Fluffitsa
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
2 φορές χτένισμα την ημέρα και σκούπισμα πρωί βράδυ... Δοκίμασα το swiffer. Πραγματικά μαζεύει τριχες. Δεν το περίμενα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
χε! χε! είναι πολύ καλό το swifer μαζεύει τα πάντα.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς τώρα το καλοκαίρι τα βαμβακερά και τα λινά δεν κολάνε τρίχες τόσο εύκολα!
kyka
Δραστήριο μέλος
Εγώ ρώτησα για την ειδική σκούπα που μου είπαν μέλη του σάιτ αλλά δεν τη φέρνουν στα καταστήματα...τηλεφώνησα και στη Miele ... Τώρα περιμένω να περάσουν οι εκπτώσεις και θα την κάνω παραγγελία ...
Υπάρχει ειδική σκούπα για γατότριχες?

aretha
Περιβόητο μέλος
Για την ακρίβεια, υπάρχει ειδική σκούπα για γατο-σκυλο-τριχες!Υπάρχει ειδική σκούπα για γατότριχες?![]()
Λέγεται Cat & Dog και είναι της Miele. (Την είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα εδώ).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Για την ακρίβεια, υπάρχει ειδική σκούπα για γατο-σκυλο-τριχες!Λέγεται Cat & Dog και είναι της Miele. (Την είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα εδώ).
Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!

Και τώρα που το δοκίμασες και σε χαλιά aretha τι λέει?Γιατί εμένα μου παίρνει ώρες να τις βγάλω από 'κει τις γατότριχες!

aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι πολύ καλή, σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη ηλεκτρική σκούπα που είχα. Για τα χαλιά, χρησιμοποιώ το ειδικό πέλμα που έχει και οι περισσότερες γατότριχες φεύγουν με τη μία.Και τώρα που το δοκίμασες και σε χαλιά aretha τι λέει?
Τα ελαττώματά της είναι ότι κάνει αρκετό θόρυβο και ότι, όταν η σακκούλα μισογεμίσει, η σκούπα χάνει αρκετή από την ισχύ της (επομένως αναγκάζομαι να αλλάζω τις σακκούλες πριν γεμίσουν εντελώς).
Γενικά, πάντως, είμαι ικανοποιημένη. Και έχει και 10ετή εγγύηση.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Οσο για τα ρούχα το αυτοκόλλητο ρολό το έχει και στο ΙΚΕΑ αρκετά φτηνό και με τρια ανταλλακτικά.
Παρά την ωραία μου διαφήμιση και προσπάθεια το σπίτι μου είναι αξιολύπητα τριχωτό με τρείς γάτες και δεν έρχεται ούτε και η νύφη μου επίσκεψη που είναι έγκυος.

kyka
Δραστήριο μέλος
αξιολύπητα τριχωτό

Κι έψαχνα έναν τριχωτό χαρακτηρισμό για το σπίτι μου..!!
Δεν έχω 3 γάτες αλλά η Κύκα μαδάει τουλάχιστον για 2!
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool