lol::lol::lol:!

Η Survi τσιτώθηκε με το πρώτο, αλλά το παίζει και δύσκολη! Ανέβηκε στο γραφείο, μύρισε δεξιά... μύρισε αριστερά... Το αφτί όμως μονίμως στραμμένο προς το λαπτόπ απ' όπου ακουγόταν ο γάτος, σα να περίμενε να κάνει αυτός το πρώτο βήμα!
:lol:

Στο 3ο βίντεο δίπλα στα related videos είναι ένα βίντεο με τις ίδιες γάτες
που μιλάν ανθρώπινα.Έχει πολλή πλάκα!!Είναι νομίζω το δεύτερο στη
στήλη...

Καλά αυτό είναι είναι όλα τα λεφτά. Το έχω δει κι άλλες φορές. Βάζω το λινκ για να το δουν και οι υπόλοιποι
https://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8&feature=related

oυτε η δικια παιρνει χαμπαρι απο τετοια με κοιτα με ενα υφακι σαν να μου λεει δε με παρατας. Παντως αν σας αρεσουν τετοια βιντεακια στο youtube funny cats για να ξεκαρδιστειτε στα γελια:)

oυτε η δικια παιρνει χαμπαρι απο τετοια με κοιτα με ενα υφακι σαν να μου λεει δε με παρατας. Παντως αν σας αρεσουν τετοια βιντεακια στο youtube funny cats για να ξεκαρδιστειτε στα γελια:)
Τα έχουμε δει(είμαστε παλιοί εμείς,τι νόμιζες:lol:;):lol:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back