mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
03-08-10
08:15
Πωλειται το γατοδεντρο της trixie με επωνυμια "Zaragoza"
Ειναι σε πολυ καλη κατασταση με σχεδον καθολου φθορες.
https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-zaragoza-deckenhoch
Ο λογος που δινεται ειναι επειδη θα αντικατασταθει με αλλο, ελαφρως μικροτερο.
Δίνεται ?80 (θα μπορει να διατεθει σε 10 ημέρες περίπου απο σήμερα).
Ειναι σε πολυ καλη κατασταση με σχεδον καθολου φθορες.
https://www.tiierisch.de/produkt/kratzbaum-zaragoza-deckenhoch
Ο λογος που δινεται ειναι επειδη θα αντικατασταθει με αλλο, ελαφρως μικροτερο.
Δίνεται ?80 (θα μπορει να διατεθει σε 10 ημέρες περίπου απο σήμερα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
03-08-10
09:53

ειναι φοβερο!!! Να σου πω την αληθεια αν ημουν ελλαδα θα το επαιρνα χωρις 2η σκεψη! Το δινεις παρα πολυ φθηνο κιολας
Το δικο μου, το οποιο μαλλον ειναι πιο κοντο και δεν εχει σκαλοπατια και κρυψωνες (ειναι εντελως απλο, μονο 6-7 επιπεδα εχει) το πηρα γυρω στα 150 ευρω
Να ρωτησω γιατι θα παρεις πιο κοντο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
03-08-10
10:48
Γιατι εχει γατι του καναπε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
03-08-10
23:39
ειναι φοβερο!!! Να σου πω την αληθεια αν ημουν ελλαδα θα το επαιρνα χωρις 2η σκεψη! Το δινεις παρα πολυ φθηνο κιολαςΤο δικο μου, το οποιο μαλλον ειναι πιο κοντο και δεν εχει σκαλοπατια και κρυψωνες (ειναι εντελως απλο, μονο 6-7 επιπεδα εχει) το πηρα γυρω στα 150 ευρω
Να ρωτησω γιατι θα παρεις πιο κοντο;
ειναι τελειο, ο λογος που το δινω ειναι επειδη δημιουργει ενα μικρο προβλημα στο σαλονι και πρεπει καθε τοσο να το μετακινω. Θα αντικατασταθει με εξισου ψηλο (1,92 υψος) αλλα με μικροτερο φαρδος.
Γιατι εχει γατι του καναπε.![]()
Τα βιρμανακια απεχουν πολυ απο γατια του καναπε 
Εχει χαρη που δεν εχω βρει χρονο να βγαλω σε βιντεο τη δαιμονισμενη εκδοση της καζουμι οπου σκαρφαλωνει με κατεβασμενα τα αυτια μεχρι τη κορυφη και ανεβοκατεβαίνει σαν παλαβο.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
04-08-10
00:53
Νομιζα πως ειχε υψοφοβια η kazumi και ηθελες πιο κοντο επειδη δεν σκαρφαλωνε στα ψηλα 
Ωραια ειναι τα γατοδεντρα αλλα τα φοβαμαι γιατι αυτο που εχω τωρα σειεται καθε φορα που σκαρφαλωνει και το εχει ριξει (2 φορες, την 1η χτυπησε και ματωσε η μυτη του). Εχω βαλει μερικες πλακες απο τα βαρακια μου στην βαση για να μη το ξαναριξει
PS: η Kazumi ειναι γατι της πετσετας, εχει πολυ πλακα στο βιντεο που τυλιγεται μονη της!!!

Ωραια ειναι τα γατοδεντρα αλλα τα φοβαμαι γιατι αυτο που εχω τωρα σειεται καθε φορα που σκαρφαλωνει και το εχει ριξει (2 φορες, την 1η χτυπησε και ματωσε η μυτη του). Εχω βαλει μερικες πλακες απο τα βαρακια μου στην βαση για να μη το ξαναριξει

PS: η Kazumi ειναι γατι της πετσετας, εχει πολυ πλακα στο βιντεο που τυλιγεται μονη της!!!
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
05-08-10
10:14
Νομιζα πως ειχε υψοφοβια η kazumi και ηθελες πιο κοντο επειδη δεν σκαρφαλωνε στα ψηλα![]()
φανταζομαι πως και ο ναρουτο αποτελει προβλημα για καθε γατοδεντρο με τετοιο μεγεθος

mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
17-08-10
18:18
εχει βρεθει ηδη υποψηφιος αγοραστης o οποιος θα το αγοράσει εκτος απροοπτου, μεσα Σεπτεμβρη.
Το topic μπορει να κλειδωθει.
thanks
Το topic μπορει να κλειδωθει.
thanks
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum