Γατότριχες παντού

Καλημέρα και από εμένα,θα ήθελα να προσθέσω και ένα άλλο προϊόν αν και δεν το έχω δοκιμάσει αλλα μου το πρότεινε ο γιατρός μου.Είναι φυτικό σε μορφή αμπούλας και το ρίχνουμε στην πλάτη της γάτας όπου με ενα απαλό χάδι το απλώνουμε.Ετσι λέει δυναμώνει η τρίχα της γάτας και δεν έχουμε μεγάλη πτώση.Δεν το έχω δοκιμάσει μιας και θεωρώ την πτώση της τρίχας φυσιολογική και εχω συμβιβαστεί με αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άρχισε να μαδάει ο γάτος μου... Μάλλον η εποχή φταίει γιατί μαδάω και γώ...

2 φορές χτένισμα την ημέρα και σκούπισμα πρωί βράδυ... Δοκίμασα το swiffer. Πραγματικά μαζεύει τριχες. Δεν το περίμενα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι μόνο του γάτου αλλά και τις δικές μας :lol:χε! χε! είναι πολύ καλό το swifer μαζεύει τα πάντα.....

Εγώ ρώτησα για την ειδική σκούπα που μου είπαν μέλη του σάιτ αλλά δεν τη φέρνουν στα καταστήματα...τηλεφώνησα και στη Miele ... Τώρα περιμένω να περάσουν οι εκπτώσεις και θα την κάνω παραγγελία ...
Ευτυχώς τώρα το καλοκαίρι τα βαμβακερά και τα λινά δεν κολάνε τρίχες τόσο εύκολα!

Να πάρεις για τη γάτα σου μια καλή τροφή (ξηρή εννοείται) και μάλιστα για μακρύτριχες γάτες, πχ. την Indoor Long Hair της Royal Canin. Δε θα ξαναδείς ποτέ τις ίδιες τρίχες στο πάτωμα ή πάνω σου!

Εγώ ρώτησα για την ειδική σκούπα που μου είπαν μέλη του σάιτ αλλά δεν τη φέρνουν στα καταστήματα...τηλεφώνησα και στη Miele ... Τώρα περιμένω να περάσουν οι εκπτώσεις και θα την κάνω παραγγελία ...

Υπάρχει ειδική σκούπα για γατότριχες?:blink:

Υπάρχει ειδική σκούπα για γατότριχες?:blink:
Για την ακρίβεια, υπάρχει ειδική σκούπα για γατο-σκυλο-τριχες!:D Λέγεται Cat & Dog και είναι της Miele. (Την είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα εδώ).

Για την ακρίβεια, υπάρχει ειδική σκούπα για γατο-σκυλο-τριχες!:D Λέγεται Cat & Dog και είναι της Miele. (Την είχαμε ξανασυζητήσει παλιότερα εδώ).

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!:up:
Και τώρα που το δοκίμασες και σε χαλιά aretha τι λέει?Γιατί εμένα μου παίρνει ώρες να τις βγάλω από 'κει τις γατότριχες!:hmm:

Και τώρα που το δοκίμασες και σε χαλιά aretha τι λέει?
Είναι πολύ καλή, σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη ηλεκτρική σκούπα που είχα. Για τα χαλιά, χρησιμοποιώ το ειδικό πέλμα που έχει και οι περισσότερες γατότριχες φεύγουν με τη μία.
Τα ελαττώματά της είναι ότι κάνει αρκετό θόρυβο και ότι, όταν η σακκούλα μισογεμίσει, η σκούπα χάνει αρκετή από την ισχύ της (επομένως αναγκάζομαι να αλλάζω τις σακκούλες πριν γεμίσουν εντελώς).
Γενικά, πάντως, είμαι ικανοποιημένη. Και έχει και 10ετή εγγύηση.

Πηρα πριν ένα μήνα την νεά Cat and Dog turbo και έιναι πράγματι καλή. Πρώτον κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο από την παλιά μου και ο θόρυβος αρχίζει σιγά σιγά για να μην τρομαζουν τα ζώα. Όσο σκουπιζει φιλτράρει και τον αέρα και έτσι μαζεύει και τις μονίμως ιπτάμενες τρίχες. Και έχει ένα σύστημα που κάπως "χτυπάει" το ύφασμα και ετσι φεύγουν και οι κρυμένες.
Οσο για τα ρούχα το αυτοκόλλητο ρολό το έχει και στο ΙΚΕΑ αρκετά φτηνό και με τρια ανταλλακτικά.

Παρά την ωραία μου διαφήμιση και προσπάθεια το σπίτι μου είναι αξιολύπητα τριχωτό με τρείς γάτες και δεν έρχεται ούτε και η νύφη μου επίσκεψη που είναι έγκυος. :mad:

αξιολύπητα τριχωτό

:lol::lol::lol:

Κι έψαχνα έναν τριχωτό χαρακτηρισμό για το σπίτι μου..!!
Δεν έχω 3 γάτες αλλά η Κύκα μαδάει τουλάχιστον για 2!

Eμεις παντως τωρα το καλοκαιρι τον ξυρισαμε και γλιτωσαμε μια χαρα και εμεις και αυτος!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back