Γατοcrossing

Δεν νομίζω να με κατάλαβες, Jeannine μου.
Μακάρι να φτιαχτεί δίκτυο προσωρινής φιλοξενίας όταν δεν υπάρχει καλύτερη λύση για κάποιο γατί. Και αυτό θα πρέπει να είναι το θέμα. Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι "υποβιβάζεται" αν προσπαθήσει κανείς να βάλει στο κόλπο άτομα με λάθος λέξεις.
Επί της ουσίας: Πιστεύω ότι όποιος μπορεί να φιλοξενήσει γατί για πάνω από 2 ως 4 βδομάδες, δηλαδή με προοπτική 6 μηνών ή 1 -ακόμα και 2-χρόνια που βλέπω να γράφονται εδώ (με ελάχιστες εξαιρέσεις που έχουν αντικειμενικό πρόβλημα του στυλ: τελειώνω τη σχολή σε έξι μήνες και φεύγω στην Αμερική για μεταπτυχιακό), στην ουσία ΠΑΙΡΝΕΙ γάτα. Και πρέπει να της φέρεται ακριβώς όπως θα φερόταν στο ζώο που θα έπαιρνε για μια ζωή. Από άποψη υπευθυνότητας κλπ κλπ. Άσε που είναι τρελά δύσκολο να το αποχωριστείς μετά, νομίζω, και εξίσου δύσκολο, φαντάζομαι, και για το γατί. Αν τους βάλεις από την αρχή το crossing σαν έννοια (που έχει κάτι το 'δανεικό' και το 'εφήμερο' -αλλά όχι αρκετά εφήμερο) μάλλον δυσκολεύεις την κατάσταση. Αυτό λέω.
Ναι, σε δίκτυο φιλοξενίας για όσο διάστημα μπορεί ο καθένας/καθεμία (με όλες τις δυσκολίες που και αυτό έχει -ιδίως στο τι θα γίνεται αν δεν έχει βρεθεί εντωμεταξύ άλλος άνθρωπος), αλλά όχι με όρους που θυμίζουν "αντικειμενο". Ο συνειρμός μού χτύπησε 'κάπως', το ομολογώ :redface::redface::redface:(ήταν και κάπως αργά το βράδυ), αλλά ειλικρινά, επειδή το crossing μου φέρνει στο μυαλό παγκάκια, κουφάλες δέντρων, καρέκλες καφενείων, γκισέ τραπεζών κλπ κλπ, ενώ στην ουσία αυτό που νομίζω ότι θέλει να είναι ο στόχος εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό, πιστεύω ότι δεν μπορεί να αποδώσει με τέτοια λέξη. "Το παίρνω και το ΠΑΡΑΤΑΩ κάπου αλλού όταν τελειώσω μαζί του ή δε μου αρέσουν οι πρώτες σελίδες".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάντως ΔΕΝ είναι δυνατόν να μιλάμε για crossing όταν μιλάμε για ζωντανά πλάσματα (και σας το λέει αυτό άτομο που λατρεύει τα βιβλία και σέβεται και γουστάρει πολύ το book crossing). Αλλά εδώ πώς επιλέχτηκε ο τίτλος για τις γάτες, με ποια λογική; "εγώ τη χάρηκα, ας την χαρεί και κάποιος άλλος για να μην την πετάξω επειδή δεν χωράει στο σπίτι μου;"
Marmanga, με κάλυψες απόλυτα!

Εγώ ένα πράγμα ξέρω: οι γάτες θέλουν σταθερό περιβάλλον κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γάτες με ειδικές ανάγκες. Εδώ εμείς, που υποτίθεται είμαστε άνθρωποι με λογική, κινδυνεύουμε να λαλήσουμε αν εξαναγκαστούμε να αλλάζουμε ανά εξάμηνο δωμάτιο ξενοδοχείου.
Η όποια καλοσύνη προς τις γάτες (και προς κάθε ζωντανό πλάσμα) πρέπει να διέπεται από σεβασμό για τον τρόπο ζωής τους, όπως τον όρισε η φύση. Όποιος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ' αυτή την απαίτηση, καλείται να κάνει γερή αυτοκριτική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω ότι παίζεται με τις λέξεις (χρεισιμοποιήσαν ΄κάτι που θα τραβήξει την προσοχή, όλοι το κάνουν) και χάνετε το νόημα

τα πάντα ωραία και καλά με το σταθερό περιβάλλον κτλ. αλλά τι γίνεται όταν δεν υπάρχει περιβάλλον καθόλου? και ιδικά για γάτες που έχουν άμεση ανάγκη περισσότερο για ασφαλές περιβάλλον παρά για μόνιμο:/:

το ημιμόνιμο θα τις στρεσάρει από λίγο έως πολύ ανάλωγα με τον χαρακτήρα τους, η μονιμότητα στον δρόμο θα τις σκοτώσει:(

και είναι εντελώς διαφορετικό να πεις σε κάποιον να υιοθετήσει μια γατούλα από εκεί που δεν είχε ποτέ για πάντα "σκέτο" και αλλιώς να του πεις πάρτην δοκιμαστικά για έξι μήνες και εμείς θα είμαστε δίπλα σου και θα σε βοηθήσουμε με γιατρούς και ότι χρειαστεί και βλέπουμε πως πάει

μη κολάτε στις λέξεις και χάνετε το νόιμα και τον στόχο:)

Μαρμάνγκα και ζμπιζ δεν ξερω ποση εμπειρία εχετε απο φιλοζωική φιλοξενεια αλλα η φιλοξενεια ειναι εως δυο μήνες το πολύ συνηθως. Δεν φιλοξενουνται ζώα για εξι μήνες η ενα χρονο η δυο, αυτο θεωρειται υιοθεσία μετα.

Δευτερον τα ζωα που προτεινω για γατοπερασμα γιατι αυτο σημαινει η λέξη crossing ειναι ζωα για τα οποια η μονη εναλλακτική ειναι η ευθανασία.

Δεν υπαρχει κανεις που να τα θελει οποτε δεν εχουμε τα περιθωρια να σκεφτομαστε τι κανει σε ενα νορμαλ γατακι το να αλλαζει σπιτια καθε δυο η ενα χρονο. Για τα ζωα αυτα το να βρεθει καποιος να τα θελει εστω για ενα χρονο η εξι μηνες σημαινει οτι απλά θα ζησουν ενω αλλίως δεν θα ζησουν.

Εαν εχετε καλυτερες λύσεις μπορειτε να ερθετε να ασχοληθειτε προσωπικα και να συμμετεχετε στην προσπαθεια να βρουνε σπιτι. Θα διαπιςτωσετε οι ιδιες ποσο δυσκολο ειναι και θα αλλαξετε γνωμη για το κατα ποσο ελλειψη ευαισθησιας εχει αυτο το προτζεκτ που στο κατω κατω ειναι μια ιδέα και δεν ξερουμε αν θα πιασει. Το αλλο δε με τις συνθηκες υιοθεσίας νομιζω οτι ξεροντας ποσο μου εχει προσαφθει η αυστηρότητα με την οποια διαλέγω γονεις δεν χρειαάζεται καν να το συζητήσω.

Παντως λιγη πρακτική συμμετοχη τη χρειαζονται αυτα τα ζωακια δεν με ενδιαφερει πως θα λεγεται το προτζεκτ αν και ομολογω οτι θελω πολύ να δουν και αλλοι αυτα τα γατακια με τα δικά μου ματια δηλαδη σαν κατι ευχάριστο και αξιο να ζήσει και οχι σαν κατι βαρυ.

Εαν θελετε να δειτε για τι γατακι μιλαω και να βοηθήσετε εμπρακτα και οχι θεωρητικά με το να κρινετε μια ιδέα υπαρχει ενας γατουλης στο κτηνίατρο Δασκαλόπουλο, στα κακα του χαλια που βρωμαει, εχει υποστει ατυχημα πιθανώς η ισως εχει ειτζ η λευχαιμία και δεν υπαρχει κανεις να ενδιαφερεται η να του πληρώσει τα εξοδα η να τον χαιδέψει. Οταν ειχα παει να τον δω τρομαξα απο τη δυσωδια και τις πεσμενες τριχες και την αφυδατωση και το ποσο κοντα στο θανατο εμοιαζε. Αποφασισα να το ξεπεράσω και πηρα μια βουρτσα και αρχιζα να τον βουρτζίζω προσεκτικά γιατι ηταν κολλημενα ολα πανω του. Ο γατουλης μεχρι τοτε δεν ετρωγε και ειχε μαυρη διάρροια. Μετα το απαλό χτενισμα εδειξε ορεξη για χαδια για πρωτη φορά και οταν ο κτηνιατρος του εβαλε κονσερβα εφαγε λιγο. Τον ενδιεφεραν περισσότερο τα χαδια ομως.

Το ζωο αυτο δεν ξερω τι θα απογίνει δεν εχει βοήθεια χρειάζεται φροντιδα και φιλοξενεια γεματη αγαπη για να ερθει στα ισια του και οντως θα ερθει ετσι που τον ειδα. Ενα τετοιο ζωο προσωπικα δεν με ενδιαφερει εαν θα φιλοξενηθει ενα εξαμηνο η δυο χρονια γιατι ξερω οτι και η παραμικρή ελπιδα, χαδι και μερα φιλοξενειας ειναι υπερβολικά πολύτιμές γι αυτον για να του τις στερησω επειδη δεν φαινεται σωστο ή καλη η λεξη σε κάποιους.

Εαν λεγοντας γατοCrossing εστω ενας απο εδω η αλλου συγκινηθει γι αυτον και του προσφέρει τα ελάχιστα, αυτο μου αρκει, ετσι θα εχω περισσοτερο χρονο να του βρώ κατι καλύτερο η εστω να ειναι σε καλυτερη κατασταση για να αφεθει σε μια φιλική περιοχη προστατευμένος.

και είναι εντελώς διαφορετικό να πεις σε κάποιον να υιοθετήσει μια γατούλα από εκεί που δεν είχε ποτέ για πάντα "σκέτο" και αλλιώς να του πεις πάρτην δοκιμαστικά για έξι μήνες και εμείς θα είμαστε δίπλα σου και θα σε βοηθήσουμε με γιατρούς και ότι χρειαστεί και βλέπουμε πως πάει
Mespairos, όχι, δεν παίζουμε με τις λέξεις. Βασιζόμαστε σε όσα είδες ήδη ποσταρισμένα παραπάνω.
Όμως δεν μπορούμε να "εκπαιδεύουμε" φιλόζωους χρησιμοποιώντας γάτες (ή οποιοδήποτε ζωντανό πλάσμα) για εποπτικό υλικό. Όποιος νοιάζεται πραγματικά ψάχνει και μαθαίνει ή καταλαβαίνει αφ' εαυτού τι πρέπει να κάνει και πού πρέπει να απευθυνθεί, ακόμα και πρωτάρης να είναι.

Εαν θελετε να δειτε για τι γατακι μιλαω και να βοηθήσετε εμπρακτα και οχι θεωρητικά με το να κρινετε μια ιδέα υπαρχει ενας γατουλης στο κτηνίατρο Δασκαλόπουλο, στα κακα του χαλια που βρωμαει, εχει υποστει ατυχημα πιθανώς η ισως εχει ειτζ η λευχαιμία και δεν υπαρχει κανεις να ενδιαφερεται η να του πληρώσει τα εξοδα η να τον χαιδέψει. Οταν ειχα παει να τον δω τρομαξα απο τη δυσωδια και τις πεσμενες τριχες και την αφυδατωση και το ποσο κοντα στο θανατο εμοιαζε. Αποφασισα να το ξεπεράσω και πηρα μια βουρτσα και αρχιζα να τον βουρτζίζω προσεκτικά γιατι ηταν κολλημενα ολα πανω του. Ο γατουλης μεχρι τοτε δεν ετρωγε και ειχε μαυρη διάρροια. Μετα το απαλό χτενισμα εδειξε ορεξη για χαδια για πρωτη φορά και οταν ο κτηνιατρος του εβαλε κονσερβα εφαγε λιγο. Τον ενδιεφεραν περισσότερο τα χαδια ομως.

Φλασιά ΚΑΚΙΑ.... έτσι ήταν ο Αλλαντίν.....:(:(:(

Yasmin, φιλοζωία δεν είναι απλώς να μαζεύεις ένα ζωντανό από τον δρόμο. Είναι να μαζεύεις ένα ζωντανό από τον δρόμο για να το κάνεις ευτυχισμένο.
Αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ για τον εν λόγω γατούλη, θα μπορέσει να το κάνει κάποιος άλλος. Αν ο γιατρός τελικά αποφασίσει να τον "κοιμίσει", το κρίμα στον λαιμό του γιατρού.
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα σώσουμε και όλα...

Αν ο γιατρός τελικά αποφασίσει να τον "κοιμίσει", το κρίμα στον λαιμό του γιατρού.
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να τα σώσουμε και όλα...

Το ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα είναι δεδομένο, αλλά θεωρώ το παραπάνω λίγο σκληρό. Κι επειδή μίλησες για ευτυχία, ξέρεις φαντάζομαι πόσο βελτιώνεται η ποιότητα ζωής ενός ζώου αν καθίσει κανείς να ασχοληθεί λίγο μαζί του, είτε στα πλαίσια μιας προσωρινής φιλοξενίας είτε με μια απλή επίσκεψη. Ιδίως γι' αυτά τα τόσο ταλαιπωρημένα ζώα, κάθε κίνηση μετράει.
Συμφωνώ ότι το ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθεί το κάθε ζώο, αλλά με το παραπάνω είναι σα να λες ότι αφού δεν μπορώ να κάνω το ιδανικό, δεν θα κάνω τίποτα.

Για τον γατουλη αυτον δεν υπαρχει αλλος τωρα δικαιωμα σου να μην συμφωνεις εκ θεωριας ο τροπος που το παρουσιαζεις για μένα ειναι παθητικος και ταυτοχρονα αδιέξοδος ενω εδω προσπαθουμε να βρουμε λυσεις. Κολλησατε στη λεξη νομίζω και δεν βλεπετε την ουσια. Βλέπω πολύ κριτική και λιγη διάθεση για πραγματική εμπλοκη ,οποτε δεν με πειραζει ας διαφωνουμε εμενα με ενδιαφερει να σωθει ο γατουλης πανω απο ολα καθως και τα υπόλοιπα.
Εξίσου οταν μίλησα για ευθανασια δεν εννοουσα τον γιατρό αυτος δεν κανει αρνειται παντα. Οσοι τα βρισκουντο προτείνουν, η στα αντίστοιχα στο εξωτερικό αυτη ειναι η λυση που προτεινεται.

Το ότι δεν μπορούμε να τα σώσουμε όλα είναι δεδομένο, αλλά θεωρώ το παραπάνω λίγο σκληρό. Κι επειδή μίλησες για ευτυχία, ξέρεις φαντάζομαι πόσο βελτιώνεται η ποιότητα ζωής ενός ζώου αν καθίσει κανείς να ασχοληθεί λίγο μαζί του, είτε στα πλαίσια μιας προσωρινής φιλοξενίας είτε με μια απλή επίσκεψη. Ιδίως γι' αυτά τα τόσο ταλαιπωρημένα ζώα, κάθε κίνηση μετράει.
Συμφωνώ ότι το ιδανικό θα ήταν να υιοθετηθεί το κάθε ζώο, αλλά με το παραπάνω είναι σα να λες ότι αφού δεν μπορώ να κάνω το ιδανικό, δεν θα κάνω τίποτα.
Να μου επιτρέψεις να θεωρήσω λίγο αυθαίρετη την ερμηνεία "αφού δεν μπορώ να κάνω το ιδανικό, δεν θα κάνω τίποτα". Θα κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί στο μέτρο του δυνατού, για να χαρίσει στο ζωντανό μια ευτυχισμένη και καλή ζωή.
Το παράδειγμα το έφερα διότι, ασχέτως της ύπαρξης ή μη ενοχικών συνδρόμων, ο αριθμός των ζωντανών που μπορούμε να κάνουμε ευτυχισμένα στη ζωή μας είναι πεπερασμένος. Δεν μπορούμε να τα σώσουμε όοοοολα.
Και δεν μπορούμε πάντα να έχουμε τον τελευταίο λόγο για την τύχη ενός ζωντανού.

Βλέπω πολύ κριτική και λιγη διάθεση για πραγματική εμπλοκη
Το αν η εμπλοκή μου είναι πραγματική ή όχι δεν το έχεις δει ούτε το βλέπεις, Yasmin. Οπότε σε παρακαλώ να μην δίνεις για μένα αναληθείς εντυπώσεις.
Όσο για την κριτική, απλώς τη γνώμη μου λέω.

MESPAIROS: νομίζω ότι παίζεται με τις λέξεις (χρεισιμοποιήσαν ΄κάτι που θα τραβήξει την προσοχή, όλοι το κάνουν) και χάνετε το νόημα
Eίναι αλήθεια ότι η λέξη είν' αυτή που με ξένισε σε μεγάλο βαθμό και το είπα. Διότι μου φέρνει στο νου ένα κάρο συνειρμούς κλπ κλπ. Κι αυτός είναι ο κίνδυνος κάθε 'διαφήμισης'. Σε άλλους πιάνει, σε άλλους όχι (ή και ενοχλεί). Από την άλλη, το νόημα "οι όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες ζωής για γατιά σε κίνδυνο" είναι σαφώς το ζητούμενο.
Απλώς όσον αφορά αυτό, αμφιβάλλω λιγάκι για το αν είναι εφικτό να βρεθεί κόσμος που δέχεται γατί για τόόόσο μεγάλο διάστημα (με δυσκολία βρίσκεται και για λιγότερο) ενώ οι ίδιοι άνθρωποι δεν θα δέχονταν μια κανονική υιοθεσία. Δηλαδή, είμαι κάπως σκεφτική για το αν κάποιος μπορεί να τσιμπήσει στο να δεχτεί γάτο για εξι μήνες ή ένα χρόνο ενώ το ίδιο άτομο δε θα τσιμπούσε να υιοθετήσει αυτό το γατί για πάντα. Το θεωρώ πιο πιθανό να δεχτεί να φιλοξενήσει για μικρότερο χρονικό διάστημα ή για "ανοιχτό" χρονικό διάστημα, κι όπως πάει. Αλλά αυτό είναι όντως κάτι που μπορεί να ερευνηθεί.
ΥASMIN Μαρμάνγκα και ζμπιζ δεν ξερω ποση εμπειρία εχετε απο φιλοζωική φιλοξενεια αλλα η φιλοξενεια ειναι εως δυο μήνες το πολύ συνηθως. Δεν φιλοξενουνται ζώα για εξι μήνες η ενα χρονο η δυο, αυτο θεωρειται υιοθεσία μετα.
Aυτό δεν είπα κι εγώ;;;;;
Επίσης, οι όχι "σίγουροι" για υιοθεσία, νομίζω ότι είναι μάλλον πιο δύσκολο να δεχτούν γατί που θέλει ιδιαίτερη φροντίδα και έχει περισσότερα προβλήματα. Και μάλιστα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για εμενα αποτελει μια παρα πολυ πολυ καλή και δυνατή λυση!

Ναι το ζωακι θα υποκειτε σε 6 μηνες μετακινησεις αλλα δεν ειναι τραγικο.
ετσι κι αλλιως και οι δικες μας γατες σε ενα κτηνιατρο η σε ενα αξοχικο θα χρειαστει να πανε καποια στιγμη οποτε μετακινουνται ας μην κανουμε τη τριχα τριχιά.

Προκειτε για γατες και οχι για εστια μολυνσεως, με λογικη και ευαισθησια ολα τα προβληματα λυνονται , ας μην καταστροφολογουμε, γιαυτο υπαρχουν και τα εμβολια, και οι γνωσεις για να μπορουμε να αντιμετοπισουμε τετια ζητηματα και να μην ερθει το τελος του συμπαντος!!!

Καλο θα ηταν ο αναδοχος να μην έχει αγελη απο γατες ..να εχει μια η καμια γατα..αλλα και παλι καθε προσφορα δεκτη

Σε τετιες περιπτωσεις πρεπει αν εχουμε ανοιχτη καρδια αλλα και ανοιχτο μυαλο..
δεν ειναι ωραιο γατες που χριζουν μιας ΑΠΛΗΣ φροντιδας να ειναι στο δρομο η μονες κλειισμενες σε εναν ακαλυπτο....

Μπραβο στην yiasmin 1 γιαυτη ητν ιδεα.!!!!!:up::up::up:
ευχομαι να βρει υποστηρικτες και οχι δυσκοιλιοτητα!!!:up:

ωραία λοιπόν θα μηλήσω με ένα παράδειγμα και λίγο ποιό προσωπικά και ας με κακοχαρακτιρίσετε:/:

αν δεν είχα τα γατάκια που έχω τώρα που δεν έχουν κάποιο πρόβλημα και δεν είναι ανάγκη να κολλήσουν, και σκεφτόμουν να πάρω ένα γατάκι

θα απέκλια το ενδεχόμενο του να έπερνα έναν γατούλη που έχει αids γνωρίζοντας ότι με μία απλή ουλίτιδα θα πρέπει να τον τρέχω στον γιατρό και να πληρώνω έξτρα 100αρες και 50αρες κάθε λίγο και λιγάκι μιας που δεν έχω και τόσο μεγάλη οικονομική άνεση

αν λοιπόν με πλησίαζε η yasmin1gr και μου έλεγε μη φοβάσε πάρε αυτόν τον γατούλη και θα σε βοηθήσουμε και έχουμε γιατρούς και θα τον φέρνεις εδώ με καλύτερες τιμές και δοκίμασε το αν μπορείς για 6 μήνες, θα το σκεφτόμουνα και θα τον έπερνα και αν έβλεπα τελικά ότι μπορώ και με πέρνει οικονομικά να τον στηρίξω τον γατούλη και να του προσφαίρω ότι έχει ανάγκη θα τον κράταγα και για πάντα

Δεν ξερεις πως σε παω μεσπαιρος:D:D:D
Αυτο εννοουσα, ευγε το επιασες, αν και δυστυχως αυτα τα γατακια τα περισσοτερα δεν ειναι για ανθρωπους με αλλες γατες
η ειναι για καποιον που εχει ενα αδειο δωματιο εστω μονο γι αυτα.

Ο γατούλης που δεν εχει στον ηλιο μοίρα που σας έλεγα

Συνημμένα

• GetAttachmentCABCM3VB.jpg
    GetAttachmentCABCM3VB.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 305
  • GetAttachment.jpg
    GetAttachment.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 37
Για να μιλησω και εγω για την συγκεκριμενη περιπτωση του γατουλη που αναφερεις πιο πανω jasmin1gr πιστευω το να βρεθει αναδοχος που να μην εχει γατα-γατες στον χωρο του και να εχει καποια πειρα στις γατες ειναι στην Ελλαδα τουλαχιστον σχεδον απιθανο:hmm:Γιατι δεν εξεταζεις την λυση που δοθηκε για τον Αλεξανδρο τοτε στην πρωτη μας συναντηση σαν mycat Θεσ/νικης που νομιζω ηταν πολυ καλυτερη και η ανταποκριση στο προβλημα και στην λυση που τοτε εσυ με την Στελλα εισηγηθηκες αν θυμαμαι καλα, ηταν καθολικη.Απο ολα τα ατομα που παραβρεθηκαν σε εκεινη την συναντηση συμπεριλαμβανομενων και καποιων που ανεπτυξαν τις αποψεις τους σ'αυτο το θεμα λιγο πιο πανω.Νομιζω οσο διαφορετικοι και να ειμαστε μεταξυ μας ο κοινος μας παρανομαστης παντα ειναι η αγαπη για αυτα τα υπεροχα μικρα αιλουροειδη:)
Αυτο κατα την γνωμη μου δεν αμφισβητειτε:hmm::)

Δεν υπαρχει καμμια πιθανοτητα να σταλθουν γατακια εξω τωρα με τη nεα κατασταση του Κιλτλίδη μας δημιουργουν προβλήματα το εξετασα αυτο ηδη απο εκει ηρθε το περιστατικο σε μενα. Αλλωστε με τη λευχαιμια δε τον δεχονται εξω με ειτζ σκετο θα τον δεχονταν αν και πολύ δυσκολα. Και να τον δεχονταν ομως τωρα δεν υπαρχει η δυνατοτητα μεχρι να ξεκαθαριστει η κατασταση για τις αποστολές εξω.
Η μονη του λυση ειναι εδω ειτε σε υιοθεσια ειτε σε γατοcrossing

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back