drf
Δραστήριο μέλος

εάν θέλετε δοκιμάστε τα παρακάτω στα τετράποδά σας..

https://www.youtube.com/watch?v=eV71mpbvl-g [αυτό ειναι το αρσενικό κάλεσμα και οι δικές μου τρελάθηκαν μόλις το άκουσαν ψαχνόντουσαν..
]https://www.youtube.com/watch?v=YrixGv4fUSY
https://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
στο 2 ξυπνησε η λουνα και εκανε μια τρελη επηθεση στα υχεια εριξε τασακια κατω ποντικια νερα με ποτιρια(ο ρορυ στη κοσμαρα του ακομα ψαχνει το γατο του 1 βιντεο)
το 3 δεν το ειδα μαζεβα τα σπασμενα απο το 2 βιντεο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούτε τα δικά μου κάναν τίποτα Δώρα!!Εμας δεν κανει κανενας τιποτα,ή κουφα ή βαρεμενα ειναι τα γατια μου...
Μάλλον στην ίδια κατηγορία ανήκουμε ή είναι πολύ μικρά ακόμα,ιδίως για το πρώτο βίντεο!!
moukelis
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
Εμας δεν κανει κανενας τιποτα,ή κουφα ή βαρεμενα ειναι τα γατια μου...
όχι βρε.. απλά είναι πολύ έξυπνα τα δικά σου για να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο , απλά ξέρουν ότι τα κοροϊδεύεις

moukelis
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
που μιλάν ανθρώπινα.Έχει πολλή πλάκα!!Είναι νομίζω το δεύτερο στη
στήλη...
vickymoon
Διάσημο μέλος

αρχισε να κανει κχχχχχχ κχχχχχχ γκρρρρρρ κ την επεσε στο λαπτοπ

καλα βρηκα παιχνιδι τωρα

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
μιλαμε εκει που περπαταει ανετοσ μεσα στο σπιτι τριζει πχ η καρεκλα κοκκαλονει και κοιταει σαν χαζος...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και ο Αρης κοιτούσε απο την μπαλκονόπορτα σε άλλο δωμάτιο.Μόλις άρχισε το πρώτο βιντεάκι (με τον γάτο)εμφανίστηκε πρώτος ο Αρης και αμέσως μετά η Μυρτώ.
Με τεντωμένα τα αυτιά ήρθαν και τα δύο στα πόδια μου και κοιταζούν γύρω-γύρω συνεχώς.Η Μυρτώ μαλιστα τραβηξε και τα αυτιά προς τα πίσω για να είναι σε επιφυλακή.Στο δεύτερο τα είδα πολύ ανήσυχα και το σταμάτησα, και το τρίτο δεν το είδαμε ακόμη.

Καλά τα είχα για πιο έξυπνα(ειδικά την Μυρτούλα)

Ακόμη στα ποδιά μου κάθονται και τα δύο, και ψάχουν γύρω-γύρω!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Λολάθηκε, ο καημένοςχεχε...εμενα ακομα ψαχνει το γατο του 1 βιντεο..
μιλαμε εκει που περπαταει ανετοσ μεσα στο σπιτι τριζει πχ η καρεκλα κοκκαλονει και κοιταει σαν χαζος...![]()

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο 3ο βίντεο δίπλα στα related videos είναι ένα βίντεο με τις ίδιες γάτες
που μιλάν ανθρώπινα.Έχει πολλή πλάκα!!Είναι νομίζω το δεύτερο στη
στήλη...
Καλά αυτό είναι είναι όλα τα λεφτά. Το έχω δει κι άλλες φορές. Βάζω το λινκ για να το δουν και οι υπόλοιποι
https://www.youtube.com/watch?v=1JynBEX_kg8&feature=related
lilian
Δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα έχουμε δει(είμαστε παλιοί εμείς,τι νόμιζεςoυτε η δικια παιρνει χαμπαρι απο τετοια με κοιτα με ενα υφακι σαν να μου λεει δε με παρατας. Παντως αν σας αρεσουν τετοια βιντεακια στο youtube funny cats για να ξεκαρδιστειτε στα γελια![]()

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool